![]() |
2010.09.13. 22:52
hsb-530 írta:lepke írta:XenonBalazs írta:
Ha nincs haladási sebesség akkor nagyobb cseppekbe összehúzza és a csepp súlya és az ablak dőlésszöge miatt lecsurog. Nekem bevált
Helo
Lehet nem vagyok egy professzor
DE ezt nem tudom lenyelni
Ahová járok az autót mosatni ott mondták, hogy csak menet közben hasznos. De nem vonom kétségbe Balázs szakértelmét. Roland
2010.09.14. 11:09
apa írta:hsb-530 írta:lepke írta:XenonBalazs írta:
Ha nincs haladási sebesség akkor nagyobb cseppekbe összehúzza és a csepp súlya és az ablak dőlésszöge miatt lecsurog. Nekem bevált
Helo
Ahová járok az autót mosatni ott mondták, hogy csak menet közben hasznos. De nem vonom kétségbe Balázs szakértelmét. Roland
Ezt a szert már tíz éve reklámozzák a Német TV-ben,meg nem mondom mi a neve.
2010.09.14. 13:39
XenonBalazs írta:apa írta:hsb-530 írta:lepke írta:XenonBalazs írta:
Helo
Semmi szakértelem nem kell hozzá ez amúgy amerikai cucc és NANO R15 a neve
Litere 38.000,- +áfa
2010.09.15. 13:39
apa írta:XenonBalazs írta:apa írta:hsb-530 írta:lepke írta:XenonBalazs írta:
Helo
Litere 38.000,- +áfa
De nem kell ráönteni egyszerre az egészet a szélvédőre.![]()
2010.09.15. 14:00
XenonBalazs írta:apa írta:hsb-530 írta:lepke írta:XenonBalazs írta:
Helo
Litere 38.000,- +áfa
2010.09.15. 20:51
Apa8 írta:XenonBalazs írta:apa írta:hsb-530 írta:lepke írta:XenonBalazs írta:
Helo
Litere 38.000,- +áfa
RAIN-X et szoktam használni.
Ezt a NANO-t nem ismerem
2010.09.15. 20:56
2010.09.15. 21:17
tibi666 írta:Belső térben a kárpitok tisztítására mit ajánlotok? A BMW-t egyszerű tisztítani, az bőr. De a tetőkárpitja annak is szövet, a Nissanban meg a könyöklőmet, és az A oszlopokat szeretném letakarítani.
2010.09.15. 21:21
XenonBalazs írta:tibi666 írta:Belső térben a kárpitok tisztítására mit ajánlotok? A BMW-t egyszerű tisztítani, az bőr. De a tetőkárpitja annak is szövet, a Nissanban meg a könyöklőmet, és az A oszlopokat szeretném letakarítani.
Nem okoskodás képen mondom, de vigyázz vele, nem azért, mert BMW, hanem tetőkárpit és A oszlop kárpitok. Vegyél gumis Mafra tető és szövetkárpit tisztító kendőt kb 8400,- és szintetikus kárpittisztítót, vagy szólj nekem és adok kárpit tisztítót, de nem tudom mennyi litere ki kell számolnom, mert "saját fejlesztés" és nem tudom minek mennyi litere, csak 20literben tudom megmondani, de majd lebontjuk, de a lényeg, hogy csak kárpittisztító kendővel csináld és ne áztasd el, és véletlen se szívd vissza porszívóval, mert akkor kuka.
Ha gondolod akkor klubos kedvezménnyel meg tudom oldani a BMW tető 4000,- A oszlop 1000, de ha egy nap mindkettőt el tudod hozni akkor 4000,-, mert nem kell újra anyagot keverni és nincs felesleg.
2010.09.15. 21:28
tibi666 írta:XenonBalazs írta:tibi666 írta:Belső térben a kárpitok tisztítására mit ajánlotok? A BMW-t egyszerű tisztítani, az bőr. De a tetőkárpitja annak is szövet, a Nissanban meg a könyöklőmet, és az A oszlopokat szeretném letakarítani.
Nem okoskodás képen mondom, de vigyázz vele, nem azért, mert BMW, hanem tetőkárpit és A oszlop kárpitok. Vegyél gumis Mafra tető és szövetkárpit tisztító kendőt kb 8400,- és szintetikus kárpittisztítót, vagy szólj nekem és adok kárpit tisztítót, de nem tudom mennyi litere ki kell számolnom, mert "saját fejlesztés" és nem tudom minek mennyi litere, csak 20literben tudom megmondani, de majd lebontjuk, de a lényeg, hogy csak kárpittisztító kendővel csináld és ne áztasd el, és véletlen se szívd vissza porszívóval, mert akkor kuka.
Ha gondolod akkor klubos kedvezménnyel meg tudom oldani a BMW tető 4000,- A oszlop 1000, de ha egy nap mindkettőt el tudod hozni akkor 4000,-, mert nem kell újra anyagot keverni és nincs felesleg.
Az baráti ár lenne, csak sajna ritkán járok Budapesten. De ha arra visz az utam, akkor előtte megkereslek, hátha tudunk időpontot egyeztetni. Köszönöm!
2010.10.30. 23:46
2010.10.31. 08:50
lepke írta:Helo
Lassan elérkeznek a mínuszok
az ajtókeret gumikat valamivel érdemes lekenegetni
2010.10.31. 10:03
tibi666 írta:lepke írta:Helo
Szilikonnal.
2010.10.31. 11:05
lepke írta:tibi666 írta:lepke írta:Helo
Szilikonnal.
Helo
Az magába szed minden port ezért nem alkalmas nagyon
2010.10.31. 11:56
lepke írta:Helo
2010.10.31. 13:37
XenonBalazs írta:lepke írta:tibi666 írta:lepke írta:Helo
Szilikonnal.
Helo
Műszerfal ápolóval beledörzsölve a gumiba egy szivaccsal.
Nem szív be semmi port, és a szilikon a gumikat szétrepedezteti egy idő után.
2010.10.31. 13:41
zsolty-j írta:lepke írta:Helo
5 éve mindig riwax külső müanyaggal kenem be őket,de hibátlan volt eddig.Sőt jó is mert nem nyöszörög az ajtó a kéderen:-)
2010.10.31. 14:26
lepke írta:XenonBalazs írta:lepke írta:tibi666 írta:lepke írta:Helo
Szilikonnal.
Helo
Műszerfal ápolóval beledörzsölve a gumiba egy szivaccsal.
Nem szív be semmi port, és a szilikon a gumikat szétrepedezteti egy idő után.
Helo Balu
A vazelin szerinted milyen a gumira kenve![]()
2010.10.31. 14:29
lepke írta:zsolty-j írta:lepke írta:Helo
5 éve mindig riwax külső müanyaggal kenem be őket,de hibátlan volt eddig.Sőt jó is mert nem nyöszörög az ajtó a kéderen:-)
Helo
Most néztem a honlapját komoly terméknek tűnik
2010.10.31. 16:50
XenonBalazs írta:lepke írta:zsolty-j írta:lepke írta:Helo
Helo
Most néztem a honlapját komoly terméknek tűnik
Rivax-ról csak annyit, hogy vannak jó cuccai is, de elég sok szar is van, egyik beszállítóm papírtörlő kendőben, mert kicsit drága a Zeva állandóanAmiket ne vegyetek: ablak tisztító, kárpit tisztító, viasz, ezeket teszteltem, ja meg a bogároldó is szar, mert ha nem kevered be durván, akkor semmit se ér, ha meg igen, akkor megmarja a fényezést.