![]() |
2010.12.22. 19:07
Csak ketten megyünk Szóval elférünk csak a lécek nem férnek be a kocsiba azért kell tetőbox Pétertibi666 írta:Orsika írta:Csak léctarót kellene még szereznem!! Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az üzletben!!! PéterLabi írta:még az eredeti csomagolásban!
Síbox nem jobb? Abba több holmi fér, bakancsok, botok, sisakok, stb....
2010.12.22. 19:41
Orsika írta:Csak ketten megyünk Szóval elférünk csak a lécek nem férnek be a kocsiba azért kell tetőbox Pétertibi666 írta:Orsika írta:Csak léctarót kellene még szereznem!! Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az üzletben!!! PéterLabi írta:még az eredeti csomagolásban!
2010.12.22. 19:43
lepke írta:Orsika írta:Csak ketten megyünk Szóval elférünk csak a lécek nem férnek be a kocsiba azért kell tetőbox Pétertibi666 írta:Orsika írta:Csak léctarót kellene még szereznem!! Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az üzletben!!! PéterLabi írta:még az eredeti csomagolásban!
Helo
Akkor lehajtod a hátsó üléseket és beférnek a LECEK
2010.12.22. 19:43
lepke írta:Orsika írta:Csak ketten megyünk Szóval elférünk csak a lécek nem férnek be a kocsiba azért kell tetőbox Pétertibi666 írta:Orsika írta:Csak léctarót kellene még szereznem!! Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az üzletben!!! PéterLabi írta:még az eredeti csomagolásban!
Helo
2010.12.22. 19:44
2010.12.22. 19:45
tibi666 írta:lepke írta:Orsika írta:Csak ketten megyünk Szóval elférünk csak a lécek nem férnek be a kocsiba azért kell tetőbox Pétertibi666 írta:Orsika írta:Csak léctarót kellene még szereznem!! Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az üzletben!!! PéterLabi írta:még az eredeti csomagolásban!
Helo
Ja, aztán repkednek össze vissza. Nem túl biztonságos.Plusz síelés után meg összemocskolja az utasteret
Aki síelni jár, annak legyen pénze egy rendes sítartóra is. Szóval TISZTELET Orsiéknak, hogy nem csak behányják a cuccot, hanem rendes tartókat vesznek.
2010.12.22. 19:46
Labi írta:Ömberek! Nincs lyik nekije, hinnye! ...ezért kellett neki a tetőcsomi!...ne rágózzatok a témán!
2010.12.22. 19:47
Orsika írta:tibi666 írta:lepke írta:Orsika írta:Csak ketten megyünk Szóval elférünk csak a lécek nem férnek be a kocsiba azért kell tetőbox Pétertibi666 írta:Orsika írta:Csak léctarót kellene még szereznem!! Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az üzletben!!! PéterLabi írta:még az eredeti csomagolásban!
Helo
Ja, aztán repkednek össze vissza. Nem túl biztonságos.Plusz síelés után meg összemocskolja az utasteret
Aki síelni jár, annak legyen pénze egy rendes sítartóra is. Szóval TISZTELET Orsiéknak, hogy nem csak behányják a cuccot, hanem rendes tartókat vesznek.
Az ülés nem lehajtható és a középső hely sincs meg gyárilag szóval oda nem tudom bepakolni!!! Ezért maradt a tetőcsomagtartó!!!
2010.12.22. 19:49
lepke írta:Orsika írta:tibi666 írta:lepke írta:Orsika írta:Csak ketten megyünk Szóval elférünk csak a lécek nem férnek be a kocsiba azért kell tetőbox Pétertibi666 írta:Orsika írta:Csak léctarót kellene még szereznem!! Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az üzletben!!! PéterLabi írta:még az eredeti csomagolásban!
Helo
Az ülés nem lehajtható és a középső hely sincs meg gyárilag szóval oda nem tudom bepakolni!!! Ezért maradt a tetőcsomagtartó!!!
Helo
Akkor gyertek el nálunk ÉN vágok rá lukat egy gyors darabolóval
2010.12.22. 19:50
2010.12.22. 20:09
lepke írta:Orsika írta:tibi666 írta:lepke írta:Orsika írta:Csak ketten megyünk Szóval elférünk csak a lécek nem férnek be a kocsiba azért kell tetőbox Pétertibi666 írta:Orsika írta:Csak léctarót kellene még szereznem!! Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az üzletben!!! PéterLabi írta:még az eredeti csomagolásban!
Helo
Helo
2010.12.22. 20:13
Lehet hogy élnék a lehetőséggel!!!mate írta:lepke írta:Orsika írta:tibi666 írta:lepke írta:Orsika írta:Csak ketten megyünk Szóval elférünk csak a lécek nem férnek be a kocsiba azért kell tetőbox Pétertibi666 írta:Orsika írta:Csak léctarót kellene még szereznem!! Köszönöm mindenkinek aki közreműködött az üzletben!!! PéterLabi írta:még az eredeti csomagolásban!
Helo
Helo
Valóban így van, lyukat kell vágni rá, hogy betudd tenni!
Nekem mágneses síléctartóm van, ha gondolod kölcsön adom szívesen. Ha kicsit bizonytalan vagy az ügyben késő este le is fotózom.
2010.12.22. 21:04
2010.12.22. 21:19
2010.12.22. 21:25
Labi írta:ezt nem értem mi ez
2010.12.22. 21:26
lepke írta:Labi írta:ezt nem értem mi ez
Helo Gábor
Ez a Sali645i ((barátod)) Az iwiw-es oldalán van a fotó
2010.12.22. 21:44
Labi írta:lepke írta:Labi írta:ezt nem értem mi ez
Helo Gábor
sztem kizárt, hogy ekkora idióta legyen valaki, hogy az iwiwre is felteszi magát. ez nem hasonlít a múltkori képre sztem. ...ez is átverés, mint a telefonszám sztem...
2010.12.22. 21:59
lepke írta:Labi írta:lepke írta:Labi írta:ezt nem értem mi ez
Helo Gábor
sztem kizárt, hogy ekkora idióta legyen valaki, hogy az iwiwre is felteszi magát. ez nem hasonlít a múltkori képre sztem. ...ez is átverés, mint a telefonszám sztem...
Helo
http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11868899
2010.12.22. 23:06
2010.12.22. 23:32
Kancsó írta:E34,E60 forever..