Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.10.28. 14:59

E 38 740D- hez keresek turbókat. Ha valakinek van a látószögében , kérem jelezze.
(már megint ezekkel a k...va dieselekkel van a baj.) :wink:

2010.01.26. 14:42

Üdv mindenkinek!

Működésképtelen V8-as blokkot keresek olcsón.Nem autóba kell,asztalnak szeretném megcsinálni! :D

2010.01.26. 15:57

Janika_86 írta:Üdv mindenkinek!

Működésképtelen V8-as blokkot keresek olcsón.Nem autóba kell,asztalnak szeretném megcsinálni! :D

jó ötlet, én is gondolkodtam rajta! :D

2010.01.26. 15:58

ha találtál és megcsinálod, rakj fel légyszi képet, mert érdekel!!

2010.01.26. 16:15

Labi írta:ha találtál és megcsinálod, rakj fel légyszi képet, mert érdekel!!

Lám, lám!
Mégiscsak jó valamire :lol:
A soros elhelyezésűn billeg az üveglap :D
Neked van is egy, Labi nem? :lol:

2010.01.26. 16:18

Labi írta:

Labikám!

Neked ott van az alapanyag a géptető alatt... :wink:

Nézdd a dolog jó oldalát,hogy akkor nem válsz meg tőle teljesen mert ott fog díszelegni a nappalidban... :lol:

ha hallok ilyen bontott cuccost ordítok nektek... :wink:

2010.01.26. 16:20

Rendben,kösz srácok! :wink:

2010.03.07. 21:33

Halló!

Szelepfedelet keresek a kocsimhoz. Elvileg 97-től jó minden 6 hengeres benzines. 20-23-28-30-i néztem.
Pü.ben egy telcsi számot légyszi és csörgök! /esetleg egy irányárat és évjáratot, tipust is./

Köszi!

2010.03.07. 21:48

strobi írta:
Labi írta:

Labikám!

Neked ott van az alapanyag a géptető alatt... :wink:

Nézdd a dolog jó oldalát,hogy akkor nem válsz meg tőle teljesen mert ott fog díszelegni a nappalidban... :lol:

ha hallok ilyen bontott cuccost ordítok nektek... :wink:

:franko:

2010.03.07. 22:01

Imco írta:Halló!

Szelepfedelet keresek a kocsimhoz. Elvileg 97-től jó minden 6 hengeres benzines. 20-23-28-30-i néztem.
Pü.ben egy telcsi számot légyszi és csörgök! /esetleg egy irányárat és évjáratot, tipust is./

Köszi!

06 70 277 3513 :wink:

air bag

2010.03.10. 19:29

Sziasztok!
profi villamosság szerelőt keresek!
air bag lámpám világít,ehez kéne szaki!
köszi,,

Re: air bag

2010.03.10. 19:31

norbie39 írta:Sziasztok!
köszi,,

Hol? :roll:

2010.03.10. 20:49

köszi,,

Bármely diagnosztikai géppel kiolvasható.
Vagy az anyósűlés foglaltság érzékelője, vagy az űlések alatti csatlakozó okozza. Övfeszítő patron hibát ír ki ekkor.
Utóbbi egy kis kontaktsprayvel orvosolható. Előbbire kitaláltak egy vakdugót.

2010.03.10. 21:06

Bacsek írta:
köszi,,

Hol? :roll:

Ez egy jó kérdés! Hol? Mármint azt értjük, hogy a lámpa a műszerfalon világít, meg hogy otthonról keresel szakit, node HOL?

2010.03.10. 21:11

köszi,,

Fürdő utca 12-ben van egy.
Jó szaki egyébként.

alkatrész

2010.04.16. 20:46

SZiasztok! a következö alkatrészekre lenne szükségem ha valaki tud jó árba!
-jobb hátsó kerékcsapágy
-futoműszilentek(elöl hátul)
-Görgők+szíj
-Váltó olaj
és a jeladós porlasztóm engedi kicsit a gázolajat de jol müködik,(ahoz nemtudom mi kell,aki tudja melyik alakatrész orvosolja irhat,résolajcsöveket cseréltem)

Re: alkatrész

2010.04.16. 21:24

adam001 írta:SZiasztok! a következö alkatrészekre lenne szükségem ha valaki tud jó árba!
-jobb hátsó kerékcsapágy
-futoműszilentek(elöl hátul)
-Görgők+szíj
-Váltó olaj
és a jeladós porlasztóm engedi kicsit a gázolajat de jol müködik,(ahoz nemtudom mi kell,aki tudja melyik alakatrész orvosolja irhat,résolajcsöveket cseréltem)

Amikor Szombathelyen jársz legközelebb és van egy szabad fél órád, menjél be a Grafico Kft boltjába. A kluboldalon bal oldalon felül egyébként ők az "alkatrészrendelés" amire lehet kattintani is, és rendelhetsz tőlük online is. Van ott klubtag is, úgy hívják, hogy Mátyás Attila (nick: m-attila), őt keresd. Ha nincs bent, a többiek is készségesen segítenek. Ha elárulod nekik az itteni nick-nevedet és mondod, hogy E39 klubtag vagy, a kedvezményeken kívül adnak még 10% kedvezményt. :D Mondom ezt azért, mert csapágyból, görgőkből, szíjból és szilentekből új kell mindenképp. Arról nem is beszélve, hogy a gyári váltóolaj kb 5500 pénz literje, Ők tudnak adni bele Febi (német) bele való olajat nagyon jó minőségűt, kevesebb, mint a feléért.
A Grafico a Felsőőr utca plázához közelebb eső felében van, házszámot nem tudok, de mindig áll előtte egy-két BMW (ezüst E30 biztos).
Ha van kérdésed :arrow: Pü nekem, vagy hívj!

Légtelenítő csavar

2010.04.17. 16:56

Sziasztok!

528i-hez keresek hűtővíz légtelenítő csavart.Esetleg egy rossz hűtőből.
Természetesen fizetnék a fáradozásért, de ettől senki nem lesz gazdag :D

ADAGOLÓ

2010.05.19. 14:47

Sziasztok!
Hát sajnos úgy jártam, hogy az adagoló beszart a bömbin :twisted:
Az új ára 800 000 Ft. Sajnos nekem ennyi pénzem nincsen! Valaki nem tudna nekem segíteni?? Nagy szükségem lenne rá. 1999-es 525 tds-em van. Először nem indult melegen csak háromszorra most meg beengedte az olajba a gázolajat a mocsok!
Bontott adagolót keresnék mert sajna az újra nincsen pénzem és a felújítás is 300 000ezer körül mozog 8O
Előre is köszi a segítséget!

Re: ADAGOLÓ

2010.05.19. 19:29

macilaszlo írta:Sziasztok!
Hát sajnos úgy jártam, hogy az adagoló beszart a bömbin :twisted:
Az új ára 800 000 Ft. Sajnos nekem ennyi pénzem nincsen! Valaki nem tudna nekem segíteni?? Nagy szükségem lenne rá. 1999-es 525 tds-em van. Először nem indult melegen csak háromszorra most meg beengedte az olajba a gázolajat a mocsok!
Bontott adagolót keresnék mert sajna az újra nincsen pénzem és a felújítás is 300 000ezer körül mozog 8O
Előre is köszi a segítséget!

Szia mekem van egy 525tds em bontva küldtem privit hívj és megbeszéljük.
Hozzászólás küldése

VigLink badge