Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.06.26. 19:05

MChris írta:
lepke írta:
MChris írta:
tomekk07 írta:
MChris írta:
tomekk07 írta:
MChris írta:
tomekk07 írta:
LeviM5 írta:
tomekk07 írta:
lepke írta:
MChris írta:
lepke írta:
MChris írta:Nincs védtelen pontja a páncélozott BMW-nek

A BMW speciális, a maximális biztonságot szem előtt tartó változatot készített az 5-ös limuzinból. Külön kérésre hőkamerával is felszerelik a modellt.

A luxusmárkák kiemelt célja, hogy valóban minden igényt kielégítsenek, ezért a "fontos ügyfelek" szem előtt tartásával sok esetben az átlagosnál is biztonságosabb modelleket dobnak piacra.

Ezt elsősorban páncélozással tudják elérni, az Audi, a BMW, a Mercedes és több más márka kínálatában is megtalálhatóak hasonló modellek. Legutóbb a müncheni BMW jelentkezett egy akár titkosügynökök számára is ajánlható újdonsággal, az 5-ös limuzin kapott páncélborítást.

A modellnek természetesen nem csupán karosszériáját erősítették meg: amellett, hogy a támadható pontok mind acél védőlemezeket kaptak, golyóállóra cserélték az üvegeket, a tetőre, a padlóra és az ajtókra pedig ellenálló aramid védőborítás került.

Kép

Nem maradt védtelen pontja a BMW 5 Securitynek

A különleges felszerelés az 550i és 530i modellekhez elérhető, elsősorban olyanok számára fejlesztették ki, akiket potenciálisan fenyegethet rablótámadás veszélye. A biztonságos modellek első pillantásra nem különböznek hagyományos társaiktól, pedig nem kevés meglepetést tartogathatnak a támadók számára.

A páncélozott BMW-k megfelelnek a VR4 biztonsági szabványnak, ami azt jelenti, hogy az autó egy 44-es kaliberű Magnumból 45-90 fokos szögben kilőtt lövedéket képes elhárítani. Emellett egyéb kézi fegyverekkel szemben is ellenálló.

A BMW állítása szerint az autó egyetlen porcikája sem maradt védtelenül, a sarok erősítéssel készült biztonsági üvegek 22 milliméter vastagok és szintén teljesítik a VR4 követelményeit.

Az nem számít különlegesnek, hogy az éjszakai tájékozódást adaptív xenon fényszórók segítik, az viszont már inkább, hogy igény szerint hőkamera is rendelhető a páncélautóba, mely 300 méterről észleli, ha valaki esetleg lesből akarna támadni.

A biztonsági kellékekkel alaposan teletömött 5-ös BMW 250 kilóval nehezebb hagyományosabb társainál, de a bajor gyár ígérete szerint ez nem befolyásolja különösebben a menetdinamikát: a 272 lóerős, háromliteres sorhatos benzines 7,5, míg a 4,8 literes, 367 lóerős V8-as 6,5 másodperc alatt gyorsítja százra a páncélozott modellt.

Helo
Ez nem semmi dolog :roll: :roll:
a Velencei talin valami golyóálló BMW-is volt ha jól tudom
üdv zoli

igen? :roll: lemaratdam :(

Helo Chris
Bizony bizony ..én is csak utólag hallottam rola pedig megnéztem volna
üdv zoli

szerintem láttátok is!
Madox m5-öse volt az!

Tomekk

A dupla üveg a hangszigetelés-betörésvédelem miatt van. De attól még nem golyóálló egy üveg mert dupla!!!
A golyóállás más történet: 98-tól adtak ki "protekcion" néven 540i e39est, csak ezzel a motorral. Páncél lemezek az ajtóban, ülések mögött, tetőn. Beépített kibeszélő hangszórókkal, és defekttömítő anyaggal ellátott gumikkal.
ITT EGY CIKK RÓLA

A duplaüveg szerintem se golyóálló! nem is erre gondoltam!

Akkor most hogyisvanez??? :roll:

Úgy, hogy a hangszigetelő, hőszigetelő duplaüveg nem golyóálló, de a golyóálló, az golyóálló! :wink:

Értem,márkatárs de ha csak 540IP-ben van ilyen akkor hogy lenne Madox M5-jén ilyen ha nincs is hozzá,de az Te irtad hogy "golyóálló" akkor hogy lett M5 golyóálló? Erre irányul a hogyisvanez kérdésem :wink:

Tudod mit, majd a tulaj elmagyarázza! nekem is, mint mindenkinek ő mondta!

Tomekk

OK,köszi

helo Chris
Tudomásom szerint a talin ÉN ittam :wink:
és te nem tudod mi volt
üdv zoli

Nem nagyon értem rá ilyenekre sajnos :roll: de ez van :wink:

Helo Chris
Még azt is hallottam hogy kipróbálták és rálöttek :roll:
ezt már nem hiszem el
üdv zoli :pisztolyos

2009.06.27. 01:23

Két hatalmas hajszárítóban készülnek a BMW-k

Kép

2009.06.27. 22:38

Na, az audi megint utánozza a BMW-t, 5er GT után nekik is kell ilyesmi:

KATT IDE

2009.06.28. 09:31

V8-asoknak,s persze akik szeretik a BMW-ét! :) http://totalcar.hu/tesztek/bmw540i/

2009.06.28. 13:44

Maxi írta:V8-asoknak,s persze akik szeretik a BMW-ét! :) http://totalcar.hu/tesztek/bmw540i/

"ilyen ez a motor, a nagy, szívó nyolchengeres, igazi remekmű, ezt bárki előtt vállalom."
Nos ezért fogok jövőre sokkal többet fizetni de nem baj.

Jackson, akinek csak a kocsija luxus a többi nem

2009.06.28. 14:44

jackson írta:
Maxi írta:V8-asoknak,s persze akik szeretik a BMW-ét! :) http://totalcar.hu/tesztek/bmw540i/

"ilyen ez a motor, a nagy, szívó nyolchengeres, igazi remekmű, ezt bárki előtt vállalom."

Jakó, küld be a kocsid 1 tesztre :wink:

2009.06.28. 14:54

LeviM5 írta:
jackson írta:

És te miért nem állsz sorba a teszteléshez? :lol:

Jackson, aki szerva itt csere ott

2009.06.28. 14:57

jackson írta:
LeviM5 írta:
jackson írta:

És te miért nem állsz sorba a teszteléshez? :lol:

Jackson, aki szerva itt csere ott

540i utód teszt lenne :wink:
Vicceltem, gondolom te se akarod mutogatni, nem azért van :)

2009.06.29. 05:25

Íme egy kis újdonság :lol:
http://www.autolabor.hu/index.php?mi=ci ... hirid=8276

2009.06.29. 12:28

lepke írta:
MChris írta:
lepke írta:
MChris írta:
tomekk07 írta:
MChris írta:
tomekk07 írta:
MChris írta:
tomekk07 írta:
LeviM5 írta:
tomekk07 írta:
lepke írta:
MChris írta:
lepke írta:
MChris írta:Nincs védtelen pontja a páncélozott BMW-nek

A BMW speciális, a maximális biztonságot szem előtt tartó változatot készített az 5-ös limuzinból. Külön kérésre hőkamerával is felszerelik a modellt.

A luxusmárkák kiemelt célja, hogy valóban minden igényt kielégítsenek, ezért a "fontos ügyfelek" szem előtt tartásával sok esetben az átlagosnál is biztonságosabb modelleket dobnak piacra.

Ezt elsősorban páncélozással tudják elérni, az Audi, a BMW, a Mercedes és több más márka kínálatában is megtalálhatóak hasonló modellek. Legutóbb a müncheni BMW jelentkezett egy akár titkosügynökök számára is ajánlható újdonsággal, az 5-ös limuzin kapott páncélborítást.

A modellnek természetesen nem csupán karosszériáját erősítették meg: amellett, hogy a támadható pontok mind acél védőlemezeket kaptak, golyóállóra cserélték az üvegeket, a tetőre, a padlóra és az ajtókra pedig ellenálló aramid védőborítás került.

Kép

Nem maradt védtelen pontja a BMW 5 Securitynek

A különleges felszerelés az 550i és 530i modellekhez elérhető, elsősorban olyanok számára fejlesztették ki, akiket potenciálisan fenyegethet rablótámadás veszélye. A biztonságos modellek első pillantásra nem különböznek hagyományos társaiktól, pedig nem kevés meglepetést tartogathatnak a támadók számára.

A páncélozott BMW-k megfelelnek a VR4 biztonsági szabványnak, ami azt jelenti, hogy az autó egy 44-es kaliberű Magnumból 45-90 fokos szögben kilőtt lövedéket képes elhárítani. Emellett egyéb kézi fegyverekkel szemben is ellenálló.

A BMW állítása szerint az autó egyetlen porcikája sem maradt védtelenül, a sarok erősítéssel készült biztonsági üvegek 22 milliméter vastagok és szintén teljesítik a VR4 követelményeit.

Az nem számít különlegesnek, hogy az éjszakai tájékozódást adaptív xenon fényszórók segítik, az viszont már inkább, hogy igény szerint hőkamera is rendelhető a páncélautóba, mely 300 méterről észleli, ha valaki esetleg lesből akarna támadni.

A biztonsági kellékekkel alaposan teletömött 5-ös BMW 250 kilóval nehezebb hagyományosabb társainál, de a bajor gyár ígérete szerint ez nem befolyásolja különösebben a menetdinamikát: a 272 lóerős, háromliteres sorhatos benzines 7,5, míg a 4,8 literes, 367 lóerős V8-as 6,5 másodperc alatt gyorsítja százra a páncélozott modellt.

Helo
Ez nem semmi dolog :roll: :roll:
a Velencei talin valami golyóálló BMW-is volt ha jól tudom
üdv zoli

igen? :roll: lemaratdam :(

Helo Chris
Bizony bizony ..én is csak utólag hallottam rola pedig megnéztem volna
üdv zoli

szerintem láttátok is!
Madox m5-öse volt az!

Tomekk

A dupla üveg a hangszigetelés-betörésvédelem miatt van. De attól még nem golyóálló egy üveg mert dupla!!!
A golyóállás más történet: 98-tól adtak ki "protekcion" néven 540i e39est, csak ezzel a motorral. Páncél lemezek az ajtóban, ülések mögött, tetőn. Beépített kibeszélő hangszórókkal, és defekttömítő anyaggal ellátott gumikkal.
ITT EGY CIKK RÓLA

A duplaüveg szerintem se golyóálló! nem is erre gondoltam!

Akkor most hogyisvanez??? :roll:

Úgy, hogy a hangszigetelő, hőszigetelő duplaüveg nem golyóálló, de a golyóálló, az golyóálló! :wink:

Értem,márkatárs de ha csak 540IP-ben van ilyen akkor hogy lenne Madox M5-jén ilyen ha nincs is hozzá,de az Te irtad hogy "golyóálló" akkor hogy lett M5 golyóálló? Erre irányul a hogyisvanez kérdésem :wink:

Tudod mit, majd a tulaj elmagyarázza! nekem is, mint mindenkinek ő mondta!

Tomekk

OK,köszi

helo Chris
Tudomásom szerint a talin ÉN ittam :wink:
és te nem tudod mi volt
üdv zoli

Nem nagyon értem rá ilyenekre sajnos :roll: de ez van :wink:

Helo Chris
Még azt is hallottam hogy kipróbálták és rálöttek :roll:
ezt már nem hiszem el
üdv zoli :pisztolyos

Nem golyóálló, azóta lekérdeztük alvázszám alapján, hővédő, fényvédő, zajvédő háromszoros fóliával impregnált dupla üveg, darabja 225.000 + Áfa, amúgy röhej !

Ha véletlen valakit félrevezettem ismeretek hiányában, bocsi !

Úgy tudom golyóálló üveget csak komplett golyóálló autóba tettek...

2009.06.29. 12:31

Marc528i írta:Íme egy kis újdonság :lol:

Helo
Nem semmi gépezet :wink:
üdv zoli

2009.06.29. 14:04

lepke írta:
Marc528i írta:Íme egy kis újdonság :lol:

Helo
Nem semmi gépezet :wink:
üdv zoli

Hát ez nem...

2009.06.29. 21:00

Benzinkutak

2009.06.29. 23:37

simi64 írta:Benzinkutak

Helo
Az üzemanyagon kivül amit még meglehetett venni olcsobban
mint más kuton azis megszünt
üdv zoli

2009.06.30. 03:55

simi64 írta:Benzinkutak

Nálunk és Veszprémbe már kész van,ittam is Levivel Shell V-power energia italt 199-ért :lol:

Nagy táblán valami ilyesmi van: minőségi üzemanyag tescos áron 8O akkor most melyik nem igaz? :roll:

2009.06.30. 09:58

Ezt még kivárom! http://www.vezess.hu/forma1/f1_rossinak ... ari/19448/ :) A teszteken nem csalódtak a ferrari vezetői!

2009.07.01. 20:36

Maxi írta:Ezt még kivárom! http://www.vezess.hu/forma1/f1_rossinak ... ari/19448/ :) A teszteken nem csalódtak a ferrari vezetői!

Helo Maxi
Rossinak teljesen mindegy mit vezet CSAK kormánya legyen
CSUCS ez a pali
üdv zoli

2009.07.01. 21:50

lepke írta:
Maxi írta:Ezt még kivárom! http://www.vezess.hu/forma1/f1_rossinak ... ari/19448/ :) A teszteken nem csalódtak a ferrari vezetői!

Helo Maxi
CSUCS ez a pali
üdv zoli

Én ezt máshogy tudom

2009.07.02. 17:55

simi64 írta:
lepke írta:

Helo Maxi
CSUCS ez a pali
üdv zoli

Én ezt máshogy tudom

ez Kamu, mind a 2 ferraris versenyzőnek jövöre élő szerződése van, csak úgy mennének el ha megkapnák a gázsijukat az meg húzós lenne főleg ha Raikönnent kellene kifizetniük, és akkor még jönne persze az Alonso gázsija is

2009.07.10. 19:01

Új 5-ös Bömi kémfotok :lol: :lol:

Totalcar :wink:

Az utolsó bekezdés miszerint ebből már nem akarnak touringot gyártani szerintem kissé erős, mert elég nagy hányadát teszik ki az eladásoknak a touringok... :?
Hozzászólás küldése

VigLink badge