Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: X5 E70 minden, amit tudni akarsz!

2017.02.26. 18:59

kzolee írta:
simi64 írta:
simi64 írta:Üdvözlöm az Urakat!
Az összes E70 tud TV-t és DVD-t is?

Esetleg Webasto? (30 D)

Az összes, amibe rendeltek TV modult és állófűtést. :)

Zolikám! Ez bizony rosszul cseng a fülemnek. :(

2017.06.05. 20:14

Szevasztok! Hátha tudja valaki: Ennél a típusnál is fennáll (30d) a csappantyú beszívásának lehetősége?
Amit tudok, hogy a lánc az viszont szakadós. Mikori évjárattól javították a hibát? Tudja valaki?
Látok elég sok motorcserés darabot a piacon - feltételezem ezek miatt a hibák miatt lehetett egy része.

A benyás ritka mint a fehér holló.... a 48i meg túlzás...akkor már inkább a 30d. Fél éve vadászok 30i-t, de nincs, vagy egy trágyahalom ami van. Vagy marad a külföldi. .... valakinek tapasztalat?

2017.06.05. 20:23

Jut eszembe: az SD a kövér lúd. Érdemes inkább azzal foglalkozni? Abból volna pár ígéretesebb darab, melynél elfogadható a km és a felszereltsége is korrektebb. Ez gondolom más lánccal is szerelt!?

2017.06.06. 10:41

Labi írta:Jut eszembe: az SD a kövér lúd. Érdemes inkább azzal foglalkozni? Abból volna pár ígéretesebb darab, melynél elfogadható a km és a felszereltsége is korrektebb. Ez gondolom más lánccal is szerelt!?

Szia!

Nekem Pellérden azt mondták, hogy az SD a kerülősebb, az ő tapasztalataik szerint azok a "rosszabbak", ott volt több láncszakadás! Mondjuk a sima 30d, meg ugye ugyan az a 235 lovas motor, mint ami az E60/61-be is van 2007-től! Ami meg a csappantyúkat illeti, az enyém még ugyan 231 lovas (2006), de a csappantyúk már műanyagok, nem fém, mint ami a régebbiben volt! :wink:

2017.06.06. 14:42

Ammmindenit, az SD hírnek nem örülök! Köszi az infókat! :D
Az E61 35d-je és az E70 30SD-je nem "ugyan az" ...mert E61 esetén erre a motorra úgy emlékszem nem volt akkora köpködés. De a fene tudja :neutral: ...benyás kéne :facepalm:

2017.06.06. 14:49

Pl erre csorog.....a dió :-D ...ez egy nagyon szép darab:

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5 ... s-11009720

De valójában ez lenne a favorit, csak hát városba... Mondjuk évi 10.000km menne bele... nem tudom.

https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5 ... a-10341460

2017.06.06. 15:46

Labi írta:Pl erre csorog.....a dió :-D ...ez egy nagyon szép darab:

De valójában ez lenne a favorit, csak hát városba... Mondjuk évi 10.000km menne bele... nem tudom.

Mind a kettő szép, de ha tehetném, én a feketét venném! Jobban felszerelt, és a hangja maga a mennyország lehet! :mrgreen:

Azt nem tudom, hogy ugyan az-e a két motor, mivel ennyire nem ástam bele magam! :roll: De teljesítményben tuti azonos, mivel a faceliftes 535 e60/61 is 286 paci! 8)

Én mondjuk anno azért nem e70 vettem, mert akkor azt hallottam, meg olvastam róluk, hogy viszonylag sok baj volt velük! :roll: Mondjuk ettől függetlenül szeretnék még én is venni egy ilyet, mint ahogy az E61-et is megvettem, pedig ezekkel is elég sok nyüg volt, ahogy írták! De szerencsére nálam sem kap olyan terhelést, meg nálam is csak 2. autó, így az évi 20ezret én sem nagyon szoktam elérni! :lol:

2017.06.06. 16:00

Labi írta:Pl erre csorog.....a dió :-D ...ez egy nagyon szép darab:

Az ezüstben embertelen km mennyiséget vízionálok kormánybőr rétegvastagság-veszteség tekintetében.
A fekete jóval ígéretesebb darab.
Én is azt hallottam megbízható forrásból, hogy E60/61 mellett az E70 az, ami még nagyon kerülendő.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas
Értékelés: 4.76%

2017.06.06. 16:35

Köszi srácok! Nem feltétlen márkahűségől van itt szó a mi esetünkben. A Rezső Espace-t le akarom cserélni... vagyis végre le lehet az ülések miatt. A zasszony fogja használni javarészt a 3 gyerekkel és fő a biztonság. Inkább romoljon el, mint egy kevésbé biztonságos, de megbízhatóbb autóban üljenek. Az X5 azért lesz mert: A Range Rover nem tetszik a főnöknek, a Discovery szintén, Q7-et Én nem akarok...az XC90 még talán, de inkább nem - kompromisszum ...a Balatonátúszó kalapács meg ciki itthon :-D ... szóval nem jön sok minden szóba. Magas is legyen, 4x4 is legyen...dugni is meg szűznek is maradni ... nem megy :-D

A szürke megtekintendő... a feketére milyen költségek jönnek még rá - mert honosítva működne a dolog csak. De álomszép darab, álomfelszereltséggel. :wink:

2017.06.06. 16:45

Labi írta:Köszi srácok! Nem feltétlen márkahűségől van itt szó a mi esetünkben. A Rezső Espace-t le akarom cserélni... vagyis végre le lehet az ülések miatt. A zasszony fogja használni javarészt a 3 gyerekkel és fő a biztonság. Inkább romoljon el, mint egy kevésbé biztonságos, de megbízhatóbb autóban üljenek. Az X5 azért lesz mert: A Range Rover nem tetszik a főnöknek, a Discovery szintén, Q7-et Én nem akarok...az XC90 még talán, de inkább nem - kompromisszum ...a Balatonátúszó kalapács meg ciki itthon :-D ... szóval nem jön sok minden szóba. Magas is legyen, 4x4 is legyen...dugni is meg szűznek is maradni ... nem megy :-D

A szürke megtekintendő... a feketére milyen költségek jönnek még rá - mert honosítva működne a dolog csak. De álomszép darab, álomfelszereltséggel. :wink:

A régi XC90 sajnos több ponton kompromisszumos. Csak a 215LE-s változattal szabad próbálkozni, az meg problémásabb a 185-ösnél. Automata váltó gyenge pont. Futómű újonnan is hintázós... Nagy Volvóból face liftes XC70. Vagy új XC90 8)
2: magyar rendszámos X5 milyen már? :lol: Kizárólag szlovák vagy német, nem? :wink:

2017.06.06. 16:50

Hát igen... és esztétikailag sem 100-as... a "bőr" meg... na hagyjuk :-D Abbból a 3.2-es benzinest néztem, de valahogy nem az Én világom. Asszonynak tetszik.

igen, elég ciki a magyar rendszámos autó, de csak arra futja :facepalm: :roker: :lol: Egy bolíviait még megfutom, hátha :-D

2017.06.07. 09:03

Labi írta:Hát igen... és esztétikailag sem 100-as... a "bőr" meg... na hagyjuk :-D Abbból a 3.2-es benzinest néztem, de valahogy nem az Én világom. Asszonynak tetszik.

igen, elég ciki a magyar rendszámos autó, de csak arra futja :facepalm: :roker: :lol: Egy bolíviait még megfutom, hátha :-D

Amit még tuti fizetned kell, ha magyar rendszámost akarsz:

- regadó (amit ha jól látom beleírt)
- műszaki (ha van neki érvényes, akkor csak 8000 pénz a honosítás, ha nincs, akkor 30ezer körüli mert az eredetvizsga is benne lesz)
- vagyonszerzési illeték (ez gyakorlatilag az átírás, pár százas ajánlat)
- törzskönyv + forgalmi (6-6ezer)
- rendszám (8ezer, ha jól emlékszem)

Azt hiszem, hogy ennyi. Nem occó sajnos! :cry:

2017.06.07. 22:13

hamoriarpi írta:Nagy Volvóból face liftes XC70. Vagy új XC90

FL-es 150 lovas XC60? Megmondom őszintén arra pályázok 1.5 év múlva. Akkor lesz eladó egy 4 éves 180 ezret csak pályán futott példány ismerőstől. Bele szabad vágni automata váltós kivitelben? Elvileg 180 ezernél még mindent cserélnek rajta amit kell. Most 105 ezer van benne, olyan, mint az új.

2017.06.08. 00:10

NagyMatyas írta:

FL-es 150 lovas XC60? Megmondom őszintén arra pályázok 1.5 év múlva. Akkor lesz eladó egy 4 éves 180 ezret csak pályán futott példány ismerőstől. Bele szabad vágni automata váltós kivitelben? Elvileg 180 ezernél még mindent cserélnek rajta amit kell. Most 105 ezer van benne, olyan, mint az új.

Én is néztem XC60akat. Sokkal összeszedettebb konstrukció, mint az 1. gen. XC90.
1. gazdás, valós 180 ezret futott Volvot bármilyet meg szabad venni. A Geartonicra meg a szigorúan betartott olajcserék mellett ott a mastercard és Papp Tamás...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas

2017.06.08. 21:08

vaszarig írta:
Labi írta:Hát igen... és esztétikailag sem 100-as... a "bőr" meg... na hagyjuk :-D Abbból a 3.2-es benzinest néztem, de valahogy nem az Én világom. Asszonynak tetszik.

Amit még tuti fizetned kell, ha magyar rendszámost akarsz:

- regadó (amit ha jól látom beleírt)
- műszaki (ha van neki érvényes, akkor csak 8000 pénz a honosítás, ha nincs, akkor 30ezer körüli mert az eredetvizsga is benne lesz)
- vagyonszerzési illeték (ez gyakorlatilag az átírás, pár százas ajánlat)
- törzskönyv + forgalmi (6-6ezer)
- rendszám (8ezer, ha jól emlékszem)

Azt hiszem, hogy ennyi. Nem occó sajnos! :cry:

Köszi szépen! Hát igen, nem olcsó... eldöntendő. Nincs tőlem messze az a fekete, megpróbálom beütemezni, megnézni. :D

2017.06.08. 21:12

hamoriarpi írta:
NagyMatyas írta:

Én is néztem XC60akat. Sokkal összeszedettebb konstrukció, mint az 1. gen. XC90.
1. gazdás, valós 180 ezret futott Volvot bármilyet meg szabad venni. A Geartonicra meg a szigorúan betartott olajcserék mellett ott a mastercard és Papp Tamás...

Nagyon szépek azok is amúgy! Az új XC90 pedig kifejezetten szépre sikeredett! Ránéztem kíváncsiságból mennyibe fájna újonnan. Egy benzines 2.0 (300+ lóerővel - fogalmam sincs hogy hozták ezt össze) több mint 25misi :-D nem rossz! :franko: Ebből a pénzből 4-5db 48i E70 is nullára írható :facepalm: :lol: :mrgreen: ...csak hogy ne offoljak :nyelves:

2017.06.09. 19:58

Labi írta:
hamoriarpi írta:
NagyMatyas írta:

Nagyon szépek azok is amúgy! Az új XC90 pedig kifejezetten szépre sikeredett! Ránéztem kíváncsiságból mennyibe fájna újonnan. Egy benzines 2.0 (300+ lóerővel - fogalmam sincs hogy hozták ezt össze) több mint 25misi :-D nem rossz! :franko: Ebből a pénzből 4-5db 48i E70 is nullára írható :facepalm: :lol: :mrgreen: ...csak hogy ne offoljak :nyelves:

A régi XC90-ből még volt V8... ha nem csal az emlékezetem. :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2017.06.09. 20:12

kzolee írta:
Labi írta:
hamoriarpi írta:
NagyMatyas írta:

A régi XC90-ből még volt V8... ha nem csal az emlékezetem. :wink:

Volt, igen. Sajnos az is billeg.

2017.06.09. 21:44

Arról a V8-ról azt hallottam, elég betegágy. na de ne offoljunk kérem szépen :roll: :mrgreen:

2017.06.23. 13:17

Hahó Srácok!
Biztosítéktábla kiosztást esetleg tudna valaki linkelni?
Hozzászólás küldése

VigLink badge