![]() |
2009.03.30. 21:34
2009.03.30. 21:42
charlie01 írta:Még vásárlásnál ezt is felírtak mint hibát, de utána a szervizes srácok kihúztak mert azt mondták nekem, hogy gyárilag ilyen ez a rendszer, hogy valahol el kezd kicsit folyni, de nem érdemes rákölteni 100-150 k., hanem inkább figyelgessem a szintet. Végül is 10.000 km. alatt esett le közepéről a min. szintig. Jó utólag okos az ember, inkább adtam volna oda még azt a 100-ast pluszba hogy csinálják meg, de hát gondoltam ők jobban tudják
2009.03.30. 21:48
ZALAN írta:charlie01 írta:Még vásárlásnál ezt is felírtak mint hibát, de utána a szervizes srácok kihúztak mert azt mondták nekem, hogy gyárilag ilyen ez a rendszer, hogy valahol el kezd kicsit folyni, de nem érdemes rákölteni 100-150 k., hanem inkább figyelgessem a szintet. Végül is 10.000 km. alatt esett le közepéről a min. szintig. Jó utólag okos az ember, inkább adtam volna oda még azt a 100-ast pluszba hogy csinálják meg, de hát gondoltam ők jobban tudják
Azért a csöveket megnézheted, gondolom tiszta dzsuvák, ha elment belőle az olaj...valamelyik valószínűleg szivároghat egy picit és pár ezer megéri már csak a tisztaság miatt is
2009.04.02. 17:10
2009.04.02. 17:43
2009.04.13. 15:55
2009.04.13. 16:58
levibeka írta:nekem mostanában olyan gondom van hogy amikor fékezek (sima uton) elkezd rászkódni a kormány gyengén és kopogás is halatszik, de ez nem mindig van hanem attól függ hogy milyen erősen v. hirtelen taposok a fékre, ha finomabban fékezek akkor nem remeg és kopg, ez most a kormánymü hibája lehet v. valami futómü esetleg belső v. külső kormánymüösszekötő![]()
![]()
2009.04.13. 17:04
admin írta:levibeka írta:nekem mostanában olyan gondom van hogy amikor fékezek (sima uton) elkezd rászkódni a kormány gyengén és kopogás is halatszik, de ez nem mindig van hanem attól függ hogy milyen erősen v. hirtelen taposok a fékre, ha finomabban fékezek akkor nem remeg és kopg, ez most a kormánymü hibája lehet v. valami futómü esetleg belső v. külső kormánymüösszekötő![]()
![]()
Esetleg fék tárcsa
2009.04.13. 17:32
levibeka írta:admin írta:levibeka írta:nekem mostanában olyan gondom van hogy amikor fékezek (sima uton) elkezd rászkódni a kormány gyengén és kopogás is halatszik, de ez nem mindig van hanem attól függ hogy milyen erősen v. hirtelen taposok a fékre, ha finomabban fékezek akkor nem remeg és kopg, ez most a kormánymü hibája lehet v. valami futómü esetleg belső v. külső kormánymüösszekötő![]()
![]()
Esetleg fék tárcsa
és az mitől görbülhetett el, mert mellesleg ugy szemre naon jól néznek ki nincsen elkopva meg ilyesmi, de azért megnézetem azt is.
ahhoz hogy megtudjuk hogy avval van e baj le kell vennem és mondjuk esztergapadon megnézni hogy nem-e az ver e, vagy van rá más megoldás is![]()
![]()
2009.04.13. 19:24
levibeka írta:admin írta:levibeka írta:nekem mostanában olyan gondom van hogy amikor fékezek (sima uton) elkezd rászkódni a kormány gyengén és kopogás is halatszik, de ez nem mindig van hanem attól függ hogy milyen erősen v. hirtelen taposok a fékre, ha finomabban fékezek akkor nem remeg és kopg, ez most a kormánymü hibája lehet v. valami futómü esetleg belső v. külső kormánymüösszekötő![]()
![]()
Esetleg fék tárcsa
és az mitől görbülhetett el, mert mellesleg ugy szemre naon jól néznek ki nincsen elkopva meg ilyesmi, de azért megnézetem azt is.
ahhoz hogy megtudjuk hogy avval van e baj le kell vennem és mondjuk esztergapadon megnézni hogy nem-e az ver e, vagy van rá más megoldás is![]()
![]()
2009.04.13. 19:33
Anti520i írta:levibeka írta:admin írta:levibeka írta:nekem mostanában olyan gondom van hogy amikor fékezek (sima uton) elkezd rászkódni a kormány gyengén és kopogás is halatszik, de ez nem mindig van hanem attól függ hogy milyen erősen v. hirtelen taposok a fékre, ha finomabban fékezek akkor nem remeg és kopg, ez most a kormánymü hibája lehet v. valami futómü esetleg belső v. külső kormánymüösszekötő![]()
![]()
Esetleg fék tárcsa
![]()
Helló!
Nálam is előjött ez a hiba,fokozatosan.Féktárcsa,fékbetét csere előtt állt a gép.
Vettem ATE cuccokat felszereltem és azóta minden ok. (kb. 2000 km)
(Észrevétel,hogy esőben,amikor vizes lett a tárcsa,akkor nem rázott a fék)
2009.04.16. 18:03
2009.04.16. 18:17
Kisherceg523 írta:Sziasztok!
Hátha vki tud segíteni,akadozik vagyis "darabos" a kormányom,toronycsapágy cserélve,olajszint OK,viszont szervónyomást nem mértünk..
válaszokat előre is köszi
2009.04.16. 22:55
Kisherceg523 írta:Sziasztok!
Hátha vki tud segíteni,akadozik vagyis "darabos" a kormányom,toronycsapágy cserélve,olajszint OK,viszont szervónyomást nem mértünk..
2009.04.17. 03:32
Stephanus_Rex írta:Kisherceg523 írta:Sziasztok!
Emeld fel az autót (ha van rá lehetőség), és próbáld kézzel elfordítani a kereket. Ha könnyen megy, akkor semmi, ha nehezen, akkor állítani kell, és 30 perc alatt megoldódik
Alapjáraton is hallgathatod, hogy rögtön zúg a pompa, vagy csak maxra kitekerve.
2009.04.17. 09:21
2009.04.21. 20:28
2009.04.21. 21:31
csipi írta:Sziasztok!
Futóműállítással kapcsolatban:
hátsó kerékösszetartás is állítható?
esetleg nem tud valaki Szolnokon egy jó futóművest?
Üdv
2009.04.24. 20:00
muhaati írta:csipi írta:Sziasztok!
Üdv
Nemhogy állítható, de kötelező ellenőriztetni, és állítani!
2009.04.24. 20:30
csipi írta:muhaati írta:csipi írta:Sziasztok!
Üdv
Nemhogy állítható, de kötelező ellenőriztetni, és állítani!
Na végre beállították!
1. lépés Szolnoki ...... szervíz: egyeztetett időpontra elvittem, 2 óra múlva elmentem érte, az autóval még be sem álltak a műhelybe. elhoztam
2. lépés: időpontkérés egy másik szervízben: nem vállalják
3. lépés telefon: a maszek futóműves emberke egyből megcsinálta.
A hátsó kerekeken gyári közeli volt a kerékdőlés, mégis kopott a belső oldala a gumiknak.Kissé ráállított, de még tűrésen belül van így is.
Talán terhelve kellene állítani?
Első kerekek oké, most a kormány is középen áll.