* *
Pontos idő: 2026.04.23. 17:51

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 294 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  KövetkezÅ‘
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.04. 12:50 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
jackson írta:
atonett írta:
Igazából ezt írta a gép, a saját szememmel láttam!
Volt mellette más is de azt kiírta szöveggel.

Azért elmondom a jelenséget: először egy előzésben szembesültem a hibával, lekellet padlóznom mert a majom nem tudott belenyugodni, hogy van nála gyorsabb is. Na mindegy.
Olyan volt mintha 3000 nél szabályozott volna le a masina. mentem mentem nem tért észhez, megálltam, leállítottam és újraindítottam. Minden tökéletes volt, na mondom letesztelem csinálja-e vagy sem. Ismét letiltott az elektronika. Az benne a pláne, ha lassan huzatom ki akkor nincs ez a jelenség!

Ha ebbe tudnátok segíteni azt megköszönném!

Igen van ilyen védelmi elektronika az E39-ben ami vissza korlátozza a teljesítményt (max nyomaték és fordulatszámot is). Csak vissza kéne túrni az agyamba mikor történik ez. Meg kéne tőled pár adat milyen motor, pontos évjárat vagy alváz szám stb.

Jackson, aki annyit tud, hogy csak valami komolyabb hiba esetén csinálja

Az 250-nél van, az más!
A dieselek nem pörögnek, de azért 3000 fölé simán engednie kell!

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.04. 17:26 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 16 alkalommal
Kapott köszik: 93 alkalommal
Motor tipusa: 540iA
Évjárata: 1999
Kivitele: Touring
simi64 írta:
jackson írta:
atonett írta:
Igazából ezt írta a gép, a saját szememmel láttam!
Volt mellette más is de azt kiírta szöveggel.

Azért elmondom a jelenséget: először egy előzésben szembesültem a hibával, lekellet padlóznom mert a majom nem tudott belenyugodni, hogy van nála gyorsabb is. Na mindegy.
Olyan volt mintha 3000 nél szabályozott volna le a masina. mentem mentem nem tért észhez, megálltam, leállítottam és újraindítottam. Minden tökéletes volt, na mondom letesztelem csinálja-e vagy sem. Ismét letiltott az elektronika. Az benne a pláne, ha lassan huzatom ki akkor nincs ez a jelenség!

Ha ebbe tudnátok segíteni azt megköszönném!

Igen van ilyen védelmi elektronika az E39-ben ami vissza korlátozza a teljesítményt (max nyomaték és fordulatszámot is). Csak vissza kéne túrni az agyamba mikor történik ez. Meg kéne tőled pár adat milyen motor, pontos évjárat vagy alváz szám stb.

Jackson, aki annyit tud, hogy csak valami komolyabb hiba esetén csinálja

Az 250-nél van, az más!
A dieselek nem pörögnek, de azért 3000 fölé simán engednie kell!

Pont nem maximális teljesitményél volt hanem valami hiba ami miatt vissza veszi a max. fordulatszámot és nyomatékot. Csak nem emlékszem a hibára pedig valahol a tanfolyami anyagban volt.

Jackson, aki olvasta

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.06. 12:44 
haladó
haladó

Adott köszi: 39 alkalommal
Kapott köszik: 11 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2008
jackson írta:
velencei75 írta:
jackson írta:
velencei75 írta:
Sziasztok! Nekem, ill. az autómnak van 4, O2 -s hibakódja.
O2 Sensor Circuit Slow Response (Bank1Sensor2)
O2 Sensor Circuit No Activity Detected (Bank1Sensor2)

A másik kettő is ugyanez csak "Sensor3"

Ez azt jelentené, hogy az oxigén szenzorral lehet valami, ill. az ezzel összefüggésben lévő valamivel? Lambda?
Még jó, hogy van szótár a neten! :lol:

Ezt milyen rendszerrel olvastad ki? van OBDII szabványos kódja is P0133.

Ha meg lenne a kód akkor ellenőrizhető egy BMW specifikus listán pontosan melyik lambda a nyűgös. A Senzor3 az melyik bank?
És van más hiba jelenség is sárga motorlámpa, csökkenő teljesítmény (végsebesség és gyorsulás), rángat stb. ?

Jackson, aki szerint valószínüleg lambda szonda csere elött állsz

Hello Jackson! Igazándiból az autó rendszerével "olvastam" ki. Titkos board menü! Beleolvastam milyen diag rendszereket szerkesztetek össze magatoknak, főleg TE! Hát az nekem magas. Szóval board menü, átszámolva deci-akármibe, aztán számkód behelyettesités. Evvel az a gáz, hogy nem tudom mikori hibakódok ezek. Azt hiszem először ki kéne üttetni vissza jön e. Sárga motorlámpa hál'Isten nincs. Szerinted, ha marad a hibakód, akkor az nagy valószinűséggel lambda lenne? Aztán, hogy melyik "Bank" vagy "Sensor"? 3 éve van E39- em, de mindig olvasok valami újat. Köszi az infókat!
veli

Na akkor óvatosságra intenélek. Mivel ezt a titkos menü módszert próbáltam le ellenőrizni a GT1, BMW Scanner, INPA és müszerfal párosával és nekem a 1999/3 havi kocsival nagyon nem ment. Tehát semmi müszerfalas hiba nem volt vissza fejthető a kódokból.
És eddig még sehol nem tudtam leellenőrizni, hogy tényleg azt mutatja-e. Azért nem spórolj le egy diagnosztikát mert utána verheted a fejedet a falba, ha hiába cserélted a lambda szenzort.
Figyelembe kell venni a körülményeket is ezért óvatosan kell diagnosztikázni. A lambda szonda hiba simán lehet átjelzett hiba tehát pl. benzinszűrő telitődött és beirja a szegény keverék szöveget a lambda szondára. No ekkor nem kell lambda szondát cserélni.
Törölni kell a hibát és nézni vissza iródik-e. Az újabb kocsik már kilóméteróra állást is raknak a hiba mellé.

Jackson, aki elöbb megnézné komolyabb diag cuccal amig nem tuti tényleg az e a hiba

Szeva Jackson!Tegnap meg volt a diag. Az, hogy milyen rendszerű diaggal csinálta a csákány, ne kérdezd. Be állt a kocsival, rányomta a csatit aztán szólt, hogy eltart egy darabig, majd átrohant egy másik kocsihoz. Szóval egy kapkodósabb szerelÅ‘vel hozott össze a sors, de ért hozzá az tuti. Pár perc ketyegés után mutogatta, mondta miket tárolt el a gépezet.Úgy beszélt hozzám, mintha "echt deutsch" lennék.Majom! Vagy 5x mondtam, hogy lassabban beszéljen. Nekem 5hibakódot mutatott, 25 volt tárolva. Dátumot nem mutatta a diag, de amióta nálam van - 3 éve - 3szor volt ASC jeladó cserélve, mind benne volt.Kiadott xenon magasság állítók - futóműnél lévÅ‘ bizbaszok - nem jók, izzító gyertya hiba, stb, de oxigén szenzornak nyoma sincs "hál'Isten?"! Mondtam neki, nyomja ki az összes kódot, majd késÅ‘bb meg lesz nézve mi jön vissza. Addig nem lesz hozzá nyúlva az tuti! Még hozzá tartozik, hogy a csákány szó nélkül legurúlt a legközelebbi emelÅ‘rÅ‘l egy M5 E60 -al (állat hangja van), enyémet meg megnézte alulról, kapásból kiszúrt egy szilentet, amit cserélni kéne.A végén hozzátette, jó kis kocsi.Jól esett. Kostet 29€! Azt hiszem, ez a diag kód, ami a műszerfalon olvasható, ez arra lesz jó, hogy látom, valamit eltárolt - irány diag!
Ha kíváncsi vagy rá, akkor azt a két lapot amit kinyomtatott, amin rajta vannak a hibakódok, megpróbálom felrakni.
Üdv

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.06. 12:57 
Moderátor
Moderátor

velencei75 írta:
Szeva Jackson!Tegnap meg volt a diag. Az, hogy milyen rendszerű diaggal csinálta a csákány, ne kérdezd. Be állt a kocsival, rányomta a csatit aztán szólt, hogy eltart egy darabig, majd átrohant egy másik kocsihoz. Szóval egy kapkodósabb szerelÅ‘vel hozott össze a sors, de ért hozzá az tuti. Pár perc ketyegés után mutogatta, mondta miket tárolt el a gépezet.Úgy beszélt hozzám, mintha "echt deutsch" lennék.Majom! Vagy 5x mondtam, hogy lassabban beszéljen. Nekem 5hibakódot mutatott, 25 volt tárolva. Dátumot nem mutatta a diag, de amióta nálam van - 3 éve - 3szor volt ASC jeladó cserélve, mind benne volt.Kiadott xenon magasság állítók - futóműnél lévÅ‘ bizbaszok - nem jók, izzító gyertya hiba, stb, de oxigén szenzornak nyoma sincs "hál'Isten?"! Mondtam neki, nyomja ki az összes kódot, majd késÅ‘bb meg lesz nézve mi jön vissza. Addig nem lesz hozzá nyúlva az tuti! Még hozzá tartozik, hogy a csákány szó nélkül legurúlt a legközelebbi emelÅ‘rÅ‘l egy M5 E60 -al (állat hangja van), enyémet meg megnézte alulról, kapásból kiszúrt egy szilentet, amit cserélni kéne.A végén hozzátette, jó kis kocsi.Jól esett. Kostet 29€! Azt hiszem, ez a diag kód, ami a műszerfalon olvasható, ez arra lesz jó, hogy látom, valamit eltárolt - irány diag!
Ha kíváncsi vagy rá, akkor azt a két lapot amit kinyomtatott, amin rajta vannak a hibakódok, megpróbálom felrakni.
Üdv

Kiváncsi vagyok ha ide feltudnád rakni a többiek is okulnának belölle mi mit jelent.

Jackson, aki a publiklást javasolja

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.06. 13:10 
E39 FAN
E39 FAN

velencei75 írta:
jackson írta:
velencei75 írta:
jackson írta:
velencei75 írta:
Sziasztok! Nekem, ill. az autómnak van 4, O2 -s hibakódja.
O2 Sensor Circuit Slow Response (Bank1Sensor2)
O2 Sensor Circuit No Activity Detected (Bank1Sensor2)

A másik kettő is ugyanez csak "Sensor3"

Ez azt jelentené, hogy az oxigén szenzorral lehet valami, ill. az ezzel összefüggésben lévő valamivel? Lambda?
Még jó, hogy van szótár a neten! :lol:

Ezt milyen rendszerrel olvastad ki? van OBDII szabványos kódja is P0133.

Ha meg lenne a kód akkor ellenőrizhető egy BMW specifikus listán pontosan melyik lambda a nyűgös. A Senzor3 az melyik bank?
És van más hiba jelenség is sárga motorlámpa, csökkenő teljesítmény (végsebesség és gyorsulás), rángat stb. ?

Jackson, aki szerint valószínüleg lambda szonda csere elött állsz

Hello Jackson! Igazándiból az autó rendszerével "olvastam" ki. Titkos board menü! Beleolvastam milyen diag rendszereket szerkesztetek össze magatoknak, főleg TE! Hát az nekem magas. Szóval board menü, átszámolva deci-akármibe, aztán számkód behelyettesités. Evvel az a gáz, hogy nem tudom mikori hibakódok ezek. Azt hiszem először ki kéne üttetni vissza jön e. Sárga motorlámpa hál'Isten nincs. Szerinted, ha marad a hibakód, akkor az nagy valószinűséggel lambda lenne? Aztán, hogy melyik "Bank" vagy "Sensor"? 3 éve van E39- em, de mindig olvasok valami újat. Köszi az infókat!
veli

Na akkor óvatosságra intenélek. Mivel ezt a titkos menü módszert próbáltam le ellenőrizni a GT1, BMW Scanner, INPA és müszerfal párosával és nekem a 1999/3 havi kocsival nagyon nem ment. Tehát semmi müszerfalas hiba nem volt vissza fejthető a kódokból.
És eddig még sehol nem tudtam leellenőrizni, hogy tényleg azt mutatja-e. Azért nem spórolj le egy diagnosztikát mert utána verheted a fejedet a falba, ha hiába cserélted a lambda szenzort.
Figyelembe kell venni a körülményeket is ezért óvatosan kell diagnosztikázni. A lambda szonda hiba simán lehet átjelzett hiba tehát pl. benzinszűrő telitődött és beirja a szegény keverék szöveget a lambda szondára. No ekkor nem kell lambda szondát cserélni.
Törölni kell a hibát és nézni vissza iródik-e. Az újabb kocsik már kilóméteróra állást is raknak a hiba mellé.

Jackson, aki elöbb megnézné komolyabb diag cuccal amig nem tuti tényleg az e a hiba

Üdv

És azt nem kérdezted, hogy az M5 miért van ott??
Szétszaladt a ménes?
Hibakódok jöhetnek :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.08. 20:12 
haladó
haladó

Szasztok! Mivel pdf- t nem tudok feltölteni, ezért megpróbálom begépelni! :roll:
Fehlerspeicherliste
Kode Beschreibung

1 AIC:Interner Hardwarefehler
42 ASC:Anti Blockier System:Fehler gespeichert
6 ASC:ugyanaz
43 ASC:ugyanaz
3505 Glühanlage
12 EWS:Schlüssel Nr.2 fehlerhafter Wechselcode
4 GM:Klemme R
49 GM:Relais für Wischermotor Unterbrechung
82 GM:Tacho Signal unterbrochen
4B GM:Umschaltrelais Stufe 1/2 für Wischermotor Unterbrechen
92 IKE:Gong Ton (T1)
91 IKE:Gong Ton (T2)
8B IKE:Gong Ton (T3)
8C IKE:Spannungversorgung Klemme R fehlerhaft
C7 IKE:Tankgeber 1 (Kraftstoffpumpenseite)
18 LCM:Lichtcheckmodul: Fehler gespeichert
28 LCM:ugyanaz
3 LRA:Sensorfehler hinten
2 LRA:Sensorfehler vorn
1A MRS:Sitzbelegungserkennung 1 (SBE1)
11 MRS:Versorgungspannung
13 PDC:Wandler hinten Mitte rechts
0 STH:Glühstift/Flammwachter
E STH:K-Bus Störung
7 STH:Unterspannungsabschaltung

Prüfplan(Diagnosebeginn)
Instrumentenkombination (IKE High)
kom
8B:IKE:Gong Ton(T3)
8C:IKE:Spannungversorgung Klemme R fehler
91:IKE:Gong Ton(T2)
92:IKE:Gong Ton(T1)
C7:IKE:Tankgeber 1 (Kraftstoffpumpenseit)

A prüfplan- ban lévő 5 hiba kód volt az amit kiadott nekem a kocsi!
Ezt kódoltam ki sensor hibának. Jó mi?
Az M5- nek lökös csere volt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.06.08. 20:15 
haladó
haladó

Ha kell valakinek e-mail- be elküldöm a két papirkát, amit kaptam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.03. 18:42 
haladó
haladó

Helo Szakik! Ha a titkos menü diagja nem mutat hibát, akkor nem is tárolt el hibát a bömös computer- e? Azért van ez a hülye kérdésem, mert 5hibát mutatott nekem a titkos menü(ez a max., amit mutat?) a 25- ből vagy 1hónapja. Akkor ki lett ütve az összes és azóta nincs hiba. Furi, mert PDC szenzort nem cseréltem, pedig az egyik kaka.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.03. 20:57 
Moderátor
Moderátor

velencei75 írta:
Szasztok! Mivel pdf- t nem tudok feltölteni, ezért megpróbálom begépelni! :roll:
Fehlerspeicherliste
Kode Beschreibung

1 AIC:Interner Hardwarefehler
42 ASC:Anti Blockier System:Fehler gespeichert
6 ASC:ugyanaz
43 ASC:ugyanaz
3505 Glühanlage
12 EWS:Schlüssel Nr.2 fehlerhafter Wechselcode
4 GM:Klemme R
49 GM:Relais für Wischermotor Unterbrechung
82 GM:Tacho Signal unterbrochen
4B GM:Umschaltrelais Stufe 1/2 für Wischermotor Unterbrechen
92 IKE:Gong Ton (T1)
91 IKE:Gong Ton (T2)
8B IKE:Gong Ton (T3)
8C IKE:Spannungversorgung Klemme R fehlerhaft
C7 IKE:Tankgeber 1 (Kraftstoffpumpenseite)
18 LCM:Lichtcheckmodul: Fehler gespeichert
28 LCM:ugyanaz
3 LRA:Sensorfehler hinten
2 LRA:Sensorfehler vorn
1A MRS:Sitzbelegungserkennung 1 (SBE1)
11 MRS:Versorgungspannung
13 PDC:Wandler hinten Mitte rechts
0 STH:Glühstift/Flammwachter
E STH:K-Bus Störung
7 STH:Unterspannungsabschaltung

Prüfplan(Diagnosebeginn)
Instrumentenkombination (IKE High)
kom
8B:IKE:Gong Ton(T3)
8C:IKE:Spannungversorgung Klemme R fehler
91:IKE:Gong Ton(T2)
92:IKE:Gong Ton(T1)
C7:IKE:Tankgeber 1 (Kraftstoffpumpenseit)

A prüfplan- ban lévő 5 hiba kód volt az amit kiadott nekem a kocsi!
Ezt kódoltam ki sensor hibának. Jó mi?
Az M5- nek lökös csere volt.

Összesítve nagy rakás hiba a kocsi.
AIC HW hiba ellenőrizendő. Nem volt szélvédő csere?
ASC ez még totál kevés mert csak annyi van hogy hiba van
A többi hibát nem érdemes elemeznem mivel mindennél meg kell nézni státuszokat és a kocsi előéletét.
Na igen a diagnosztika nem abból áll kinyomtatjuk a listát hanem kérdezünk a gazditól és vallatjuk a kocsit további státusz adatokért. Amit meg lehet kipróbálni a pontosabb hiba behatároláshoz.

Jackson, aki részvéte ha csak ennyit kaptál diagnosztika néven

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.23. 11:59 
Guru
Guru

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 8 alkalommal
Motor tipusa: 525dA
Évjárata: 2006
ma megnéztem a titkosmenüben a hibakódtárolot, a köv. találtam.

83C22D
83822D
8C8400

valaki tudja mik ezek :?: :idea: :oops: 8O

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.23. 17:10 
Moderátor
Moderátor

Levibéka írta:

83C22D
83822D
8C8400

És azt is olvastad, hogy mérnökileg még nem bizonyított az összefüggés a titkos menüben lévő számok és a valódi tárolt hiba kódok között?

Jackson, aki még mindig nem látott olyat ami stimmelne a műszerfal és a INPA között

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.24. 07:29 
Guru
Guru

jackson írta:
Levibéka írta:

83C22D
83822D
8C8400

És azt is olvastad, hogy mérnökileg még nem bizonyított az összefüggés a titkos menüben lévő számok és a valódi tárolt hiba kódok között?

Jackson, aki még mindig nem látott olyat ami stimmelne a műszerfal és a INPA között

de, de attól függetlenül, csak hogy tudjam és kész.
szóval valaki :?: :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.24. 10:03 
Moderátor
Moderátor

Levibéka írta:
jackson írta:
Levibéka írta:

83C22D
83822D
8C8400

És most ha valaki azt mondja neked lambda szonda hiba és rohansz kicseréled darabját 30eFtért és a végén kiderül nem is az a gond. Akkor is tudni akarod ha hülyeséget forditanak neked? 8O

Megoldás: Ha Budapesti vagy eljösz hozzám diagra (kivételesen ingyen megnézem neked) és összehasonlitjuk van-e összefüggés a műszerfalas kód és a valódi tárolt hibák között. Na akkor végre az egész fórum tudni fogja mi az igazság. A saját kocsimon csináltam ilyen tesztet de nem működött egy halom hibát csináltam a kocsiban és a műszefal üresen mutatta a nullákat. Ha érdekel a dolog dobj PÜ-t és adok telefon számot.

Jackson, aki már szeretné végre rendbe rakni ezt a műszerfal kód ügyet

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.24. 10:20 
Guru
Guru

jackson írta:
Levibéka írta:
jackson írta:
Levibéka írta:

83C22D
83822D
8C8400

És most ha valaki azt mondja neked lambda szonda hiba és rohansz kicseréled darabját 30eFtért és a végén kiderül nem is az a gond. Akkor is tudni akarod ha hülyeséget forditanak neked? 8O

Megoldás: Ha Budapesti vagy eljösz hozzám diagra (kivételesen ingyen megnézem neked) és összehasonlitjuk van-e összefüggés a műszerfalas kód és a valódi tárolt hibák között. Na akkor végre az egész fórum tudni fogja mi az igazság. A saját kocsimon csináltam ilyen tesztet de nem működött egy halom hibát csináltam a kocsiban és a műszefal üresen mutatta a nullákat. Ha érdekel a dolog dobj PÜ-t és adok telefon számot.

Jackson, aki már szeretné végre rendbe rakni ezt a műszerfal kód ügyet

köszi, de sajna nem Pesti vagyok, énis a kódfejtésekkel lambdaszonda hiba illetve lambdaszonda inaktivitásra jutottam, ha lessz majd időm elugrok egy diagra valahova had lássam a hibatárolot, ott milyen hibakodok vannak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.07.28. 13:23 
Guru
Guru

ma voltam diagon, minden áldott adat tökéletes, lambda, légtömegmérő,gyujtás,stb...., szóval minden amit csak meg lehet nézni, a hibatárolóban egyetlen egy hiba ami VANOS hiba, 3 és fél éve mióta megvan a vas ez a hibakód még nem volt eddig, amugy más már igen, tavaly nyáron volt a vezérmütengelyjeladó hiba, 2 éve főtengelyjeladó hiba, ezektől mind eltekintve tökéletesen müködik minden, azóta, akkor és most is.
Akkor most mik ezek a hibakódok???
ez a Vanos hiba, most mit jelentehet???? tökéletesen indul, megy, huz, nem rángat nem szakit, nem torpan meg, nemzörög nem kopog, kivéve eggyet amit már a multkor is megjegyeztem kánikulában alapjáraton forró motornál bevillan az olajnyomásjelző lámpa, ennyi. :?: :?: :?:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.08.16. 07:08 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 262 alkalommal
Kapott köszik: 314 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: M73B54
Évjárata: 1996
H!

Erre tippek:

202 fuel trim limit Bank 1
203 fuel trim limit Bank 2

Köszi

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.11.15. 07:55 
E39 FAN
E39 FAN

Itt van pár kód

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.20. 19:00 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 0
Motor tipusa: 30d
Évjárata: 2002
Sziasztok!

Szeretnék tájékoztatni mindenkit, aki a titkos menüből próbálja kiolvasni a hibakódokat:
sajnos NEM úgy van ahogy egyik klubtársunk kitalálta, még a topic elején!
Amit ő kitalált az abban sántít, hogy ha beírjuk az átszámolóba a titkos menüben kiírt kódot szóközökkel akkor a program csak az első szóköz előtti számokat,betűket számítja át decimálisba.....az összes utána lévő számok akármik lehetnek, azt már nem számítja át!
Tehát bukott a mutatvány, mást kell kitalálni :(
Az összes ezúton kiszámolt hibakódot elfelejthetitek....

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2010.12.20. 21:44 
Moderátor
Moderátor

bonsai írta:
Sziasztok!

Szeretnék tájékoztatni mindenkit, aki a titkos menüből próbálja kiolvasni a hibakódokat:
sajnos NEM úgy van ahogy egyik klubtársunk kitalálta, még a topic elején!
Amit ő kitalált az abban sántít, hogy ha beírjuk az átszámolóba a titkos menüben kiírt kódot szóközökkel akkor a program csak az első szóköz előtti számokat,betűket számítja át decimálisba.....az összes utána lévő számok akármik lehetnek, azt már nem számítja át!
Tehát bukott a mutatvány, mást kell kitalálni :(
Az összes ezúton kiszámolt hibakódot elfelejthetitek....

Nem véletlenül mondtam, hogy még nem láttam olyat aki megmutatott volna titkos menü hibát és valódi INPA hibát.

Jackson, aki szkeptikus volt az ügyben

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: hibakód
HozzászólásElküldve: 2011.02.01. 22:28 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 0
Motor tipusa: 535i
Szia,

99es 535i-ben két hibakód jelent meg miután alapjárat ingadozik, (néha hidegen le is áll).
P 1622
P 0120
Mit ellenőrizzünk , hogyan?

Szívesen várom válaszod!
Tbr

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 294 hozzászólás ]  Oldal ElÅ‘zÅ‘  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  KövetkezÅ‘

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]