![]() |
2010.10.19. 20:18
apa írta:bmw520ds írta:Lehetőleg vasárnap!Megint esik ez a szájba b.szott eső és dolgozhatunk hétvégente örökké.Please!!!lepke írta:jackson írta:lepke írta:Helo
Pityu530da klubtárs tart egy bemutatót a Metabond adalékról
akit érdekel az jelentkezzen (még nem tudom hol)
Hóparti elött? de kint a kocsmából mielött a többiek futva menekülnek![]()
Jackson, aki kiváncsi lenne rá
Helo
Ez valamikor heteken belül
valami hely kellene hozzá Budapesten
Én is szívesen megnézném,bár 10éve egyszer már végig néztem,hallgattam,csak attól félek
ez a Pityu gyerek előadás közben is ilyen csúnyán beszél, még elpirulok.
2010.10.19. 20:22
Pityu530da írta:apa írta:bmw520ds írta:Lehetőleg vasárnap!Megint esik ez a szájba b.szott eső és dolgozhatunk hétvégente örökké.Please!!!lepke írta:jackson írta:lepke írta:Helo
Helo
Én is szívesen megnézném,bár 10éve egyszer már végig néztem,hallgattam,csak attól félek
Erről lepke mellett kérdezd meg Bacsek,Touring klubtársat is BMW520ds(Pityu alias Gabi klubtárs úgyis elfogult lenne)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv
Pityu
2010.10.20. 00:56
touring írta:Pityu530da írta:apa írta:bmw520ds írta:Lehetőleg vasárnap!Megint esik ez a szájba b.szott eső és dolgozhatunk hétvégente örökké.Please!!!lepke írta:jackson írta:lepke írta:Helo
Helo
Erről lepke mellett kérdezd meg Bacsek,Touring klubtársat is BMW520ds(Pityu alias Gabi klubtárs úgyis elfogult lenne)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv
Pityu
Egyáltalán nem beszél csúnyán. Kultúrált Úriember! (Pityu ez 2 sör lesz...)![]()
![]()
![]()
Szerintem Apa klubtárs keveri Pityut 520ds klubtárssal.
2010.10.20. 09:26
Pityu530da írta:apa írta:bmw520ds írta:Lehetőleg vasárnap!Megint esik ez a szájba b.szott eső és dolgozhatunk hétvégente örökké.Please!!!lepke írta:jackson írta:lepke írta:Helo
Helo
Erről lepke mellett kérdezd meg Bacsek,Touring,Jackson klubtársat is BMW520ds(Pityu alias Gabi klubtárs úgyis elfogult lenne)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv
Pityu
2010.10.20. 11:07
jackson írta:Pityu530da írta:apa írta:bmw520ds írta:Lehetőleg vasárnap!Megint esik ez a szájba b.szott eső és dolgozhatunk hétvégente örökké.Please!!!lepke írta:jackson írta:lepke írta:Helo
Helo
Erről lepke mellett kérdezd meg Bacsek,Touring,Jackson klubtársat is BMW520ds(Pityu alias Gabi klubtárs úgyis elfogult lenne)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv
Pityu
Szerezzek valami helyet? Mi kéne projektor vászon közben kaja legyen mit rágcsálni stb.?
Kocsiknak is kell parkoló? Ja és kb. mikor?
Jackson, aki Pösti tehát könyebben talál itteni helyet
2010.10.20. 13:24
lepke írta:helo
Ez nem Vetítés lesz
Valóságos autó alkatrészen ÉLŐBEN lesz a teszt
megfogható,megszagolható formában
2010.10.20. 17:21
Imco írta:lepke írta:helo
Ez nem Vetítés lesz
Az az egy parkolóház 6-8 helye megteszi?
2010.10.20. 19:17
jackson írta:Imco írta:lepke írta:helo
Ez nem Vetítés lesz
Akkor már inkább nyitott parkoló kéne, mert egy teremgarázsban nem tudod járatni a motort?
Jackson, aki kiváncsi az első 10e és 100ekm tesztre
2010.10.20. 19:31
lepke írta:jackson írta:Imco írta:lepke írta:helo
Ez nem Vetítés lesz
Akkor már inkább nyitott parkoló kéne, mert egy teremgarázsban nem tudod járatni a motort?
Jackson, aki kiváncsi az első 10e és 100ekm tesztre
Helo
1oo-ezer kilometer![]()
![]()
akkor hetegik ulhetunk a nyitott parkoloban
2010.10.20. 20:53
2010.10.20. 21:34
2010.10.20. 21:40
2010.10.20. 21:45
bmw520ds írta:Nem leszek elfogult! Ha bajom volna, akkor azt is tudnád első kézből és itt is leírom, mert így korrekt!
Ezer km körül mentem mióta a motoradalék benne van és a hangja finomabb, a hidegindítás pedig könnyebbnek, ezáltal gyorsabbnak tűnik.El sem alszik a visszajelző és bátran indítom, pedig nem CR motor.Hidegen is szép hangja van. A fogyasztásról nem tudok használható adatot írni, mert most nem azok a felnik vannak fent, amik a beleöntés előtti állapotban voltak és ez így félrevezető volna!
2010.10.20. 21:49
LeviM5 írta:Ma bekerült az M5-be az adalék, köszönettel Pityunak!![]()
METABOND C.
Bízom benne, hogy lesz hatása és a téli surlódás csökkentésben segíteni fog.
2010.10.20. 21:54
Szia!LeviM5 írta:bmw520ds írta:Nem leszek elfogult! Ha bajom volna, akkor azt is tudnád első kézből és itt is leírom, mert így korrekt!
Ezer km körül mentem mióta a motoradalék benne van és a hangja finomabb, a hidegindítás pedig könnyebbnek, ezáltal gyorsabbnak tűnik.El sem alszik a visszajelző és bátran indítom, pedig nem CR motor.Hidegen is szép hangja van. A fogyasztásról nem tudok használható adatot írni, mert most nem azok a felnik vannak fent, amik a beleöntés előtti állapotban voltak és ez így félrevezető volna!
Jó, fogyasztásban esélyem sincs! 16 a nagy átlag! :wink
Te 1000 km-et elmész egy tankkal!!! Én 3x tankolok.
De az élmény megfizethetetlen, igaz?![]()
Amiket írtál, felcsigázott...
2010.10.20. 21:58
bmw520ds írta:Szia!LeviM5 írta:bmw520ds írta:Nem leszek elfogult! Ha bajom volna, akkor azt is tudnád első kézből és itt is leírom, mert így korrekt!
Ha kitöltenéd az adatlapod, könnyebben tudnék segíteni, esetleg ha leírnád milyen autód van!
Nagyszerű élmény volt! Mi lesz ha hat a szer és könnyebben felpörög a motor mint eddig?![]()
Egyébként figyelj árgus szemmel, kíváncsi vagyok észreveszel e bármit!?
Az 1000 km jogos, de a három tank kiürülése és az én egy tankom kiürülése közt, hatalmas élménybeli különbség lakozik!A mi autónk egyben megegyezik:A két véglet...
2010.10.20. 22:06
Egy kicsit furán hat ez az adalék egy M5-ben, hiszen én is vakaróztam hogy bele merjem e rakni, de azt a bizonyos videót megmutattam az apósomnak, aki szerintem nem kicsit ért a műszaki dolgokhoz, másnap itt volt neki az anyag...Nem kell sokáig gondolkozni a látottak után...Remélem élőben is látjuk ezt a tesztet mindkét termékkel! Ha mindkettő hozza magát, akkor nyertünk!LeviM5 írta:bmw520ds írta:Szia!LeviM5 írta:bmw520ds írta:Nem leszek elfogult! Ha bajom volna, akkor azt is tudnád első kézből és itt is leírom, mert így korrekt!
Ha kitöltenéd az adatlapod, könnyebben tudnék segíteni, esetleg ha leírnád milyen autód van!
Nagyszerű élmény volt! Mi lesz ha hat a szer és könnyebben felpörög a motor mint eddig?![]()
Egyébként figyelj árgus szemmel, kíváncsi vagyok észreveszel e bármit!?
Az 1000 km jogos, de a három tank kiürülése és az én egy tankom kiürülése közt, hatalmas élménybeli különbség lakozik!A mi autónk egyben megegyezik:A két véglet...
Ok, kitöltöm, valaki M5 feliratot ragasztott a csomitartóra!![]()
Örülök, hogy tudtam újat mutatni nektek, Bamakót megjárt versenyzőknek!!!![]()
Ez komolyan sokat jelent nekem!![]()
Egy M5 kicsit más világ, de azért hasonlít a tiedhez!![]()
Beszámolok, ha észreveszek valamit!
2010.10.20. 22:24
The Infamous "No Oil" Demo
...... The demonstrators would have a bench- mounted engine which they would fill with oil and a prescribed dose of their "miracle additive." After running the engine for a while they would stop it, drain out the oil and start it up again. Instant magic! The engine would run perfectly well for hours on end, seemingly proving the effectiveness of the additive which had supposedly "coated" the inside of the engine so well it didn't even need the oil to run. In one case, we saw this done with an actual motorcycle, which would be rid den around the parking lot after having its oil drained. A pretty convincing demonstration - until you know the facts.
Since some of these demonstrations were conducted using Briggs and Stratton engines, the Briggs and Stratton Company itself decided to run a similar, but somewhat more scientific, experiment. Taking two brand-new, identical engines straight off their assembly line, they set them up for bench-testing. The only difference was that one had the special additive included with its oil and the other did not. Both were operated for 20 hours before being shut down and having the oil drained from them. Then both were started up again and allowed to run for another 20 straight hours. Neither engine seemed to have any problem performing this "minor miracle."
After the second 20-hour run, both engines were completely torn down and inspected by the company's engineers. What they found was that both engines suffered from scored crankpin bearings, but the engine treated with the additive also suffered from heavy cylinder bore damage that was not evident on the untreated engine.
This points out once again the inherent problem with particulate oil additives: They can cause oil starvation. This is particularly true in the area of piston rings, where there is a critical need for adequate oil flow. In practically all of the reports and studies on oil additives, and particularly those involving suspended solids like PTFE, this has been reported as a major area of engine damage.
In Conclusion
The major oil companies are some of the richest, most powerful and aggressive corporations in world. They own multi- million dollar research facilities manned by some of the best chemical engineers money can hire. It is probably safe to say that any one of them has the capabilities and resources at hand in marketing, distribution, advertising, research and product development equal to 20 times that of any of the independent additive companies. It therefore stands to reason that if any of these additive products were actu ally capable of improving the capabilities of engine lubricants, the major oil companies would have been able to determine that and to find some way to cash in on it.
Yet of all the oil additives we found, none carried the name or endorsement of any of the major oil producers.
In addition, all of the major vehicle and engine manufacturers spend millions of dollars each year trying to increase the longevity of their products, and millions more paying off warranty claims when their products fail. Again, it only stands to reason that if they thought any of these additives would increase the life or improve the performance of their engines, they would be actively using and selling them - or at least endorsing their use.
Instead, many of them advise against the use of these additives and, in some cases, threaten to void their warranty coverage if such things are found to be used in their products.
2010.10.20. 22:30
2010.10.20. 23:52