2009.03.16. 23:21
jackson írta:admin írta: 
21%-nál tart.
Már 45.2% és gyorsan vége lessz mert én is rácsatlakoztam
Jackson, aki szintén tölti
80.1%
Akkor te viszed tőlem ezerel a cucot

mert 220k-val megy föl
2009.03.16. 23:24
Pitti írta:Tano írta:És a base progitok megvan hozzá?
Nekem megvan, meg a v28 is. Ha tudsz linket a base-hez lődd már fel.
Vagy a talin le másolom, csak akkor szólj mert rakok be lemezt is. A laptopomban van dvd-iró.
Jackson, aki kéri
2009.03.16. 23:27
admin írta:jackson írta:admin írta: 
21%-nál tart.
Már 45.2% és gyorsan vége lessz mert én is rácsatlakoztam
Jackson, aki szintén tölti
80.1%
Akkor te viszed tőlem ezerel a cucot

mert 220k-val megy föl
Szerintem jól jársz ha töltöm, mert eddig 472Mb töltöttem letöled és 1,29Gb felneked
Spórolsz pár órát.
Jackson, aki dörrent torrent
2009.03.17. 02:11
Én a base-t is a torrent.ru-ról szedtem, de majd akkor ezt is elviszem a talira.
2009.03.17. 10:02
Pitti írta:http://www.torrentreactor.net/torrents/2255356/SSS-Base-Vmware-rar
Ez nem simán a base, ez egy Vmware image amiben benne van a progman feltelepítve is. Itt vagyon az alap külön a v28-cal ha vkinek kell:
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=932966
2009.03.17. 10:04
Most már csak azt kellene kifundálni, ezt hogyan lehet beállítani, hogy használni lehessen az ADS interfésszel VMware-en keresztül, mert erről sajna nem találtam leírást. Esetleg vkinek infója erről?
2009.03.17. 11:53
Tano írta:Pitti írta:http://www.torrentreactor.net/torrents/2255356/SSS-Base-Vmware-rar
Ez nem simán a base, ez egy Vmware image amiben benne van a progman feltelepítve is. Itt vagyon az alap külön a v28-cal ha vkinek kell:
http://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=932966
Igazad van de ha jól fel van telepítve, akkor ok. Legalább nem kell kínlódni vele. Nekem a Gt1 wmvare image tökéleteseb működik más gépen...
2009.03.19. 22:43
Sziasztok!
A WDS-ben turkálva találtam egy olyan leirást (Service function/body/Elektronic vehicle immobilisation/Enter retrofitting)
Hogy a 1999/3 havi kocsik után volt csak úgy nevezett service data amiben tárolták a összes felprogramozott vezérlőegységet és ezt használja az automatic car identification. Mivel az én kocsim pont 1999/3 havi gyártású lehetséges, hogy az én kinai kábelem ami nem ismert fel kocsikat csak ettől a dátumtól tudja bejelölni feketével a diagnosztikánál mi van benne.
A korábbi kocsik érdekesek lehetnek. Majd sas szemmel nézek egy ilyen dátum elött amikor felnyomják diagnosztikára az NT-nél hogyan megy végig a quick testen.
Jackson, aki most is tanult egy kicsit
2009.03.19. 23:59
Külföldi fórumon olvastam, hogyha nem megy az auto ID a DIS-sel, akkor érdemes megpróbálni a vm process kiiktatásával is. Az alábbi módon:
edit /etc/inittab <Enter>
vi <Enter>
Ezután egy hasonló sort kell keresni:
vm:234:respawn:/home/bin/stvm.sh
A vm elé kell tenni egy "#"-et. Egy próbát megér.
2009.03.21. 21:31
Jó volt ez a kis Diagpróbálgatás, szerintem elégedettek lehetünk. Most már csak az interfész hiányzik...
2009.03.22. 14:37
Tano írta:Jó volt ez a kis Diagpróbálgatás, szerintem elégedettek lehetünk. Most már csak az interfész hiányzik...

Igen nagyon hasznos volt. Kipróbáltuk a V55-V44 hibrid szoftveredet a kinai kábelemmel és működött. Apropó a car-key memory állitás is ment?
Az meg külön öröm hogy ment a Labi 1997-es kocsijával a diagnostika hibátlanul. Tehát van remény a 1999 elötti kocsi tulajoknak is a diagnosztika működik
Megpróbáltam felrakni az általad adott V55 base installt és elakadok ott, hogy tojik átirni a root password-öt és ezért nem tudok belépni CLI-be.
Újra végig nyomtam és ott vigyorgott a régi encrypted password. Még nem volt időm nyomozni van ötleted? Te hogy csináltad, mert én az saját leirásom szerint akartam lépkedni?
Többieknek:V55-V44 hibrid jelentése V55-ről telepítve felrakva a V55 Diagnostika de benne van a V44 car and key memory állítás buherálva.
Jackson, aki nem tudta felrakni a V55-V44 hibrid progit.
2009.03.22. 15:28
Befejezni nem tudtuk, szóval nem állítottunk át már semmit idő hiányában, de belépni betudott, ki is olvasta a dolgokat, szóval szerintem menne végig is.
Hm, pedig ugyan úgy kell a SCO boot cd-vel átírni a passwordot.
Amikor ott van az encripted psw, egyszerűen csak kitörlöm. Tehát az 1,1c után beírom a sort, csak a pswd helyén nem lesz semmi. Így néz ki: root::szám:0:0 A "szám" az marad ugyanaz.
2009.03.22. 18:29
Tano írta:Befejezni nem tudtuk, szóval nem állítottunk át már semmit idő hiányában, de belépni betudott, ki is olvasta a dolgokat, szóval szerintem menne végig is.
Hm, pedig ugyan úgy kell a SCO boot cd-vel átírni a passwordot.
Amikor ott van az encripted psw, egyszerűen csak kitörlöm. Tehát az 1,1c után beírom a sort, csak a pswd helyén nem lesz semmi. Így néz ki: root::szám:0:0 A "szám" az marad ugyanaz.
Nekem így nézki elötte:
root:0YDTLWP5/Ve5M:12822:0:0
majd utánna
root::12822:0:0
de mintha tojna átirni, mert boot után nem tudok belépni (password Enter után login incorrect) és ha újra végig csinálom az SCO CD-s mizériát akkor marad az eredeti.
Jackson, aki most is megnézte mégegyszer
2009.03.22. 20:15
Akkor pedig az a gond, hogy nem mented el rendesen átírás után a fájlt.
w!
q!
Működnie kell, mert nálam nem volt gond ezzel
2009.03.23. 21:53
Tano írta:Akkor pedig az a gond, hogy nem mented el rendesen átírás után a fájlt.
w!
q!
Működnie kell, mert nálam nem volt gond ezzel

Kipróbáltam működik. Igaz csak a w! kellett a q az csak sima. Teljesen ki is ment a fejemből, hogy az ed-ben is ilyen a parancs. Én a vi-t szoktam használni. Az ed a mazóhistáknak való szerintem.
Jackson, aki éppen a V55 DIS-t telepiti fel
2009.03.27. 09:16
Sziasztok!
Na végre kipróbáltam a V55 hibridet. Nagyon szuper 1prec10másodperc alatt végez a short teszt-el. Ami nagyon jó ha mellé rakom a V39 20percét.
A Car/key memoryt nem tudtam kipróbálni mivel alacsony volt az akku szintem (gyújtás alatt 11,6V). Sebaj jön a hétvége és csak akad egy nap amig fullra feltölthetem.
Már nagyon hiányzik egy komoly töltő.
Jackson, akinek elötte még nyári gumit kéne vennie
2009.04.24. 15:57
Szia Jackson!
Köszönöm a segítséget, nagyon szép munka, sikerült feltenni a laptopra, hazamegyek és kipróbálom.
Mégegyszer köszi.
2009.04.28. 22:07
Ez mire jó Jackson?
GT1 Base v52.0 VMware Image