![]() |
2011.07.20. 19:50
LeviM5 írta:Fura, olyan sárgás.![]()
Pedig a gyári is ennyi.
2011.07.21. 08:27
bmw520ds írta:Most kis csavar van a történetben, mert nem 6000K ami mindig szokott lenni, hanem 4300K, mer' azza' jobban látni!
Na ez majd este kiderül, pont esős genya idő van, ilyenkor gyenge volt az enyém.
2011.07.21. 14:30
bmw520ds írta:... úgy gondolom ez szép és jó cél részemről!
2011.07.21. 18:24
jackson írta:bmw520ds írta:Most kis csavar van a történetben, mert nem 6000K ami mindig szokott lenni, hanem 4300K, mer' azza' jobban látni!
Na ez majd este kiderül, pont esős genya idő van, ilyenkor gyenge volt az enyém.
Na és milyen lett mesélj. Tényleg jobb a 4300-as?
Jackson, aki oda ült a szőnyegre mesélt hallgatni
2011.07.21. 18:27
jlaci74 írta:bmw520ds írta:... úgy gondolom ez szép és jó cél részemről!
Igen , az...
Az embert az viszi előre, hogy küzd a céljaiért...
Remélem nem ez a legfőbb cél az életedben.![]()
( viccet félretéve, gyakran elgondolkodok azon, hogy: basszus, vannak még ilyen palik mint Te...)
...............................
Volt este xenon teszt?
2011.07.21. 21:26
bmw520ds írta:jackson írta:bmw520ds írta:Most kis csavar van a történetben, mert nem 6000K ami mindig szokott lenni, hanem 4300K, mer' azza' jobban látni!
Észrevételem: Az eső áztatta útburkolaton a fény jobban megmaradt, a közlekedési táblákat megvilágító fény ereje határozottabb viszont, sárgás a fény. Laci szerint van 5000K is a világegyetemben forgalomban, lehet az lesz az igazi megoldás nem gyári kivitel terén! Mindig azt olvastam, a Nap fényéhez legjobban hasonlító színhőmérsékletűvel lehet a legjobban látni! Ahhoz a színhez viszont megszólalásig hasonlított, ez csak az észrevételem, nem biztos hogy más is így látná!
2011.07.22. 18:34
szekeres írta:bmw520ds írta:jackson írta:bmw520ds írta:Most kis csavar van a történetben, mert nem 6000K ami mindig szokott lenni, hanem 4300K, mer' azza' jobban látni!
Észrevételem: Az eső áztatta útburkolaton a fény jobban megmaradt, a közlekedési táblákat megvilágító fény ereje határozottabb viszont, sárgás a fény. Laci szerint van 5000K is a világegyetemben forgalomban, lehet az lesz az igazi megoldás nem gyári kivitel terén! Mindig azt olvastam, a Nap fényéhez legjobban hasonlító színhőmérsékletűvel lehet a legjobban látni! Ahhoz a színhez viszont megszólalásig hasonlított, ez csak az észrevételem, nem biztos hogy más is így látná!
MEnnyire tűnik a fénye a hagyományos H= től el? Lehet hülye a kérdés, de a zsaruk azt nézik, ha akrják, emiatt nekem lényeges infó lenne. Esetleg, ha van ott egy sima H7es kocsi, meg a tiéd és...ó, csak gondolat!

2011.07.22. 19:32
bmw520ds írta:szekeres írta:bmw520ds írta:jackson írta:bmw520ds írta:Most kis csavar van a történetben, mert nem 6000K ami mindig szokott lenni, hanem 4300K, mer' azza' jobban látni!
MEnnyire tűnik a fénye a hagyományos H= től el? Lehet hülye a kérdés, de a zsaruk azt nézik, ha akrják, emiatt nekem lényeges infó lenne. Esetleg, ha van ott egy sima H7es kocsi, meg a tiéd és...ó, csak gondolat!
Ha segíteni tudok vele, íme:
2011.07.22. 20:51
2011.07.22. 23:55
bmw520ds írta:Én nem nyúlok hozzá, mert ménkű' van a dobozban!
2011.07.24. 18:28
simi64 írta:bmw520ds írta:Én nem nyúlok hozzá, mert ménkű' van a dobozban!
2011.07.24. 19:59
Már megbarátkoztam vele én is. Tegnap éjfél felé jöttünk haza Siófokról és száraz volt az aszfalt. Fura hogy nincs a kék árnyalat, de mérföldekkel jobban látni vele!Bacsek írta:simi64 írta:bmw520ds írta:Én nem nyúlok hozzá, mert ménkű' van a dobozban!
Ménkű, mi...![]()
![]()
![]()
Nagyon frankó lett a lámpád Gabi!

2011.07.24. 20:00
bmw520ds írta:Már megbarátkoztam vele én is. Tegnap éjfél felé jöttünk haza Siófokról és száraz volt az aszfalt. Fura hogy nincs a kék árnyalat, de mérföldekkel jobban látni vele!Bacsek írta:simi64 írta:bmw520ds írta:Én nem nyúlok hozzá, mert ménkű' van a dobozban!
Ménkű, mi...![]()
![]()
![]()
Nagyon frankó lett a lámpád Gabi!Pedig kínajszki.... Marad ez az izzó. Most is autóztam, csináltam egy képet amin szépen kijön a két izzó által kiadott szín eltérése.
2011.07.24. 20:58
2011.07.25. 07:11
bmw520ds írta:Laci! Szerintem nem. Nem annyira sárga mint a halogén, de épp jobban látok vele mint a 6000K-val. Ami szopat, a traktorban van D1S Osram ami világos kék. Az asszony kocsija meg fehér, ez meg sárgás...De már nem foglalkozom vele, ilyen, vedd meg bátran!
2011.08.12. 12:33
2011.08.12. 13:02
barbrady írta:A DRL-t hogy lehet megoldani e39-en? Ha jól láttam múltkor, Alpinafan autóján működik.
2011.08.12. 13:26
atiotezer írta:barbrady írta:A DRL-t hogy lehet megoldani e39-en? Ha jól láttam múltkor, Alpinafan autóján működik.
Arra gondolsz, hogy amikor ráadod a gyújtást vagy elindítod az autót, automatikusan felkapcsolódik a xenon és leállításnál meg lekapcsol?
üdv:atiotezer
2011.08.12. 14:18
barbrady írta:atiotezer írta:barbrady írta:A DRL-t hogy lehet megoldani e39-en? Ha jól láttam múltkor, Alpinafan autóján működik.
Arra gondolsz, hogy amikor ráadod a gyújtást vagy elindítod az autót, automatikusan felkapcsolódik a xenon és leállításnál meg lekapcsol?
Nem, DRL-re gondolok.
2011.08.12. 14:37
Imco írta:barbrady írta:atiotezer írta:barbrady írta:A DRL-t hogy lehet megoldani e39-en? Ha jól láttam múltkor, Alpinafan autóján működik.
Nem, DRL-re gondolok.
Kezdjük az elején! Mi az a DRL nálunk?
Utólagos beépítés, vagy valamelyik lámpa van átaplikálva?