![]() |
2013.11.11. 21:40
admin írta:barbrady írta:morv írta:barbrady írta:colti82 írta:Hali, kiegeszito futeskent mukodo kalyhanak akkor kell beindulnia ha a motor is megy vagy akkor ha nyitom a zarat a kulcsal?
Amikor a külső hőmérséklet 6 fok alatt, a motoré 70 fok alatt van, és beindítod az autót.
Volt itt mar valaki akinek ajtonyitaskor indult ha jol emlekszek.
Max azért mert rossz volt...
Keveri az állószellőztetéssel
Pepe7911 írta:Segítségeteket kérem az álló fűtésemmel kapcsolatban.
A gondom az hogy nem működik az álló fűtésem, már mikor megvettem nem volt benne biztosíték, sebaj raktam bele egyet.Kiderült hogy az elektromosvízpumpa is rossz, hát kicseréltem de ezzel sem javult meg!
De nem is ez a leg furcsább, hanem az hogy ha az autót kinyitom elindul a kipufogószellőztetés és kb 30-40 másodpercig megy(az autót nem indítom el), maj amikor leáll a kipufogószellőztetés és újra kinyitom az ajtót megint el indul.Ezt akárhányszor meg csinálhatom vele!!!! Ez normális? Még nyáronis 30 fokban is minden ajtónyitásra szellőztet és mégsem indul el!!!!!! Nem értem, mi lehet a baj?Bármilyen tanácsot, ötletet szívesen fogadnék.Hátha találkozott már vele valaki. Ez egy 530d.
Előre is köszi!
2013.11.17. 00:25
2013.11.17. 09:16
colti82 írta:Hali!Vegre sikerult egy mukodokepes kalyhat beszerelni.Vagyis hogy annyi h hallom beindul a kalyha, a kipuffogon jon ki a levego de mintha nem melegitene vagyis nem fustol, semmi.Meleg levego jon ki belole de sztem az mar azert mert melegszik a viz is.Mi lehet vele a gond?Koszi
2013.11.17. 10:17
barbrady írta:colti82 írta:Hali!Vegre sikerult egy mukodokepes kalyhat beszerelni.Vagyis hogy annyi h hallom beindul a kalyha, a kipuffogon jon ki a levego de mintha nem melegitene vagyis nem fustol, semmi.Meleg levego jon ki belole de sztem az mar azert mert melegszik a viz is.Mi lehet vele a gond?Koszi
Ez költői kérdés volt ugye? Nézzetek rá diaggal.
2013.11.17. 10:22
colti82 írta:barbrady írta:colti82 írta:Hali!Vegre sikerult egy mukodokepes kalyhat beszerelni.Vagyis hogy annyi h hallom beindul a kalyha, a kipuffogon jon ki a levego de mintha nem melegitene vagyis nem fustol, semmi.Meleg levego jon ki belole de sztem az mar azert mert melegszik a viz is.Mi lehet vele a gond?Koszi
Sajna itt a kornyeken nincs senki aki vallalja.
2013.11.17. 11:18
barbrady írta:colti82 írta:barbrady írta:colti82 írta:Hali!Vegre sikerult egy mukodokepes kalyhat beszerelni.Vagyis hogy annyi h hallom beindul a kalyha, a kipuffogon jon ki a levego de mintha nem melegitene vagyis nem fustol, semmi.Meleg levego jon ki belole de sztem az mar azert mert melegszik a viz is.Mi lehet vele a gond?Koszi
Ez pedig anélkül sajnos nem megy.
Tapatalk 4
2013.11.17. 18:50
colti82 írta:barbrady írta:colti82 írta:barbrady írta:colti82 írta:Hali!Vegre sikerult egy mukodokepes kalyhat beszerelni.Vagyis hogy annyi h hallom beindul a kalyha, a kipuffogon jon ki a levego de mintha nem melegitene vagyis nem fustol, semmi.Meleg levego jon ki belole de sztem az mar azert mert melegszik a viz is.Mi lehet vele a gond?Koszi
Tapatalk 4
Amugy mar regen elvittem volna ha legalabb Kecskemet kornyeken lenne valaki aki ezzel foglalkozik vagy van ilyen inpa diagja de nem tudok ski ilyenrol.
2013.11.17. 19:15
Gabesz81 írta:colti82 írta:barbrady írta:colti82 írta:barbrady írta:Ez költői kérdés volt ugye? Nézzetek rá diaggal.
Tapatalk 4
Amugy mar regen elvittem volna ha legalabb Kecskemet kornyeken lenne valaki aki ezzel foglalkozik vagy van ilyen inpa diagja de nem tudok ski ilyenrol.
nem értem. beülsz a hideg autóba, beindítod a kályhát manuálisan, jön a meleg. ez van?
2013.11.17. 19:21
colti82 írta:barbrady írta:Nem, beinditom a kocsit, beindul a kalyha es nem erzem h melegedne.A kipuffon jon a levego de fust vagy goz az nem.Gdolom kellene.
2013.11.17. 19:27
barbrady írta:colti82 írta:barbrady írta:Nem, beinditom a kocsit, beindul a kalyha es nem erzem h melegedne.A kipuffon jon a levego de fust vagy goz az nem.Gdolom kellene.
6 fok alatt volt a külső hőmérséklet?
Tapatalk 4
2013.11.17. 19:50
colti82 írta:barbrady írta:colti82 írta:barbrady írta:Nem, beinditom a kocsit, beindul a kalyha es nem erzem h melegedne.A kipuffon jon a levego de fust vagy goz az nem.Gdolom kellene.
Tapatalk 4
Igen akkor eppen 3 fok volt.Amugy be sem indul.
2013.11.17. 22:20
Gabesz81 írta:colti82 írta:barbrady írta:colti82 írta:barbrady írta:Nem, beinditom a kocsit, beindul a kalyha es nem erzem h melegedne.A kipuffon jon a levego de fust vagy goz az nem.Gdolom kellene.
Tapatalk 4
Igen akkor eppen 3 fok volt.Amugy be sem indul.
mennyi idő után tol langyosabb levegőt? se füst se gőz nem kell h jöjjön, nekem még sosem nyomott egyiket sem, csak a szagát éreztem max!
2013.11.21. 20:56
2013.11.21. 23:13
colti82 írta:Sikerult diagnosztikat csinalnomsajna a kalyhat nem tudtam az INPA-val beinditani, automatikusan meg nem ment mert meleg volt de az alabbi kep volt lathato:
http://www.kephost.com/images4/2013/11/ ... k9r0g5.jpg
Ebbol lehet vmire kovetkeztetni?
köszi
2013.11.21. 23:44
morv írta:colti82 írta:Sikerult diagnosztikat csinalnomsajna a kalyhat nem tudtam az INPA-val beinditani, automatikusan meg nem ment mert meleg volt de az alabbi kep volt lathato:
köszi
Arra, hogy van kalyha a kocsidban. lol
Melyik lepesnel akadt meg az inditasi kiserleted?
Hibakodokat is megnezted?
2013.11.22. 09:43
colti82 írta:morv írta:colti82 írta:Sikerult diagnosztikat csinalnomsajna a kalyhat nem tudtam az INPA-val beinditani, automatikusan meg nem ment mert meleg volt de az alabbi kep volt lathato:
köszi
Volt olyan lehetoseg h heater on de amikor arra mentem a program vmi api... hibat dobott ki.A kis pumpa ment.Hibakod volt meg az elozo kalyha miatt de kitoroltem, nem is jott vissza.
2013.11.22. 19:02
colti82 írta:colti82 írta:morv írta:colti82 írta:Sikerult diagnosztikat csinalnomsajna a kalyhat nem tudtam az INPA-val beinditani, automatikusan meg nem ment mert meleg volt de az alabbi kep volt lathato:
köszi
Volt olyan lehetoseg h heater on de amikor arra mentem a program vmi api... hibat dobott ki.A kis pumpa ment.Hibakod volt meg az elozo kalyha miatt de kitoroltem, nem is jott vissza.
Hibakod: Glow plug flame detector
Ez jott vissza most
2013.11.25. 10:31
2013.11.25. 17:27
István30d írta:Sziasztok!
Következő a hiba a kieg fűtésemmel:
Valamikor úgy érzem hogy működik illetve idén már működött kb 7-10 perc alatt meleg volt a motor illetve üzemi hőfokon volt. A meleget is tolta be az autóba szépen. De ma reggel 3fok volt és nem indult be. Alig akart melegedni az autó ha ráadtam a fűtést.
Kérdésem a következő: Van itt Budapesten vagy a környéken olyan akihez el tudnék menni hogy nézzen rá??? Mert azt hallottam nem sokan foglalkoznak vele.
2013.11.25. 17:38
István30d írta:Sziasztok!
Következő a hiba a kieg fűtésemmel:
Valamikor úgy érzem hogy működik illetve idén már működött kb 7-10 perc alatt meleg volt a motor illetve üzemi hőfokon volt. A meleget is tolta be az autóba szépen. De ma reggel 3fok volt és nem indult be. Alig akart melegedni az autó ha ráadtam a fűtést.
Kérdésem a következő: Van itt Budapesten vagy a környéken olyan akihez el tudnék menni hogy nézzen rá??? Mert azt hallottam nem sokan foglalkoznak vele.