* *
Pontos idő: 2026.08.01. 06:32

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 213  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Politika
HozzászólásElküldve: 2011.09.28. 14:44 
Guru
Guru

Adott köszi: 136 alkalommal
Kapott köszik: 160 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525TDS
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
szekeres írta:
Jerry írta:
leslie írta:
barbrady írta:
Ezt több topicba is betehettem volna:

2012: a mutyiadók kora

Arról nem is beszélve, hogy asszem november elsejétől emelik az üzemenyag jövedéki adóját, így kb. 30-40 Ft.-al drágább lesz az üzemanyag ( arról nem is beszélve, hogy ezáltal minden drágább lesz... )

Ne fesd az ördögöt a falra!
A valóság is elég elkeserítő, nem kell még felnagyítani is.
November elsejétől 13 Ft-tal 97 Ft-ról 110 Ft-ra emelkedik a gázolaj jövedéki adója. A benziné nem változik, az továbbra is 120 Ft marad.
A 13 forintos drágulás azonban még ÁFÁval terhelődik, így a kutakon 16 Ft-os drágulást fogunk látni (hacsak addig nem változik a finomított vagy nyersolaj ára a piacon, illetve a forint sem mozdul).
Azt hogy minden emelkedik-e ezáltal pedig egyáltalán nem biztos, hiszen a kormány kompenzálja a fuvarozókat és a mezőgazdasági termelőket a növekvő adóterhek miatt. ERGO csak nekünk hétköznapi embereknek fog nőni a gázolaj ára.

Semmi a 16 Ft ami jön, mivel rájön a 30Ft dollár difi iS!
Ez pl az én nyelvemen és egyszerübben, az elektromos cigit eddig 700Ft ért vettem nagyba, ez holnap 900 lesz!!!

Ebben teljesen igazad van. A múlt heti utamon cirka 78,000ft-tal lett kevesebb az árfolyam miatt. Havi 3-4 alkalom? Ez már nagyon bosszantó! Lehet, hogy jobb lenne nekünk is az EUR?

www.kiara4x4.hu

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2011.09.28. 16:48 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1997
Kivitele: Touring
kiara írta:
szekeres írta:
Jerry írta:
leslie írta:
barbrady írta:

Arról nem is beszélve, hogy asszem november elsejétől emelik az üzemenyag jövedéki adóját, így kb. 30-40 Ft.-al drágább lesz az üzemanyag ( arról nem is beszélve, hogy ezáltal minden drágább lesz... )

November elsejétől 13 Ft-tal 97 Ft-ról 110 Ft-ra emelkedik a gázolaj jövedéki adója. A benziné nem változik, az továbbra is 120 Ft marad.
A 13 forintos drágulás azonban még ÁFÁval terhelődik, így a kutakon 16 Ft-os drágulást fogunk látni (hacsak addig nem változik a finomított vagy nyersolaj ára a piacon, illetve a forint sem mozdul).
Azt hogy minden emelkedik-e ezáltal pedig egyáltalán nem biztos, hiszen a kormány kompenzálja a fuvarozókat és a mezőgazdasági termelőket a növekvő adóterhek miatt. ERGO csak nekünk hétköznapi embereknek fog nőni a gázolaj ára.

Ez pl az én nyelvemen és egyszerübben, az elektromos cigit eddig 700Ft ért vettem nagyba, ez holnap 900 lesz!!!

Ebben teljesen igazad van. A múlt heti utamon cirka 78,000ft-tal lett kevesebb az árfolyam miatt. Havi 3-4 alkalom? Ez már nagyon bosszantó! Lehet, hogy jobb lenne nekünk is az EUR?

na igen, a grivnya 40 lesz lassan...

Kép

???(?_?)???

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.28. 22:56 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
BMWFUN írta:

Igen, megcsinálták! :taps:

Szép volt Fidesz!(hogy szakadt volna az anyukba a fejük)

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2011.09.28. 23:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 73 alkalommal
Kapott köszik: 63 alkalommal
Motor tipusa: V8
Évjárata: 1997
kiara írta:
szekeres írta:
Jerry írta:
leslie írta:
barbrady írta:

Az EUR-ót jobb ha nem forszírozzuk,a Németek és az Osztrákok is visszasírják a márkát illetve a Schillinget!
Az áttérés euróra egy burkolt áremeléssel együtt jár,de mi nem vagyunk abban a helyzetben,hogy egy ilyen áremelést kibírjunk,ebben a válság helyzetben,hova már,még mit nem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.28. 23:23 
Guru
Guru

Adott köszi: 136 alkalommal
Kapott köszik: 160 alkalommal
Motor tipusa: 525TDS
Évjárata: 1998
szekeres írta:
kiara írta:
szekeres írta:

na igen, a grivnya 40 lesz lassan...

Az nem nagyon izgat, én a nyugati irányba megyek. ( keletre csak eladok - azon nem szoktam veszíteni :-D )

www.kiara4x4.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.29. 05:47 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
Magyar közéleti értelmező szótár (remélem senki nem veszi magára ez csak "görbe tükör" :wink: )

Pluralizmus - Többpártrendszer. Esetünkben kettő. Vannak ugyan a parlamentben kisebb pártok, de csak formálisan különböznek az oldalukon található nagy párttól.

Rendszerváltás (módszerváltás) - Magyarországon azt az eseménysort hívjuk így (ellentétben a szó eredeti jelentésével), melynek során a kommunisták átmentették, átkonvertálták kapcsolati tőkéjüket pénztőkévé, politikai tőkévé. Nem történt valódi váltás, ugyanis az uralkodó elit nem bukott meg, sőt soha nem látott módon megerősödött. A demokratizálódás folyamata nem egyéb, mint vihar a biliben, mely csak a kisemberekre vonatkozó szabályok változását hozta.

Ellenzék - Az a párt, mely az autópálya-pénzek kisebbik hányadát rakja zsebre.

Kormánypárt - Royal Flush. Mindent visz, nem csak az autópálya-pénz nagyobbik részét.

Választások - Az a reklámkampány, melynek keretén belül eldől, hogy a következő négy évben melyik párt lophat többet. Jelentősége gyakorlatilag nincs, hiszen a felmerülő, kampányképes alternatívák ugyanazon oligarchiát képezik.

Önkormányzat - A politikai garnitúra utánpótlásának játéktere, a hatalom másodosztálya és nevelőintézete. Csatorna, melyen keresztül pozíciókkal és így pénzzel látják el a pártok közkatonáikat. Ezért kell belőle 3200. Budapestre például 24. Az önkormányzatok létszámát valamennyi választás előtt radikálisan csökkenteni készülnek, majd a voksolás utáni napon, varázsütésre lekerül a téma a napirendről.

Jobboldal, baloldal - Országunkban értelmezhetetlen fogalmak. Az ezen jelzőkkel illetett pártok csupán a populizmus mértékében és jellegében mutatnak csekély eltérést.

Miniszter - Univerzális szakember. Alkalmas bármilyen pozíció betöltésére, ezért mindenhez hülye. Általában a pártok alfahímjei töltik be ezt a pozíciót, főleg olyan tárcák esetében, melyeket egy hintaló is könnyen elirányítana.

Elit - Domináns, előjogokat élvező csoport, egy közösségen (társadalmon) belül.

Politikai elit - Nonszensz fogalom. Egy képviseleti demokráciában nem lehet előjogokat gyakorolni.

Szellemi elit - Valamely párt holdudvarához tartozó írók és politológusok gyűjtőneve.

Gazdasági elit - lásd: üzletember.

Fidesz - Az oligarchia egyik, a megtévesztést szolgáló, anyagi érdekek mentén szerveződött csoportosulása. Más néven: Orbán Viktor rajongóinak gyülekezete. 1996-ig liberális párt. Amikor vezére meglátta a "piaci rést" a jobboldalon, keresztény-népnemzeti fordulatot vett.

MSZP - Az oligarchia másik, a megtévesztést szolgáló, anyagi érdekek mentén szerveződött csoportosulása. Olyan mint a Fidesz, csak itt nem az elnöknek van pártja, hanem a pártnak elnöke. Nyíltan posztkomcsik.

SZDSZ - Politikai anomália. Egy olyan párt, melynek léte csak matematikai úton bizonyított, még soha nem látta senki. Ennek ellenére a választásokon mindig magasabbra kúszik az oszlopdiagramjuk, mint a bekerülési küszöb. Állítólagos tagjai liberálisnak vallják magukat, de jót röhögnek azon, ha valakit hülyére vernek az utcán az azonosító nélküli rendőrök. Gátlás nélkül kinyalja bármelyik párt seggét egy-két autópálya megrendelés és a kormányra kerülés reményében.

Kommunista - Az előző rendszer aktív építője, aki vállalata a párt szolgálatát legtöbbször saját boldogulása érdekében. Hazánkban jelenleg nem(?) létező kategória.

Liberális - Olyan piacfasiszta, aki nem viseli a zsidózást.Társaságban könnyű felismerni, mert gyakorta nácizik, szélsőségeseik, fasisztázik.

Fasiszta - Olyan zsidózó, aki nem viseli el a piac törvényeit. Társaságban könnyű felismerni, mert gyakorta buzizik, cigányozik, zsidózik.

Turbó-magyar - Olyan magát nemzeti érzelműnek valló személy, aki hisz a mesékben. Gyakorta emlegeti a Szent Koronát, Nagy-Magyarországot, Árpád fejedelmet. Történelmi ismeretei legtöbbször hiányosak, objektivitása, realitásérzéke nulla. Társaságban könnyű felismerni a vállára terített piros-fehér csíkos zászlóról.

Üzletember - Tolvaj. Privatizáló, adócsaló, ügyeskedő, áfa-csaló, olajszőkítő, Offshore-ozó. Olyan ember, aki a vagyon-újraelosztásnál észnél és információnál volt, és kihasználva az akkori (jogi) káoszt, szarrá lopta magát. Társadalmunk megbecsült tagja.

Polgárság - Olyan hazánkban nem létező társadalmi réteg, melyet politikusaink ugyan gyakran emlegetnek hivatkozási alapként, ám nyomokban sem fedezhető fel. Itthon egyedül külföldi filmekben találkozhatunk vele.

Értelmiség - Az a látó, aki nem segít a vaknak a zebránál. A rendszerváltás óta lapító, a társadalmi, és politikai életben zajló negatív folyamatok iránti felelősségét el nem ismerő réteg. Tagjainak közös ismérve, hogy több éven keresztül jártak kollégiumi bulikra. Előszeretettel hivatkozik a kollektív felelősségre valamint a "minden mindegy" cinikus, komfortos hozzáállása mögé bújva próbálja saját egzisztenciáját összekaparni, megtartani, nagy ívben szarva az ország sorsára.

Média - A politikai oligarchiával szorosan együttműködő, anyagi-erkölcsi egységet képező hatalmi ág. Tipikus tevékenységei: átbaszás, megvezetés, formálás, torzítás, gyűlöletkeltés, elhallgatás, felfújás, és elsősorban pénznyelés.

Újságíró - Biszexuális szellemi prostituált, aki pénzért bárkit megdug, illetve pénzért bárki megdughatja.

Európai Unió - Eredetileg az USA gazdasági hatalmának kompenzálására létrehozott, hónaljszagú tömörülés. Tényleges funkciója máig ismeretlen. A dohányzás szankcionálásán kívül érdemi intézkedést nem sikerült felmutatnia. Vízfej a vízfejeken, kormány a kormányok felett. Léte kétségtelenül csökkenti az Európán belüli, nemzetek közti konfliktus lehetőségét, egyéb pozitív hatása máig nem ismert.

Hipermarket - Olyan bazinagy közért-hálózat, mely erőfölényénél fogva képes a helyi beszállítók és termelők között versenyt generálni, így a beszerzési árak, valamint a munkaerőköltségek minimális szinten tartásával extra-profitra szert tenni. Megépülésekor általános körű derűs várakozás fogadja, mert munkahelyeket termet, versenyt generál továbbá mert olcsó. Ugyanakkor az adott térségben agyonvágja a kiskereskedelmet, munkanélküliséget generál és jelentősen csökkenti a helyi termelőknél realizálódó profitot. Ezzel az ország zsebéből húzza ki a pénzt, ami mint tudjuk nem vész el, mert végül egy a miénknél gazdagabb országban, profit formájában landol. Így kerül egy szegény ország szegényeinek pénze egy gazdag ország gazdagjaihoz.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: 4 admin, kiara, kzolee, szekeres
Értékelés: 19.05%
Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2011.09.29. 19:01 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Amihez az mszp-nek 5 ?v kelett az nekik 1.5-alat sikerült!!!!

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.29. 20:00 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
admin írta:

Kép

és még buli is lesz 7végen

http://www.origo.hu/itthon/percrolpercr ... teren.html

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2011.09.29. 22:56 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
admin írta:

Kép

Helo
Én teljesen PÁRTON kívüli vagyok
De gondolom ezek a LEfizetett nyugdíjasok akik tartják a plakátot
Édesanyám és még sok nyugdíjas itt nálunk... választások előtt eladja magát ÉPPEN annak a Pártnak aki megcsinálja a ... nyugdíjas klubnak.... a választások előtti vacsorát
Anyám ezért nem jöhetett (( kitiltottam ))hozzánk mikor otthon voltam és nem tárgyaltam vele nagyon sokáig
A bőrüket is eladják
Még egyszer :wink: :wink: Párton kívüli VAGYOK

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.29. 23:21 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

lepke írta:
admin írta:

Helo
Édesanyám és még sok nyugdíjas itt nálunk... választások előtt eladja magát ÉPPEN annak a Pártnak aki megcsinálja a ... nyugdíjas klubnak.... a választások előtti vacsorát
Anyám ezért nem jöhetett (( kitiltottam ))hozzánk mikor otthon voltam és nem tárgyaltam vele nagyon sokáig
A bőrüket is eladják

Mindegy ki tartja a tábla tartalmával egyet értek!!!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 00:16 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
admin írta:
lepke írta:
admin írta:

Helo
A bőrüket is eladják

Mindegy ki tartja a tábla tartalmával egyet értek!!!

Helo
Azzal Én is
még tudnám egy kicsit figurázni a tartalmát

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 00:22 
lepke írta:
Helo
Azzal Én is
még tudnám egy kicsit figurázni a tartalmát

Komplett családfa szerepelne rajta, szexuális beállítottsággal együtt :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.09.30. 20:50 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
MChris írta:
Magyar közéleti értelmező szótár (remélem senki nem veszi magára ez csak "görbe tükör" :wink: )

Pluralizmus - Többpártrendszer. Esetünkben kettő. Vannak ugyan a parlamentben kisebb pártok, de csak formálisan különböznek az oldalukon található nagy párttól.

Rendszerváltás (módszerváltás) - Magyarországon azt az eseménysort hívjuk így (ellentétben a szó eredeti jelentésével), melynek során a kommunisták átmentették, átkonvertálták kapcsolati tőkéjüket pénztőkévé, politikai tőkévé. Nem történt valódi váltás, ugyanis az uralkodó elit nem bukott meg, sőt soha nem látott módon megerősödött. A demokratizálódás folyamata nem egyéb, mint vihar a biliben, mely csak a kisemberekre vonatkozó szabályok változását hozta.

Ellenzék - Az a párt, mely az autópálya-pénzek kisebbik hányadát rakja zsebre.

Kormánypárt - Royal Flush. Mindent visz, nem csak az autópálya-pénz nagyobbik részét.

Választások - Az a reklámkampány, melynek keretén belül eldől, hogy a következő négy évben melyik párt lophat többet. Jelentősége gyakorlatilag nincs, hiszen a felmerülő, kampányképes alternatívák ugyanazon oligarchiát képezik.

Önkormányzat - A politikai garnitúra utánpótlásának játéktere, a hatalom másodosztálya és nevelőintézete. Csatorna, melyen keresztül pozíciókkal és így pénzzel látják el a pártok közkatonáikat. Ezért kell belőle 3200. Budapestre például 24. Az önkormányzatok létszámát valamennyi választás előtt radikálisan csökkenteni készülnek, majd a voksolás utáni napon, varázsütésre lekerül a téma a napirendről.

Jobboldal, baloldal - Országunkban értelmezhetetlen fogalmak. Az ezen jelzőkkel illetett pártok csupán a populizmus mértékében és jellegében mutatnak csekély eltérést.

Miniszter - Univerzális szakember. Alkalmas bármilyen pozíció betöltésére, ezért mindenhez hülye. Általában a pártok alfahímjei töltik be ezt a pozíciót, főleg olyan tárcák esetében, melyeket egy hintaló is könnyen elirányítana.

Elit - Domináns, előjogokat élvező csoport, egy közösségen (társadalmon) belül.

Politikai elit - Nonszensz fogalom. Egy képviseleti demokráciában nem lehet előjogokat gyakorolni.

Szellemi elit - Valamely párt holdudvarához tartozó írók és politológusok gyűjtőneve.

Gazdasági elit - lásd: üzletember.

Fidesz - Az oligarchia egyik, a megtévesztést szolgáló, anyagi érdekek mentén szerveződött csoportosulása. Más néven: Orbán Viktor rajongóinak gyülekezete. 1996-ig liberális párt. Amikor vezére meglátta a "piaci rést" a jobboldalon, keresztény-népnemzeti fordulatot vett.

MSZP - Az oligarchia másik, a megtévesztést szolgáló, anyagi érdekek mentén szerveződött csoportosulása. Olyan mint a Fidesz, csak itt nem az elnöknek van pártja, hanem a pártnak elnöke. Nyíltan posztkomcsik.

SZDSZ - Politikai anomália. Egy olyan párt, melynek léte csak matematikai úton bizonyított, még soha nem látta senki. Ennek ellenére a választásokon mindig magasabbra kúszik az oszlopdiagramjuk, mint a bekerülési küszöb. Állítólagos tagjai liberálisnak vallják magukat, de jót röhögnek azon, ha valakit hülyére vernek az utcán az azonosító nélküli rendőrök. Gátlás nélkül kinyalja bármelyik párt seggét egy-két autópálya megrendelés és a kormányra kerülés reményében.

Kommunista - Az előző rendszer aktív építője, aki vállalata a párt szolgálatát legtöbbször saját boldogulása érdekében. Hazánkban jelenleg nem(?) létező kategória.

Liberális - Olyan piacfasiszta, aki nem viseli a zsidózást.Társaságban könnyű felismerni, mert gyakorta nácizik, szélsőségeseik, fasisztázik.

Fasiszta - Olyan zsidózó, aki nem viseli el a piac törvényeit. Társaságban könnyű felismerni, mert gyakorta buzizik, cigányozik, zsidózik.

Turbó-magyar - Olyan magát nemzeti érzelműnek valló személy, aki hisz a mesékben. Gyakorta emlegeti a Szent Koronát, Nagy-Magyarországot, Árpád fejedelmet. Történelmi ismeretei legtöbbször hiányosak, objektivitása, realitásérzéke nulla. Társaságban könnyű felismerni a vállára terített piros-fehér csíkos zászlóról.

Üzletember - Tolvaj. Privatizáló, adócsaló, ügyeskedő, áfa-csaló, olajszőkítő, Offshore-ozó. Olyan ember, aki a vagyon-újraelosztásnál észnél és információnál volt, és kihasználva az akkori (jogi) káoszt, szarrá lopta magát. Társadalmunk megbecsült tagja.

Polgárság - Olyan hazánkban nem létező társadalmi réteg, melyet politikusaink ugyan gyakran emlegetnek hivatkozási alapként, ám nyomokban sem fedezhető fel. Itthon egyedül külföldi filmekben találkozhatunk vele.

Értelmiség - Az a látó, aki nem segít a vaknak a zebránál. A rendszerváltás óta lapító, a társadalmi, és politikai életben zajló negatív folyamatok iránti felelősségét el nem ismerő réteg. Tagjainak közös ismérve, hogy több éven keresztül jártak kollégiumi bulikra. Előszeretettel hivatkozik a kollektív felelősségre valamint a "minden mindegy" cinikus, komfortos hozzáállása mögé bújva próbálja saját egzisztenciáját összekaparni, megtartani, nagy ívben szarva az ország sorsára.

Média - A politikai oligarchiával szorosan együttműködő, anyagi-erkölcsi egységet képező hatalmi ág. Tipikus tevékenységei: átbaszás, megvezetés, formálás, torzítás, gyűlöletkeltés, elhallgatás, felfújás, és elsősorban pénznyelés.

Újságíró - Biszexuális szellemi prostituált, aki pénzért bárkit megdug, illetve pénzért bárki megdughatja.

Európai Unió - Eredetileg az USA gazdasági hatalmának kompenzálására létrehozott, hónaljszagú tömörülés. Tényleges funkciója máig ismeretlen. A dohányzás szankcionálásán kívül érdemi intézkedést nem sikerült felmutatnia. Vízfej a vízfejeken, kormány a kormányok felett. Léte kétségtelenül csökkenti az Európán belüli, nemzetek közti konfliktus lehetőségét, egyéb pozitív hatása máig nem ismert.

Hipermarket - Olyan bazinagy közért-hálózat, mely erőfölényénél fogva képes a helyi beszállítók és termelők között versenyt generálni, így a beszerzési árak, valamint a munkaerőköltségek minimális szinten tartásával extra-profitra szert tenni. Megépülésekor általános körű derűs várakozás fogadja, mert munkahelyeket termet, versenyt generál továbbá mert olcsó. Ugyanakkor az adott térségben agyonvágja a kiskereskedelmet, munkanélküliséget generál és jelentősen csökkenti a helyi termelőknél realizálódó profitot. Ezzel az ország zsebéből húzza ki a pénzt, ami mint tudjuk nem vész el, mert végül egy a miénknél gazdagabb országban, profit formájában landol. Így kerül egy szegény ország szegényeinek pénze egy gazdag ország gazdagjaihoz.

Nagyszerű tényfeltárás!
Csak a " birkák" és az " ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó" leírás hiányzik még!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.01. 02:20 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 15 alkalommal
Kapott köszik: 15 alkalommal
http://kuruc.info/r/2/85918/

Egy igaz magyar, ideje volt mar!..

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.01. 08:40 
Guru
Guru

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 16 alkalommal
Széria kód: E53
Motor tipusa: 306D2
Évjárata: 2004
Marco85 írta:

Kíváncsi lennék, ha akkor a te autódat is felgyújtyák, akkor is ezt mondod most?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.01. 09:31 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 18 alkalommal
Kapott köszik: 28 alkalommal
Motor tipusa: M57 530 D
Évjárata: 2001
Helo Gábor
Nehogy FÉLRE értelmezd az írásomat
Szinte az összes Földműveléssel foglalkozó céget utálom legyen az Zrt,Kft,kht,bt, vagy akármi is
Éveken keresztül csak tüntetnek utat lezárnak és még sorolhatnám
Felveszik a hatalmas Pénzeket minden sz@rért
-Ha süt a napocska akkor az a baj
-Ha esik akkor az sem jó
-Ha fagy az sem jó
-Ha szeles az idő akkor sem az igazi, és még sorolhatnám árvíz,belvíz,villámcsapás,krumplibogár
Én úgy gondolom hogy a Földműveseknek nincs olyan ÉV ami tökéletes lenne
Minden Évben felszedik a hatalmas támogatásokat
Az Építő és Szerelő Ipar nem érti hogy nekik miért lehet MINDENT megcsinálni
Jópár Éve mikor Gödre jártam hetente többször a kettes úton félpályás útlezárással tüntettek hónapokig és szopatták a népet NÁLAM nagyon elb@szták a renomét a Földművesek[/quote]

Jó sok évvel ezelőtt kezdődött az egész mizéria az agráriumban. Aztán úgy gondolta egy "okos" hogy ezt a problémát nem szakmailag, hanem politikailag kell kezelni. Odarakták azt a balfasz TORGYÁNT akinek sikerült lerohasztania, majd kiárulnia a földeket, termelő egységeket. 1 példa... keressétek meg hány cukorgyár maradt az annó 100%-ban prosperáló üzemekből, ahonnan tonnaszámra szállítottak külföldre. Vagy akár a búza exportja anno, és sorolhatnám még szerintem. Manapság az a lényeg minél messzebbről érkezzen az árú annál borsosabban lehet eladni itthon illetve annál nagyobb támogatást lehet elverni a nav-on. Botrány hogy a tömérdek HUNGARICUM-ból alig maradt valami, mert vagy az Unio seggét nyalják jogilag, vagy külső érdekek miatt ellehetetlenítik a hazai termelést.
Több uniós országot tudnék felsorolni, ahol a tagság mellett megőrizték az ország sajátosságait például simán sütnek főznek lépten nyomon utcán, árulják a halat, vadat, s mi jó falat bármilyen áentéesz vagy egyéb faszságok nélkül.
Persze vannak környzeti tényezők is amire nem nagyon van ráhatásunk mint pl. az időjárás, de mivel gondolkozni tudunk és látjuk mi az ami bírja az ilyetén változásokat azokat kellene előnyben részesíteni, termelni, gyártani. Persze sírni és támogatásokat felvenni sokkal egyszerűbb... egy mondás jut eszembe erről:
Archimedes mikor feltalálta a "minden test annyit veszít a súlyából, amennyi.... című törvényét egy kádban ülve majd végigrohant a falun heuréka felkiáltással, aznap nagy ünnepséget tartottal ahol egy nagy csomó ökröt vágtak le a tiszteletére...
Nos azóta félnek az Ökrök az újítástól!!

UFF én beszéltem :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.01. 16:13 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 15 alkalommal
Kapott köszik: 15 alkalommal
pistino1 írta:
Marco85 írta:

Kíváncsi lennék, ha akkor a te autódat is felgyújtyák, akkor is ezt mondod most?

Remelem azok akik akkor gyujtogattak es romboltak mar bortonben vannak, de nem ertem, hogy ennek mi koze van a jobbikhoz es fokent Budahazyhoz..

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Marco85 az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.02. 22:12 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 524 alkalommal
Kapott köszik: 609 alkalommal
Motor tipusa: 20d
Évjárata: 2000
Kiara ötletét ( Hofi videó )a vicc topicból tovább gördítem a politikaiba, ami tökéletesen megállja ma is a helyét!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.03. 15:30 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Hülyének néznek, azt gondolom

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: BMWFUN
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2011.10.03. 19:28 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 20 alkalommal
Kapott köszik: 96 alkalommal
Motor tipusa: M57
Évjárata: 2001
barbrady írta:

Jól gondolod 8O 8O 8O

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 213  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]