![]() |
2011.09.29. 12:08
Vinklee írta:Üdv!
Valaki szerelt már GPS/GSM követőt a kocsijába?
Vettem egy olyan dobozkát ami már az ajtó nyitásakor sms riasztást küld, és válasz sms-re letiltja a gyújtást, de nem érzem képesnek magamat a beszerelésre![]()
Kit keressek ezzel?
Köszi
2011.09.29. 12:15
Imco írta:Vinklee írta:Üdv!
Vettem egy olyan dobozkát ami már az ajtó nyitásakor sms riasztást küld, és válasz sms-re letiltja a gyújtást, de nem érzem képesnek magamat a beszerelésre![]()
Kit keressek ezzel?
Köszi
Mindenképp keress meg valaki szakit.
Láttam már ilyet. Igényesen beszerelni nem egyszerű.
Plusz vedd figyelembe, hogy a BMW-t nem vagdossuk csak úgy az első arra járó pozitívnál!
Szakember kell aki nem olcsó, viszont jó lesz a kütyükéd!
2011.09.29. 16:10
Vinklee írta:Üdv!
Kit keressek ezzel?
Köszi
2011.09.29. 20:12
barbrady írta:Vinklee írta:Üdv!
Kit keressek ezzel?
Köszi
Miért kell ahhoz sms-t küldeni hogy letiltsa a gyújtást? Szerintem egyszerűbb ha magától letilt.
2011.09.29. 22:39
2011.09.30. 21:10
Merga13 írta:Sziasztok nem tudom volt-e már erről szó, de ennyit mindenképp megér.
Facebookon kaptam:
A múlt héten a Auchan-ban parkoltam. Amikor kihajtottam, észrevettem egy papírt a hátsó szélvédőn. láttam, hogy az egy benzin blokk volt. Szerencsémre egy barátom már mondta, hogy ne álljak meg (emiatt), mert hogy valaki várhatja,... hogy kiszálljak az autómból. Ez a nőkre és a férfiakra is érvényes., ez a technika már elterjedt. Figyeljünk a hátsó szélvédőre tapasztott papír...okra! Gépjárműrablások új módszerével állunk szemben! (Ez nem vicc!) Sétálsz a parkolóban, nyitod a kocsidat és beszállsz. Indítasz, rükvercbe teszed a kocsit. Amikor a visszapillantóban hátra nézel, a hátsó szélvédő közepén észreveszel egy papírcetlit. Megállsz, kiszállsz az autóból és ekkor bukkan fel a tolvaj a semmiből. Beszáll az autódba és elhajt. Nagy sebességgel, gyakorlatilag majdnem rajtad keresztül. ÉS találgassanak a hölgyek...Fogadni mernék, hogy a retiküljük/kézitáskájuk a kocsiban maradt. Így az autótolvajnak az autódon kívül már a címed, a pénzed és a kulcsaid is meg vannak! Házad és személyed nem titok többé! Nagyon jól szervezettek, már több autós járt így pórul! Amennyiben papírcetlit látsz a hátsó szélvédődre tapadva, zárd be az ajtókat, indíts és menj el onnan! A papírt majd később leszeded. Talán nem árt értesíteni erről a családot, barátaidat, különösen a hölgyeket! Egy retikülben sok fontos irat van. Biztos nem akarod, hogy mindez rossz kezekbe kerüljön!
2011.10.10. 18:12
2011.10.10. 18:32
silver írta:sziasztok!
remélem jó helyre írok!
Olyan problémám van, hogy az autó riaszt ha kell ha nem, illetve menet közben a belső világítás felkapcsolódik, és ha lekapcsolom akkor is vissza kapcsol.![]()
Az sikrült kiderítenem, hogy valószínüleg GRUNDMODUL probléma miatt csinálja, kiszedtük, hátha csak beázott de nem volt beázva. Ezért szükségem lenne egy újra ! A sorszáma: Bmw 61358376642 ha valaki tuna ilyet, vagy lenne valami más megoldás légyszi írjatok!
Előre is köszönöm!
2011.10.10. 19:12
silver írta:sziasztok!
remélem jó helyre írok!
Olyan problémám van, hogy az autó riaszt ha kell ha nem, illetve menet közben a belső világítás felkapcsolódik, és ha lekapcsolom akkor is vissza kapcsol.![]()
Az sikrült kiderítenem, hogy valószínüleg GRUNDMODUL probléma miatt csinálja, kiszedtük, hátha csak beázott de nem volt beázva. Ezért szükségem lenne egy újra ! A sorszáma: Bmw 61358376642 ha valaki tuna ilyet, vagy lenne valami más megoldás légyszi írjatok!
Előre is köszönöm!
2011.10.31. 18:28
Imco írta:silver írta:sziasztok!
remélem jó helyre írok!
Előre is köszönöm!
Diag sokat segíthet. Illetve a modulra vagy akár az ajtó kapcsolóra, Schnitzer segíthet.
2011.11.09. 23:49
2011.11.09. 23:55
adam001 írta:sziasztok ! sajnos feltörték az automat , és az öregemét is 2 szer az utobbi fél évben,minden esetben valamelyik oldalüveget törték be, a befóliázott sem okozott problémát nekik az körbevágáták kivették egybe...
Szoval az ilyen támadás ellen szeretnék védelmet főként , mit ajánlotok, hol és mennyiért? üdv
2011.11.10. 00:10
szekeres írta:adam001 írta:sziasztok ! sajnos feltörték az automat , és az öregemét is 2 szer az utobbi fél évben,minden esetben valamelyik oldalüveget törték be, a befóliázott sem okozott problémát nekik az körbevágáták kivették egybe...
Szoval az ilyen támadás ellen szeretnék védelmet főként , mit ajánlotok, hol és mennyiért? üdv
Bent kell hagyni a kutyát iccakára![]()
Viccet félretéve, jól meg kell válogatni a parkoló helyeket. Étterem, diszkó kilőve, inkább egy ki utca.
2011.11.10. 08:42
adam001 írta:szekeres írta:adam001 írta:sziasztok ! sajnos feltörték az automat , és az öregemét is 2 szer az utobbi fél évben,minden esetben valamelyik oldalüveget törték be, a befóliázott sem okozott problémát nekik az körbevágáták kivették egybe...
Viccet félretéve, jól meg kell válogatni a parkoló helyeket. Étterem, diszkó kilőve, inkább egy ki utca.
olyan riaszto kellene ami az üveg széttörésére egyböl jelez, mert most is 5 méterre voltam az autotol a házban csak másik oldali szobába ,mégse hallottam semmit,pedig kéznél lett volna minden, gázpisztoly,golfütő,motorfűrész, hivatásos vadász após, szal minden amivel oda lehett volna baszni
2011.11.10. 10:05
szekeres írta:adam001 írta:szekeres írta:adam001 írta:sziasztok ! sajnos feltörték az automat , és az öregemét is 2 szer az utobbi fél évben,minden esetben valamelyik oldalüveget törték be, a befóliázott sem okozott problémát nekik az körbevágáták kivették egybe...
olyan riaszto kellene ami az üveg széttörésére egyböl jelez, mert most is 5 méterre voltam az autotol a házban csak másik oldali szobába ,mégse hallottam semmit,pedig kéznél lett volna minden, gázpisztoly,golfütő,motorfűrész, hivatásos vadász após, szal minden amivel oda lehett volna baszni
De érdekes, mert nekem egy off ba van és ha megütöm, nem törik be, de már jelez. Szóval egy riasztó segít az biztos, de azt is tény, hogy azzal, vagy amiatt lesz majd elektromosbaja az autónak
2011.11.11. 01:33
adam001 írta:szekeres írta:adam001 írta:sziasztok ! sajnos feltörték az automat , és az öregemét is 2 szer az utobbi fél évben,minden esetben valamelyik oldalüveget törték be, a befóliázott sem okozott problémát nekik az körbevágáták kivették egybe...
2012.04.08. 15:11
2012.04.08. 16:15
Pipus írta:Sziasztok,
Az alábbi problémával állok szemben.
Előzmény: a lányomra véletlenül rázártam a kulcs távirányítójával az autót. A beltéri mozgásérzékelő beriasztotta az autót.
Kulcs nyitógombbal kinyitottam a kocsit, de ez a riasztás úgy néz ki, hogy rögzült a computerben, mert időnként elkezd magától riasztani, majd abbahagyja, aztán ismét. A használati utasításban van erre egy eljárás, azt végigcsináltam (riasztáskor autót kulcs távirányítóval ki kell nyitni, majd a gyújtáskapcsolóban "1" pozícióban 10 percig hagyni), de semmi változás. A szomszédok már nagyon unják, no meg én is. Hogyan lehet ezt a "hibajelet" törölni?
Köszönettel:
István
2012.04.08. 17:44
barbrady írta:Pipus írta:Sziasztok,
Az alábbi problémával állok szemben.
Előzmény: a lányomra véletlenül rázártam a kulcs távirányítójával az autót. A beltéri mozgásérzékelő beriasztotta az autót.
Kulcs nyitógombbal kinyitottam a kocsit, de ez a riasztás úgy néz ki, hogy rögzült a computerben, mert időnként elkezd magától riasztani, majd abbahagyja, aztán ismét. A használati utasításban van erre egy eljárás, azt végigcsináltam (riasztáskor autót kulcs távirányítóval ki kell nyitni, majd a gyújtáskapcsolóban "1" pozícióban 10 percig hagyni), de semmi változás. A szomszédok már nagyon unják, no meg én is. Hogyan lehet ezt a "hibajelet" törölni?
Köszönettel:
István
Nem lehet hogy valamelyik ajtókapcsolód kopott el? Az szokta random módon elindítani a riasztót. Menet közben nem szokott villogni belső világításod?
2012.04.08. 19:59
muhaati írta:Legsűrűbben a géptető kapcsolója szokott megromlani. ( Bal pollenszűrőháznál ) . Hetekig hibátlan, és a legváratlanabb pillanatban beriaszt.