![]() |
2007.05.11. 14:37
2007.05.11. 15:14
Morello írta:Természetesen sor6 az e39 30i-je
2007.05.11. 15:26
2007.05.11. 15:26
geisz írta:sxoe írta:kbhont írta:sxoe írta:Buzat ez nagy volt!! Én is érezni akarom most már egyre jobban ezt!! A 120d meg a 330xd már régen volt! Talin valaki vigyen egy kört egy 28i-vel könyörgöm!! Had tudjam meg, hogy miért kell mégjobban tanulnom és güriznem!!![]()
Ha eljutok vasárnap, akkor én vállalom!
Előre is köszönöm!!![]()
Ha még nem ültél 540-esben, akkor besz...rsz a gyönyörtől!
2007.05.11. 15:28
Ritschie írta:A régi időkben és az egyszerübb autókban a DIESEL hát nem volt arányosságban a kis fogyasztás azzal a borzalmasan gyenge teljesítménnyel...A gázolaj annyira nem olcsóbb a brenyánál, hogy azon spórolja meg valaki élete kenyerét, és a régi kocsiknál egy 1,6D olyan tetülassú h egy 1,4 benzinessel ha ugyanolyan lassan ment az ember akkor az utiköltség is majdnem ugyan annyi volt, és ezutóbbi ment is az elöbbihez képest.De nagy fordulatott vettek a DIESEL motorok.Egy Megane Coupe 2000 16V vel mentem és egy E38 730D a nagy kaszni ellenére olyat rámvert, hogy hiába hoztam ki mindent a coupéból, folyamatosan hihetetlen tempóval távolodott.Én azért maradok a benzinnél.Igaz egy 530D nagyon zsír lenne, de nem nekem való, mert szeretek néha driftelgetni, és sajnos amiket eddig olvastam nagyobb a hibafaktor :S
Szeretem a 6hengeres benzines motor öblös hangját.Amúgyis mint a bemutatkozásnál is írtam, nem járok lebujokba, nem kocsmázok, nem vagyok (a cigaretta kivételével) semmi káros szenvedély rabja, nekem ez a hobby, és minden örömöm, a kocsi, a teljesítmény, és a haverokal való kiadós beszélgetések komolyan vagy komolytalanul komoly vagy komolytalan dolgokról.
Nekem így megéri.Haverom vett egy diesel vectra-t mert hű de jó keveset eszik.Ez szép és jó, de egy forintal nem maradt több a zsebébe, mert amennyit spórolt, azt el is verte ivászatra, játékgépre stb.
Úgyhgy szerintem nem az a lényeg h egy adott utat mennyiből tesz meg az ember, hanem az, hogy mien életet él és hó végén mennyi van a zsebben!.Mert nekem például a pénzem a "nagyteljesítményü és fogyasztású" autókra megy el, de más felennyi fogyiból megy, de sok sok sok más felesleges dologra elveri a megspórolt pénzt, és így hó végén neki is üres a zsebe és nekem is, miközben kézzelfogható dolog nincsen h mire ment el a zsé, kivéve azt, hogy boldog kilómétereket és perceket életem meg utazás közben amíg más elmeséli, hogy mennyit bukott ruletten, vagy hogy "Annyit ittam, hogy aztserm tudtam hol vagyok"
Újabb láma kérdés bocsi érte!!! : 530i az E39ben SOR6 ?
2007.05.11. 15:31
sxoe írta:Ritschie írta:A régi időkben és az egyszerübb autókban a DIESEL hát nem volt arányosságban a kis fogyasztás azzal a borzalmasan gyenge teljesítménnyel...A gázolaj annyira nem olcsóbb a brenyánál, hogy azon spórolja meg valaki élete kenyerét, és a régi kocsiknál egy 1,6D olyan tetülassú h egy 1,4 benzinessel ha ugyanolyan lassan ment az ember akkor az utiköltség is majdnem ugyan annyi volt, és ezutóbbi ment is az elöbbihez képest.De nagy fordulatott vettek a DIESEL motorok.Egy Megane Coupe 2000 16V vel mentem és egy E38 730D a nagy kaszni ellenére olyat rámvert, hogy hiába hoztam ki mindent a coupéból, folyamatosan hihetetlen tempóval távolodott.Én azért maradok a benzinnél.Igaz egy 530D nagyon zsír lenne, de nem nekem való, mert szeretek néha driftelgetni, és sajnos amiket eddig olvastam nagyobb a hibafaktor :S
Szeretem a 6hengeres benzines motor öblös hangját.Amúgyis mint a bemutatkozásnál is írtam, nem járok lebujokba, nem kocsmázok, nem vagyok (a cigaretta kivételével) semmi káros szenvedély rabja, nekem ez a hobby, és minden örömöm, a kocsi, a teljesítmény, és a haverokal való kiadós beszélgetések komolyan vagy komolytalanul komoly vagy komolytalan dolgokról.
Nekem így megéri.Haverom vett egy diesel vectra-t mert hű de jó keveset eszik.Ez szép és jó, de egy forintal nem maradt több a zsebébe, mert amennyit spórolt, azt el is verte ivászatra, játékgépre stb.
Úgyhgy szerintem nem az a lényeg h egy adott utat mennyiből tesz meg az ember, hanem az, hogy mien életet él és hó végén mennyi van a zsebben!.Mert nekem például a pénzem a "nagyteljesítményü és fogyasztású" autókra megy el, de más felennyi fogyiból megy, de sok sok sok más felesleges dologra elveri a megspórolt pénzt, és így hó végén neki is üres a zsebe és nekem is, miközben kézzelfogható dolog nincsen h mire ment el a zsé, kivéve azt, hogy boldog kilómétereket és perceket életem meg utazás közben amíg más elmeséli, hogy mennyit bukott ruletten, vagy hogy "Annyit ittam, hogy aztserm tudtam hol vagyok"
Újabb láma kérdés bocsi érte!!! : 530i az E39ben SOR6 ?
Kb egy cipőben járunk. Csak nálam az a probléma, hogy no cigi, no pia, no iszkó, no drog, stb. Viszont az összes hobbym pénzköltséges: mobilok, szórakoztató elektronika, utazás, autók, motorok, tuning.![]()
2007.05.11. 18:48
2007.05.11. 20:33
Csak úgy jött, spontán...
2007.05.11. 20:58
Jolet írta:az én álláspontom, hogy benzin és 12 henger...
V8 egy kis kategóriásba...
28i pedig egy igazán könnyű autóba való...
2007.05.11. 21:37
2007.05.11. 21:42
amúgy, soros 6 hengeres motor dohog a "kicsiben" 2007.05.11. 22:22
2007.05.11. 23:02
2007.05.11. 23:46
admin írta:Nem igazán akarok bele folyni ebbe a dologba.
Csak azt nem szeretem amikor olyan emberek szidják a dieselt hogy nem érimeg akinek még soha nem volt diesel autója.
A másik ha valaki rendszeresen olvassa a fórumot akkor ki derül melyik autóval van több gond
2007.05.12. 03:30
Admin!! teljes mértékben igazad van,egyetértek veled. Szerintem ebben a kategóriában nem igen számít az ,hogy mennyit eszik a vas.Teljesítmény nincs üzemanyag nélkül. A számolgatást hagyjuk meg a többi márka tulajdonosainak,ott nagyon számít a fogyasztás.Én olajkályha párti vagyok már egy ideje.
Különben itt egy aranyköpés amiért sokan utálnak: "Van olyan "autó" amivel lehet közlekedni , és van olyan amivel lehet autózni ."
bezo
2007.05.12. 08:28
2007.05.12. 10:01
2007.05.12. 12:03
2007.05.12. 13:26
2007.05.13. 01:45