Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.07.27. 23:39

Helo Edy

Írtam pü-t.
AlpinaFan klubtárs.

2009.07.28. 00:17

Oroszlan írta:Helo Edy

Írtam pü-t.
AlpinaFan klubtárs.

ok
köszi

2009.08.01. 09:10

Sziasztok! Turbó cserén voltam és ekkor jobb elsö lámpát is probáltam volna a kocsiba,mert a régi sérült,de nem lett jó mert ez belül párás.. és azóta van ugy,hogy rájön a kocsira,hogy hol a bal hol a jobb oldalra kidobja a helyzetjelzöt...felváltva...aztán elalszik a felkiátó jel..megnéztem a helyén van minden ugy ahogy kell...amugy már több mint 1 éve LEDes helyzetjelzöm van és sosem volt probléma most meg 1folytában...szerintetek?

2009.08.01. 09:13

Dinnye22 írta:Sziasztok! Turbó cserén voltam és ekkor jobb elsö lámpát is probáltam volna a kocsiba,mert a régi sérült,de nem lett jó mert ez belül párás.. és azóta van ugy,hogy rájön a kocsira,hogy hol a bal hol a jobb oldalra kidobja a helyzetjelzöt...felváltva...aztán elalszik a felkiátó jel..megnéztem a helyén van minden ugy ahogy kell...amugy már több mint 1 éve LEDes helyzetjelzöm van és sosem volt probléma most meg 1folytában...szerintetek?

párásodik a kontakos lehet,vezető részeket megtisztíta ha lehet és a párásodást ki kellene nyomozni,külömben semmi érteme,szerintem.

2009.08.01. 09:13

Dinnye22 írta:Sziasztok! Turbó cserén voltam és ekkor jobb elsö lámpát is probáltam volna a kocsiba,mert a régi sérült,de nem lett jó mert ez belül párás.. és azóta van ugy,hogy rájön a kocsira,hogy hol a bal hol a jobb oldalra kidobja a helyzetjelzöt...felváltva...aztán elalszik a felkiátó jel..megnéztem a helyén van minden ugy ahogy kell...amugy már több mint 1 éve LEDes helyzetjelzöm van és sosem volt probléma most meg 1folytában...szerintetek?

Szia.

Nem akarlak megbántani, de légyszíves töltsd ki az adatlapodon, hogy milyen autód van, mert így csak találgatni lehet.

Köszönjük.
Szia.

2009.08.02. 20:18

Oroszlan írta:

Szia.

Nem akarlak megbántani, de légyszíves töltsd ki az adatlapodon, hogy milyen autód van, mert így csak találgatni lehet.

Köszönjük.
Szia.

Helo Oroszlán
E60 530d 2004-évjárat
szemészet első emelet
üdv zoli

2009.08.02. 20:24

lepke írta:
Oroszlan írta:

Szia.

Köszönjük.
Szia.

Helo Oroszlán
E60 530d 2004-évjárat
szemészet első emelet
üdv zoli

Nem 1:0, nem nem, érvénytelen a gól !
Amikor a beírást tette, akkor még az adatok nem voltak kitöltve.
És itt nálunk a szemészet a harmadik emeleten van.

2009.08.02. 20:31

fejezzétek be gyerekek, mert a másodikra küldelek benneteket prosztata vizsgálatra. :oops: 8) :lol:

2009.08.03. 12:06

Mielőtt beírtam,akkor töltöttem ki:D Nah de mind1 is :P

2009.08.03. 17:18

Dinnye22 írta:Mielőtt beírtam,akkor töltöttem ki:D Nah de mind1 is :P

Semmi gond.
Akkor lehet tényleg a szemészetre vissza kéne mennem.
Tavaly szeptemberben voltam, akkor felírták receptre a szemüveget, de még nem értem rá az elmúlt 11 hónapban kiváltani. Nem szoktam kapkodni.

Tőled pedig ez esetben elnézést kérek.

Mi Zolival meg így "szeretjük" egymást !
És nem félreérteni !

2009.08.03. 18:45

Ha már ott vagy, akkor a másodikra is felmehetnél! :lol:

2009.08.03. 21:12

Labi írta:Ha már ott vagy, akkor a másodikra is felmehetnél! :lol:

Ráhibáztál.
Most gondolkodom. Tényleg, a másodikon balra.
Na na ! Honnét tudtad ilyen pontosan ?
Na, csak nem ............ ? :D

2009.08.03. 22:52

Oroszlan írta:
Labi írta:Ha már ott vagy, akkor a másodikra is felmehetnél! :lol:

Ráhibáztál.
Most gondolkodom. Tényleg, a másodikon balra.
Na na ! Honnét tudtad ilyen pontosan ?
Na, csak nem ............ ? :D

tapasztalat???

2009.08.04. 00:22

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni a következőben?
A kesztyűtartó zárja szétakadt valahogyan ....nem nyílik.
Hogyan lehet szétszedni a kesztyűtartót ( félreértés ne essék szedtem már ki csak akkor működött a zár) beragadt zárral.
Fontos lenne....kéne biztosítékot cserélni...!

Üdv!

2009.08.04. 08:19

Pocilaci írta:Sziasztok!

Tudna valaki segíteni a következőben?
A kesztyűtartó zárja szétakadt valahogyan ....nem nyílik.
Hogyan lehet szétszedni a kesztyűtartót ( félreértés ne essék szedtem már ki csak akkor működött a zár) beragadt zárral.
Fontos lenne....kéne biztosítékot cserélni...!

Üdv!

E60-ban E39 kérédés?

Tessék:
http://bmw.bazzi.biz/anleit/handschuhfach.pdf
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1863
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/668339
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MChris 2009.08.04. 09:53-kor.

2009.08.04. 09:26

Semmi gond,eléggé uj vagyok itt:D Találkozott már valaki E60ban olyan elektromos hátsó rolóval,ami nem jön le?:O gombnyomás után kattan egyet hátul és ennyi:D Valami tipp?

2009.08.04. 09:33

Dinnye22 írta:Semmi gond,eléggé uj vagyok itt:D Találkozott már valaki E60ban olyan elektromos hátsó rolóval,ami nem jön le?:O gombnyomás után kattan egyet hátul és ennyi:D Valami tipp?

Elöbb nézd meg,de a fogaskerék szokott szétmenni,nézz be a mobilgumi.hu-ra ott van fémből,vagy esztergáltas egyet.

(azért műanyag mert fém a motor tengelye)

2009.08.04. 09:42

Hogy szedjem szét?Segits:D

2009.08.04. 09:53

Dinnye22 írta:Hogy szedjem szét?Segits:D

Gondolom az elv nem változott:

http://www.csparks.com/bmw/SunScreen/index.xml

2009.08.06. 23:56

Kép

ez mi lehet? SOS
Hozzászólás küldése

VigLink badge