* *
Pontos idő: 2026.07.30. 13:07

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 213  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.19. 23:42 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 349 alkalommal
Kapott köszik: 400 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M51
Évjárata: 1997
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
szekeres írta:
a fletóról is van ilyen

Kép

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 00:37 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 5 alkalommal
Kapott köszik: 36 alkalommal
Motor tipusa: 525d
Évjárata: 2002
Kivitele: Touring
lepke írta:
Helo
Nekem ebben a topikban állandóan a youtube jön be
Ezt hogyan csinálja

Nekem is folyton odaugrik!
B.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 02:15 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 464 alkalommal
Kapott köszik: 797 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: S85
Évjárata: 2006
Rájöttem valamire!
Aki nem ért egyet a Fidesz politikájával és azzal amit és ahogy
OV művel, arra mit mondanak: KOMCSI!
Mert mindig ide lukadunk ki. És így van ez más fórumokon is.
Miért kell szégyenkezni amiatt, hogy nem tetszik amit csinálnak
ebben az országban?!
A fideszesek háborogtak-gazdatüntettek-verték a tamtamot, senki
nem bántotta őket ezért, sőt akár egyet is értettem velük, mert teljes
mértékben elítélem amit az MSZP kormány művelt :!:
De ha szabad országban élünk, mindenki hadd döntse el miben hisz vagy
esetleg nem hisz!!! Megbélyegzés nélkül!
Azért mert valaki nem BMW-t vesz meg lehet jo ember!!!

Az biztos én nem dobálók tojást, ordibalok, és mászok majd
fel plakátra hitlerbajuszt festeni, meg kikaparni a Viktor szemét!
Meg hangoztatni a 3millio forradalmarnak, hogy ugye megmondtam
az egyik kutya
Másik eb!

Megkéne próbálni tiszteletben tartani a másikat, értelmes normális
Emberhez méltóan...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 08:42 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Motor tipusa: 528i
LeviM5 írta:
Rájöttem valamire!
Mert mindig ide lukadunk ki. És így van ez más fórumokon is.
Miért kell szégyenkezni amiatt, hogy nem tetszik amit csinálnak
ebben az országban?!
A fideszesek háborogtak-gazdatüntettek-verték a tamtamot, senki
nem bántotta őket ezért, sőt akár egyet is értettem velük, mert teljes
mértékben elítélem amit az MSZP kormány művelt :!:
De ha szabad országban élünk, mindenki hadd döntse el miben hisz vagy
esetleg nem hisz!!! Megbélyegzés nélkül!
Azért mert valaki nem BMW-t vesz meg lehet jo ember!!!

Az biztos én nem dobálók tojást, ordibalok, és mászok majd
fel plakátra hitlerbajuszt festeni, meg kikaparni a Viktor szemét!
Meg hangoztatni a 3millio forradalmarnak, hogy ugye megmondtam
az egyik kutya
Másik eb!

Megkéne próbálni tiszteletben tartani a másikat, értelmes normális
Emberhez méltóan...

á á:) innen fúj a szél? :) :)

"Azért mert valaki nem BMW-t vesz meg lehet jo ember!!!"

NEm lehet sajnos, ez egy jó magyar hisztériakeltő szokás. 2000körül sok genszternek volt, mert egyszerűen jó volt! Most is az :) Emiatt megy a duma. Arról nem megy a duma, hogy a SAPKÁS SKODÁS miket művel, meg főzi a páleszt a garázsba, mer hogy biztonsági őr és lopja a SÓT! :D
mindegy...
Lényege az, hogy a MAGYAROK foszlányokat ragadnak ki és afelett ítélkeznek. Nm véletlen, hogy a médiatörvényből is ekkora ügyet tudtak az MSZP-sek csinálni. Ellenben az EU nem talált semmit benne, ami okot adott volna rá...

Egyszerűen vicc, 10 autóstárs rámkulázik, 1 előzékeny, ez többnyire ugyan úgy BMW :)
Előny nekem úgy érzem a touring kivitel, így csak előröl szidnak, hátulról annyira nem.

A minap is mentem Debrecenbe és a ford hókuszpók :) ment előttem és darált, de én jobban, mert beértem... Mikor előzni akartam és észrevette olyat rántott a kormányán, hogy azt hittem felborul.. -mondom ez megijedt? Vagy mi van?

Lényegében ennyi, DE nekem nagyobb probléma az adózással kapcsolatban hozott intézkedés és jópár dolog, ami ugyan úgy semmit sem ér, mint az előző 8 évbe n tett döntések.
Emiatt mielőtt jönnek, hogy ugye-ugye :)
JOBBOLDALI MARADOK, de.... szavazni én többet nem megyek ez biztos!

Kérdéseim:

- megint segíteni kell a BKW-t, hol a megtakarított lóvé, amit ugye a kiderített hamis szerződésekre fizettek volna. mivel azokat felbontották, tehát ki se fizették. -- mégis nőtt a tartozásuk... hogyan??????
- én miért fizessek a PESTI közlekedésért? A Pesti sem fizetett egy kanyi vasat se a Nyíregyháziért...
- adócsökkentésben érdekes, nálam szinte nulla a változás. jó, nem több mint volt, kevesebb, de ennek így NINCS értelme! A KFT.-m se érzi jobban magát. NEm tudok ki hogy van vele, de ...
- ez a rendfegyelmezés, amit a zsarukkal együtt csinálnak, már aggasztó és diktatúrára emlékeztet. LAssan kimegyek a garázsból és azért is 300ezerre büntetnek, mert nem kértem engedélyt.
- szóval örülnék egy FIDESZES klubtagnak, ha lenne, aki tényleg az ,esetleg képviselő, vagy valami...

Ezek a dolgok miatt ismét felerősödött a gondolat, hogy dobbantunk innen családostól.....

Kép

???(?_?)???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 11:05 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 26 alkalommal
Kapott köszik: 27 alkalommal
Motor tipusa: 525i
Rájöttem valamire!

Ha nem értesz egyet és véletlenül van MAGYAR ZÁSZLÓD is, vagy csak Magyarország jövőjét tartanád szem előtt akkor meg rasszista, fasiszta, nácista vagy!!!! :( A MAGYAR politika sajnos nem az egyszerű MAGYAR emberek érdekeit tartja szem előtt!!!! MINDEGY KI VAN KORMÁNYON!!!!!!! Ahelyett hogy meghallgatnák mások véleményét ötletét, és elgondolkoznának rajta, vagy netalán tovább gondolnák ahelyett oda sem figyelnek, kinevetik... szörnyű az egész!!!!

Berkut!
Tisztelettel kérlek!!! Most ne írd ide hogy ez nem így van!!!!! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 11:37 
Törzsvendég
Törzsvendég

Sancool írta:
Rájöttem valamire!

Ha nem értesz egyet és véletlenül van MAGYAR ZÁSZLÓD is, vagy csak Magyarország jövőjét tartanád szem előtt akkor meg rasszista, fasiszta, nácista vagy!!!! :( A MAGYAR politika sajnos nem az egyszerű MAGYAR emberek érdekeit tartja szem előtt!!!! MINDEGY KI VAN KORMÁNYON!!!!!!! Ahelyett hogy meghallgatnák mások véleményét ötletét, és elgondolkoznának rajta, vagy netalán tovább gondolnák ahelyett oda sem figyelnek, kinevetik... szörnyű az egész!!!!

Berkut!
Tisztelettel kérlek!!! Most ne írd ide hogy ez nem így van!!!!! :)

Sancool, így van! :)
Senki nem mondta, hogy a jelenlegi kormány a legjobb, ami csak a nemzet szempontjából lehet. Egy egészséges politikai kultúrában szükség van baloldalra, jobboldalra egyaránt. De itthon semmi sem normális, a baloldal politikailag jobboldali nézeteket sulykol és vica versa. A jelenlegi helyzet a legkisebb rossz, ám ezt is választani kell.
Az nem megoldás, hogy elfordulsz a politikától, mert akkor tényleg semmibe sem lesz beleszólásod. Ne hidd, hogy ez most is így van, bár sok helyről ezzel mossák az ember agyát!!! Bármelyik pártból lehet 2/3-os kormány, kizárólag az emberek akaratán múlik! A rendszerváltás óta a politika legnagyobb deficitje, hogy elhidegítették az embereket a politikától. Én örülök minden politikai megnyilvánulásnak ezen a fórumon legyen az jobb vagy baloldali, vagy akármilyen, mert
1. Mindegyik kulturált, vitázó megnyilvánulás volt. (nem volt anyázás, vagy veszekedés)
2. Jó jel, hogy foglalkozunk vele, gondolkozunk a témáról.
Az ókori görögöknek külön fogalma volt a politikával nem foglalkozó emberekre: idióta.
Nem biztos, hogy meg tudjuk győzni a másikat az igazunkról , de nem is kell, mert ugyanúgy nem tudnánk dűlőre jutni, hogy a szőkék vagy a barnák a szebbek. DE beszélgetni vitázni lehet és KELL is, mert jól politizálni erény, rosszul hiba, de nem politizálni BŰN!
B.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 12:22 
Törzsvendég
Törzsvendég

Valami furcsa mód ezt vártam tőled!!! :) Ezt nem gúnyból írtam!!!! Barátságosan mosolygok.... EZT azért írtam le, mert nincs hangsúly a betűkben, és félreérthető a megjegyzés!!!!

Tudod mindaddig csak elkeseredés lesz az emberek szívében amíg a Tisztelt politikus Urak ezt nem látják, amit te, vagy itt bárki, hogy JAVÍTANI KELL ezen vagy azon, de leginkább az egészen!!!!! FŐLEG a hozzáállásukon, a fontossági sorrenden, és azon, hogy hogy lehetne az országot előbbre vinni!!!! Lehet politikai meggyőződésed, lehetsz elhivatott bármilyen párt tagja, de MINDENKITŐL csak annyit kérnék, hogy csak akkor tapsoljon ha az emberek nagy többségével JÓT tesz egy javaslat, vagy egy törvény!!!! Itt van mindjárt egy élő példa.... a SAJTÓSZABADSÁG!!!!! :) Hány diktatórikus NEM normális ember szavazta ezt meg???? Az biztos hogy szellemileg degradáltak voltak, VAGY AMI SZERINTEM BIZTOSABB, HOGY ODA SEM FIGYELTEK, HOGY MIRŐL SZAVAZTAK!!!!!! "Mi ez???? Médiatörvény??? Te mit mondasz???? Igent??? Akkor én is!!!" Kb így zajlott!!!! Ennek bizony nagyon súlyos következményei lesznek!!!! Ne legyen igazam, de mennyi megkeseredett ember él ma Magyarországon??? Ja... és ezek az emberek statisztikailag nettó 120.000.- Ft kapnak fizetés gyanánt a zsebükben!!!! Kérdezem én (!!!), aki ezt a felmérést végezte, kiket kérdezett meg??? Pl nem is a saját családomról beszélek.... Névvel Zsuzsa néni 38 éve dolgozik cipőgyárban technikummal!!!! 68.000.- ft-ért Ilus mama 35 éve KÓRHÁZI dolgozó.... Anyakönyvi részen.... 65.000.- ft kap!!!! Azt sem tudják, hogy a csekket hogy fizessék be!!!! Persze ekkor még egy falatott sem ettek!!!!! Ez aggasztó, és kimondják, hogy egy politikusnak, aki ezeknek a kis emberek fizetéséről dönt.... hozzáteszem adómentesen (!!!!) több milliós "TISZTELET DÍJUK VAN"!!!! Mi lenne ha fizetést kapnának??? :) Mondjuk csak egy kórházi dolgozóét, vagy egy egyszerű melósét!!!! Hidd el akkor minden megváltozna!!! Azt sem tudná a Tisztelt ház, hogy hogy enyhítsen az adókon!!!! De amíg ők adómentesek addig lesz@rják magasról!!!! Ezzel nem az észt akartam osztani, csak halkan súgtam, hogy nem sokára kicsordul az a bizonyos pohár!!!! Ha feláll a nép, akkor hidd el egy politikus sem marad ebben az országban!!!! Menekülni fog mind!!!! A vaj miatt a fülük mögött!!!! Az is érthető lesz!!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 13:22 
Törzsvendég
Törzsvendég

Sancool írta:
Valami furcsa mód ezt vártam tőled!!! :) Ezt nem gúnyból írtam!!!! Barátságosan mosolygok.... EZT azért írtam le, mert nincs hangsúly a betűkben, és félreérthető a megjegyzés!!!!

Tudod mindaddig csak elkeseredés lesz az emberek szívében amíg a Tisztelt politikus Urak ezt nem látják, amit te, vagy itt bárki, hogy JAVÍTANI KELL ezen vagy azon, de leginkább az egészen!!!!! FŐLEG a hozzáállásukon, a fontossági sorrenden, és azon, hogy hogy lehetne az országot előbbre vinni!!!! Lehet politikai meggyőződésed, lehetsz elhivatott bármilyen párt tagja, de MINDENKITŐL csak annyit kérnék, hogy csak akkor tapsoljon ha az emberek nagy többségével JÓT tesz egy javaslat, vagy egy törvény!!!! Itt van mindjárt egy élő példa.... a SAJTÓSZABADSÁG!!!!! :) Hány diktatórikus NEM normális ember szavazta ezt meg???? Az biztos hogy szellemileg degradáltak voltak, VAGY AMI SZERINTEM BIZTOSABB, HOGY ODA SEM FIGYELTEK, HOGY MIRŐL SZAVAZTAK!!!!!! "Mi ez???? Médiatörvény??? Te mit mondasz???? Igent??? Akkor én is!!!" Kb így zajlott!!!! Ennek bizony nagyon súlyos következményei lesznek!!!! Ne legyen igazam, de mennyi megkeseredett ember él ma Magyarországon??? Ja... és ezek az emberek statisztikailag nettó 120.000.- Ft kapnak fizetés gyanánt a zsebükben!!!! Kérdezem én (!!!), aki ezt a felmérést végezte, kiket kérdezett meg??? Pl nem is a saját családomról beszélek.... Névvel Zsuzsa néni 38 éve dolgozik cipőgyárban technikummal!!!! 68.000.- ft-ért Ilus mama 35 éve KÓRHÁZI dolgozó.... Anyakönyvi részen.... 65.000.- ft kap!!!! Azt sem tudják, hogy a csekket hogy fizessék be!!!! Persze ekkor még egy falatott sem ettek!!!!! Ez aggasztó, és kimondják, hogy egy politikusnak, aki ezeknek a kis emberek fizetéséről dönt.... hozzáteszem adómentesen (!!!!) több milliós "TISZTELET DÍJUK VAN"!!!! Mi lenne ha fizetést kapnának??? :) Mondjuk csak egy kórházi dolgozóét, vagy egy egyszerű melósét!!!! Hidd el akkor minden megváltozna!!! Azt sem tudná a Tisztelt ház, hogy hogy enyhítsen az adókon!!!! De amíg ők adómentesek addig lesz@rják magasról!!!! Ezzel nem az észt akartam osztani, csak halkan súgtam, hogy nem sokára kicsordul az a bizonyos pohár!!!! Ha feláll a nép, akkor hidd el egy politikus sem marad ebben az országban!!!! Menekülni fog mind!!!! A vaj miatt a fülük mögött!!!! Az is érthető lesz!!!!

Sok mindennel egyet értek veled, néhány dologgal kapcsolatban viszont nem.
Valóban fogcsikorgató düh vesz erőt az emberen, ha olyanokat olvas, akik hiába gürcölnek reggeltől estig esélyük sincs arra, hogy előrébb lépjenek, mert este örülnek, hogy úgy alszanak el, hogy nem éhesek. Ezzel szemben ott vannak azok, aki pucér fenékkel indultak, pár év alatt a gerinctelenségükkel, etikátlanságukkal, könyöklésükkel úgy megszedték magukat, hogy még az unokáiknak sem lesz gondja. Ez égbekiáltó igazságtalanság, és ezért az EGÉSZ politikai elit felelős.
DE...
a médiatörvénnyel kapcsolatos sz@rkavarás már kezd nevetsége lenni. Egyrészt szó sincs a sajtószabadság megsértéséről, hiszen azt az Alkotmány garantálja. Másrészt a média (rádió, TV, újság, de FŐLEG INTERNET) ellenőrzése nem hogy káros lenne, hanem még előnyös is. A rádiók, TV-k, újságokat az új törvény szinte egyáltalán nem érinti, ne is foglalkozzunk ezzel. Az hogy az internetes oldalakat egy kicsit moderálják, abban nem látok kivetni valót. Teszik ezt azért, hogy ne kerülhessenek ki olyan infók, melyek a társadalom egészét nézve károsak lehetnek. (Pl, az Index fórumán ezután is lehet anyázni OV-t, az egyéni vélemény nyilvánítás, nem korlátozza semmi.) DE! Pl, itt volt a West Balkáni tragédia, reggelre már az egyik közösségi oldalon terjedt az álhír, amit az egyik tag feltett (lehet ott sem volt), hogy cigányok késeltek a West-ben, ezért tört ki a pánik. Ezt a hírt felvették a pletykalapok, sőt a rádiókba még reggel be is mondták, pedig nem volt igaz. Este a megemlékezést már meg is zavarták cigányellenes megnyilvánulásokkal, akik mind felültek ezeknek a híreknek. Na, az elkövetkezőkben az ilyen híreket moderálni fogják, ki fogják törölni, ha így jobban tetszik: cenzúrázni. Azt hiszem nincs vita, hogy ez így helyes.
A másik dolog, ami miatt a médiatörvény "felháborodást váltott ki" , az az, hogy többet kis kereskedelmi adók, melyeket szűk rétegek foghatnak, nem vehetnek nagy érdeklődésre számítható műsorokat . Itt van pl a BL esete. Ha jól emlékszem, akkor egy három év alatt három TV közvetítette, TV2, TV6, Digisport(?) . Na ezután nem lehet az előfizetővel így kicseszni, hogy szolgáltatót, meg csomagot váltson, csak ezért, hogy egy műsort nézhessen. Persze, ez a TV6 külföldi tulajának nagy bevétel kiesés, persze, hogy megéri egy kis pénz fektetni Magyarország befeketítésébe...
A harmadik, hogy a Média Tanács nem független tagokból áll, mert az Országgyűlés nevezi ki őket. Na, ez már mindenen túlmegy. Tud valaki olyan intézményt mondani, aminek a vezetőségét nem a hatalmon lévő kormány nevezi ki közvetlen, vagy közvetetten? Ilyet még nem csak a rendszerváltás utáni Magyarország, de egész Európa nem látott! El tudjátok azt képzelni, hogy bárhol egy országban, ahol választásokat nyer egy oldal átengedje az irányítást az ellenzéknek? Vagy akár engedi, hogy független legyen valami tőle??? Aki ezt képzeli, ne menjen politikusnak, mert nagy csalódás fogja érni...
Jujj, be is fejezem, mert nagyon hosszúra sikeredett! :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 16:58 
Törzsvendég
Törzsvendég

Berut!

Csak a tisztánlátás miatt.... nem igaz az, hogy pl egy híradóban, egy rádióban, egy újságban korlátozzák a szabad információ áramlást??? És azt most hagyjuk, hogy a média is ferdít a dolgokon.... meg azt is hogy nem járnak utána a pletykáknak, hanem csak közlik!!!! A szabad vélemény nyilvánítást nem bünteti a törvény??? De jó!!! Tudod a pletykák soha nem érdekeltek.... viszont a tények annál inkább!!!! Ha olyan jól sikerült faxa ez a törvény, akkor miért fogják az EU nyomására módosítani???? Amit persze megint a TE, és minden normálisan adózó MAGYAR állampolgár zsebéből fizetik, mert hát ugye ők ezen "dolgoztak"!!!! Attól függetlenül, hogy nem értünk egyet te még a "barátom" vagy!!!! Vagyis remélem!!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 17:23 
Guru
Guru

Adott köszi: 46 alkalommal
Kapott köszik: 18 alkalommal
Motor tipusa: M57 - 530d
Amíg politikusaink közvetve, vagy közvetlenül érdekeltek különféle gazdasági szervezetekben és társaságokban addig itt nem fog igazán megváltozni semmi. Maguknak kaparnak és leszarják a kisembert. Nyalják a multik valagát, mert onnan csöpög nekik a lóvé. De a legnagyobb mézes bödön az építőipar. Nem véletlenül nem tesznek semmit sem a körbetartozások ellen. Fialtatni kell a másik pénzét meg az uniós támogatásokat. Csak amit én tudok az is nagyon kemény, pedig én nagyon kis pont vagyok ebben az országban. De van klubtag aki sokat tudna mesélni a Megyeri-hídról, a 4-es Metróról és egy jó pár állami beruházásról.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: .
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 17:25 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 73 alkalommal
Kapott köszik: 63 alkalommal
Motor tipusa: V8
Nagyon bele mélyültetek ebbe a témába,de időnként jó olvasni. :wink:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: ............
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 18:13 
Guru
Guru

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 16 alkalommal
Széria kód: E53
Motor tipusa: 306D2
Évjárata: 2004
Nem is arról van szó, hogy miről szól a média törvény, hanem, hogy mit vált ki külföldön é mennyire járatja le az országot. Alepvető demokratikus pilléreket nem kell piszkálni. Amerikában sem hiszem, hogy csak úgy változtatgatnak az alkotmányon, pedig ott sem ma készült.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: ............
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 18:56 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
Évjárata: 2004
pistino1 írta:
Nem is arról van szó, hogy miről szól a média törvény, hanem, hogy mit vált ki külföldön é mennyire járatja le az országot. Alepvető demokratikus pilléreket nem kell piszkálni. Amerikában sem hiszem, hogy csak úgy változtatgatnak az alkotmányon, pedig ott sem ma készült.

Bármit csinálnának, "lejáratná" az országot. A rengeteg pozitív vélemény, nyilatkozat nem jelenik meg az Indexen és a hazai médiában, csak a balliberális vélemények. Azoknak meg nagyon fáj, hogy milyen többséget szerzett egy jobboldali párt.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 21:42 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 391 alkalommal
Kapott köszik: 934 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Egy aktuális kérdés: ki marad a magánnyugdíjpénztárban? Én már nyilatkoztam.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 21:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 58 alkalommal
Kapott köszik: 49 alkalommal
Motor tipusa: 528i
Sancool írta:
Berut!

Csak a tisztánlátás miatt.... nem igaz az, hogy pl egy híradóban, egy rádióban, egy újságban korlátozzák a szabad információ áramlást??? És azt most hagyjuk, hogy a média is ferdít a dolgokon.... meg azt is hogy nem járnak utána a pletykáknak, hanem csak közlik!!!! A szabad vélemény nyilvánítást nem bünteti a törvény??? De jó!!! Tudod a pletykák soha nem érdekeltek.... viszont a tények annál inkább!!!! Ha olyan jól sikerült faxa ez a törvény, akkor miért fogják az EU nyomására módosítani???? Amit persze megint a TE, és minden normálisan adózó MAGYAR állampolgár zsebéből fizetik, mert hát ugye ők ezen "dolgoztak"!!!! Attól függetlenül, hogy nem értünk egyet te még a "barátom" vagy!!!! Vagyis remélem!!!

NEm is kell módosítani!

Kép

???(?_?)???

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 21:48 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 71 alkalommal
Évjárata: 2005
barbrady írta:

Én is.
2007 januárban visszaléptem az államiba.

Majd ha nyugdíjba megyek, megmondom, hogy jó döntés volt-e !!!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.21. 21:49 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 71 alkalommal
Évjárata: 2005
Hát nem tudom, sajnálnom kéne ... ???

http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2011 ... a_kormany/

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.22. 00:40 
Törzsvendég
Törzsvendég

Sancool írta:
Berut!

Szia!
A tisztánlátás végett, röveiden vlaszolva a kérdésedre: NEM, NEM korlátozva a szabad információ áramlás. Nincs is a törvényben erről szó. A hiradókra kitérve egyedül az RTL hiradója lesz megvltoztatva, annyiban, hogy "korltozzák" a hiradóban bemutatható hírekben az erőszakot. Az RTL hiradójában pedig, ha megnézed, csak az van, hogy ez lelőtte azt, ezt elrabolták, borzalmas vasúti szerencsétlenség történ stb, esetleg egy-két belpolitikai hír. Kultúra, tudomány, technika nuku. Mivel ezek az médiumok annak idején úgy kaptak szórási engedélyt, hogy vállalják a társadalom mentálhigiéniájának védelmét (benne van a szerződésükben!), gyakorlatilag csak arra lesznek kényszerítve, hogy betartság a szerződésben foglaltakat. Más, fos műsorokban nyomhatjk a trágyalét, de a híradóban korlátozzák. Tehát nem sérül a sajtó szabadsága, nem csorbul a információ áramlás. Kicsit jobban kell hasonlítson az RTL híradója az M1-eséhez, ennyi.
A másik, hogy EU-s nyomás van rajtunk, hogy változtassunk, meg külföldön székelő cégek ügyébe is beleavatkozik az új médiatörvény???
Hát persze, hiszen az előbb említett TV6-ról van szó! Egy külföldi cég indít (talán dánok, de ebben nem vagyok biztos) pár ócska csatornát, de BL miatt az egyik legnagyobb legyen a nézettsége? Képzeljük azt el, ha egy magyar műsorszóró cég kizárólagosan közvetíthetné a BL-t, mondjuk Franciaországban, hogy talicskázza kifelé a pénz az országból. Szerinted ezt a franciák meddig hagynák? Vagy az olaszok, németek vagy BÁRKI??? Orbán ezért mondta, hogy megváltoztatják, de csak akkor, ha a többeikét is, mert ne legyen kettős mérce! Szerintem a médiatörvény úgy jó, ahogy van, nehogy már egy ország ilyen belügyébe belepofázzon az EU!
Egyébként nehogy azt higyjük, hogy ezek a multi média cégek hatalamas szívességet teszenk a magyaroknak azzal, hogy itt vannak. Óriásit kaszálnak rajtunk az RTL, a TV2, Tv3, mindegyik! Ha nem tetszik, menjenek el, a konkurenciájuk hetek alatt betölti az ő megüresedett helyüket. A bankok is ugyanígy sápítoztak, mégis maradt mindegyik!
Egyébként meg -ami az itthoni médiából kimarad- a vita teljesen parttalan és mindegy, mivel az Európai Néppárt, mely a jobboldali nemzeti pártokat tömöríti az EU-ban, (így a Fidesz-t is,) többségben van Brüsszelben. Márpedig ezek mindegyike támogatja a magyar média törvényt, és ha szavazásra kerül a sor, akkor nagyott koppannak a kritikusok, (főleg az itthoniak!)
B.
De természetesen a politikától függetlenül pár sört legurítunk majd a legközelebbi klubbtalálkozón! :) :sör:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.22. 00:44 
Törzsvendég
Törzsvendég

barbrady írta:

Szia!
Aki a rendes járulékok mellé még tud fizetni plusszban, annak mindeképpen megéri a magánpénztárakban maradni! Ha nem tudsz, akkor tökmindegy, hogy melyikben vagy, a pénzed ugyanannyi, legfeljebb a különbség annyi, hogy az államiban az állami garancia a pénzedre mégiscsak nagyobb, mint egy pénzitnézetéé. Az utóbbiból jópárat láttunk már bedőlni az elmút években...
B

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2011.01.22. 01:00 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
Berkut írta:
barbrady írta:

Szia!
Aki a rendes járulékok mellé még tud fizetni plusszban, annak mindeképpen megéri a magánpénztárakban maradni! Ha nem tudsz, akkor tökmindegy, hogy melyikben vagy, a pénzed ugyanannyi, legfeljebb a különbség annyi, hogy az államiban az állami garancia a pénzedre mégiscsak nagyobb, mint egy pénzitnézetéé. Az utóbbiból jópárat láttunk már bedőlni az elmút években...
B

Helo
A legjobb magánnyugdíj megtakarítás ami a DUNNA alatt van

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 4251 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 213  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]