![]() |
2010.08.20. 14:33
Berkut írta:Olyas valaki kellene, akinek már most is van TV-je, mert akkor szerintem könnyebb bekötni. Nem kell kikábelezni az egészet.
Szerintem dobjunk össze valakinek egy ilyen kártyára, hogy lássuk, működik-e.
Én beszállok egy 5000-sel!
B.
2010.08.20. 14:56
2010.08.20. 15:37
Koko írta:Sziasztok!!!!
Sürgős segítségre lenne szükségem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerelőnél javítás alatt lévő autómban lemerült az aksi.Most telefonált a csóka , hogy feltöltötte ,de a számítógép kér egy kódot.Én soha nem használtam ezt a kódot , felhívtam az előző tulajt , de azt meg nem fogadja el.Mit lehet tenni? Van valami trükk???????????????????
Előre is köszi
2010.08.20. 15:49
morv írta:Esetleg 4 db nulla![]()
2010.08.20. 16:51
Koko írta:Sziasztok!!!!
Szerelőnél javítás alatt lévő autómban lemerült az aksi.Most telefonált a csóka , hogy feltöltötte ,de a számítógép kér egy kódot.Én soha nem használtam ezt a kódot , felhívtam az előző tulajt , de azt meg nem fogadja el.Mit lehet tenni? Van valami trükk???????????????????
Előre is köszi
2010.08.20. 16:55
Ja azt még le írom hogy ha az óracsoportról lehúzatok a fehér csatlakozót akkor be indítható az autó be indítás után dugjátok vissza.Így eltudod vini egy olyan emberhez aki ki üti a codot.admin írta:Koko írta:Sziasztok!!!!
Előre is köszi
Szoftveresen ki lehet ütni a códot!Vagy esetleg a 4db 0000.Ha be ütsz rossz kódot párszor és le veszed az aksi sarut majd vissza rakod akkor a navi kijelzőn egy vissza számláló fog megjelenni ami 15percről számol vissza ha ez vissza számolt akkor az autó beindítható.Ha a számláló ki fagy és nem számol akkor csak szoftveresen lehet ki ütni.2perc alatt meg van.
2010.08.20. 17:30
admin írta:Szoftveresen ki lehet ütni a códot!Vagy esetleg a 4db 0000.Ha be ütsz rossz kódot párszor és le veszed az aksi sarut majd vissza rakod akkor a navi kijelzőn egy vissza számláló fog megjelenni ami 15percről számol vissza ha ez vissza számolt akkor az autó beindítható.Ha a számláló ki fagy és nem számol akkor csak szoftveresen lehet ki ütni.2perc alatt meg van.
2010.08.21. 21:38
Janek írta:Berkut írta:Olyas valaki kellene, akinek már most is van TV-je, mert akkor szerintem könnyebb bekötni. Nem kell kikábelezni az egészet.
B.
Én is beszállok és TVm is van
2010.08.21. 21:42
Az enyém Hibrid modul(analóg+digitális)de csak az mpeg2-est veszi.Én még nem láttam gyári mpeg4-es modultBerkut írta:Janek írta:Berkut írta:Olyas valaki kellene, akinek már most is van TV-je, mert akkor szerintem könnyebb bekötni. Nem kell kikábelezni az egészet.
B.
Úgy látszik nem sokan ugrottak a dologra, de az ajánlatom továbbra is áll.
Egyébként a BMW ezen a cikkszámon hozza a digitális tv tuner kártyát, (65500397407) amit a realoem-ben is megnézhetsz. Csak sajnos árat nem írnak mellé...
B.
2010.08.21. 22:04
2010.08.21. 23:17
admin írta:Az enyém Hibrid modul(analóg+digitális)de csak az mpeg2-est veszi.Én még nem láttam gyári mpeg4-es modultBerkut írta:Janek írta:Berkut írta:Olyas valaki kellene, akinek már most is van TV-je, mert akkor szerintem könnyebb bekötni. Nem kell kikábelezni az egészet.
B.
Egyébként a BMW ezen a cikkszámon hozza a digitális tv tuner kártyát, (65500397407) amit a realoem-ben is megnézhetsz. Csak sajnos árat nem írnak mellé...
B.
2010.08.22. 07:11
Berkut írta:Janek írta:Berkut írta:Olyas valaki kellene, akinek már most is van TV-je, mert akkor szerintem könnyebb bekötni. Nem kell kikábelezni az egészet.
B.
B.
2010.08.22. 09:50
Imco írta:spider2 írta:Udv! Valaki hozzaerto segitsen mar a gps-el kapcsolatban.
Szerintem is antenna hiba lehet. Nekem olyat csinált antenna nélkül, hogy mindig azon a helyen látta a kocsit ahol utoljára müködött. Gondolom a tied már IV-es és ezért lehet, hogy másképp reagál. A debrecen meg gondolom meg van adva kiindulopontnak. Elvileg a rechner csatija ott van a rechner alatt. Azt széthuzhatod akksi reset elött. Bár ebben majd valaki okosabb megerősit, mert nem vagyok hozzáértő.
2010.08.22. 12:41
barbrady írta:Berkut írta:Janek írta:Berkut írta:Olyas valaki kellene, akinek már most is van TV-je, mert akkor szerintem könnyebb bekötni. Nem kell kikábelezni az egészet.
B.
B.
259 876 Ft+ÁFA, ehhez néhány 5000-esre szükség lenne![]()
Egyébként itt tudsz nézni árakat forintban:
Online teile
Esetleg ezt a linket be lehetne tenni a Online ETK menüpont alá, mert hasznos.
2010.08.22. 17:46
Milyen beszerelésre gondolsz?Nem okozhat problémát különben mert a gyári modul AV bemenetére kell kötni.Berkut írta:admin írta:Az enyém Hibrid modul(analóg+digitális)de csak az mpeg2-est veszi.Én még nem láttam gyári mpeg4-es modultBerkut írta:Janek írta:Berkut írta:Olyas valaki kellene, akinek már most is van TV-je, mert akkor szerintem könnyebb bekötni. Nem kell kikábelezni az egészet.
B.
B.
Akkor ezalatt a cikkszám alatt az lehet, ami neked van.
Akkor nincs más, mint berendelni egyet és kipróbálni. Egyébként erről az oldalról rendeltem magamnak laptop aksit 4000-5000 Ft-ért. Megbízhatóan leszállították 3 hét alatt, és azóta is kiválóan működik, olyan, mint a gyári újkorában.
Egyébként te be tudnád szerelni, ha Janekkal együtt összedobnánk egyet?
B.
2010.08.22. 21:30
admin írta:Milyen beszerelésre gondolsz?Nem okozhat problémát különben mert a gyári modul AV bemenetére kell kötni.Berkut írta:admin írta:Az enyém Hibrid modul(analóg+digitális)de csak az mpeg2-est veszi.Én még nem láttam gyári mpeg4-es modultBerkut írta:Janek írta:Berkut írta:Olyas valaki kellene, akinek már most is van TV-je, mert akkor szerintem könnyebb bekötni. Nem kell kikábelezni az egészet.
B.
B.
Akkor nincs más, mint berendelni egyet és kipróbálni. Egyébként erről az oldalról rendeltem magamnak laptop aksit 4000-5000 Ft-ért. Megbízhatóan leszállították 3 hét alatt, és azóta is kiválóan működik, olyan, mint a gyári újkorában.
B.
2010.08.23. 20:32
Berkut írta:admin írta:Milyen beszerelésre gondolsz?Nem okozhat problémát különben mert a gyári modul AV bemenetére kell kötni.Berkut írta:admin írta:Az enyém Hibrid modul(analóg+digitális)de csak az mpeg2-est veszi.Én még nem láttam gyári mpeg4-es modultBerkut írta:Janek írta:Berkut írta:Olyas valaki kellene, akinek már most is van TV-je, mert akkor szerintem könnyebb bekötni. Nem kell kikábelezni az egészet.
B.
B.
B.
Ilyen beszerelésre gondoltam, mert én még ezt sem tudtam, mivel nincs TV-m
Janek, akkor a héten találkozhatunk és odaadhatom a pénzt, megrendeled?
Vagy Te is adsz egy ötöst, Imco is belead és megrendeljük neki, cserébe, ha működik kedvezményesen szerelni nekünk.
Működhet ez, uraim?
2010.08.23. 21:13
Janek írta:Minden megoldás érdekel![]()
Tényleg csak Mo.-n van Mpeg4,máshol Mpeg2?
2010.08.23. 22:48
A sógoroknál az enyém tökéletesen működik.Sőt már a határ közelében is.Hévíz környékén is működöt.Janek írta:Tényleg csak Mo.-n van Mpeg4,máshol Mpeg2?
2010.08.23. 23:54
jackson írta:Janek írta:Minden megoldás érdekel![]()
Tényleg csak Mo.-n van Mpeg4,máshol Mpeg2?
Biztos mert csak itt ilyen szarrágók a sávszélesség spórolás miatt.
Nálunk a Broadband is 128/32-Kbyte/sec "sávszélességgel" kezdődött
Jackson, aki már egy halom magyar videós szolgáltatásban futott bele ebbe az MPEG4 szívásba