Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.08.03. 19:12

Az elekotromos termosztátot babráltam én is, de úgy vettem észre, hogy míg a korábbiaknak külön gombás érzékelője van, az újabbak a vezérlésből adják a jelet a ventillátornak. Csak következtettem, ezért kérdezem, hogy így van?[/quote]

Szia Diabolika!

Én nem erre gondoltam!
Amit én mondok, az ha szembe állsz a motorral, akkor a vízpumpáról bal oldalra eső csonkban lévő beragasztott gombáról beszélek!( A házzal együtt van)
Ő felel a keverék képzésért is! Ha tönkre megy 1,5-2,5 liter többlet is kialakulhat.

Üdv Sándor

2007.08.03. 19:14

Elvileg 2 vezeték megy rá, az egyik barna, a másik piros/fehér! :!:
( speciel nekem a feketék jönnek be!!!) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2007.08.03. 19:55

kbhont írta:Az elekotromos termosztátot babráltam én is, de úgy vettem észre, hogy míg a korábbiaknak külön gombás érzékelője van, az újabbak a vezérlésből adják a jelet a ventillátornak. Csak következtettem, ezért kérdezem, hogy így van?

Szia Diabolika!

Én nem erre gondoltam!
Amit én mondok, az ha szembe állsz a motorral, akkor a vízpumpáról bal oldalra eső csonkban lévő beragasztott gombáról beszélek!( A házzal együtt van)
Ő felel a keverék képzésért is! Ha tönkre megy 1,5-2,5 liter többlet is kialakulhat.

Üdv Sándor[/quote]

Ok! - azt inkább nem babrálom......... :D

2007.08.04. 12:59

sziasztok!!

van valakinek tudomása olyan internetes helyröl ,ahonnan a vin kód alapján kiderülne az auto extra listája???

fontos lenne! :help2

2007.08.04. 14:15

kbhont írta:Sziasztok!

Tegnap volt szerencsém modickólni egyet! :)
Meglepő dolgok kerültek napvilágra! :roll:
Ajánlom mindenkinek!!!:hangos:
Pl.! Nem érzékelhető a vezérmű tengely jeladóm!!!, Aztán teljesen halott az elektronikus termosztátom!!!
Ezek gyilkos hibák, és egyik sem hallatott magáról!
A termosztát hiba szét égeti a vezérlő elektronikát, mert ha szét megy 98% hogy zárlatra megy, és nincs külön védelme! ( Tehát füstöl minden!):nono:
Mondanom sem kell, hogy kis torpanáson kívül semmit nem vettem észre az auton, bár a szervízbe azt kérdezték, hogy trélerrel hoztam?????? 8O
8O
Szóval, lényeg a lényeg!
A vez.táv. adó 27e.Ft. Az elektromos termosztát 17e.Ft. + munkadíj!

Hello kbhont!

Nekem kb.másfél-2 hónapja volt vezérműtengely-jeladó csere és a V8-hoz 27e.-párszáz forint 10%-kedvezményt adnak sajnos csak a BMW-nél igy állt meg 25e-be..:(
A 6 hengeres BMW-khez valóban olcsóbb kb.18-19e. -10%

Csere előtt nem sok mindent vettem észre mert ment az mint az állat de azért vittem el modicolni mert 0-ról indulva kicsit megtorpant nem akart menni csak pár pillanat múlva és kezdtem légtömegmérőre gondolni...:) és helyette vezérműtengely jeladót és két darab lambda szondát dobot a gép..:)
De csere után másabb a menet tulajdonsága...:):):)
Ja és a fogyasztás is job 1-1.5 lityivel...:)

üdv.strobi.

2007.08.04. 18:00

Szia Strobi!

Igen, én is azt tapasztalom, hogy torpanik!
Remélem megoldódik a cserével!

Üdv Sándor

2007.08.04. 20:18

kbhont írta:Szia Strobi!

Igen, én is azt tapasztalom, hogy torpanik!
Remélem megoldódik a cserével!

Üdv Sándor

Remélem a cserével neked is helyre áll minden!
Ez még nem nagy probléma ha ennyivel megoldódik...:)
Csak ettől soha ne legyen nagyobb hiba...:) Meghát ez se hetente.. :D :lol: 8O

üdv.strobi.

2007.08.05. 23:43

mentoslaci írta:sziasztok!!

van valakinek tudomása olyan internetes helyröl ,ahonnan a vin kód alapján kiderülne az auto extra listája???

ha a célpont kézközelben van, akkor a szervízkönybe ragasztott lista, vagy ha az nincs, akkor a jobb első ülés alatti minőségellenőrzési fecnin lévő lista. mivel ez a második csak kódokat tartalmaz, itt egy lista az összes extráról: Sonderausstattungen

ha nem elérhető a vas, szerintem vin kód alapján csak márkakereskedőnél tudod lekérdeztetni. illetve az ntautónál is meg tudják szerezni a listát, a rögzített szervízelőélettel együtt.

2007.08.06. 00:35

efer írta:
mentoslaci írta:sziasztok!!

ha a célpont kézközelben van, akkor a szervízkönybe ragasztott lista, vagy ha az nincs, akkor a jobb első ülés alatti minőségellenőrzési fecnin lévő lista. mivel ez a második csak kódokat tartalmaz, itt egy lista az összes extráról: Sonderausstattungen

ha nem elérhető a vas, szerintem vin kód alapján csak márkakereskedőnél tudod lekérdeztetni. illetve az ntautónál is meg tudják szerezni a listát, a rögzített szervízelőélettel együtt.

thx

2007.08.06. 01:32

Hi,

a listát meg lehet kérni a haendlernél.

Üdv. Jani
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maszika 2008.03.14. 21:06-kor.

2007.08.06. 09:49

maszika írta:Hi,

a listát én is meg tudom küldeni a müncheni server segítségével.

Üdv. Jani

köszi!

nagy segitség volt a 2 lista amit küldtél! :bmwkiraly

2007.08.08. 01:44

Kicseréltem a vezérműtengely jeladót!
Brutális lett a gép!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2007.08.08. 10:45

strobi írta:
Csere előtt nem sok mindent vettem észre mert ment az mint az állat de azért vittem el modicolni mert 0-ról indulva kicsit megtorpant nem akart menni csak pár pillanat múlva és kezdtem légtömegmérőre gondolni...:) és helyette vezérműtengely jeladót és két darab lambda szondát dobot a gép..:)

üdv.strobi.

Akkor azt hiszem az enyémnek is lehet ilyen gondja. A legdurvább, amikor bekapcsolt klímával próbálok elindulni. Mindig azt hiszem, most itt szépen lefullad :)
Mennyiért nézik meg otthon a hibatárolót? Itt kint most kérdeztem a BMW-nél, 50€. De talán megúszom olcsóbban egy műhelyben. A BMW-s eladó srác beszél magyarul és szintén E39 tulaj, ő ismer valakit.

Chrys

2007.08.08. 20:05

kbhont írta:Kicseréltem a vezérműtengely jeladót!
Brutális lett a gép!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hali!

Én megmondtam...:) Természetes mosollyal hajtod azótta...

annak idelyén nem vettem észre,hogy az enyém is behalt csak a torpanáson...

de csere után "M5"..:)

2007.08.08. 20:08

Chrys írta:
strobi írta:

üdv.strobi.

Akkor azt hiszem az enyémnek is lehet ilyen gondja. A legdurvább, amikor bekapcsolt klímával próbálok elindulni. Mindig azt hiszem, most itt szépen lefullad :)
Mennyiért nézik meg otthon a hibatárolót? Itt kint most kérdeztem a BMW-nél, 50€. De talán megúszom olcsóbban egy műhelyben. A BMW-s eladó srác beszél magyarul és szintén E39 tulaj, ő ismer valakit.

Chrys

Hello!

bosch servicében kb 3e. az olvasás de ott nem mindent látnak....:(
gyári modicolás 3e.-től amit nem szégyellnek még elkérni!!!

üdv.strobi.

2007.08.08. 20:28

strobi írta:
kbhont írta:Kicseréltem a vezérműtengely jeladót!

Hali!

Én megmondtam...:) Természetes mosollyal hajtod azótta...

annak idelyén nem vettem észre,hogy az enyém is behalt csak a torpanáson...

de csere után "M5"..:)

Most még azt a kurva "kennfeld" termosztátot kell kicserélnem :( , és hibátlan a gép! :)

2007.08.09. 07:57

Chrys írta:Mennyiért nézik meg otthon a hibatárolót? Itt kint most kérdeztem a BMW-nél, 50€. De talán megúszom olcsóbban egy műhelyben. A BMW-s eladó srác beszél magyarul és szintén E39 tulaj, ő ismer valakit.

Chrys

Az 5er-nél ha jól tudom 5 ezer Ft.

Csati

2007.08.09. 08:28

Sziasztok!

Tudna nekem segíteni vki? Kellene 2db (jobb és bal) csati facelift-es hátsólámpához (Sedanhoz). Már minden megvan, hogy berakjam az új lámpákat, csak a csatik hiányoznak. :roll:
Előre is köszi a segítségeteket.

Hátsólámpa

2007.08.13. 11:00

Csak gondoltam köszönetet mondok Diabolica és Bömbölö kollégáknak, amiért voltak olyan kedvesek és rendesek, hogy hozzásegítsenek a hátsólámpáim beszereléséhez. :lol:
Szóval ezúton is köszönöm a segítségeteket, tegnap sikerült betennem és bekötnöm az új ledes hátsókat. Nagyon tetszik. :lol:
Köszi mégegyszer.

Szép napot.

Re: Hátsólámpa

2007.08.13. 16:35

[quote="vaszarig"]Csak gondoltam köszönetet mondok Diabolica és Bömbölö kollégáknak, amiért voltak olyan kedvesek és rendesek, hogy hozzásegítsenek a hátsólámpáim beszereléséhez. :lol:
Szóval ezúton is köszönöm a segítségeteket, tegnap sikerült betennem és bekötnöm az új ledes hátsókat. Nagyon tetszik. :lol:
Köszi mégegyszer.

Szép napot.

:taps:
Hozzászólás küldése

VigLink badge