![]() |
2009.05.20. 22:33
admin írta:Hege525d írta:Sziasztok!
Hogyan kell kiszerelni egy touring hátsó lökhárítójából a bal szélső érzékelőt?
Lécci aprólékosan hogy megértsem.
Ha már volt lécci linkeljétek ide hogy hol mert nem találom.
Köszönöm.
Hege
Óvatosan elkezded kipattintani a dísz lécet kb az ívtől indulva két irányba és akkor a két végét utoljára.
Vagy le huzod a lökhárítót a hátfalon van 6db csavar meg a kerékjáratba oldalanként 3db műanyag patent.
2009.05.20. 23:09
Hege525d írta:admin írta:Hege525d írta:Sziasztok!
Hogyan kell kiszerelni egy touring hátsó lökhárítójából a bal szélső érzékelőt?
Lécci aprólékosan hogy megértsem.
Ha már volt lécci linkeljétek ide hogy hol mert nem találom.
Köszönöm.
Hege
Óvatosan elkezded kipattintani a dísz lécet kb az ívtől indulva két irányba és akkor a két végét utoljára.
Vagy le huzod a lökhárítót a hátfalon van 6db csavar meg a kerékjáratba oldalanként 3db műanyag patent.
Köszi Admin!
De nem sértem meg a festést? Nekem gyanús ez a kipattintós.
Elől könnyen kijött de hátul szorosabbnak tűnik.
Levenni meg még bonyeszabbnak tűnik.
Hege
2009.06.08. 19:13
2009.06.08. 22:24
FZoli73 írta:Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget tőletek! E39 Touring hátsó PDC, nem működik. R-be kapcsoláskor sincs hang, se utána. Vonóhoroggal vettem, a könyvében ír valamit arról, hogy vontatáskor nem működik, nehogy végig jelezzen. Levettük a vonóhorgot, de akkor sem működik. Van esetleg ezekben valami kapcsoló, ami érzékeli a vontatást vagy a horgot, vagy tuti hibás valami és kezdhetem keresni az okát?
KÖszi
2009.08.20. 11:05
2009.08.20. 13:57
Pocilaci írta:Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kábelkötege a PDC beépítéséhez? Arra az 5 madzagra lenne szükségem ami a tápot adja meg a BUSZ-ra csatlakozik....szóval a fekete csatis.
Üdv!
2009.08.20. 14:12
Labi írta:Pocilaci írta:Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kábelkötege a PDC beépítéséhez? Arra az 5 madzagra lenne szükségem ami a tápot adja meg a BUSZ-ra csatlakozik....szóval a fekete csatis.
Üdv!
keresd fel Schnitzer kollégát. adtam neki egy köteggel. sztem megvan még neki!
ha kell a telszáma, üzenj.
2009.08.20. 14:28
MChris írta:Labi írta:Pocilaci írta:Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kábelkötege a PDC beépítéséhez? Arra az 5 madzagra lenne szükségem ami a tápot adja meg a BUSZ-ra csatlakozik....szóval a fekete csatis.
Üdv!
Mi vagy Te kábel gyár?
2009.08.20. 16:07
MChris írta:Labi írta:Pocilaci írta:Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kábelkötege a PDC beépítéséhez? Arra az 5 madzagra lenne szükségem ami a tápot adja meg a BUSZ-ra csatlakozik....szóval a fekete csatis.
Üdv!
Mi vagy Te kábel gyár?
2009.08.20. 19:27
Labi írta:MChris írta:Labi írta:Pocilaci írta:Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kábelkötege a PDC beépítéséhez? Arra az 5 madzagra lenne szükségem ami a tápot adja meg a BUSZ-ra csatlakozik....szóval a fekete csatis.
Üdv!
Mi vagy Te kábel gyár?
miért? nem osztogattam eddig kábeleket!![]()
volt 20kg kábelem, amiben volt PDC, motorvezérlő, kábelkorbács .....anyámkínja kábel ....azt odaadtam Schnitzernek mert nem tudtam vele mit kezdeni. a 16:9 kiépítésekor kaptam meg egy kocsi TELJES kábelkötegét és abból bogozta ki Rhantos a kiépítést!![]()
...persze mindig úgy van, ha vmi nem kell, kidobod, azt 5 perc múlva jön vki és kérné, hátha van!
2009.08.21. 04:51
Labi írta:MChris írta:Labi írta:Pocilaci írta:Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kábelkötege a PDC beépítéséhez? Arra az 5 madzagra lenne szükségem ami a tápot adja meg a BUSZ-ra csatlakozik....szóval a fekete csatis.
Üdv!
Mi vagy Te kábel gyár?
miért? nem osztogattam eddig kábeleket!![]()
volt 20kg kábelem, amiben volt PDC, motorvezérlő, kábelkorbács .....anyámkínja kábel ....azt odaadtam Schnitzernek mert nem tudtam vele mit kezdeni. a 16:9 kiépítésekor kaptam meg egy kocsi TELJES kábelkötegét és abból bogozta ki Rhantos a kiépítést!![]()
...persze mindig úgy van, ha vmi nem kell, kidobod, azt 5 perc múlva jön vki és kérné, hátha van!
2009.10.05. 15:10
2009.10.05. 15:21
poqitito írta:Sziasztok!
Nem tudtok egy kábé árat írni szenzorra bontott/új mert kicsit sokallom amit mondtak rá és érdeklődnék. Nekem nem a teljesen kerek van az autómban hanem ami "alul/felül" lapított, nem tudom csereszavatosak-e.
Köszönöm!
2009.10.05. 15:24
Nem tudtok egy kábé árat írni szenzorra bontott/új mert kicsit sokallom amit mondtak rá és érdeklődnék. Nekem nem a teljesen kerek van az autómban hanem ami "alul/felül" lapított, nem tudom csereszavatosak-e.
Köszönöm!
2009.10.05. 15:25
Köszönöm!
2009.10.05. 15:50
madox írta:poqitito írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Új gyári 25.000, most kérdeztem a Formontnál, nekem volt 10 db a bontóban, 5000-ért mentek el, ahogy eladtam őket az enyém is elromlott, 7000-ért vettem bontottat!
2009.10.05. 16:50
poqitito írta:madox írta:poqitito írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Új gyári 25.000, most kérdeztem a Formontnál, nekem volt 10 db a bontóban, 5000-ért mentek el, ahogy eladtam őket az enyém is elromlott, 7000-ért vettem bontottat!
Mindenkinek köszi.
2009.10.05. 17:16
Pocilaci írta:poqitito írta:madox írta:poqitito írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Mindenkinek köszi.
Kérdezzed Bömbölö kollégát nála biztosan van a spájzban egy két darab.
Új is meg bontott is, és nem adja drágán![]()
Üdv!
2009.12.23. 19:38
2009.12.23. 19:45
moszizoli írta:Szevasztok!
Vettem két "alul-felül lapított" szenzort, de sajnos nem megfelelő a csatlakozója a gépemhez. (két tűs). Esetleg van valami megoldás a tarsolyotokban? Csere vagy csatlakozó illesztés?