2006.11.14. 15:28
Üdv márkatársak! Nekem olyan problémám van,hogy az autó állandóan szellőztet!!!/próbáltam már fürdeni is,de hiába:)))/

Ha megállitom bezárom még sokáig hallom hogy megy a ventillátor,függetlenül a fütés-hütés,ill ventillátor fokozattól!Lehet összefüggés a "Figaró"szeleppel???Ha vkinek van ötlete kérem ossza meg

Előre is kössz,üdv Party.
2006.11.14. 18:20
Sziasztok!
"Motornotprogran" Ezt írja ki a fed compi.A sárga háromszög lámpa világít.Tegnap este leálltam minden OK. Ma délután leverettem a port, sarat, indítás és ez történt.Lehet, hogy beázott valami?A szervízig eltudok így menni?
Elöre is köszi a tippeket!
houdini
2006.11.14. 18:26
sziasztok egy kis segitség kéne:D
most regisztráltam magam mert hamarosan egy e39 es tulajdonosa leszek valami infót szeretnék hogy mit nézzek át a vason hogy ne érezzem magam a palánk túloldalán ,.
előre is köszi és találkozunk a legközelebbi találkozón:D
üdv:zaci
2006.11.14. 19:00
houdini írta:Sziasztok!
"Motornotprogran" Ezt írja ki a fed compi.A sárga háromszög lámpa világít.Tegnap este leálltam minden OK. Ma délután leverettem a port, sarat, indítás és ez történt.Lehet, hogy beázott valami?A szervízig eltudok így menni?
Elöre is köszi a tippeket!
houdini
Megoldódott a probléma de nem tudom, hogy hogyan.
Háromszor indítóztam, fékrásegítés nem volt, fék benyomásakor a motor dadogott. Előre menet, hátramenet kb 5-5méter. Negyedik indítás után lámpa kialudt és frankón jár a moci.
Azért ha valakinek van tippje vagy ilyen tapasztalata szívesen várom!
houdini
2006.11.14. 19:05
pappkari írta:sziasztok egy kis segitség kéne:D
most regisztráltam magam mert hamarosan egy e39 es tulajdonosa leszek valami infót szeretnék hogy mit nézzek át a vason hogy ne érezzem magam a palánk túloldalán ,.
előre is köszi és találkozunk a legközelebbi találkozón:D
üdv:zaci
Szia zaci!
"Konkrét tanácsok E39 vásárláshoz" topicot nézd meg!
2006.11.14. 19:37
Chrys írta:Sziasztok!
Az e-bay -en láttam összecsukható kulcsot E39-hez. Nekem még hagyományos van, ezért arra gondoltam, lecserélném. Megvan minden eredeti kulcsom, még valami műanyag is. Talán ez szükséges a másoláshoz? És hol lehet megcsináltatni?
Üdv:
Chrys
A műanyag kulcs:"
Tartalék kulcs a biztonságos megörzéshez,pl.pénztárcában.Ez a központi kulcs nem a mindennapi használatra szolgál"Itt nem is a bicska kulcs le gyártása a kérdés,inkább az autóra való rá hangolás a megoldandó probléma(központi zár,riasztó,stb.)
Valaki,valami tipp,ötlet?
2006.11.14. 20:51
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy 255/40r17-es gumikat előre és hátra egyaránt fel lehet-e szerelni gond nélkül, vagy sem. Én váltóméretként előre a 235 széles gumit olvastam, úgy hogy akkor hátul van a 255-ös.
Véleményetek szerint felrakható-e a 4 db 255-ös vagy felejtsem el.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv Nektek,
G.
2006.11.14. 20:55
Sziasztok!
Egy 97'-es 525 tds-t néztem ki, de elég vegyes dolgokat hallok ezekről a régebbi típusu tds dízelekről. A családban már volt és van is BMW, tisztában vagyok az elnyűhetetlenségükkel, benzines esetében. Kérném hogy osszátok meg velem a véleményeteket, érdemes-e belemenni a dologba.
Köszi!
2006.11.15. 02:12
[quote="Gambino"]Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy 255/40r17-es gumikat előre és hátra egyaránt fel lehet-e szerelni gond nélkül, vagy sem. Én váltóméretként előre a 235 széles gumit olvastam, úgy hogy akkor hátul van a 255-ös.
Véleményetek szerint felrakható-e a 4 db 255-ös vagy felejtsem el.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv Nektek,
G.[/quote
szia!
szerintem nem lesz jó! Nekem egyszer szükségböl elöl 235-ös hátul pedig csak 245-ös gumi volt és igy gyakran bejelzet a kipörgésgátló gyorsitáskor mert nem stimmeltek a kerék fordulatszámai és megzavarta a számitógépet. Tehát csak a gyári összeállítást használd elöl 235/45,hátul 255/40 méretü gumikat természetesen 17 collosban!
üdv !
2006.11.15. 02:37
Fincsi az M5 nagyon! Majd egyszer megmutathatnád Debrecenben!
2006.11.15. 07:56
jó reggelt:D
köszönöm a segitséget nézem a topikot:D
sokat emlititek az e-bay-t? az micsoda valami webáruház mert akkor érdekelne engem is a lusta mindenemet:DD
2006.11.15. 08:43
sziasztok
kérdésem lenne most hogy már nincs reg adó érdemes behozni bmw-t külföldről ????
és hogy kezdjen neki az ember?
2006.11.15. 08:45
jaaaaa és mégegy kérdés : a sogor 328 ast szeretne az e 36 osoknak van külön honlapja ? ugy mint az e39eseknek?
2006.11.15. 11:46
pappkari írta:sziasztok
kérdésem lenne most hogy már nincs reg adó érdemes behozni bmw-t külföldről ????
és hogy kezdjen neki az ember?
annyira azért nem érdemes örülni, merthogy regadó van.
és lesz is még jó darabig.
2006.11.15. 11:49
most akkor nem igaz a hir hogy eltörölték a reg adót és a kereskedőket ki kell fizetni a kormánynak????
most akkor eu ország vagyunk vagy nem?
2006.11.15. 12:23
pappkari írta:jó reggelt:D
köszönöm a segitséget nézem a topikot:D
sokat emlititek az e-bay-t? az micsoda valami webáruház mert akkor érdekelne engem is a lusta mindenemet:DD
Já,az egy web áruház,van egy pár országba(com,de,stb..)bár az igazi a Dájcs
Sokan azért faforizálják(többek között én is)mert olyan alkatrészek,és kiegészítők szerezhetők be amit itt nem nagyon kapni,és általába,sokkal olcsóbb is.
2006.11.15. 13:13
Dezs írta:Chrys írta:Sziasztok!
Az e-bay -en láttam összecsukható kulcsot E39-hez. Nekem még hagyományos van, ezért arra gondoltam, lecserélném. Megvan minden eredeti kulcsom, még valami műanyag is. Talán ez szükséges a másoláshoz? És hol lehet megcsináltatni?
Üdv:
Chrys
Tartalék kulcs a biztonságos megörzéshez,pl.pénztárcában.Ez a központi kulcs nem a mindennapi használatra szolgál"Itt nem is a bicska kulcs le gyártása a kérdés,inkább az autóra való rá hangolás a megoldandó probléma(központi zár,riasztó,stb.)
Szóval erre találták ki. Valószínűleg nem sokat érnék vele, mert az immo kulcsát az inditó karikáján tartom. Ha elhagyom, ugrott mindkettő, akkor aztán a műanyag találmány szart sem ér
Most olvastam az E-bay-en, hogy az orig. kulcs belsejét át kell csavarozni (ha jól értettem)! Így megoldódik a kódprobléma. 30€-ért (szállítási költséggel együtt) 2 kéziadót, a központi egységet, kábeleket és még valami kütyüt adnak. Most meg is rendelem, majd 1x val'szeg otthon belemarattatom a profilt és itthon moddolok
Üdv:
Chrys
2006.11.15. 17:06
Hello!
Köszönöm a segítséget. Akkor inkább nem kockáztatok. Mindemellett az is kiderült, hogy az illető egész nyáron a téligumival járt, ráadásul ebben az érdekes összeállításban.
Üdv,
Gambino
2006.11.22. 09:40
Chrys írta:Dezs írta:Chrys írta:Sziasztok!
Üdv:
Chrys
Szóval erre találták ki. Valószínűleg nem sokat érnék vele, mert az immo kulcsát az inditó karikáján tartom. Ha elhagyom, ugrott mindkettő, akkor aztán a műanyag találmány szart sem ér

Most olvastam az E-bay-en, hogy az orig. kulcs belsejét át kell csavarozni (ha jól értettem)! Így megoldódik a kódprobléma. 30€-ért (szállítási költséggel együtt) 2 kéziadót, a központi egységet, kábeleket és még valami kütyüt adnak. Most meg is rendelem, majd 1x val'szeg otthon belemarattatom a profilt és itthon moddolok

Üdv:
Chrys
Hi!
Megvettem a kulcsot, nem az elektronikát kell átrakni a leírás szerint, hanem az eredeti kulcs nyelvét. Amit adnak a készletben, az csak egy kamu aludarab. Maximum a méretek miatt küldték. A kocsiba a kulcsokhoz tartozó központi egységet kell beépíteni, így nem lesz probléma a távirányítással. A beszerelés csak decemberben várható, most nincs lehetőségem ezt megoldani. De mindenképpen a kulcsot akarom első lépésként legyártatni. Ez már nem kulcsmásolás, hanem keményen esztergályos meló lesz
Ha egyszer elkészül, majd megírom.
Üdv:
Chrys