![]() |
2014.12.13. 09:48
valta írta:Az akksi csere megoldható házilag?(mintha olvastam volna valahol hogy nem,de ez nem biztos)
Köszi
2014.12.13. 09:58
Bor3sz írta:valta írta:Az akksi csere megoldható házilag?(mintha olvastam volna valahol hogy nem,de ez nem biztos)
Köszi
Most a héten cseréltem itthon. No problem.
Szifonról voltam
2014.12.13. 10:22
valta írta:Bor3sz írta:valta írta:Az akksi csere megoldható házilag?(mintha olvastam volna valahol hogy nem,de ez nem biztos)
Köszi
Most a héten cseréltem itthon. No problem.
Szifonról voltam
Akkor csak saru le,új akksi be,saru fel ,és kész? Ennyi lenne?
2014.12.13. 10:52
valta írta:
Akkor csak saru le,új akksi be,saru fel ,és kész? Ennyi lenne?
2014.12.13. 21:34
2014.12.14. 00:40
bfoto írta:Valami nyekereg, mikor lassan gurulva tekerem a kormányt, főleg, ha közben valamilyen egyenetlenség (pl. fekvőrendőr) is van. Leginkább gumi nyöszörgésére emlékeztet a hang, de elég határozottan hallatszik az utastérben. Elmentem futóműveshez, de hosszas nyaggatás után sem jött elő a probléma (persze utána hazafelé rögtön jelentkezett). Az volt a tipp részükről, hogy valamelyik gömbfej száraz vagy stabszilentet hallok, de szerintük ha nagyobb baj lenne már kopogna is. Kb. egy éve lett cserélve a két első lengéscsillapító és a toronycsapágyak. Mire tippelnétek?
2014.12.14. 11:08
bfoto írta:Valami nyekereg, mikor lassan gurulva tekerem a kormányt, főleg, ha közben valamilyen egyenetlenség (pl. fekvőrendőr) is van. Leginkább gumi nyöszörgésére emlékeztet a hang, de elég határozottan hallatszik az utastérben. Elmentem futóműveshez, de hosszas nyaggatás után sem jött elő a probléma (persze utána hazafelé rögtön jelentkezett). Az volt a tipp részükről, hogy valamelyik gömbfej száraz vagy stabszilentet hallok, de szerintük ha nagyobb baj lenne már kopogna is. Kb. egy éve lett cserélve a két első lengéscsillapító és a toronycsapágyak. Mire tippelnétek?
2014.12.17. 19:31
2014.12.17. 20:05
Afterdark írta:Mekkora kihívás a kormánymagasság állításomat átalakítani? A korábbi bmw-mben mikor ráadtam a gyújtást leendgedte, majd mikor levettem, akkor felmelte a kormánykereket. Ennek nem tudom mi a tisztességes neve....![]()
Most memóriás az ülés a kocsiban és a magasságot is elektromosan állítom, csak kényelmesebb lenne a kiszállás felemelt kormánnyal.
Szóval mi kellene az átalakításhoz?
2014.12.17. 20:09
Gallaca írta:Afterdark írta:Mekkora kihívás a kormánymagasság állításomat átalakítani? A korábbi bmw-mben mikor ráadtam a gyújtást leendgedte, majd mikor levettem, akkor felmelte a kormánykereket. Ennek nem tudom mi a tisztességes neve....![]()
Most memóriás az ülés a kocsiban és a magasságot is elektromosan állítom, csak kényelmesebb lenne a kiszállás felemelt kormánnyal.
Minek a magasságát állítod elektromosan? A kormányoszlopod elektromos állítású jelenleg?
2014.12.17. 20:11
Afterdark írta:Gallaca írta:Afterdark írta:Mekkora kihívás a kormánymagasság állításomat átalakítani? A korábbi bmw-mben mikor ráadtam a gyújtást leendgedte, majd mikor levettem, akkor felmelte a kormánykereket. Ennek nem tudom mi a tisztességes neve....![]()
Minek a magasságát állítod elektromosan? A kormányoszlopod elektromos állítású jelenleg?
Igen, de nem emeli fel a kormányt mikor leállítom a kocsit.
2014.12.17. 20:12
Gallaca írta:Afterdark írta:Gallaca írta:Afterdark írta:Mekkora kihívás a kormánymagasság állításomat átalakítani? A korábbi bmw-mben mikor ráadtam a gyújtást leendgedte, majd mikor levettem, akkor felmelte a kormánykereket. Ennek nem tudom mi a tisztességes neve....![]()
Akkor elvileg csak be kell kapcsolni a kormánymemóriát, és menni fog.
2014.12.17. 20:15
Afterdark írta:Gallaca írta:Afterdark írta:Gallaca írta:Afterdark írta:Mekkora kihívás a kormánymagasság állításomat átalakítani? A korábbi bmw-mben mikor ráadtam a gyújtást leendgedte, majd mikor levettem, akkor felmelte a kormánykereket. Ennek nem tudom mi a tisztességes neve....![]()
Hogyan lehet működésre bírni?
2014.12.18. 16:50
Afterdark írta:Gallaca írta:Afterdark írta:Gallaca írta:Afterdark írta:Mekkora kihívás a kormánymagasság állításomat átalakítani? A korábbi bmw-mben mikor ráadtam a gyújtást leendgedte, majd mikor levettem, akkor felmelte a kormánykereket. Ennek nem tudom mi a tisztességes neve....![]()
Hogyan lehet működésre bírni?
2014.12.18. 17:21
2014.12.18. 21:52
2014.12.18. 21:55
Bor3sz írta:Ha párásodik az egyik ködlámpám,az miért lehet? Hogy hozhatom helyre?
Valamint az elektromos topikban már "elsírt" ablaktörlős gondomnak megvan az oka,ez már biztos. Nem aksi,nem relé,nem motor, hanem egyszerűen túl szorosan fekszik a szélvédőre a törlő. A szaki megnézte és mikor kicsit kiemelte vitte gond nélkül. Ilyen problémával találkozott már valaki? Holnap felhívom egy "közeli" szakszervízt,hogy tudnak ebben valamit kezdeni érdemben ha elmegyek hozzájuk kisebb beavatkozással,vagy nagyműtét lesz-e?

2014.12.18. 22:02
Bummer írta:Bor3sz írta:Ha párásodik az egyik ködlámpám,az miért lehet? Hogy hozhatom helyre?
Valamint az elektromos topikban már "elsírt" ablaktörlős gondomnak megvan az oka,ez már biztos. Nem aksi,nem relé,nem motor, hanem egyszerűen túl szorosan fekszik a szélvédőre a törlő. A szaki megnézte és mikor kicsit kiemelte vitte gond nélkül. Ilyen problémával találkozott már valaki? Holnap felhívom egy "közeli" szakszervízt,hogy tudnak ebben valamit kezdeni érdemben ha elmegyek hozzájuk kisebb beavatkozással,vagy nagyműtét lesz-e?
Olyan nincs, h tul szoros...
Mechanika lesz a ludas...tipp, h vagy a motor kihajto tengelyen kopott le a ritznizes vagy neked is fellazult a rogzitocsvar mint nalam 2 hete
Vezeto oldali pollenszuro hazat kapd le...es csekkold...
2014.12.18. 22:05
Bor3sz írta:Bummer írta:Bor3sz írta:Ha párásodik az egyik ködlámpám,az miért lehet? Hogy hozhatom helyre?
Mechanika lesz a ludas...tipp, h vagy a motor kihajto tengelyen kopott le a ritznizes vagy neked is fellazult a rogzitocsvar mint nalam 2 hete
aham,szóval akkor ha laza a csavar akkor meg kell húzni,de így miért csak a leggyorsabb fokozatban hajlandó törölni? így is úgy is elforogna nem? holnap visszamegyek a szakihoz és megnézetem vele
ha nem laza akkor....van gebasz?
2014.12.18. 23:33
Bummer írta:Bor3sz írta:Bummer írta:Bor3sz írta:Ha párásodik az egyik ködlámpám,az miért lehet? Hogy hozhatom helyre?
aham,szóval akkor ha laza a csavar akkor meg kell húzni,de így miért csak a leggyorsabb fokozatban hajlandó törölni? így is úgy is elforogna nem? holnap visszamegyek a szakihoz és megnézetem vele
ha nem laza akkor....van gebasz?
Minek mesz szakihoz...
3 perces muvelet...2 kez kell hozza meg egy 13-as villaskulcs...
Ha a mocitengely fogai koptak mi akkor vakarozas kovetkezik...sajnos...