Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 vásárlás

2014.01.05. 23:20

aspedalen írta:
Zo78 írta:
aspedalen írta:egy 530D 2001-es 193lovas kombit

touring? :roll:

taps ezt eltalaltad

A kollega ugy ertette, hogy kombit a Zsiguli gyart. A BMW - nel ezt touring-nak mondjuk ....
:szerintem
( ennyit a tapsrol........... )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
Értékelés: 4.76%

2014.01.05. 23:23

leslie írta:
aspedalen írta:
Zo78 írta:
aspedalen írta:egy 530D 2001-es 193lovas kombit

touring? :roll:

taps ezt eltalaltad

A kollega ugy ertette, hogy kombit a Zsiguli gyart. A BMW - nel ezt touring-nak mondjuk ....
:szerintem
( ennyit a tapsrol........... )

Régebben a kombiért 1 nap pihi járt :)

2014.01.05. 23:31

Celtic írta:

Ha javasolhatnám:
Ha már itt vagy adminként, a javításhoz adhatnád a kombit, kombiban, stb. ragozott verziókat és akkor nem csak a touring (kombit írtam) lesz javítva.
Így nincs vita sem!

2014.01.05. 23:34

Imco írta:
Celtic írta:

Ha javasolhatnám:
Ha már itt vagy adminként, a javításhoz adhatnád a kombit, kombiban, stb. ragozott verziókat és akkor nem csak a touring (kombit írtam) lesz javítva.
Így nincs vita sem!

Most sincs vita.. :)

2014.01.05. 23:38

Celtic írta:
Imco írta:
Celtic írta:

Ha javasolhatnám:
Így nincs vita sem!

Most sincs vita.. :)

:lol: Ámen!

2014.01.06. 08:27

Üdv Cartársak!

Szeretnék segítséget illetve infókat kérni erről a verdárol mivel első BMW lesz a családban. 525D

2014.01.06. 09:47

Vulfgar írta:Üdv Cartársak!

Szeretnék segítséget illetve infókat kérni erről a verdárol mivel első BMW lesz a családban. 525D

Az évjárat tuti nem igaz, mert akkor már csak touringot gyártottak.
Designhoz, évjárathoz képest túl olcsó.
A kereskedőt már többen szidták itt, ettől még az autó lehet jó.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Vulfgar
Értékelés: 4.76%

2014.01.08. 08:23

odus írta:
Oriza Triznyak írta:Sziasztok!

Egy cápa Galantból ülnék át benzines E39be, vagy E60ba. Legalább 530-at szeretnék. A Samarámon kívül csak japán autóim voltak eddig. Van egy E36 325i drift autóm megépítve, az tetszik nagyon. Mivel nem bírok várni, E39 lesz :) de egyébként nagyon tetszik, és talán nem lopják anyira (utcán állna).

Tegnap megnéztem egyet, 535i, 2002-es. elég jól felszerelt, nekem a xenon ami nagyon hiányzik belőle.

Mivel tök új vagyok budapesti BMW fronton, légyszi mondjatok nekem egy olyan szerelőt, mint ami eddig volt a Mitsuhoz (ilyen fórumos, jól bejáratott, megbízható szerelőre gondoltam, remélem, van ilyen)!

Minden értelmes javaslatot szívesen várok, hogy szerviz előtt mit nézzek meg az autón!

Köszi!

oriza

Szia!

Szerintem 2002-es 535 nincs. Ami a szerelőt illeti, én muhaati klubtársat ajánlom, minden szempontból tökéleres választás.

Üdv.
Odus

Hello!

Nagyon szépen köszi a tanácsot!

Muhaati nagyon segítőkész volt, neki is köszönöm még egyszer!
Sajnos átvizsgálásnál kiderültek erős turpisságok, úgyhogy egyelőre nem leszek klubtag :(

2014.01.08. 10:10

Oriza Triznyak írta:...Sajnos átvizsgálásnál kiderültek erős turpisságok, úgyhogy egyelőre nem leszek klubtag :(

Már klubtag vagy. ;)

2014.01.08. 10:42

Jerry írta:
Oriza Triznyak írta:...Sajnos átvizsgálásnál kiderültek erős turpisságok, úgyhogy egyelőre nem leszek klubtag :(

Már klubtag vagy. ;)

:taps:
Illetve nem is feltétel a gépjármű hozzá! :wink:

2014.01.08. 11:22

Imco írta:
Jerry írta:

Már klubtag vagy. ;)

:taps:
Illetve nem is feltétel a gépjármű hozzá! :wink:

Én személy szerint örülnék, ha megosztanád velünk a kiderült turpisságokat, hátha tanulhatunk belőle valamit, persze, ha csak nem titok. Arra gondolok, mit néztetek meg, és mi derült ki róla, ami eltántorított a vásárlástól.

köszi:
Eddy

2014.01.08. 12:06

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni...találtam egy 540iA-t a használtautón és megtetszett.
Érdekelne hogy valaki ismeri vagy látta már a tulajt, esetleg klubtag, mit lehet tudni erről a BMW-ről?
Minden infó érdekel, ma vagy holnap szeretném megnézni az autót.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/540 ... iz-7434516

Előre is köszönöm

D.

2014.01.08. 12:50

Belőlem az Alpina logó, krómgyűrű a műszerfalon, tükör, hátsó lámpa, fura xenon szerűség, felnik és egyéb utólagos kiegészítők vegyes érzelmeket váltanak ki ( a váltónál a fabetét színe eltér a kocsiban lévő többi színétől). Az autó a rendszáma alapján 2001 táján jöhetett be az országunkba. Ettől fogva szerintem kár kergetni a 122 ezer km-es illúziót. Ha jól tudom, akkor a hátsó M-es lökös alsó betéte gyárilag fekete nem pedig színre fújt, úgyhogy itt egy utólagos átépítést feltételezek. Nekem igazából nem jön be az egész összkép. Felnit sem értem igazából. Egy ilyen autónál az az érték,ha a legtöbb része gyári, ez pedig eléggé személyre szabott.

A kipufogó belseje miért ennyire kormos? Benzinesnél ez jól gondolom, hogy nem normális jelenség? Ahány benzines autót láttam eddig, azoknak teljesen tiszta volna a csöve végig.

Meglehet nézni az autót, hogy mennyire van egyben, de szerintem ne várj túl sokat tőle. Ilyen autót én inkább itt a clubba keresnék, vagy külföldi gondos gazdától :wink:

2014.01.11. 16:30

hehh turpisság :D
azt én is szeretném hallani had tanuljak :facepalm: kb 1 hónapja vadászok szép vasra de már kezdem befonni aszemöldököm... hogy kicsit lenyugodjak 2 hét síelés, és tiszta fejjel nekiugrok megint de akkor már izomból a dolognak :)

2014.01.11. 17:44

Fido írta:hehh turpisság :D
azt én is szeretném hallani had tanuljak :facepalm: kb 1 hónapja vadászok szép vasra de már kezdem befonni aszemöldököm... hogy kicsit lenyugodjak 2 hét síelés, és tiszta fejjel nekiugrok megint de akkor már izomból a dolognak :)

1 hónap? Muhaha... 1 év után elkezdhetsz panaszkodni ;)

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: 2 atkolantos, Bummer
Értékelés: 9.52%

2014.01.11. 17:51

barbrady írta:1 hónap? Muhaha... 1 év után elkezdhetsz panaszkodni ;)

Hát kb... :lol:

2014.01.11. 18:57

Üdvözlök mindekit!

A fórumon még új vagyok, már 10 éve BMW-s, de E39-et már lassan két hónapja keresek.
Kicsit speciális igények vannak a kínálat tekintetében:
E39 Touring érdekelne, 520i vagy 523i, manuális váltóval, lehetőleg nem bőr belsővel és nem fekete színben? :neutral:
Lehetőleg 1999 utánit...
Amit eddig kinéztem az 1 nap alatt eltűnt?eddig kb 5 autót buktam be 1 nappal vagy pár órával?

üdvözlettel
Zsolt

2014.01.11. 19:16

widerstand írta:Üdvözlök mindekit!

A fórumon még új vagyok, már 10 éve BMW-s, de E39-et már lassan két hónapja keresek.
Kicsit speciális igények vannak a kínálat tekintetében:
E39 Touring érdekelne, 520i vagy 523i, manuális váltóval, lehetőleg nem bőr belsővel és nem fekete színben? :neutral:
Lehetőleg 1999 utánit...
Amit eddig kinéztem az 1 nap alatt eltűnt?eddig kb 5 autót buktam be 1 nappal vagy pár órával?

üdvözlettel
Zsolt

Üdv a klubban!

Nem okoskodni akarok, az előttem járó klubtagok majd útbaigazítanak. Csak annyit fűznék hozzá, hogy annak idején én magam is 523i felé tájékozódtam, végül 525i lett. Egyáltalán nem bántam meg (eddig), mert ez a benzines erőforrás, az ami már elfogadhatóan mozgatja az 1,7 tonnát.

2014.01.11. 20:29

Zo78 írta:
Üdv a klubban!

Nem okoskodni akarok, az előttem járó klubtagok majd útbaigazítanak. Csak annyit fűznék hozzá, hogy annak idején én magam is 523i felé tájékozódtam, végül 525i lett. Egyáltalán nem bántam meg (eddig), mert ez a benzines erőforrás, az ami már elfogadhatóan mozgatja az 1,7 tonnát.

A 23i helyett a face 20i is tökéletes választás! ;)

2014.01.11. 20:49

Imco írta:
Zo78 írta:
Üdv a klubban!

A 23i helyett a face 20i is tökéletes választás! ;)

Köszönöm a válaszokat!
VANOS hibán kívül mik fordulnak elő, van tipikus hiba a benzines motoroknál?
Hozzászólás küldése

VigLink badge