![]() |
2015.02.17. 20:51
hamoriarpi írta:Sandor0405 írta:hamoriarpi írta:Sandor0405 írta:Üdv fanok.Segítséget szeretnek kérni.Adott egy 96-os e39 540i manuális 6 os váltó. Gyujtas kimaradás hibát irt ki a diag,es gyujtás kimaradás,kipufogás hibás jel.Kicseréltem a trafókat.Picit jobb lett,de meg mindig hallom hogy gyújtás nem tökéletes,alapjáraton rángat még picit.Mi lehet a gond?
Én gyertyasorral kezdtem volna...
1hónapja cseréltem. :/
2015.02.17. 20:56
Sandor0405 írta:hamoriarpi írta:Sandor0405 írta:hamoriarpi írta:Sandor0405 írta:Üdv fanok.Segítséget szeretnek kérni.Adott egy 96-os e39 540i manuális 6 os váltó. Gyujtas kimaradás hibát irt ki a diag,es gyujtás kimaradás,kipufogás hibás jel.Kicseréltem a trafókat.Picit jobb lett,de meg mindig hallom hogy gyújtás nem tökéletes,alapjáraton rángat még picit.Mi lehet a gond?
Én gyertyasorral kezdtem volna...
1hónapja cseréltem. :/
Milyen tipusra?[/qu
Gyertya NGK A trafó Bremi volt Azokat is kapott.
2015.02.20. 10:23
2015.02.20. 18:31
Zozeei írta:Köszönöm mindenkinek a segítséget ülés ügyben, most jutottam oda, hogy több időm van foglalkozni vele. Az a probléma, az új ülés és a kocsi csatija nem egyezik meg, vagyis ez még alapjában véve nem lenne nagy gond, mert a színre szín elv szerint lehet kötögetni bőszen () inkább az a probléma, hogy van két vezeték, ami a kocsiban csavart érpár, színes, az ülésben meg két fehér vezeték van csak, tehát gondolom az az a kettő, csak kérdés, hogy számít a polaritása (mármint ezesetben inkább az, hogy melyik színt melyik fehérre kötöm), vagy teljesen mindegy? Vezető ülésnél ugyanez a helyzet. Egyáltalán mi az a csavart vezeték?
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.
2015.02.21. 20:43
2015.02.21. 22:16
fromvald6 írta:Üdv fanok!
A problémám, hogy az óraegységem kiir egy EEPROM-IKE-hibakódot, semmi nem működik a km/h mutató kivételével, ez a jelenség diagnosztika közben jött ki, a kérdésem, hogy óraegységcsere megoldja a hibát?
2015.02.21. 22:22
barbrady írta:fromvald6 írta:Üdv fanok!
A problémám, hogy az óraegységem kiir egy EEPROM-IKE-hibakódot, semmi nem működik a km/h mutató kivételével, ez a jelenség diagnosztika közben jött ki, a kérdésem, hogy óraegységcsere megoldja a hibát?
Diagnosztika alatt óratekerést értesz?
Tapatalk
2015.02.22. 00:20
hamoriarpi írta:barbrady írta:fromvald6 írta:Üdv fanok!
Tapatalk
![]()
Éstudjaéstudjaéstudja
2015.02.22. 00:26
fromvald6 írta:hamoriarpi írta:barbrady írta:fromvald6 írta:Üdv fanok!
Tapatalk
![]()
Éstudjaéstudjaéstudja
Értékelem a poént, de óratekerésről nem volt szó, a km melletti pont, ami a manipulációt jelzi, a megvétel óta világít.
2015.02.22. 01:02
hamoriarpi írta:fromvald6 írta:hamoriarpi írta:barbrady írta:fromvald6 írta:Üdv fanok!
Tapatalk
![]()
Éstudjaéstudjaéstudja
Értékelem a poént, de óratekerésről nem volt szó, a km melletti pont, ami a manipulációt jelzi, a megvétel óta világít.
A pont jelenthet buszhibát is az IKE és az LCM között.
2015.02.22. 01:10
Gallaca írta:hamoriarpi írta:A pont jelenthet buszhibát is az IKE és az LCM között.
A kódolás nélküli lcm cserét is jelenthet. Nem stimmel a vin kód, és/vagy a km állás az lcm- ben.
2015.02.22. 11:24
Gallaca írta:A pont jelenthet buszhibát is az IKE és az LCM között.
A kódolás nélküli lcm cserét is jelenthet. Nem stimmel a vin kód, és/vagy a km állás az lcm- ben.
2015.02.22. 11:40
2015.02.23. 13:19
fromvald6 írta:Ne haragudjatok, de lenne még két gyors kérdésem, a generátor alatt ezt a csatlakozót találtam: http://www.kepfeltoltes.hu/view/150222/ ... es.hu_.jpg
Tudjátok mi lehet ez?
Utoljára pedig jobb refi száljába állandó 12 volt van még ha a gyújtást le is veszem, és csak akkor megy ha a ballal össze van kötve, erre valami ötlet?![]()
Bocsánat a sok kérdésért, előre is köszönöm mindenkinek.
2015.02.23. 13:51
2015.02.23. 16:06
2015.02.23. 16:58
nagy.matyika írta:Vákuumcsövek és a druckwandler rendben van?
2015.02.23. 17:29
2015.02.23. 17:58
Pannonos írta:nagy.matyika írta:Vákuumcsövek és a druckwandler rendben van?
A vákumcsövek újak, a Druckwandler pedig ránézésre jó, azt hogyan lehetne letesztelni?
2015.02.23. 17:59
nagy.matyika írta:E60 esetén diaggal lehet mozgatni a turbó geo állítóját. E39 esetén nem tudom, hogy működik, de ha van ilyen funkció, akkor jó támpont lehet. Diag közben néztetek töltőnyomást? Nekem gyanús, hogy hol megy a turbód, hol nem, azért van az, hogy nem akar menni az autó. Azért is kormól, mert nem kap levegőt ilyenkor. (szerintem nem működik megfelelően a druckwandler) Volt már valaha cserélve?