Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.05.20. 22:33

admin írta:
Hege525d írta:Sziasztok!

Hogyan kell kiszerelni egy touring hátsó lökhárítójából a bal szélső érzékelőt?
Lécci aprólékosan hogy megértsem.
Ha már volt lécci linkeljétek ide hogy hol mert nem találom.

Köszönöm.

Hege

Óvatosan elkezded kipattintani a dísz lécet kb az ívtől indulva két irányba és akkor a két végét utoljára.
Vagy le huzod a lökhárítót a hátfalon van 6db csavar meg a kerékjáratba oldalanként 3db műanyag patent.

Köszi Admin!

De nem sértem meg a festést? Nekem gyanús ez a kipattintós.
Elől könnyen kijött de hátul szorosabbnak tűnik.

Levenni meg még bonyeszabbnak tűnik.

Hege

2009.05.20. 23:09

Hege525d írta:
admin írta:
Hege525d írta:Sziasztok!

Hogyan kell kiszerelni egy touring hátsó lökhárítójából a bal szélső érzékelőt?
Lécci aprólékosan hogy megértsem.
Ha már volt lécci linkeljétek ide hogy hol mert nem találom.

Köszönöm.

Hege

Óvatosan elkezded kipattintani a dísz lécet kb az ívtől indulva két irányba és akkor a két végét utoljára.
Vagy le huzod a lökhárítót a hátfalon van 6db csavar meg a kerékjáratba oldalanként 3db műanyag patent.

Köszi Admin!

De nem sértem meg a festést? Nekem gyanús ez a kipattintós.
Elől könnyen kijött de hátul szorosabbnak tűnik.

Levenni meg még bonyeszabbnak tűnik.

Hege

Ugyan olyan karmok vannak a hátsón is mint az elsőn.Óvatosan kell csinálni valami műanyag lappal meg rongyot oda rakni.
De levenni az egészet az is kb 15-20perc.

525d Touring PDC

2009.06.08. 19:13

Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget tőletek! E39 Touring hátsó PDC, nem működik. R-be kapcsoláskor sincs hang, se utána. Vonóhoroggal vettem, a könyvében ír valamit arról, hogy vontatáskor nem működik, nehogy végig jelezzen. Levettük a vonóhorgot, de akkor sem működik. Van esetleg ezekben valami kapcsoló, ami érzékeli a vontatást vagy a horgot, vagy tuti hibás valami és kezdhetem keresni az okát?

KÖszi

Re: 525d Touring PDC

2009.06.08. 22:24

FZoli73 írta:Sziasztok!

Kérnék egy kis segítséget tőletek! E39 Touring hátsó PDC, nem működik. R-be kapcsoláskor sincs hang, se utána. Vonóhoroggal vettem, a könyvében ír valamit arról, hogy vontatáskor nem működik, nehogy végig jelezzen. Levettük a vonóhorgot, de akkor sem működik. Van esetleg ezekben valami kapcsoló, ami érzékeli a vontatást vagy a horgot, vagy tuti hibás valami és kezdhetem keresni az okát?

KÖszi

Szia!
Az hogy nem csippan bekapcsoláskor még nem pánik tárgya mert külön programozható én bekapcsoltam magamnak a Gt1-el. Ezt nem találtam a PDC doksiban, hogy vontatásnál lekapcsolná. Ha mögötte áll valaki gyújtás mellett hátra fele menetbe kapcsolod (és csak ekkor kapcsol be, előre fele menetben nem működik csak gombra) és (ha van PDC gomb világitani kezd gong nélkül is) és a szélső szenzor kb 60cm a középsők kb 1,5méteren belül csipogni kezdenek. Ha nem akkor kaput. A GT1 program szépen kiirja nekem melyik szenzor mennyi cm-ert jelez, melyik hibás stb.

Jackson, aki válaszol

2009.08.20. 11:05

Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kábelkötege a PDC beépítéséhez? Arra az 5 madzagra lenne szükségem ami a tápot adja meg a BUSZ-ra csatlakozik....szóval a fekete csatis.

Üdv!

2009.08.20. 13:57

Pocilaci írta:Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kábelkötege a PDC beépítéséhez? Arra az 5 madzagra lenne szükségem ami a tápot adja meg a BUSZ-ra csatlakozik....szóval a fekete csatis.

Üdv!

keresd fel Schnitzer kollégát. adtam neki egy köteggel. sztem megvan még neki!

ha kell a telszáma, üzenj.

2009.08.20. 14:12

Labi írta:
Pocilaci írta:Nincs valakinek véletlenül egy felesleges kábelkötege a PDC beépítéséhez? Arra az 5 madzagra lenne szükségem ami a tápot adja meg a BUSZ-ra csatlakozik....szóval a fekete csatis.

Üdv!

Mi vagy Te kábel gyár?

2009.08.20. 14:28

MChris írta:
Labi írta:

Üdv!

Mi vagy Te kábel gyár?

Kábel barát :lol:

2009.08.20. 16:07

MChris írta:
Labi írta:

Üdv!

Mi vagy Te kábel gyár?

miért? nem osztogattam eddig kábeleket! 8O

volt 20kg kábelem, amiben volt PDC, motorvezérlő, kábelkorbács .....anyámkínja kábel ....azt odaadtam Schnitzernek mert nem tudtam vele mit kezdeni. a 16:9 kiépítésekor kaptam meg egy kocsi TELJES kábelkötegét és abból bogozta ki Rhantos a kiépítést! :oops: :lol: ...persze mindig úgy van, ha vmi nem kell, kidobod, azt 5 perc múlva jön vki és kérné, hátha van! :lol:

2009.08.20. 19:27

Labi írta:
MChris írta:
Labi írta:

Üdv!

Mi vagy Te kábel gyár?

volt 20kg kábelem, amiben volt PDC, motorvezérlő, kábelkorbács .....anyámkínja kábel ....azt odaadtam Schnitzernek mert nem tudtam vele mit kezdeni. a 16:9 kiépítésekor kaptam meg egy kocsi TELJES kábelkötegét és abból bogozta ki Rhantos a kiépítést! :oops: :lol: ...persze mindig úgy van, ha vmi nem kell, kidobod, azt 5 perc múlva jön vki és kérné, hátha van! :lol:

Köszi! :D :D :D A száma megvan már sőt a címe is....tőle lett pixelhibamentes óracsoportom...rákérdezek.
Kicsit messze van tőlünk, de egy utat megér....már ha megvan neki.

Üdv!

2009.08.21. 04:51

Labi írta:
MChris írta:
Labi írta:

Üdv!

Mi vagy Te kábel gyár?

Értem :wink: :lol:

szenzor

2009.10.05. 15:10

Sziasztok!

Nem tudtok egy kábé árat írni szenzorra bontott/új mert kicsit sokallom amit mondtak rá és érdeklődnék. Nekem nem a teljesen kerek van az autómban hanem ami "alul/felül" lapított, nem tudom csereszavatosak-e.

Köszönöm!

Re: szenzor

2009.10.05. 15:21

poqitito írta:Sziasztok!

Nem tudtok egy kábé árat írni szenzorra bontott/új mert kicsit sokallom amit mondtak rá és érdeklődnék. Nekem nem a teljesen kerek van az autómban hanem ami "alul/felül" lapított, nem tudom csereszavatosak-e.

Köszönöm!

www.ebay.co.uk egy halommal találsz rajta.

Jackson, aki látott ott lapitottat is

2009.10.05. 15:24

Köszönöm!

Az utolsó a "lapított" :
PDC szenzor 1

PDC szenzor 2
PDC szenzor 3
PDC szenzor 4
Cikkszámuk is ott van :wink:

2009.10.05. 15:25

Köszönöm!

Új gyári 25.000, most kérdeztem a Formontnál, nekem volt 10 db a bontóban, 5000-ért mentek el, ahogy eladtam őket az enyém is elromlott, 7000-ért vettem bontottat!

2009.10.05. 15:50

madox írta:

Köszönöm!

Új gyári 25.000, most kérdeztem a Formontnál, nekem volt 10 db a bontóban, 5000-ért mentek el, ahogy eladtam őket az enyém is elromlott, 7000-ért vettem bontottat!

Mindenkinek köszi.

2009.10.05. 16:50

poqitito írta:
madox írta:

Köszönöm!

Mindenkinek köszi.

Kérdezzed Bömbölö kollégát nála biztosan van a spájzban egy két darab.
Új is meg bontott is, és nem adja drágán :-)
Üdv!

2009.10.05. 17:16

Pocilaci írta:
poqitito írta:
madox írta:

Köszönöm!

Mindenkinek köszi.

Kérdezzed Bömbölö kollégát nála biztosan van a spájzban egy két darab.
Új is meg bontott is, és nem adja drágán :-)
Üdv!

Megnéztem az oldalán nem drága valóban, lehet felveszem vele a kapcsolatot. :D

2009.12.23. 19:38

Szevasztok!

Vettem két "alul-felül lapított" szenzort, de sajnos nem megfelelő a csatlakozója a gépemhez. (két tűs). Esetleg van valami megoldás a tarsolyotokban? Csere vagy csatlakozó illesztés?

2009.12.23. 19:45

moszizoli írta:Szevasztok!

Vettem két "alul-felül lapított" szenzort, de sajnos nem megfelelő a csatlakozója a gépemhez. (két tűs). Esetleg van valami megoldás a tarsolyotokban? Csere vagy csatlakozó illesztés?

Szerintem próbáld meg elmutyizni (elcserélni némi ráfizetéssel) bömbölőnél.

Jackson, aki alkudozást javasol
Hozzászólás küldése

VigLink badge