![]() |
2016.10.17. 20:44
Rjani530d írta:
Azt megköszönöm!![]()
Nem diagra ment, hanem olyanhoz, ahol, ha elhetel is, megtalálja!
De, ha van ilyen funkció az ISTA-n, akkor könnyebb dolgunk lenne.
2016.10.18. 07:36
NagyMatyas írta:Rjani530d írta:
Azt megköszönöm!![]()
Nem diagra ment, hanem olyanhoz, ahol, ha elhetel is, megtalálja!
De, ha van ilyen funkció az ISTA-n, akkor könnyebb dolgunk lenne.
Na kikerestem, de teljesen önmagától nem oldja meg a problémát sajnos IBS-es autók esetén. Mivel ISTA-ban ez tesztfunkció így 100%, hogy gyári diag környezetben nem csak találgatni segít, hanem el lehet indulni vele valamerre, mert lehet az áramfelvétel mértékéből következtetni és több, mint valószínű, hogy a végén javaslatot is tesz.. Érdemes lenne elugranod egy márkaszervizbe, vagy olyan helyre, ahol van gyári diag
2016.10.18. 10:09
2016.10.18. 10:31
Adam1981 írta:Sziasztok!
Láttam egy hirdetést 530d 2004/12 havi:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/5-o ... o-10694282
Ennyi pénzért ez az auto jo vétel lehet?
bár a km állás nekem gyanus h tekergetve van
Sajnos nem vagyok otthon még 2,5 hétig pedig ilyen vajbőrősre fáj a fogam rég.
létezik olyan itt aki nagyon ért ehhez és esetleg meg tudná személyesen nézni egy kis ellenjuttatásért cserébe ?:D
Szép napot

2016.10.18. 17:00
NagyMatyas írta:Adam1981 írta:Sziasztok!
létezik olyan itt aki nagyon ért ehhez és esetleg meg tudná személyesen nézni egy kis ellenjuttatásért cserébe ?:D
Szép napot
Ez komoly kérdés? 8 mérföldes távolságba el kell kerülni. Normális E60/E61 mai napig 3.5-4 millió forintnál kezdődik és utána kér még 2-őt. Ilyennel csak egy végeláthatatlan pénznyelőt vennél a nevedre
- ezekben az autókban alap hangon 3-400 ezer km- van már most
- arra veszik az emberek, hogy járjanak vele, kár illúziókat kergetni
2016.10.19. 07:49
PeterE39 írta:NagyMatyas írta:Adam1981 írta:Sziasztok!
Szép napot
Ez komoly kérdés? 8 mérföldes távolságba el kell kerülni. Normális E60/E61 mai napig 3.5-4 millió forintnál kezdődik és utána kér még 2-őt. Ilyennel csak egy végeláthatatlan pénznyelőt vennél a nevedre
Mindamellett, hogy egyetértek, egy halovány mellette érvet is linkelnék:
Az autókereskedés, ahol nem csalnak
Legalábbis ugyanannak a kereskedésnek tűnik. Én kb. 2 éve itt vettem a kis Clio2-t az asszonynak, és nem csalódtam benne. Ezt úgy kell érteni, hogy pont olyan szar mint amire számítottam
2016.10.19. 08:51
Adam1981 írta:PeterE39 írta:NagyMatyas írta:Adam1981 írta:Sziasztok!
Szép napot
Legalábbis ugyanannak a kereskedésnek tűnik. Én kb. 2 éve itt vettem a kis Clio2-t az asszonynak, és nem csalódtam benne. Ezt úgy kell érteni, hogy pont olyan szar mint amire számítottam
Nekem e39 530d touringom volt és gyönyörű állapotban...és 1.1m ért adtam el...ilyen e60 e61-esbol rengeteg van 2m körüli áron.Ezért kiváncsiskodom
azt tudom h talán ez az egyik legmacerásabb tipus ez az 530d ..525d ről van valakinek valami tapasztalata ? esetleg ova intenétek ettől is ?:D
2016.10.19. 13:17
NagyMatyas írta:Adam1981 írta:PeterE39 írta:NagyMatyas írta:Adam1981 írta:Sziasztok!
Szép napot
Nekem e39 530d touringom volt és gyönyörű állapotban...és 1.1m ért adtam el...ilyen e60 e61-esbol rengeteg van 2m körüli áron.Ezért kiváncsiskodom
azt tudom h talán ez az egyik legmacerásabb tipus ez az 530d ..525d ről van valakinek valami tapasztalata ? esetleg ova intenétek ettől is ?:D
Összes 6 hengeres diesel pont olyan macerás. Ha meg eladtad a gyönyörű állapotú e39-ed sajnálom, de magadra vethetsz sajnos. E61-ből esélyed nem lesz 2 millióért normálisat találni, de háromért sem. Sajnos ez ilyen. Erre az autóra tökéletes igaz, hogy aki majmot vesz annak legyen pénze banánra is. Nem lehet gombokból javítani, kevesen értenek hozzá és ezen is mindig elromlik valami a kora miatt. Én ennyi pénzért kategorikusan lebeszélnélek róla. Ennyi pénzért kintről, (Hollandia, Belgium) nagyon nagyon szép E39-eket lehet hozni. Sok úgy néz ki, mint a korabeli katalógus fotókon. Én azt javasolnám. Sokkal jobb egy patika régebbi autó, mint egy újabb, de egy rakás szar. És ezeket a két millásakat ezzel a jelzővel lehet csak illetni. Ami rendben van tartva, azt nem adják el, addig használják, amíg szét nem esik, mert egy fék, futómű, gumi hármas közel 1 millió forint normális alkatrészekből és akkor még a motorról,váltóról nem is beszéltünk
2016.10.19. 13:26
Rjani530d írta:Én is úgy vagyok, hogy akkor adom el, ha lesz 6 millióm az eggyel újabbra. Az nyilván jóval jobb még mint az e61, de nem 4 millióval.
Azt mondom, hogy lehet szerencséd a 2 millással is, de kevés az esély. Esetleg, ha valaki innét árulná, aki már végigjárta a kálváriát.
Nem jobb, sőt még gusztustalanabbul pénznyelő gyárilag.![]()
2016.10.19. 16:17
NagyMatyas írta:Rjani530d írta:Én is úgy vagyok, hogy akkor adom el, ha lesz 6 millióm az eggyel újabbra. Az nyilván jóval jobb még mint az e61, de nem 4 millióval.
Azt mondom, hogy lehet szerencséd a 2 millással is, de kevés az esély. Esetleg, ha valaki innét árulná, aki már végigjárta a kálváriát.
2016.10.19. 17:05
Rjani530d írta:NagyMatyas írta:Rjani530d írta:Én is úgy vagyok, hogy akkor adom el, ha lesz 6 millióm az eggyel újabbra. Az nyilván jóval jobb még mint az e61, de nem 4 millióval.
Igen. Nekem is egyre inkább ez a bajom a márkával. F10 esetében még drágább lesz a fenntartás. Nyilván még jobb, még kényelmesebb,
de már embertelenül drága javíttatni. A normális áron dolgozó, munkájához értő szerelő is egyre kevesebb.
Azt sem látom, hogy tele lenne a bontó facelift előtti e61-gyel, hogy olcsón lenne alkatrész, ha kell valami.
Szóval a BMW érzés egyre inkább zsebbe nyúlós.
Ugyanakkor az e36 cabrióm továbbra is csak megy megy és megy.
2016.10.19. 18:36
NagyMatyas írta:Rjani530d írta:NagyMatyas írta:Rjani530d írta:Én is úgy vagyok, hogy akkor adom el, ha lesz 6 millióm az eggyel újabbra. Az nyilván jóval jobb még mint az e61, de nem 4 millióval.
Igen. Nekem is egyre inkább ez a bajom a márkával. F10 esetében még drágább lesz a fenntartás. Nyilván még jobb, még kényelmesebb,
de már embertelenül drága javíttatni. A normális áron dolgozó, munkájához értő szerelő is egyre kevesebb.
Azt sem látom, hogy tele lenne a bontó facelift előtti e61-gyel, hogy olcsón lenne alkatrész, ha kell valami.
Nem nagyon lehet ezeket már csak úgy javítani, nagyon komoly műhelyfelszerelés kell hozzá, amit csak a profik tudnak kigazdálkodni.Ami személyes vélemény, nálam az az, hogy nem szabad diesel autót venni használtan, mert egyszerűen, soha az életben nem fog már vele spórolni a tulajdonos, ellenkezőleg, rá fogja fizetni a gatyáját. Venni kell egy sor6 benzint és élvezni.

2016.10.20. 09:31
NagyMatyas írta:Rjani530d írta:NagyMatyas írta:Rjani530d írta:Én is úgy vagyok, hogy akkor adom el, ha lesz 6 millióm az eggyel újabbra. Az nyilván jóval jobb még mint az e61, de nem 4 millióval.
Nem nagyon lehet ezeket már csak úgy javítani, nagyon komoly műhelyfelszerelés kell hozzá, amit csak a profik tudnak kigazdálkodni.Ami személyes vélemény, nálam az az, hogy nem szabad diesel autót venni használtan, mert egyszerűen, soha az életben nem fog már vele spórolni a tulajdonos, ellenkezőleg, rá fogja fizetni a gatyáját. Venni kell egy sor6 benzint és élvezni.
2016.10.20. 10:17
tökmöc írta:NagyMatyas írta:Rjani530d írta:NagyMatyas írta:Rjani530d írta:Én is úgy vagyok, hogy akkor adom el, ha lesz 6 millióm az eggyel újabbra. Az nyilván jóval jobb még mint az e61, de nem 4 millióval.
Szép napot!
Mi történik itt?![]()
Az autóknak az újkori ára nem 3-5 millió volt még jó, hogy sokba kerül a javítása és igen akinek majomra annak banánra is legyen pénz ez egy nagyon jó kitalált szöveg és ezt soha nem szabad elfelejteni! Aki ilyen autót vesz gondolom nem 1 kiló kenyérért fog járni az autóval arra ott van kisebb értékű kis autók! A feketekorom nálam is ott van azért mert az előző tulaj kiszedte belőle hisz csak városban használta de ettől még nem rosszabb az autó sőt fellélegzik és ettől még a föld sem fog megállni!Nagyon sok részecske szűrő nélküli autók vannak az utakon ami sokkal rosszabb mint egy E60-E61! Én egy megbízható tulajtól vettem aki költött az autóra és eddig sok bajom nem volt. Igaz turbót cseréltem 2 hónapja de azt is azért mert a szerelő mondta azért ennyi kilométer után " 330 000km " nem árt neki és épp volt annyi pénzem hogy ezt megcsináltassam! Azt én is aláíróm, hogy nagyon meg kell nézni milyen autót vesz az ember a lehető legjobb megoldás ha ismerjük a tulaját vagy az autó előéletét!
" Rjani530d "
A rejtett fogyasztó nem lehet hogy a hátsó ablaknál lévő nyitója van beázva? Nekem az okozott problémákat csere után minden rendbe lett. Már én is cserélni akartam a csomagtér ajtónál lévő kábelezést szerencsére nem tettem mert egy 14 000 forintos alkatrészt kicseréltem és ok!
2016.10.20. 15:27
Nem tudok még egy olyan kibaltázott autómárkát mondani, ahol ennyi szándékos disznóság van elkövetve, csak azért, hogy minden bőrt lehúzzanak az emberrel. Lassan ott tart a világ, hogy a diesel E60 blokkokat ingyen hozzád vágják a bontóból annyi a motorhibás. Aki szerint az normális, hogy a 30-35d-nek gyárilag alul méretezett a hűtésköre és emiatt a 6-os henger gyönyörűen megkopik, majd a kompresszióvesztés miatt csörög és egyenletlenül jár a motorja az szóljon. Még akkor is, ha vagy olyan kedves és kitakaríttatod a hűtőket. 2016.10.20. 16:07
NagyMatyas írta:Az a baj, hogy sokszor a lelkes tulaj érezheti úgy, hogy ő maga a majomNem tudok még egy olyan kibaltázott autómárkát mondani, ahol ennyi szándékos disznóság van elkövetve, csak azért, hogy minden bőrt lehúzzanak az emberrel. Lassan ott tart a világ, hogy a diesel E60 blokkokat ingyen hozzád vágják a bontóból annyi a motorhibás. Aki szerint az normális, hogy a 30-35d-nek gyárilag alul méretezett a hűtésköre és emiatt a 6-os henger gyönyörűen megkopik, majd a kompresszióvesztés miatt csörög és egyenletlenül jár a motorja az szóljon. Még akkor is, ha vagy olyan kedves és kitakaríttatod a hűtőket.
A CCC modulról, átvezető kábelről, beázásról, nyöszörgő bóvli komfortülésről, swirl flapsről és társairól meg ne is beszéljünk. Isten bizony vissza sírom az E39 28i-t. Az még akkor is autó lesz, amikor az E60/E61-ek roncstelepen lesznek.
Pl egy Volvo féle d5-el miért nincs ennyi förtelem? Hol van ahhoz képest a BMW? Ne bagatelizáljunk itt ezzel a majmos banános dumával, mert isten bizony megvadulokEzt csak az mondja büszkén, aki valami ortodox módon szereti a szopatást. Egyszerűen ép ésszel nem lehet felfogni, hogy akkor sem lehet ezekből az autókból valami normális megbízhatót alkotni, ha szeretnéd is és locsolod rá a pénzt, ahogy kell.
2016.10.20. 17:38
tökmöc írta:A majom banán példát nem azért hoztam fel, hogy megvadítsalak vele.
2016.10.20. 20:40
NagyMatyas írta:Az a baj, hogy sokszor a lelkes tulaj érezheti úgy, hogy ő maga a majomNem tudok még egy olyan kibaltázott autómárkát mondani, ahol ennyi szándékos disznóság van elkövetve, csak azért, hogy minden bőrt lehúzzanak az emberrel. Lassan ott tart a világ, hogy a diesel E60 blokkokat ingyen hozzád vágják a bontóból annyi a motorhibás. Aki szerint az normális, hogy a 30-35d-nek gyárilag alul méretezett a hűtésköre és emiatt a 6-os henger gyönyörűen megkopik, majd a kompresszióvesztés miatt csörög és egyenletlenül jár a motorja az szóljon. Még akkor is, ha vagy olyan kedves és kitakaríttatod a hűtőket.
A CCC modulról, átvezető kábelről, beázásról, nyöszörgő bóvli komfortülésről, swirl flapsről és társairól meg ne is beszéljünk. Isten bizony vissza sírom az E39 28i-t. Az még akkor is autó lesz, amikor az E60/E61-ek roncstelepen lesznek.
Pl egy Volvo féle d5-el miért nincs ennyi förtelem? Hol van ahhoz képest a BMW? Ne bagatelizáljunk itt ezzel a majmos banános dumával, mert isten bizony megvadulokEzt csak az mondja büszkén, aki valami ortodox módon szereti a szopatást. Egyszerűen ép ésszel nem lehet felfogni, hogy akkor sem lehet ezekből az autókból valami normális megbízhatót alkotni, ha szeretnéd is és locsolod rá a pénzt, ahogy kell.
2016.10.20. 21:23
hamoriarpi írta:NagyMatyas írta:Az a baj, hogy sokszor a lelkes tulaj érezheti úgy, hogy ő maga a majomNem tudok még egy olyan kibaltázott autómárkát mondani, ahol ennyi szándékos disznóság van elkövetve, csak azért, hogy minden bőrt lehúzzanak az emberrel. Lassan ott tart a világ, hogy a diesel E60 blokkokat ingyen hozzád vágják a bontóból annyi a motorhibás. Aki szerint az normális, hogy a 30-35d-nek gyárilag alul méretezett a hűtésköre és emiatt a 6-os henger gyönyörűen megkopik, majd a kompresszióvesztés miatt csörög és egyenletlenül jár a motorja az szóljon. Még akkor is, ha vagy olyan kedves és kitakaríttatod a hűtőket.
Az örökkévalóságnak készült 163-as Volvo D5 mesterművet tényleg nem szabad ezekhez a pusztulat bmw dízelekhez hasonlítani.
2016.10.20. 21:54
BMWMuller írta:hamoriarpi írta:NagyMatyas írta:Az a baj, hogy sokszor a lelkes tulaj érezheti úgy, hogy ő maga a majomNem tudok még egy olyan kibaltázott autómárkát mondani, ahol ennyi szándékos disznóság van elkövetve, csak azért, hogy minden bőrt lehúzzanak az emberrel. Lassan ott tart a világ, hogy a diesel E60 blokkokat ingyen hozzád vágják a bontóból annyi a motorhibás. Aki szerint az normális, hogy a 30-35d-nek gyárilag alul méretezett a hűtésköre és emiatt a 6-os henger gyönyörűen megkopik, majd a kompresszióvesztés miatt csörög és egyenletlenül jár a motorja az szóljon. Még akkor is, ha vagy olyan kedves és kitakaríttatod a hűtőket.
Az örökkévalóságnak készült 163-as Volvo D5 mesterművet tényleg nem szabad ezekhez a pusztulat bmw dízelekhez hasonlítani.
A BMW-nek ez a korszaka az E39-cel valahogy véget ért.