Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.03.16. 23:21

jackson írta:
admin írta: :franko: 21%-nál tart.

Már 45.2% és gyorsan vége lessz mert én is rácsatlakoztam

Jackson, aki szintén tölti

80.1%

Akkor te viszed tőlem ezerel a cucot :-) mert 220k-val megy föl

2009.03.16. 23:24

Pitti írta:
Tano írta:És a base progitok megvan hozzá?

Nekem megvan, meg a v28 is. Ha tudsz linket a base-hez lődd már fel.

Vagy a talin le másolom, csak akkor szólj mert rakok be lemezt is. A laptopomban van dvd-iró.

Jackson, aki kéri

2009.03.16. 23:27

admin írta:
jackson írta:
admin írta: :franko: 21%-nál tart.

Már 45.2% és gyorsan vége lessz mert én is rácsatlakoztam

Jackson, aki szintén tölti

80.1%

Akkor te viszed tőlem ezerel a cucot :-) mert 220k-val megy föl

Szerintem jól jársz ha töltöm, mert eddig 472Mb töltöttem letöled és 1,29Gb felneked :wink:
Spórolsz pár órát.

Jackson, aki dörrent torrent

2009.03.17. 00:29

SSS Progman install:

http://www.bmwecu.org/article002/

2009.03.17. 02:11

Én a base-t is a torrent.ru-ról szedtem, de majd akkor ezt is elviszem a talira.

2009.03.17. 08:52

http://www.torrentreactor.net/torrents/ ... Vmware-rar

2009.03.17. 10:02

Pitti írta:http://www.torrentreactor.net/torrents/2255356/SSS-Base-Vmware-rar

Ez nem simán a base, ez egy Vmware image amiben benne van a progman feltelepítve is. Itt vagyon az alap külön a v28-cal ha vkinek kell:

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=932966

2009.03.17. 10:04

Most már csak azt kellene kifundálni, ezt hogyan lehet beállítani, hogy használni lehessen az ADS interfésszel VMware-en keresztül, mert erről sajna nem találtam leírást. Esetleg vkinek infója erről?

2009.03.17. 11:53

Tano írta:
Pitti írta:http://www.torrentreactor.net/torrents/2255356/SSS-Base-Vmware-rar

Ez nem simán a base, ez egy Vmware image amiben benne van a progman feltelepítve is. Itt vagyon az alap külön a v28-cal ha vkinek kell:

http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=932966

Igazad van de ha jól fel van telepítve, akkor ok. Legalább nem kell kínlódni vele. Nekem a Gt1 wmvare image tökéleteseb működik más gépen...

2009.03.19. 22:43

Sziasztok!

A WDS-ben turkálva találtam egy olyan leirást (Service function/body/Elektronic vehicle immobilisation/Enter retrofitting)
Hogy a 1999/3 havi kocsik után volt csak úgy nevezett service data amiben tárolták a összes felprogramozott vezérlőegységet és ezt használja az automatic car identification. Mivel az én kocsim pont 1999/3 havi gyártású lehetséges, hogy az én kinai kábelem ami nem ismert fel kocsikat csak ettől a dátumtól tudja bejelölni feketével a diagnosztikánál mi van benne.
A korábbi kocsik érdekesek lehetnek. Majd sas szemmel nézek egy ilyen dátum elött amikor felnyomják diagnosztikára az NT-nél hogyan megy végig a quick testen.

Jackson, aki most is tanult egy kicsit

2009.03.19. 23:59

Külföldi fórumon olvastam, hogyha nem megy az auto ID a DIS-sel, akkor érdemes megpróbálni a vm process kiiktatásával is. Az alábbi módon:

edit /etc/inittab <Enter>
vi <Enter>

Ezután egy hasonló sort kell keresni:
vm:234:respawn:/home/bin/stvm.sh

A vm elé kell tenni egy "#"-et. Egy próbát megér.

2009.03.21. 21:31

Jó volt ez a kis Diagpróbálgatás, szerintem elégedettek lehetünk. Most már csak az interfész hiányzik... :wink:

2009.03.22. 14:37

Tano írta:Jó volt ez a kis Diagpróbálgatás, szerintem elégedettek lehetünk. Most már csak az interfész hiányzik... :wink:

Igen nagyon hasznos volt. Kipróbáltuk a V55-V44 hibrid szoftveredet a kinai kábelemmel és működött. Apropó a car-key memory állitás is ment?
Az meg külön öröm hogy ment a Labi 1997-es kocsijával a diagnostika hibátlanul. Tehát van remény a 1999 elötti kocsi tulajoknak is a diagnosztika működik :wink:

Megpróbáltam felrakni az általad adott V55 base installt és elakadok ott, hogy tojik átirni a root password-öt és ezért nem tudok belépni CLI-be.
Újra végig nyomtam és ott vigyorgott a régi encrypted password. Még nem volt időm nyomozni van ötleted? Te hogy csináltad, mert én az saját leirásom szerint akartam lépkedni?
Többieknek:V55-V44 hibrid jelentése V55-ről telepítve felrakva a V55 Diagnostika de benne van a V44 car and key memory állítás buherálva.

Jackson, aki nem tudta felrakni a V55-V44 hibrid progit.

2009.03.22. 15:28

Befejezni nem tudtuk, szóval nem állítottunk át már semmit idő hiányában, de belépni betudott, ki is olvasta a dolgokat, szóval szerintem menne végig is.

Hm, pedig ugyan úgy kell a SCO boot cd-vel átírni a passwordot.
Amikor ott van az encripted psw, egyszerűen csak kitörlöm. Tehát az 1,1c után beírom a sort, csak a pswd helyén nem lesz semmi. Így néz ki: root::szám:0:0 A "szám" az marad ugyanaz.

2009.03.22. 18:29

Tano írta:Befejezni nem tudtuk, szóval nem állítottunk át már semmit idő hiányában, de belépni betudott, ki is olvasta a dolgokat, szóval szerintem menne végig is.

Hm, pedig ugyan úgy kell a SCO boot cd-vel átírni a passwordot.
Amikor ott van az encripted psw, egyszerűen csak kitörlöm. Tehát az 1,1c után beírom a sort, csak a pswd helyén nem lesz semmi. Így néz ki: root::szám:0:0 A "szám" az marad ugyanaz.

Nekem így nézki elötte:
root:0YDTLWP5/Ve5M:12822:0:0

majd utánna
root::12822:0:0
de mintha tojna átirni, mert boot után nem tudok belépni (password Enter után login incorrect) és ha újra végig csinálom az SCO CD-s mizériát akkor marad az eredeti.

Jackson, aki most is megnézte mégegyszer

2009.03.22. 20:15

Akkor pedig az a gond, hogy nem mented el rendesen átírás után a fájlt.
w!
q!
Működnie kell, mert nálam nem volt gond ezzel :wink:

2009.03.23. 21:53

Tano írta:Akkor pedig az a gond, hogy nem mented el rendesen átírás után a fájlt.
w!
q!
Működnie kell, mert nálam nem volt gond ezzel :wink:

Kipróbáltam működik. Igaz csak a w! kellett a q az csak sima. Teljesen ki is ment a fejemből, hogy az ed-ben is ilyen a parancs. Én a vi-t szoktam használni. Az ed a mazóhistáknak való szerintem.

Jackson, aki éppen a V55 DIS-t telepiti fel

2009.03.27. 09:16

Sziasztok!

Na végre kipróbáltam a V55 hibridet. Nagyon szuper 1prec10másodperc alatt végez a short teszt-el. Ami nagyon jó ha mellé rakom a V39 20percét.
A Car/key memoryt nem tudtam kipróbálni mivel alacsony volt az akku szintem (gyújtás alatt 11,6V). Sebaj jön a hétvége és csak akad egy nap amig fullra feltölthetem.
Már nagyon hiányzik egy komoly töltő.

Jackson, akinek elötte még nyári gumit kéne vennie

2009.04.24. 15:57

Szia Jackson!

Köszönöm a segítséget, nagyon szép munka, sikerült feltenni a laptopra, hazamegyek és kipróbálom.
Mégegyszer köszi.

2009.04.28. 22:07

Ez mire jó Jackson?

GT1 Base v52.0 VMware Image
Hozzászólás küldése

VigLink badge