![]() |
2009.12.17. 17:52
Levibéka írta:Szerződést ért Kobayashi teljesitménye!
2009.12.17. 18:29
charlie01 írta:Levibéka írta:Szerződést ért Kobayashi teljesitménye!
Jól is nyomta a srác! Én annak csak örülök, ha versenyezni fog!
2009.12.17. 18:36
lepke írta:charlie01 írta:Levibéka írta:Szerződést ért Kobayashi teljesitménye!
Helo
A kis Japánnagyon gyors volt a két futamon
üdv zoli
2009.12.17. 18:57
Levibéka írta:lepke írta:charlie01 írta:Levibéka írta:Szerződést ért Kobayashi teljesitménye!
Helo
A kis Japánnagyon gyors volt a két futamon
üdv zoli
Nekemis bejött a srác stilusa, lehet hogy Ő lessz jővőre a kedvencem
majd meglátom 2009.12.23. 09:09
simi64 írta:Sumi aláírt a Mercedesnél
2009.12.23. 12:26
charlie01 írta:simi64 írta:Sumi aláírt a Mercedesnél
Jaja én is most olvasom. Ross Brawn vb. győztes autót ígért neki. Na de akkor is Forza Massa
Viszont Button, Hamilton, Alonso, Scumacher. 4 vb győztes és van egy pár jelőlt a címre. Hatalmas lesz a 2010-es kiírás!
2009.12.23. 16:23
2009.12.23. 16:26
pistino1 írta:charlie01 írta:simi64 írta:Sumi aláírt a Mercedesnél
Jaja én is most olvasom. Ross Brawn vb. győztes autót ígért neki. Na de akkor is Forza Massa
Viszont Button, Hamilton, Alonso, Scumacher. 4 vb győztes és van egy pár jelőlt a címre. Hatalmas lesz a 2010-es kiírás!
Sosem szerettem Sumit, de most remélem lealázza ezeket a taknyokat, ha úgy vezet mint előtte, akkor esélyük sincs, főleg a kis niggernek
2009.12.24. 21:15
2009.12.24. 21:27
Levibéka írta:pistino1 írta:charlie01 írta:simi64 írta:Sumi aláírt a Mercedesnél
Sosem szerettem Sumit, de most remélem lealázza ezeket a taknyokat, ha úgy vezet mint előtte, akkor esélyük sincs, főleg a kis niggernek
Egyetértek veled énis, és még csak annyit füznék hozzzá, viszont mint sportember mindigis elismertem a tudasát és a sportést illetve az emberekért tett megnyilvánulásait
2009.12.25. 00:01
Pocilaci írta:Levibéka írta:pistino1 írta:charlie01 írta:simi64 írta:Sumi aláírt a Mercedesnél
Egyetértek veled énis, és még csak annyit füznék hozzzá, viszont mint sportember mindigis elismertem a tudasát és a sportést illetve az emberekért tett megnyilvánulásait
Hát nem hiszem hogy odaér a kraut.....ne feledjétek Schumacher még a full elektronikás kocsikat vezette.....és öreg is...
Szerintem most ha minden összejön, akkor a Glock... Vettel féle fiatalok fognak ott lenni....
Button meg el fog szállni.....
Szerintem.....
2009.12.25. 09:25
edyv6 írta:Pocilaci írta:Levibéka írta:pistino1 írta:charlie01 írta:simi64 írta:Sumi aláírt a Mercedesnél
Hát nem hiszem hogy odaér a kraut.....ne feledjétek Schumacher még a full elektronikás kocsikat vezette.....és öreg is...
Szerintem most ha minden összejön, akkor a Glock... Vettel féle fiatalok fognak ott lenni....
Szerintem.....
de azt se feledjük el, hogy SCHUMI már akkor F1-est vezetett amikor még slick.ek,illetve no elektronika volt.az öregség ellen felhoznék két nevet,akik VB-nyertek a visszatérésük után:NIKI LAUDA-ALAIN PROST(A PROFESSZOR)
2009.12.25. 14:26
Pocilaci írta:edyv6 írta:Pocilaci írta:Levibéka írta:pistino1 írta:charlie01 írta:simi64 írta:Sumi aláírt a Mercedesnél
Szerintem.....
de azt se feledjük el, hogy SCHUMI már akkor F1-est vezetett amikor még slick.ek,illetve no elektronika volt.az öregség ellen felhoznék két nevet,akik VB-nyertek a visszatérésük után:NIKI LAUDA-ALAIN PROST(A PROFESSZOR)
NA igen ŐK szerintem is autóversenyzők voltak.....és most is beülhetnének....és be is ülnek versenyautóba...rendeztek futamot nekik is azt hiszem csak egy szezon ment a tv-ben....ott megmutatták hogy hogyan tud vezetni a sok vénség....
De szerintem Schumacher más....ha nincs a Ferrari meg a Bernie papa, akkor ő sem lenne 7 szeres világbajnok. Szerintem a biztos befutó nyergében lehet nyerni....meg nekem nem szimpi....
Ha azt megcsinálta volna mint a kis olasz a másik oldalon ( Moto GP)....otthagyja a favoritot és az esélytelen motorral VB-t nyer........
Na de majd jövőre meglátjuk......
Lehet DTM-et kellene nézni....
2009.12.25. 14:39
2009.12.25. 14:50
charlie01 írta:Na igen sikerült megnyernie, de Brawn Gp a hátsó diffúzort másképp csinálta meg mint a Ferrari, Mclaren,Renault. A vb. felétől már nem is volt olyan egyed uralkodó a Brawn Gp. meg aztán ugye Button utána nem is szerzett futam győzelmet.
2009.12.25. 14:51
charlie01 írta:Na igen sikerült megnyernie, de Brawn Gp a hátsó diffúzort másképp csinálta meg mint a Ferrari, Mclaren,Renault. A vb. felétől már nem is volt olyan egyed uralkodó a Brawn Gp. meg aztán ugye Button utána nem is szerzett futam győzelmet.