Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Hy!

2009.03.30. 21:34

Még vásárlásnál ezt is felírtak mint hibát, de utána a szervizes srácok kihúztak mert azt mondták nekem, hogy gyárilag ilyen ez a rendszer, hogy valahol el kezd kicsit folyni, de nem érdemes rákölteni 100-150 k., hanem inkább figyelgessem a szintet. Végül is 10.000 km. alatt esett le közepéről a min. szintig. Jó utólag okos az ember, inkább adtam volna oda még azt a 100-ast pluszba hogy csinálják meg, de hát gondoltam ők jobban tudják :?

Re: Hy!

2009.03.30. 21:42

charlie01 írta:Még vásárlásnál ezt is felírtak mint hibát, de utána a szervizes srácok kihúztak mert azt mondták nekem, hogy gyárilag ilyen ez a rendszer, hogy valahol el kezd kicsit folyni, de nem érdemes rákölteni 100-150 k., hanem inkább figyelgessem a szintet. Végül is 10.000 km. alatt esett le közepéről a min. szintig. Jó utólag okos az ember, inkább adtam volna oda még azt a 100-ast pluszba hogy csinálják meg, de hát gondoltam ők jobban tudják :?

Azért a csöveket megnézheted, gondolom tiszta dzsuvák, ha elment belőle az olaj...valamelyik valószínűleg szivároghat egy picit és pár ezer megéri már csak a tisztaság miatt is :wink:

Re: Hy!

2009.03.30. 21:48

ZALAN írta:
charlie01 írta:Még vásárlásnál ezt is felírtak mint hibát, de utána a szervizes srácok kihúztak mert azt mondták nekem, hogy gyárilag ilyen ez a rendszer, hogy valahol el kezd kicsit folyni, de nem érdemes rákölteni 100-150 k., hanem inkább figyelgessem a szintet. Végül is 10.000 km. alatt esett le közepéről a min. szintig. Jó utólag okos az ember, inkább adtam volna oda még azt a 100-ast pluszba hogy csinálják meg, de hát gondoltam ők jobban tudják :?

Azért a csöveket megnézheted, gondolom tiszta dzsuvák, ha elment belőle az olaj...valamelyik valószínűleg szivároghat egy picit és pár ezer megéri már csak a tisztaság miatt is :wink:

Amúgy szép tiszta a motor tér, de igazad van , óvatba ott alul áttörlöm a csöveket :wink:

2009.04.02. 17:10

Hali, ha vki tud egy korrekt kormánymű felújítót, ne tartsa magában...plíííz egyet már cseréltem, de a mostani is kezd "mocorogni"... :cry:a jó magyar utak 8O a régit pont megcsináltatnám.. jöhet pü-ben is a cím köszi előre is..

2009.04.02. 17:43

őket hivd fel: 06-1-287-44-45 bp soroksáron vannak nekem régen csinálták akkor 80000 volt

2009.04.13. 15:55

nekem mostanában olyan gondom van hogy amikor fékezek (sima uton) elkezd rászkódni a kormány gyengén és kopogás is halatszik, de ez nem mindig van hanem attól függ hogy milyen erősen v. hirtelen taposok a fékre, ha finomabban fékezek akkor nem remeg és kopg, ez most a kormánymü hibája lehet v. valami futómü esetleg belső v. külső kormánymüösszekötő :?: :?: :?:

2009.04.13. 16:58

levibeka írta:nekem mostanában olyan gondom van hogy amikor fékezek (sima uton) elkezd rászkódni a kormány gyengén és kopogás is halatszik, de ez nem mindig van hanem attól függ hogy milyen erősen v. hirtelen taposok a fékre, ha finomabban fékezek akkor nem remeg és kopg, ez most a kormánymü hibája lehet v. valami futómü esetleg belső v. külső kormánymüösszekötő :?: :?: :?:

Esetleg fék tárcsa :wink:

2009.04.13. 17:04

admin írta:
levibeka írta:nekem mostanában olyan gondom van hogy amikor fékezek (sima uton) elkezd rászkódni a kormány gyengén és kopogás is halatszik, de ez nem mindig van hanem attól függ hogy milyen erősen v. hirtelen taposok a fékre, ha finomabban fékezek akkor nem remeg és kopg, ez most a kormánymü hibája lehet v. valami futómü esetleg belső v. külső kormánymüösszekötő :?: :?: :?:

és az mitől görbülhetett el :?: , mert mellesleg ugy szemre naon jól néznek ki nincsen elkopva meg ilyesmi, de azért megnézetem azt is.
ahhoz hogy megtudjuk hogy avval van e baj le kell vennem és mondjuk esztergapadon megnézni hogy nem-e az ver e, vagy van rá más megoldás is :?: :idea: :?:

2009.04.13. 17:32

levibeka írta:
admin írta:

és az mitől görbülhetett el :?: , mert mellesleg ugy szemre naon jól néznek ki nincsen elkopva meg ilyesmi, de azért megnézetem azt is.
ahhoz hogy megtudjuk hogy avval van e baj le kell vennem és mondjuk esztergapadon megnézni hogy nem-e az ver e, vagy van rá más megoldás is :?: :idea: :?:

Van pár tárcsa ami felejtős,fékes topikban olvashatsz róla,esztergán max ellenőrzés,szabályzás szerintem felejtős,nem Lada.

2009.04.13. 19:24

levibeka írta:
admin írta:

Helló!

Nálam is előjött ez a hiba,fokozatosan.Féktárcsa,fékbetét csere előtt állt a gép.
Vettem ATE cuccokat felszereltem és azóta minden ok. (kb. 2000 km) :)
(Észrevétel,hogy esőben,amikor vizes lett a tárcsa,akkor nem rázott a fék)

2009.04.13. 19:33

Anti520i írta:
levibeka írta:
admin írta:

Helló!

Nálam is előjött ez a hiba,fokozatosan.Féktárcsa,fékbetét csere előtt állt a gép.
Vettem ATE cuccokat felszereltem és azóta minden ok. (kb. 2000 km) :)
(Észrevétel,hogy esőben,amikor vizes lett a tárcsa,akkor nem rázott a fék)

tavaly cseréltem első fékbetéteket, onnan tudom hogy jó állapotban vannak a féktárcsáim legalábis szemre, nincs belemarva semmi, nemis figyeltem eddig hogy milyen a fékezés esőben, de hogy most mondod alig várom hogy essen az eső :oops: hogy kipróbáljam ugyis, de addig még szerintem jó pár napot várnom kellessz :P

2009.04.16. 18:03

Sziasztok!
Hátha vki tud segíteni,akadozik vagyis "darabos" a kormányom,toronycsapágy cserélve,olajszint OK,viszont szervónyomást nem mértünk..
válaszokat előre is köszi :D

2009.04.16. 18:17

Kisherceg523 írta:Sziasztok!
Hátha vki tud segíteni,akadozik vagyis "darabos" a kormányom,toronycsapágy cserélve,olajszint OK,viszont szervónyomást nem mértünk..

Helo Kisherceg
Van 1 olyan oldal hogy Bemutatkozó topic kérnénk valami infót :e39
üdv zoli

2009.04.16. 22:55

Emeld fel az autót (ha van rá lehetőség), és próbáld kézzel elfordítani a kereket. Ha könnyen megy, akkor semmi, ha nehezen, akkor állítani kell, és 30 perc alatt megoldódik :)
Alapjáraton is hallgathatod, hogy rögtön zúg a pompa, vagy csak maxra kitekerve.

2009.04.17. 03:32

Stephanus_Rex írta:

Emeld fel az autót (ha van rá lehetőség), és próbáld kézzel elfordítani a kereket. Ha könnyen megy, akkor semmi, ha nehezen, akkor állítani kell, és 30 perc alatt megoldódik :)
Alapjáraton is hallgathatod, hogy rögtön zúg a pompa, vagy csak maxra kitekerve.

Köszi reggel megnézem,viszont azt elfelejtettem mondani h néha megszűnik,néha gondol egyet vissza jön a "kenyér"szervó,ha a kerékösszetartás lenne akkor állandó lenne a probléma,nem?help..

2009.04.17. 09:21

Ugyanígy csinált nekem is. Nem bírta forgatni a motor a bekeményedett felfüggesztésű kerekeket, és nyomta visszafele az olajat. Neked a betöltőtartály nyílása mellett nem olajos?
Ha megkinálod 3 ezres fordulattal, akkor is akadozik?

2009.04.21. 20:28

Sziasztok!

Futóműállítással kapcsolatban:

hátsó kerékösszetartás is állítható?

esetleg nem tud valaki Szolnokon egy jó futóművest?

Üdv :drunk

2009.04.21. 21:31

csipi írta:Sziasztok!

Nemhogy állítható, de kötelező ellenőriztetni, és állítani!

2009.04.24. 20:00

muhaati írta:

Na végre beállították!

1. lépés Szolnoki ...... szervíz: egyeztetett időpontra elvittem, 2 óra múlva elmentem érte, az autóval még be sem álltak a műhelybe. elhoztam
2. lépés: időpontkérés egy másik szervízben: nem vállalják
3. lépés telefon: a maszek futóműves emberke egyből megcsinálta.

A hátsó kerekeken gyári közeli volt a kerékdőlés, mégis kopott a belső oldala a gumiknak.Kissé ráállított, de még tűrésen belül van így is.
Talán terhelve kellene állítani?
Első kerekek oké, most a kormány is középen áll.

:buek2

2009.04.24. 20:30

csipi írta:
muhaati írta:

Na végre beállították!

1. lépés Szolnoki ...... szervíz: egyeztetett időpontra elvittem, 2 óra múlva elmentem érte, az autóval még be sem álltak a műhelybe. elhoztam
2. lépés: időpontkérés egy másik szervízben: nem vállalják
3. lépés telefon: a maszek futóműves emberke egyből megcsinálta.

A hátsó kerekeken gyári közeli volt a kerékdőlés, mégis kopott a belső oldala a gumiknak.Kissé ráállított, de még tűrésen belül van így is.
Talán terhelve kellene állítani?
Első kerekek oké, most a kormány is középen áll.

:buek2

Van itt egy ilyen topic, olvasd végig!
Futómű beállítás
Hozzászólás küldése

VigLink badge