* *
Pontos idő: 2026.06.07. 14:04

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1462 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 74  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Hűtőviz
HozzászólásElküldve: 2011.10.13. 22:38 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 11 alkalommal
Kapott köszik: 4 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
adam001 írta:
briganti írta:
tbi01 írta:
adam001 írta:
Sziasztok! ki lett cserélve a vízhűtöm mert eresztett, ezért vettem bele újat és be lett szerelve,azóta azt produkálja,hogy városba keveregve, beáll a mutató középre ahogy kell , de városon kivül visszaesik kb negyedére,ahogy a lenti képen látni.....na ilyenkor?????

Kép

Termosztát csere!!

Üdv Tbi

Én is a termosztátra szavazok, elromlott és nyitva maradt.
A 100-ból 1, amikor zárva marad, az sajna nálam fordult elő :(

oks kösz !és hol érdemes venni ,?

Itt a fórumon is találsz alkatrészekkel foglalkozó klubtársakat, nézz be az "alkatrészt kínál" topicba.
Egyébként nem nagy tétel, 3-5000ft.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2011.10.14. 15:18 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 11 alkalommal
Kapott köszik: 4 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Évjárata: 1998
T. Klubtársak!

Van valakinek tapasztalata a hűtőrendszer átmosásáva kapcsolatban?
Ha igen, irna róla néhány szót? Mivel csinálta,hogy?
Megköszönném!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.16. 13:21 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Kivitele: Touring
briganti írta:
T. Klubtársak!

Van valakinek tapasztalata a hűtőrendszer átmosásáva kapcsolatban?
Ha igen, irna róla néhány szót? Mivel csinálta,hogy?
Megköszönném!

Ha 18.kerületi vagy akkor a legegyszerűbb http://www.muha.hu
A Muhaati cirka 3-4 eFt-ba ha fog kerülni és ő fogja magára önteni a cuccost ne te magadra. Szerintem olcsóbb ha ő szívja meg. Hívd fel és kérdezd meg a pontos időt árakat stb.

Jackson, aki szerint ha már itt van tőled pár percre egyszerűbb igénybe venni a szakit

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jackson az itt látható tagok köszönték meg: briganti
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.23. 15:03 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 42 alkalommal
Kapott köszik: 36 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 320iAM52TU
Évjárata: 2000
Kivitele: Coupe
tbi01 írta:
adam001 írta:
Sziasztok! ki lett cserélve a vízhűtöm mert eresztett, ezért vettem bele újat és be lett szerelve,azóta azt produkálja,hogy városba keveregve, beáll a mutató középre ahogy kell , de városon kivül visszaesik kb negyedére,ahogy a lenti képen látni.....na ilyenkor?????

Kép

Termosztát csere!!

Üdv Tbi

Igen köszönöm!! beiagazolódott be lett mérve a viz diag-al menet közbe is ,tényleg visszahül szoval köszönöm üdv!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.28. 15:12 
Törzsvendég
Törzsvendég

tbi01 írta:
adam001 írta:

Kép

Termosztát csere!!

Üdv Tbi

A termosztát ki lett cserélve, végre tökéletes a vas!!!!!! :taps:

Már csak eza guminyomás ellenörzés idegesít 10 perc autózás után felvillan ,pedig frNKON FELFUJTAM AZ ÖSSZES KEREKET !

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.28. 15:18 
adam001 írta:
Már csak eza guminyomás ellenörzés idegesít 10 perc autózás után felvillan ,pedig frNKON FELFUJTAM AZ ÖSSZES KEREKET !

Egyforma méretű gumik vannak a kocsin?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.28. 15:35 
Törzsvendég
Törzsvendég

204d1 írta:
adam001 írta:

üdv! igen!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.28. 15:36 
adam001 írta:
204d1 írta:
adam001 írta:

üdv! igen!

Initeled és 10 perc után újra felvillan a lámpa?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.28. 22:19 
Törzsvendég
Törzsvendég

204d1 írta:
adam001 írta:
204d1 írta:
adam001 írta:

üdv! igen!

tessék?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.02. 08:50 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
adam001 írta:
204d1 írta:
adam001 írta:
204d1 írta:
adam001 írta:

üdv! igen!

tessék?

Azt kérdezte, hogy meg nyomod az RDC feliratú gombot, ami inicializálja a rendszert. Tehát újra tanulja a kerék adatokat és ez után 10 perccel gyullad fel újra?

Jackson, aki leírja hosszabban

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.15. 01:40 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Motor tipusa: 528i M52
Évjárata: 1996
Sziasztok,

Nekem is lenne egy erdekes problemem a hutessel. Eloszor is vegigolvastam ezt es az 528i hutes problemak topikot is, de meg nem kristalyosodott ki a megoldas, ezert gondoltam bekerdezek.

Iden februarban vettem egy csodaszep 96-os 528i-t. Ora szerint 54000 merfold volt benne, ami ugyan feletebb gyanus, de meg akar igaz is lehet. Nagyon szep a gep belul es amig vissza tudtam kovetni az eloeletet a regebbi MOT mind kevesebb merfoldrol szolnak.

Ami tortent, - ahogy itt olvastam, mar mas is jart igy Angliaban - hogy a hazahozaskor "felforrt" a vizem. Persze ahogy lattam hogy pirosban a mutato egybol felrealltam es leallitottam, majd a cimboraval lelkes fajlampas vilagitgatasba kezdtunk. Amikel veletlenul ellenoriztunk hogy a felso cso meleg az also viszont hideg volt. Persze hivtam az elozo tulajt, aki mondta, hogy nala rendben volt a gep, max levegos lehet a rendszer. Ezutan megtalaltuk a levegozteto csavart a huton (nagy mak volt mert nem kerestuk, mivel nem tudtuk hogy van ilyen) es azt kitekerve elengedtunk nemi meleg vizet, meg persze kiengedtunk valami levegot. Lehult tovabbindultam es kb 500m utan mar alltam is ki egy parkoloba megint mert szaladt a hofok. Erdekes modon eloszor megindult mint allat aztan visszatert kozepre (mintha tesztelne az orat) aztan egy 10-20 masodperc mulva kifekudt megint.

Na ott megint tanakodtunk csavar ki, otletszeruen also cso megnyomkod (persze kicsi hules utan) akkor a benyomasra, meg tudtunk kipreselni buborekokat a legtelenito csavarnal. Ezutan visszazartuk inditas, es allt a mutato kozepen. vartunk jo sokat, aztan csak nekiindultunk es hazaig semmi. Ora kozepen, minden cso meleg kiralysag. Masnap vettem hutofolyadekot feltotottem kozepig (kicsit fole sikerult) na es azota igy jartam, most hetvegeig. Semmi gond, beke, szeretet. Ebben volt 100-150 merfoldes tura is meg varosi totymorges is. Szintet persze ellenorizgettem, de nem valtozott.

Na most hetvegen a sikerre valo tekintettel eljatszotta a februari darabot megint. Elindultam, darabig semmi, majd piros tartomany. megall folso cso meleg, also hideg. Varas kihules nyomkodas, feltoltes (volt nalam meg vagy fel liter fagyallo, ami februarrol maradt) visszacsavar. Elindulas 500 meter, ujra piros, megall nyomkod nezeget semmi mas amit beleonthetnek, csak asvanyviz azt meg azert megse... :))) Na google baratom talalt egy hipermarketet a kozelben gondoltam lehules utan oda elgurulok es veszek legalabb deszt vizet. Elindulas 500 meter kicsit megindult felfele a viz (kb 3/4 ig) majd vissza kozepre. Igy elmentem venni vizet, de le nem allitottam a parkoloban, csalad figyelte, csont kozpen, ugyhogy leallitas, ujratoltes nelkul hazahoztam, jo vizhofokkal.

itthon hetvegen feltotottem a kalt szintig, azota csak kicsiket mentem (6-8 km) jonak tunik, most mar a hofokmerest is aktivaltam es figyelem. Ma az ilyen rovid uton a gep bemelegedett faszan fut, a hazaeresre 100 fok volt a viz (szepen lassan kuszott felfele). Amikor megalltam az also cso meg hideg volt, de talan meg nem nyitott a termosztat.

Szerintetek? Tudom ellenorizni a vizpumpat valahogy? Ez az mellette levo tartalyos (muhaati talan vizzsaknak nevezte egyszer) ebben is van a kis cso a kupak alatt? Feltoltesnel azt hogy tudom ennel elrni, hogy jojjon a viz a termosztathazon levo legtelenitobol, ha az feljebb van mint a beonto nyilas? Vagy jaro motornal kell tolteni? Elnezest ha nagyon amatoroket kerdezek, de nem talaltam a dolgot a topikban.

Elore is koszi, es bocs hogy rettento hosszu lett,

udv
Bozso

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.21. 11:11 
Újonc
Újonc

Sziasztok,

Tenyleg semmi otlet, vagy csak tul hosszu ezert el sem olvassatok? :?

koszi
Balazs

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.21. 11:20 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
bbozso írta:
Sziasztok,

Nekem is lenne egy erdekes problemem a hutessel. Eloszor is vegigolvastam ezt es az 528i hutes problemak topikot is, de meg nem kristalyosodott ki a megoldas, ezert gondoltam bekerdezek.

Iden februarban vettem egy csodaszep 96-os 528i-t. Ora szerint 54000 merfold volt benne, ami ugyan feletebb gyanus, de meg akar igaz is lehet. Nagyon szep a gep belul es amig vissza tudtam kovetni az eloeletet a regebbi MOT mind kevesebb merfoldrol szolnak.

Ami tortent, - ahogy itt olvastam, mar mas is jart igy Angliaban - hogy a hazahozaskor "felforrt" a vizem. Persze ahogy lattam hogy pirosban a mutato egybol felrealltam es leallitottam, majd a cimboraval lelkes fajlampas vilagitgatasba kezdtunk. Amikel veletlenul ellenoriztunk hogy a felso cso meleg az also viszont hideg volt. Persze hivtam az elozo tulajt, aki mondta, hogy nala rendben volt a gep, max levegos lehet a rendszer. Ezutan megtalaltuk a levegozteto csavart a huton (nagy mak volt mert nem kerestuk, mivel nem tudtuk hogy van ilyen) es azt kitekerve elengedtunk nemi meleg vizet, meg persze kiengedtunk valami levegot. Lehult tovabbindultam es kb 500m utan mar alltam is ki egy parkoloba megint mert szaladt a hofok. Erdekes modon eloszor megindult mint allat aztan visszatert kozepre (mintha tesztelne az orat) aztan egy 10-20 masodperc mulva kifekudt megint.

Na ott megint tanakodtunk csavar ki, otletszeruen also cso megnyomkod (persze kicsi hules utan) akkor a benyomasra, meg tudtunk kipreselni buborekokat a legtelenito csavarnal. Ezutan visszazartuk inditas, es allt a mutato kozepen. vartunk jo sokat, aztan csak nekiindultunk es hazaig semmi. Ora kozepen, minden cso meleg kiralysag. Masnap vettem hutofolyadekot feltotottem kozepig (kicsit fole sikerult) na es azota igy jartam, most hetvegeig. Semmi gond, beke, szeretet. Ebben volt 100-150 merfoldes tura is meg varosi totymorges is. Szintet persze ellenorizgettem, de nem valtozott.

Na most hetvegen a sikerre valo tekintettel eljatszotta a februari darabot megint. Elindultam, darabig semmi, majd piros tartomany. megall folso cso meleg, also hideg. Varas kihules nyomkodas, feltoltes (volt nalam meg vagy fel liter fagyallo, ami februarrol maradt) visszacsavar. Elindulas 500 meter, ujra piros, megall nyomkod nezeget semmi mas amit beleonthetnek, csak asvanyviz azt meg azert megse... :))) Na google baratom talalt egy hipermarketet a kozelben gondoltam lehules utan oda elgurulok es veszek legalabb deszt vizet. Elindulas 500 meter kicsit megindult felfele a viz (kb 3/4 ig) majd vissza kozepre. Igy elmentem venni vizet, de le nem allitottam a parkoloban, csalad figyelte, csont kozpen, ugyhogy leallitas, ujratoltes nelkul hazahoztam, jo vizhofokkal.

itthon hetvegen feltotottem a kalt szintig, azota csak kicsiket mentem (6-8 km) jonak tunik, most mar a hofokmerest is aktivaltam es figyelem. Ma az ilyen rovid uton a gep bemelegedett faszan fut, a hazaeresre 100 fok volt a viz (szepen lassan kuszott felfele). Amikor megalltam az also cso meg hideg volt, de talan meg nem nyitott a termosztat.

Szerintetek? Tudom ellenorizni a vizpumpat valahogy? Ez az mellette levo tartalyos (muhaati talan vizzsaknak nevezte egyszer) ebben is van a kis cso a kupak alatt? Feltoltesnel azt hogy tudom ennel elrni, hogy jojjon a viz a termosztathazon levo legtelenitobol, ha az feljebb van mint a beonto nyilas? Vagy jaro motornal kell tolteni? Elnezest ha nagyon amatoroket kerdezek, de nem talaltam a dolgot a topikban.

Elore is koszi, es bocs hogy rettento hosszu lett,

udv
Bozso

A helyedben egy termosztát cserével kezdeném. A vízpumpa vagy megy, vagy nem (letörik róla a lapát), tehát nincs olyan hogy egyszer jó, egyszer nem.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.21. 11:29 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 461 alkalommal
Kapott köszik: 514 alkalommal
Motor tipusa: 204D4
Évjárata: 2003
bbozso írta:
Sziasztok,

Tenyleg semmi otlet, vagy csak tul hosszu ezert el sem olvassatok? :?

koszi
Balazs

Írtad,hogy először amikor felforrt,a felső cső meleg,az alsó cső hideg volt.Ez termosztát hibára utal,de nekem másik autó azért csinált ilyet mert levegős volt a rendszer és azért nem nyitott ki.Feltöltöd a hűtőt,kinyitod a légtelenítőt,fűtés maxra,kicsit emeled a fordulatot,megvárod míg kinyit a termosztát,(ha kinyit) és légtelenítés.Közben figyeled a hőfokot a titkos menüben.Nem tudom hogy a 28i-é mikor nyit,az enyém gyárilag 105-ön.Ha elérte a hőfokot és az alsó cső még mindig hideg,akkor egyértelművé válik a termosztát hiba.De meg kellene nézni hogy mennyire van eltömődve a hűtő a bogaraktól,levelektől,semmiképp nem árt,ha kiveszed,kigőzborotvázod a lamellákat,vagy kifújod sűrített levegővel,és utána állsz neki ennek az egésznek.Van sajnos rosszabb is,az átszakadt hengerfejtömítés,vagy esetleg a letört kerekű vízpumpa.Mondjuk az utolsó esetben gondolom mindig forrna.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2011.11.21. 18:37 
haladó
haladó

Adott köszi: 39 alkalommal
Kapott köszik: 15 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525d
Évjárata: 2009
Sziasztok! Bizok benne hogy nem kezdödő hengerfej probléma! Olyan problémám van, hogy 2500 fordulatig jó a fűtés 2500-3000 között kihül a radiátor és 3000 felett megint fűt rendesen. A vízhőfokom 95 terhelésen terhelés nélkül visszahül kb 90 re de utánna visszamelegszik 95 re alapjáraton is. Viz pumpa csere volt lelégtelenitettük és azota mentem kb 180km.-t . Elötte nem tünt fel mert a városba kissebb a fordulat autópályán meg nagyob de 0-on 110Kmh-nál pont 2500 felett van a fordulat és ott vettem észre, hogy visszahül. Remélem nem kezdödö hengerfej probléma (buborék kpzödés). Ha valakinek valami ötlete van írjon előre is köszi.

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2011.11.21. 19:07 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
stupeki69 írta:
Sziasztok! Bizok benne hogy nem kezdödő hengerfej probléma! Olyan problémám van, hogy 2500 fordulatig jó a fűtés 2500-3000 között kihül a radiátor és 3000 felett megint fűt rendesen. A vízhőfokom 95 terhelésen terhelés nélkül visszahül kb 90 re de utánna visszamelegszik 95 re alapjáraton is. Viz pumpa csere volt lelégtelenitettük és azota mentem kb 180km.-t . Elötte nem tünt fel mert a városba kissebb a fordulat autópályán meg nagyob de 0-on 110Kmh-nál pont 2500 felett van a fordulat és ott vettem észre, hogy visszahül. Remélem nem kezdödö hengerfej probléma (buborék kpzödés). Ha valakinek valami ötlete van írjon előre is köszi.

A hengerfej probléma nem ilyen kis ingadozással jelentkezik.
Forrna a víz, és/vagy olajjal keveredne, kifújna, teljesítmény csökkenés lenne,
egyenetlenebbül járna, és -igen- bugyog a víz.
Nem kell mind, de azért egy kis buborék kevés.

Szerintem ez nem az. Vagy, valaki autószerelő megcáfol! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 17:02 
Újonc
Újonc

Sziasztok,

Koszi a valaszokat. Ugy tunik talan megis legbuborek lesz.

Ahogy irtam feltoltottam a kalt szintig hazaeres utan, es akovetkezo hetvegere a rovid utakkal kb 1-2 deci lement belole. Aztan megint feltotottem es azota nem fogy, hutes ok (menuben figyelve 95-98 kozott) szepen megy a futes is.

Viznezegetes kozben viszont eszrevettem, hogy az ekszij meglehetosen rossz allapotban van (a bordakon mar folytonossagi hiany van) szoval megy ekszijcsere a gep, akkor cserelek vizpumpat, ugyis az hajtja, meg szerintem leszerelem a hutofolyadekot is. Remelhetoleg utana rendben lesz a dolog. Tenyleg a rendszert atmosni van ertelme valahogy? Vagy csak leenged es az ujat beletolt es kesz?

koszi meg egyszer
udv
Balazs

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.23. 17:03 
Újonc
Újonc

termeszetesen nem leszerelem hanem lecserelem :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 07:38 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 5 alkalommal
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
Jó reggelt kívánok :)

Ismét folytatnám a hűtővíz problémámat. Tehát, kicseréltem a nagy termosztátot, nem akart melegedni, lejtőn lefelé jövet hűvösvölgyi úton visszahűlt. Kedd este a csere után este még mentem vele és 80°C-os volt a víz, a városon keresztül mentem, kb. 50km/h-val mentem, menetszél nem volt. Örültem neki, hogy jobb lett, de nem az igazi. Szerdán, reggel jobban melegedett, mint eddig, gondoltam magamba, hogy rövidtávot mentem vele, hideg -0,5°C nem melegedett be a motor. Délután ismét hűvösvölgyi úton lefelé kis állás után 80°C-ról indultam, és mire leértem 65°C hűlt vissza. Utána kb. 10 perc múlva dugó a városban, lassú haladás 78-80°C automatán 24°C fűtéssel így mentem vele (eddig 69-75°C volt a motorhőmérséklet) Ma reggel -6°C volt. Indításkor a hűtővíz 7°C-os volt. Motor beindult, majd egy pár-perc múlva a kiegfűtés is működött. 6 perc elteltével 50°C-os lett a víz(fűtés automatán 24°C-ra beállítva). 10 perc múlva 60°C(városban mentem vele) 20perc múlva 73°C, majd hegyalja-budaörsi úton mentem, tempomat 65km/h külső hőmérséklet -3°C és a vízhőmérséklet látványosan kezdett vissza hűlni 67°C-ig. A mutató is középállásból visszament a hideg felé(balra) Majd megérkeztem a munkahelyemre 5perc alapjáraton járt és 68°C-ig melegedett fel. Nem értem mi lehet a gond. Ahogy a kiegfűtés nem működik, nem is akar melegedni. Alsó vízcső ici-picit meleg, termosztát gondolom zár. Kérlek, segítsetek, mi lehet a gond? Miért hűl vissza? Dieseles kollégák, nektek hogyan működik az autótok, kérlek benneteket, mondjátok el ki mit tapasztal?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.11.24. 08:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 101 alkalommal
Kapott köszik: 80 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 2.5d
Évjárata: 2004
csavitouring írta:
Jó reggelt kívánok :)

Ismét folytatnám a hűtővíz problémámat. Tehát, kicseréltem a nagy termosztátot, nem akart melegedni, lejtőn lefelé jövet hűvösvölgyi úton visszahűlt. Kedd este a csere után este még mentem vele és 80°C-os volt a víz, a városon keresztül mentem, kb. 50km/h-val mentem, menetszél nem volt. Örültem neki, hogy jobb lett, de nem az igazi. Szerdán, reggel jobban melegedett, mint eddig, gondoltam magamba, hogy rövidtávot mentem vele, hideg -0,5°C nem melegedett be a motor. Délután ismét hűvösvölgyi úton lefelé kis állás után 80°C-ról indultam, és mire leértem 65°C hűlt vissza. Utána kb. 10 perc múlva dugó a városban, lassú haladás 78-80°C automatán 24°C fűtéssel így mentem vele (eddig 69-75°C volt a motorhőmérséklet) Ma reggel -6°C volt. Indításkor a hűtővíz 7°C-os volt. Motor beindult, majd egy pár-perc múlva a kiegfűtés is működött. 6 perc elteltével 50°C-os lett a víz(fűtés automatán 24°C-ra beállítva). 10 perc múlva 60°C(városban mentem vele) 20perc múlva 73°C, majd hegyalja-budaörsi úton mentem, tempomat 65km/h külső hőmérséklet -3°C és a vízhőmérséklet látványosan kezdett vissza hűlni 67°C-ig. A mutató is középállásból visszament a hideg felé(balra) Majd megérkeztem a munkahelyemre 5perc alapjáraton járt és 68°C-ig melegedett fel. Nem értem mi lehet a gond. Ahogy a kiegfűtés nem működik, nem is akar melegedni. Alsó vízcső ici-picit meleg, termosztát gondolom zár. Kérlek, segítsetek, mi lehet a gond? Miért hűl vissza? Dieseles kollégák, nektek hogyan működik az autótok, kérlek benneteket, mondjátok el ki mit tapasztal?

Ahogy leírod, amikor van menetszél, akkor hűl a kocsi. Álló helyzetben melegszik. Ez nekem azt jelenti, hogy nem zárja el a hűtőt a termosztát, azért hűl vissza. Valószínű ott van gond, mert ha egyszer középre megy a mutató, akkor nem kéne visszahűlni neki menet kötben. Nekem még nem volt ilyen gondom vele, úgyhogy nem tudok nyilatkozni egyebeket, de két termosztát van a dieselben, ahogy írták a fiúk. Ha jól meggondolod a leírt hibákat, akkor úgy érzem ez lesz a gond.

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 1462 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 74  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]