![]() |
2015.10.21. 09:17
nagy.matyika írta:Ez ilyen legolcsóbb unixos kategória. Ha nem akarsz gyárit, akkor vegyél Lemförder-t. Passzolom mi az a hidrocsapágy. Azt tudom, hogy a bak maga vákuumos és azt hiszem olajjal van feltöltve.
2015.10.21. 10:41
jlaci74 írta:nagy.matyika írta:Ez ilyen legolcsóbb unixos kategória. Ha nem akarsz gyárit, akkor vegyél Lemförder-t. Passzolom mi az a hidrocsapágy. Azt tudom, hogy a bak maga vákuumos és azt hiszem olajjal van feltöltve.
Hidrocsapágynak ( Hydrolager ) az első lengőkar nagyszilentjét nevezi a német , mivel töltve van egy csillapító folyadékkal .
2015.10.21. 13:31
2015.10.21. 13:34
tökmöc írta:Ha jó olvasom akkor az az ár amit adtak nekem a két tartóra meg a hidrocsapágyra és természetesen a futómű állítással együtt 103 ezer fornintért? Jah bocsi ebben a munka díj is benne van. Szóval? Nem tudom gyári bak lesz-e de mintha az lenne.
2015.10.21. 13:37
rockerekhu írta:tökmöc írta:Ha jó olvasom akkor az az ár amit adtak nekem a két tartóra meg a hidrocsapágyra és természetesen a futómű állítással együtt 103 ezer fornintért? Jah bocsi ebben a munka díj is benne van. Szóval? Nem tudom gyári bak lesz-e de mintha az lenne.
Az a 103x egy kicsit nem sokk ?mert a febi motortartobak az 15000/db es a tartokat miert csereled?
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.10.21. 13:41
tökmöc írta:rockerekhu írta:tökmöc írta:Ha jó olvasom akkor az az ár amit adtak nekem a két tartóra meg a hidrocsapágyra és természetesen a futómű állítással együtt 103 ezer fornintért? Jah bocsi ebben a munka díj is benne van. Szóval? Nem tudom gyári bak lesz-e de mintha az lenne.
Az a 103x egy kicsit nem sokk ?mert a febi motortartobak az 15000/db es a tartokat miert csereled?
Én is sokkallom de most beszéltem a szervizzel és a darabja 23 ezerért adnák aminek a cseréje oldalanként 20ezer lenne és még futómű állítást "15ezer" is kértem de állítólag gyári alkatrész vagyis beszállító csak kivan köszörülve belőle a bmw embléma!
2015.10.21. 13:45
rockerekhu írta:tökmöc írta:rockerekhu írta:tökmöc írta:Ha jó olvasom akkor az az ár amit adtak nekem a két tartóra meg a hidrocsapágyra és természetesen a futómű állítással együtt 103 ezer fornintért? Jah bocsi ebben a munka díj is benne van. Szóval? Nem tudom gyári bak lesz-e de mintha az lenne.
Én is sokkallom de most beszéltem a szervizzel és a darabja 23 ezerért adnák aminek a cseréje oldalanként 20ezer lenne és még futómű állítást "15ezer" is kértem de állítólag gyári alkatrész vagyis beszállító csak kivan köszörülve belőle a bmw embléma!
Nem semmi arral dolgoznak ahova viszed nagyabol itteni angol arrakkb4 oras melo kaveval
55ezer jo oraberuk van
2015.10.21. 14:34
tökmöc írta:rockerekhu írta:tökmöc írta:Ha jó olvasom akkor az az ár amit adtak nekem a két tartóra meg a hidrocsapágyra és természetesen a futómű állítással együtt 103 ezer fornintért? Jah bocsi ebben a munka díj is benne van. Szóval? Nem tudom gyári bak lesz-e de mintha az lenne.
Jah azért cserélem mert olykor mikor tolatok vagyis sebességbe teszem és elindulok egy kattanást hallok ést ezt olykor előre is meg tolatásnál is észre vettem. Ami még engem érdekel mivan ha nem cserélem azonnal mi kárt tud csinálni?
2015.10.21. 14:59
nagy.matyika írta:tökmöc írta:rockerekhu írta:tökmöc írta:Ha jó olvasom akkor az az ár amit adtak nekem a két tartóra meg a hidrocsapágyra és természetesen a futómű állítással együtt 103 ezer fornintért? Jah bocsi ebben a munka díj is benne van. Szóval? Nem tudom gyári bak lesz-e de mintha az lenne.
Jah azért cserélem mert olykor mikor tolatok vagyis sebességbe teszem és elindulok egy kattanást hallok ést ezt olykor előre is meg tolatásnál is észre vettem. Ami még engem érdekel mivan ha nem cserélem azonnal mi kárt tud csinálni?
Futómű állítást csak gyári géppel csináltass, különben az istenért se lesz jó. Szerintem korrekt az ár egyébként. Ennél olcsóbban, hivatalosan nem igen fogja senki megcsinálni.
2015.10.21. 15:04
nagy.matyika írta:tökmöc írta:rockerekhu írta:tökmöc írta:Ha jó olvasom akkor az az ár amit adtak nekem a két tartóra meg a hidrocsapágyra és természetesen a futómű állítással együtt 103 ezer fornintért? Jah bocsi ebben a munka díj is benne van. Szóval? Nem tudom gyári bak lesz-e de mintha az lenne.
Futómű állítást csak gyári géppel csináltass, különben az istenért se lesz jó. Szerintem korrekt az ár egyébként. Ennél olcsóbban, hivatalosan nem igen fogja senki megcsinálni.
2015.10.21. 15:08
tökmöc írta:nagy.matyika írta:tökmöc írta:rockerekhu írta:tökmöc írta:Ha jó olvasom akkor az az ár amit adtak nekem a két tartóra meg a hidrocsapágyra és természetesen a futómű állítással együtt 103 ezer fornintért? Jah bocsi ebben a munka díj is benne van. Szóval? Nem tudom gyári bak lesz-e de mintha az lenne.
Állítólag 3d és lézeres a futómű beállítással dolgoznak ugyan olyannal ami a BMW-nél van de ha valamit elcsesznek akkor garanciában fizetik és kész!Egyébként nem értem 2 napja hoztam el az autót hogy miért nem tudták akkor megcsinálni? Valami olyasmit beszéltek, hogy a futóműnél is le kell kapni valamit inkább utána állítják be.
2015.10.22. 15:50
2015.10.27. 01:45
2015.10.27. 09:01
keszeg írta:Sziasztok.
Sajnos légrugó kompresszort kell cserelnem mert gyengen teljesit! Találtam az ebay en kompresszort de nem tudom,hogy megbízható e és azt sem tudom eldönteni hogy csak kompresszort vegyek vagy együtt mindennel. Valakinek van valami tapasztalata erröl a tipusról?
Link: http://www.ebay.com/itm/BMW-5er-E61-Niv ... us=success
Ez pedig csak maga kompresszor
Link:http://www.ebay.com/itm/BMW-5er-E61-Kompressor-Niveauregulierung-aus-Luftversorgungsanlage-LONG-LIFE-/161202085888?hash=item258864a000:g:5ogAAOSwc3ZUpsEL&vxp=mtr
2015.10.27. 10:55
rockerekhu írta:keszeg írta:Sziasztok.
Sajnos légrugó kompresszort kell cserelnem mert gyengen teljesit! Találtam az ebay en kompresszort de nem tudom,hogy megbízható e és azt sem tudom eldönteni hogy csak kompresszort vegyek vagy együtt mindennel. Valakinek van valami tapasztalata erröl a tipusról?
Link:http://www.ebay.com/itm/BMW-5er-E61-Kompressor-Niveauregulierung-aus-Luftversorgungsanlage-LONG-LIFE-/161202085888?hash=item258864a000:g:5ogAAOSwc3ZUpsEL&vxp=mtr
Azt irja jobb mint az eredetinem tudom melyik a gyári pontosan,de kell cseréld a az elosztót és a tartót is?
azért elég nagy az árkülömbség,bár ha késöbb nem akarsz szivni vele akkor egybe az egészet és probléma megoldva,át kéne nézni hogy mi a rosz a kompreszor vagy az elosztó.
ugyan az a eladó Angol ebayen olcsóban árulja
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E61-Luftv ... SwEetV~DZQ
2015.10.27. 11:54
morv írta:rockerekhu írta:keszeg írta:Sziasztok.
Azt irja jobb mint az eredetinem tudom melyik a gyári pontosan,de kell cseréld a az elosztót és a tartót is?
azért elég nagy az árkülömbség,bár ha késöbb nem akarsz szivni vele akkor egybe az egészet és probléma megoldva,át kéne nézni hogy mi a rosz a kompreszor vagy az elosztó.
ugyan az a eladó Angol ebayen olcsóban árulja
http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-E61-Luftv ... SwEetV~DZQ
A weblapjukon meg mingha meg olcsobb lenne
http://www.air-suspension-shop.com/5er-E61
2015.10.27. 17:09
2015.10.27. 17:54
tökmöc írta:Szép estét!!!
Most már elegem van ezért inkább megkérdezlek titeket. Nos hol tudok venni szerszámot amivel ki tudom szerelni az autóm BMW E61 lámpáját?Hosszra mindenre kíváncsi vagyok mert akár hol nézem vagy érdeklődök mind azt mondja nincs és nem is volt én persze mindig azt mondom akkor hogyan szedik ki a szervizben?!
Csak azért akarom mert nem akarok 2 havonta kis hibáért majdnem 5000 ft-ot fizetni!
2015.10.27. 22:29
nagy.matyika írta:tökmöc írta:Szép estét!!!
Most már elegem van ezért inkább megkérdezlek titeket. Nos hol tudok venni szerszámot amivel ki tudom szerelni az autóm BMW E61 lámpáját?Hosszra mindenre kíváncsi vagyok mert akár hol nézem vagy érdeklődök mind azt mondja nincs és nem is volt én persze mindig azt mondom akkor hogyan szedik ki a szervizben?!
Csak azért akarom mert nem akarok 2 havonta kis hibáért majdnem 5000 ft-ot fizetni!
Melyiket? Elsőt vagy hátsót?
2015.10.27. 23:50
tökmöc írta:nagy.matyika írta:tökmöc írta:Szép estét!!!
Melyiket? Elsőt vagy hátsót?
Ohhhh, bocsi. Természetesen az elsőre gondoltam de persze ha a hátsó is problémás arra is meghallgatok mindent!