![]() |
2010.05.05. 17:22
riatomi írta:Szép napot mindenkinek.
Szebbet mind nekem mert mentem a járművemhez és láttam , hogy valami nem stimmel az első futóművel.
Sajnos a megérzéseim jók voltak és eltörött az első rugóm miközben parkoltam.![]()
Ez érdekes de még így a legszerencsésebb.
Egy kicsit rosszabb lett volna ha a pályán 160-nál történik mindez.
Na tehát most első rugót illetve rugókat keresek megvételre ha lehet minél hamarabb mert napi használatban van a paripa.
Ha valaki tud segíteni annak megköszönöm.
Ui: Ha esetleg valaki tud tanácsot adni merre kinél keresgéljek ide írja meg ( hriagyeltamas@gmail.com ) Vagy a +36208020011 -es számon elértek.
Sajnos nem tudok sokat itt lenni a Klub oldalon ezért adom meg az elérhetőségeimet.
Még egyszer köszi mindenkinek.
2010.05.05. 20:22
riatomi írta:Szép napot mindenkinek.
Szebbet mind nekem mert mentem a járművemhez és láttam , hogy valami nem stimmel az első futóművel.
Sajnos a megérzéseim jók voltak és eltörött az első rugóm miközben parkoltam.![]()
Ez érdekes de még így a legszerencsésebb.
Egy kicsit rosszabb lett volna ha a pályán 160-nál történik mindez.
Na tehát most első rugót illetve rugókat keresek megvételre ha lehet minél hamarabb mert napi használatban van a paripa.
Ha valaki tud segíteni annak megköszönöm.
Ui: Ha esetleg valaki tud tanácsot adni merre kinél keresgéljek ide írja meg ( hriagyeltamas@gmail.com ) Vagy a +36208020011 -es számon elértek.
Sajnos nem tudok sokat itt lenni a Klub oldalon ezért adom meg az elérhetőségeimet.
Még egyszer köszi mindenkinek.
2010.05.06. 11:55
2010.05.09. 17:49
2010.05.09. 17:59
pistino1 írta:az ablakspricnimnek a motorháztető belső oldalán lévő csonkja(ahol rámegy az ablakmosó vezetékre) el van törve. úgy láttam csak egyben lehet venni, valaki meg tudná mondani az árát
és szabad-e ilyet bontottat venni, vagy elfárad a műanyag egy idő után?
ha van valakinek bontott, mennyiért?
valakinek van tapasztalata, megköszönöm
2010.05.09. 18:15
pistino1 írta:az ablakspricnimnek a motorháztető belső oldalán lévő csonkja(ahol rámegy az ablakmosó vezetékre) el van törve. úgy láttam csak egyben lehet venni, valaki meg tudná mondani az árát
2010.05.09. 19:03
MChris írta:pistino1 írta:az ablakspricnimnek a motorháztető belső oldalán lévő csonkja(ahol rámegy az ablakmosó vezetékre) el van törve. úgy láttam csak egyben lehet venni, valaki meg tudná mondani az árát
Bacseknak bontottat tettünk be azóta is jó,bár neki a füle törött el,elgondolva nekem még eredeti van benne és semmi baja így nem hiszem hogy eltörne,inkább nem tudta az illető a trükköt hogy jön ki és meg lett feszegetve,gondolom
2010.05.10. 11:52
strobi írta:Parduc írta:Sziasztok!
e39 97' 528ia-hoz keresek klíma hűtő ventilátort, vagy ha valaki tud jó elektromos javítót aki már látott ilyet, az is érdekelne...
Üdv: Párduc akinek most nincs klímája...
Szia!
Nekem van egy csak sajna az előtét ellenállást valószínű,hogy cserélni kell mert csak a legmagasabb fordulatot kapcsolja olyan 18Bar környékén...
2010.05.10. 16:05
2010.05.15. 19:47
2010.05.15. 20:13
2010.05.15. 20:17
atiotezer írta:Sziasztok.
Keresek működőképes MID-et (E39 530i 2001-05)
Meg esetleg a MID fölé rakható kazis rádiót.
üdv:Attila
2010.05.16. 04:21
MChris írta:atiotezer írta:Sziasztok.
Irj Bacseknak Ő tudja kinek van (TF-nak van)
2010.05.16. 08:47
atiotezer írta:MChris írta:atiotezer írta:Sziasztok.
Megint köszönöm a választírok neki.
2010.05.16. 12:53
MChris írta:atiotezer írta:MChris írta:atiotezer írta:Sziasztok.
Iris-t cserélnéd le? most mi van felette?
2010.05.16. 12:56
atiotezer írta:MChris írta:atiotezer írta:MChris írta:atiotezer írta:Sziasztok.
Iris-t cserélnéd le? most mi van felette?
Business RDS kazettás van, egybe van építve. Egy fejegységet (USB-s amit a régi kocsimban volt) akarok berakni kormánytávvezérléssel,
vagy Dension Getaway 300-at, azért kell a MID, hogy igy legalább kitudja írni a számcímeket amik a Pendrive-on vannak.
Vagy ha fejegység lesz akkor meg beférjen a MID fölé, (Ha sikerül kormánytávvezérlő illesztőt találni a fejegységemhez akkor az lesz.
Mindenképpen meg akarom tartani a gyári kinézetet, Fejegység vagy Dension ezen még gondolkodom, amelyik árban jobban kijön az lesz.
2010.05.20. 22:03
2010.05.21. 06:06
bikerb0y írta:Sziasztok érdekelne hogy nincsen e valakinek jobbos tükör belső része maga a tükör lap de nem a hagyományos hanem a sport indexesbe való? Nem találok sehol ilyet mindenhol csak a hagyományosat árulják..Esetleg ha itt senkinek nincs az ötleteket is szívesen fogadom merre kereshetném még
2010.05.21. 08:19
MChris írta:bikerb0y írta:Sziasztok érdekelne hogy nincsen e valakinek jobbos tükör belső része maga a tükör lap de nem a hagyományos hanem a sport indexesbe való? Nem találok sehol ilyet mindenhol csak a hagyományosat árulják..Esetleg ha itt senkinek nincs az ötleteket is szívesen fogadom merre kereshetném még
az milyen?
2010.05.21. 09:12
Pocilaci írta:MChris írta:bikerb0y írta:Sziasztok érdekelne hogy nincsen e valakinek jobbos tükör belső része maga a tükör lap de nem a hagyományos hanem a sport indexesbe való? Nem találok sehol ilyet mindenhol csak a hagyományosat árulják..Esetleg ha itt senkinek nincs az ötleteket is szívesen fogadom merre kereshetném még
az milyen?
szerintem motorkerékpárra keresi a srác.....autós oldalon......BMW az BMW alapon....
Vagy más márkát birtokol...én sem tudok irányjelzőről a tükörben e39 esetében....sőt BMW esetében sem nagyon...
Esetleg a Wallis.....vagy más BMW kereskedés....