![]() |
2010.09.09. 16:43
2010.09.09. 16:55
Atyesz530D írta:Sziasztok.. valaki nem tudna infot vagy valami elérhetöséget kormány börözésre?.. és aki szépen is dolgozik a környéken...komárom, Györ, Tata.. köszönöm szépen elöre is..
2010.09.09. 22:56
Bacsek írta:Atyesz530D írta:Sziasztok.. valaki nem tudna infot vagy valami elérhetöséget kormány börözésre?.. és aki szépen is dolgozik a környéken...komárom, Györ, Tata.. köszönöm szépen elöre is..
Kisbér jó lenne?
Hunyadi
2010.09.13. 13:43
2010.09.13. 15:55
Atyesz530D írta:Bacsek írta:Atyesz530D írta:Sziasztok.. valaki nem tudna infot vagy valami elérhetöséget kormány börözésre?.. és aki szépen is dolgozik a környéken...komárom, Györ, Tata.. köszönöm szépen elöre is..
Kisbér jó lenne?
Hunyadi
Jó igen persze hogy, ha jó munkát végeznek ott akkor jó igen....
2010.09.13. 15:59
hahota78 írta:Sziasztok!
A klíma panelen a jobb oldali hőfokszabályzó gombjai (meleg-hideg) eltörtek. Szeretném pótolni, mert így most nem tudom a hőfokot beállítani, maradt azon a fokon amin volt a törés előtt .
Ha valaki tudna ilyet akkor az irjon kérem.
Bontóban csak az egész panelt lehetne venni, de az 20ezer
Előre is köszönöm !!!
2010.09.15. 06:45
Bacsek írta:hahota78 írta:Sziasztok!
A klíma panelen a jobb oldali hőfokszabályzó gombjai (meleg-hideg) eltörtek. Szeretném pótolni, mert így most nem tudom a hőfokot beállítani, maradt azon a fokon amin volt a törés előtt .
Előre is köszönöm !!!
Az a baj, hogy ez szinte mindenkinél reped, törik, tehát keresett darab épp ezért ritka, és bontóban tényleg nem szivesen bontják meg a komplett panelokat!
Viszont ha addig is mig találsz ilyet szeretnéd használni a hőfok gombokat Schnitzer klubtárstól kérjél a panel bal oldalán levő gombokat pl auto, fejre, lábra irányitó nyilas gombok. Simán bemegy a hőfokgomb helyére
2010.09.15. 08:41
MChris írta:Bacsek írta:hahota78 írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm !!!
Az a baj, hogy ez szinte mindenkinél reped, törik, tehát keresett darab épp ezért ritka, és bontóban tényleg nem szivesen bontják meg a komplett panelokat!
Viszont ha addig is mig találsz ilyet szeretnéd használni a hőfok gombokat Schnitzer klubtárstól kérjél a panel bal oldalán levő gombokat pl auto, fejre, lábra irányitó nyilas gombok. Simán bemegy a hőfokgomb helyére
hmmm nem semmi látvány lenne
2010.09.15. 12:43
2010.09.15. 15:29
Bacsek írta:Atyesz530D írta:Bacsek írta:Atyesz530D írta:Sziasztok.. valaki nem tudna infot vagy valami elérhetöséget kormány börözésre?.. és aki szépen is dolgozik a környéken...komárom, Györ, Tata.. köszönöm szépen elöre is..
Kisbér jó lenne?
Hunyadi
Jó igen persze hogy, ha jó munkát végeznek ott akkor jó igen....
Én még nem voltam náluk személyesen, de többen ajánlották őket, ugyhogy már 2 kormányt is viszek hozzájuk! Leszel 3-ik? Hátha kapunk kedvezményt?
2010.09.18. 19:27
cali írta:sziasztok,
anyósülésbe való foglaltság érzékelőt keresek valami emberi árban.![]()
száma: 6577 6 949788
bárki aki tud valamit kérem segítsen.![]()
előre is köszönöm!
üdv:cali
2010.09.18. 21:59
cali írta:cali írta:sziasztok,
előre is köszönöm!
hahóóó, valaki, bárki, akárki?
![]()
2010.09.18. 22:08
simi64 írta:cali írta:cali írta:sziasztok,
előre is köszönöm!
![]()
Biztos tudod, de azért leírom:
annak nem az ára az érdekes, hanem a beszerelése! Ha zavar az ikon, érdemesebb más módszerekhez folyamodni.
Mielőtt még megvádolna valaki, közlöm: a légzsák nyílik így is úgy is. A berakáshoz kárpitot kell bontani, utána varrni, az ikon egy dróttal eltüntethető
2010.09.18. 22:33
cali írta:simi64 írta:cali írta:cali írta:sziasztok,
előre is köszönöm!
![]()
Biztos tudod, de azért leírom:
annak nem az ára az érdekes, hanem a beszerelése! Ha zavar az ikon, érdemesebb más módszerekhez folyamodni.
Mielőtt még megvádolna valaki, közlöm: a légzsák nyílik így is úgy is. A berakáshoz kárpitot kell bontani, utána varrni, az ikon egy dróttal eltüntethető
hali simi!
köszi a választ, az van hogy nem tudtamhogy ekkora macera a beszerelése.
ha az igaz hogy így is, úgy nyílik a lufi, akkor nem is érdekel hogy világít az ikon. (hmmm...de akkor miért is kell a foglaltság érzékelő?)![]()
persze ha el lehet tüntetni, akkor cool. szal hogy is lehet eltüntetni?
köszi
2010.09.19. 11:55
simi64 írta:
...Laptopppal ki lehet ütni, de vissza fogja írni (kb fél év).
2010.09.19. 13:15
strobi írta:simi64 írta:
Nem mell neki fél év csak egy lightos nyomás az ülésen a rossz foglaltság érzékelőnek...![]()
Nekem szerdán volt kiütve,csütörtökön jött meg az Ebay-es kütyü és tegnap hazafelé indulásnál bevillant a légzsák ikon...természetesen az Ebay-es kütyü azóta is a kesztyűtartómban van a pufi borítékban...
2010.09.19. 14:04
apa írta:strobi írta:simi64 írta:
Nem mell neki fél év csak egy lightos nyomás az ülésen a rossz foglaltság érzékelőnek...![]()
Nekem szerdán volt kiütve,csütörtökön jött meg az Ebay-es kütyü és tegnap hazafelé indulásnál bevillant a légzsák ikon...természetesen az Ebay-es kütyü azóta is a kesztyűtartómban van a pufi borítékban...
Én a szervizben cseréltettem a foglaltság érzékelőt,nem kis munka,az elektromos szakember egy délelőtt foglalkozott vele,ülést kiszerelte szétbontotta elemeire,kicserélte az érzékelőt,összerakta,összevarrta a kárpitot,kiütötte és két hét múlva ugyanúgy világított az ikon,nekem nincs annyi időm sem pénzem,hogy kéthetente szervizbe járjak ilyen problémával.
2010.09.19. 20:14
2010.09.19. 21:30
strobi írta:simi64 írta:
2010.09.19. 22:30
cali írta:strobi írta:simi64 írta:
az van, hogy sajna nemtom hogy az érzékelő szar-e vagy más, de egy biztos hogy a csati, ami az ülés alatt csatlakozik magába a szenzordobozba vagy mibe, na az van eltörve, így az a 3 vezeték kicsúszott belőle. sajna a csati valahová elkeveredett...ezért gondoltam hogy veszek egy foglaltságérzékelőt, de olyan árat mondtak rá hogy hanyatt estem.
no, de ha nyílik a lufi, nem érdekel.
szal mit is keressek az íbéjen, hogy az ikon ne világítson? vagy csak egyszerűen húzzam le a ledet? vagy az nem az?![]()