![]() |
2017.03.20. 19:34
Reszka írta:Bocs a panaszkodásért, csak hihetetlenül szarul esett ez az egész...
Gyári diag volt? Sejtéseim szerint nem.2017.03.20. 20:09
Reszka írta:Muszáj kiírnom magamból...![]()
2017.03.20. 21:12
Imco írta:
Tartsd meg hobbi autónak. Kiadom a garázsomat neki!![]()
2017.03.21. 10:00
Reszka írta:Imco írta:
Tartsd meg hobbi autónak. Kiadom a garázsomat neki!![]()
Még pár ilyen vevő és átvizsgálás és lehet az lesz a vége...
)
2017.03.21. 10:18
leslie írta:
Én azt nem értem, hogy ez miért húzta le a kis lelkedet??![]()
(egy olyan szerelő, akinek telefonon kell mondani, hogy hogy végezze a diagot???!)
2017.03.21. 10:34
Reszka írta:leslie írta:
(egy olyan szerelő, akinek telefonon kell mondani, hogy hogy végezze a diagot???!)
Azért, mert úgy tudom, hogy ő egy jó nevű BMW szerelő itt Dunakeszin, szóval alapból úgy mentem oda, hogy egy ilyen ember átvizsgálása azért számít valamit, de kissé csalódtam.De túltettem magam rajta, csak nevetni tudok az egészen...a lényeg, hogy szerintem van egy megbízható, szép állapotú autóm, ha ők nem így gondolják, az legyen az ő bajuk. De kívánom neki, hogy találjon egy olyan állapotú e39 540i-t, ami az ő és a szerelője ingerküszöbét is megüti...
(ui.: miért lesz a BMW szövegből link?)
2017.03.21. 11:54
Reszka írta:leslie írta:
Azért, mert úgy tudom, hogy ő egy jó nevű BMW szerelő itt Dunakeszin, szóval alapból úgy mentem oda, hogy egy ilyen ember átvizsgálása azért számít valamit, de kissé csalódtam.De túltettem magam rajta, csak nevetni tudok az egészen...a lényeg, hogy szerintem van egy megbízható, szép állapotú autóm, ha ők nem így gondolják, az legyen az ő bajuk. De kívánom neki, hogy találjon egy olyan állapotú e39 540i-t, ami az ő és a szerelője ingerküszöbét is megüti...
(ui.: miért lesz a BMW szövegből link?)
2017.03.21. 12:11
Reszka írta:
Bocs a panaszkodásért, csak hihetetlenül szarul esett ez az egész...
2017.03.21. 12:33
Cxgrav írta:Reszka írta:
Bocs a panaszkodásért, csak hihetetlenül szarul esett ez az egész...
Véleményem szerint akinél voltatok az csak youtube-n látott 40i-t maximum.
Szelepfedél tömítést az általam ismert összes szerelő pasztával rakja fel.
Ha értelmes állapotfelmérést és diagot szeretnél akkor én ismerek egy szerelőt, aki a barátom 540i-jét motor generálozta és nem locsog hülyeségeket.
2017.03.21. 13:28
Reszka írta: a lényeg, hogy szerintem van egy megbízható, szép állapotú autóm, ha ők nem így gondolják, az legyen az ő bajuk. De kívánom neki, hogy találjon egy olyan állapotú e39 540i-t, ami az ő és a szerelője ingerküszöbét is megüti...
Reszka írta:(ui.: miért lesz a BMW szövegből link?)
2017.03.21. 21:37
dreizwanzig írta:U.I.: innentol kezdve diagolast vallalok. Diagom van. Erteni nem ertek, hozza, de ugy tunik nem is kell, csak fel kell tudni olvasni, hogy valamit kiirt a gep![]()
![]()

2017.03.21. 21:48
Cxgrav írta:Szelepfedél tömítést az általam ismert összes szerelő pasztával rakja fel.
2017.03.21. 22:13
Gallaca írta:Cxgrav írta:Szelepfedél tömítést az általam ismert összes szerelő pasztával rakja fel.
Csak oda kell paszta, ahová a TIS írja, egyes sarkokhoz, illesztésekhez. Telibepasztázni egy új tömítést, több mint felesleges! 3 napja cseréltem ÚJRA egy E92 25i-n szelepfedél tömítést mivel a hengerfej teljesen sík, paszta eszembe sem jutott. Még nem folyik...![]()
45i motoron pasztáztam, de csak a képek szerinti helyeken.
Alulról a 4. 5. kép
http://tis.bmwcats.com/doc1074543/
Esetleg öreg tömítésen segít a paszta, de azt én nem teszek vissza.
2017.03.21. 22:14
Gallaca írta:Cxgrav írta:Szelepfedél tömítést az általam ismert összes szerelő pasztával rakja fel.
Csak oda kell paszta, ahová a TIS írja, egyes sarkokhoz, illesztésekhez. Telibepasztázni egy új tömítést, több mint felesleges! 3 napja cseréltem ÚJRA egy E92 25i-n szelepfedél tömítést mivel a hengerfej teljesen sík, paszta eszembe sem jutott. Még nem folyik...![]()
Alulról a 4. 5. kép
2017.03.22. 00:02
Reszka írta:Gallaca írta:Cxgrav írta:Szelepfedél tömítést az általam ismert összes szerelő pasztával rakja fel.
Alulról a 4. 5. kép
Pont ezeken a helyeken van paszta, máshol nem igazán látok. Akkor mégiscsak jól rakták össze...
2017.03.23. 10:23
2017.03.23. 12:33
morv írta:Kene mar egy rendes szerelot talalnom itt helyben. A legutobbi volt szerelom ezt okozta es meg kepes volt elsunnyogni a dolgot. Feltengely csere napsuteben kezdve, jegeso felidoben es zivatar az utolso szakaszra.
2017.03.23. 12:38
rockerekhu írta:morv írta:Kene mar egy rendes szerelot talalnom itt helyben. A legutobbi volt szerelom ezt okozta es meg kepes volt elsunnyogni a dolgot. Feltengely csere napsuteben kezdve, jegeso felidoben es zivatar az utolso szakaszra.
En kuldtem neked anno neked egy jo szerelo szamat aki nekem generalozta a motort es ert a bmkhez Pooleban van jo neked anno neztem 1.5 kocsikazas
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2017.03.24. 12:04
2017.03.24. 12:10
kanyobence írta:Tisztelt klubtagok.
Folyamatosak a tárgyalások a városvezetéssel a III. Éves Klubtalálkozóval kapcsolatban.
Természetesen idén is a Pásztói Strand lenne a helyszín. De a hivatalos engedélyezésig nem merem kijelenteni a dolgot.
Pozitív az elbírálás, jelenleg a kérelmem válaszára várok Dömsödi úr-tól.
De ami biztos az a dátum: 2017.07.29. Szombat.
Aki szeretne jönni kérem így tervezzen.
Köszönettel: Bence
Mindenkinek szép napot!