Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2017.03.20. 19:34

Reszka írta:Bocs a panaszkodásért, csak hihetetlenül szarul esett ez az egész...:(

Szerintem jó állapotú a kocsid, ne is törődj az egésszel. Az, hogy neki mit látott, meg mit nem látott a diagja.... :doglotlo: Gyári diag volt? Sejtéseim szerint nem.

2-300 micron az teljesen gyári, nekem annyi volt a 28i körbe. Attól csak akkor lesz kevesebb, hogyha már megpolírozták párszor. Most a 35d is 240-270 között mozog és még nem volt polírozva. BMW rak rá festéket, nem úgy mint a többi gyártó, akinél alapból 80-120 van rajta, aztán csoda, hogyha kibír egy szerényebb polírozást.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: Reszka
Értékelés: 4.76%

2017.03.20. 20:09

Reszka írta:Muszáj kiírnom magamból... :(

Tojjál rá! Szép az autód! Jó az autód! Egész Keszin nem sok profi BMW-s van. "Sajnos" spéci a vasad, sokan nem is láttak még ilyet.
Ismerek olyan bmw szerelőt -nem keszin- aki rosszul szerelte össze a V8 vanost, nem kevés bajt okozva.
Most is dolgoznak az autón. -Már máshol. :)

Tartsd meg hobbi autónak. Kiadom a garázsomat neki! ;) :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Reszka

2017.03.20. 21:12

Imco írta:

Még pár ilyen vevő és átvizsgálás és lehet az lesz a vége...:)

2017.03.21. 10:00

Reszka írta:
Imco írta:

Még pár ilyen vevő és átvizsgálás és lehet az lesz a vége...:)

Én azt nem értem, hogy ez miért húzta le a kis lelkedet?? :shock:
(egy olyan szerelő, akinek telefonon kell mondani, hogy hogy végezze a diagot???! :pisztolyos )

2017.03.21. 10:18

leslie írta:
(egy olyan szerelő, akinek telefonon kell mondani, hogy hogy végezze a diagot???! :pisztolyos )

Azért, mert úgy tudom, hogy ő egy jó nevű BMW szerelő itt Dunakeszin, szóval alapból úgy mentem oda, hogy egy ilyen ember átvizsgálása azért számít valamit, de kissé csalódtam.De túltettem magam rajta, csak nevetni tudok az egészen... :) a lényeg, hogy szerintem van egy megbízható, szép állapotú autóm, ha ők nem így gondolják, az legyen az ő bajuk. De kívánom neki, hogy találjon egy olyan állapotú e39 540i-t, ami az ő és a szerelője ingerküszöbét is megüti... :wink:

(ui.: miért lesz a BMW szövegből link?)

2017.03.21. 10:34

Reszka írta:
leslie írta:

Azért, mert úgy tudom, hogy ő egy jó nevű BMW szerelő itt Dunakeszin, szóval alapból úgy mentem oda, hogy egy ilyen ember átvizsgálása azért számít valamit, de kissé csalódtam.De túltettem magam rajta, csak nevetni tudok az egészen... :) a lényeg, hogy szerintem van egy megbízható, szép állapotú autóm, ha ők nem így gondolják, az legyen az ő bajuk. De kívánom neki, hogy találjon egy olyan állapotú e39 540i-t, ami az ő és a szerelője ingerküszöbét is megüti... :wink:

Az a jonevu szerelo veletlenul nem a Shell kutnal talahato a regi 2s nel?

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2017.03.21. 11:54

Reszka írta:
leslie írta:

igazad van, volt szerencsém vezetni a kocsidat, ápolt, karbantartott gépezet. Egy ideig gondolkotam is rajta, hogy a motorgenerál helyett inkább megveszem a tiédet. :twisted:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Afterdark az itt látható tagok köszönték meg: Reszka

2017.03.21. 12:11

Reszka írta:
Bocs a panaszkodásért, csak hihetetlenül szarul esett ez az egész...:(

Véleményem szerint akinél voltatok az csak youtube-n látott 40i-t maximum.
Szelepfedél tömítést az általam ismert összes szerelő pasztával rakja fel.
Ha értelmes állapotfelmérést és diagot szeretnél akkor én ismerek egy szerelőt, aki a barátom 540i-jét motor generálozta és nem locsog hülyeségeket.

2017.03.21. 12:33

Cxgrav írta:
Reszka írta:
Bocs a panaszkodásért, csak hihetetlenül szarul esett ez az egész...:(

Véleményem szerint akinél voltatok az csak youtube-n látott 40i-t maximum.
Szelepfedél tömítést az általam ismert összes szerelő pasztával rakja fel.
Ha értelmes állapotfelmérést és diagot szeretnél akkor én ismerek egy szerelőt, aki a barátom 540i-jét motor generálozta és nem locsog hülyeségeket.

Végül ő is bevallotta, hogy életében kb 2x ült 40i-ben, akkor gondolom szerelni se szerelt sokkal többet...
A mostani szerelőhöz ragaszkodott a vevőjelölt, és mivel nincs rejtegetni valóm, ezért nyilván oda viszem, ahová szeretné. Csak kár, hogy ezzel ő is át van kicsit verve szerintem... és mivel még a barátja is volt a szerelő, inkább nem kezdtem ott a helyszínen semmilyen vitát. Majd ha megnéz még párat, lehet rájön, hogy nem is annyira szar ez az autó... :)

2017.03.21. 13:28

Reszka írta: a lényeg, hogy szerintem van egy megbízható, szép állapotú autóm, ha ők nem így gondolják, az legyen az ő bajuk. De kívánom neki, hogy találjon egy olyan állapotú e39 540i-t, ami az ő és a szerelője ingerküszöbét is megüti... :wink:

Szerintem nincsen tokeletes hasznalt auto, persze van olyan, ami kozel all hozza, csak az mondjuk 2x annyiba kerul, mint egy sima jo allapotu auto. Egy nagyon jo allapotu auton is mindig tudsz valamit talalni, amivel lehet foglalkozni. A masik meg az, hogy en vevo jelolt helyeben is levonnam a kovetkeztetest...

Elviszi a kocsit egy szerelohoz, akinek fizet, majd az mondja, hogy latott kb 2x ilyen tipust. Fogalma sincs, hogy kell diagolni es amit kidiagol, arrol sem tudja eldonteni, hogy ez tenyleg hiba, esetleg bug, vagy egyaltalan a hiba hol keresendo.... Az meg, hogy 1-2 alkatreszt kell cserelni a futomuben, szerintem inkabb orom, mert sok ilyen idos autonal a komplett futomuvet cserelni kell :D

Reszka írta:(ui.: miért lesz a BMW szövegből link?)

Bizonyos szavakat, amiket felismer a forum, automatikusan linkke alakitja, hogy az emberek rakattintsanak es vasaroljanak valamit :)

U.I.: innentol kezdve diagolast vallalok. Diagom van. Erteni nem ertek, hozza, de ugy tunik nem is kell, csak fel kell tudni olvasni, hogy valamit kiirt a gep :D :D :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek dreizwanzig az itt látható tagok köszönték meg: Reszka

2017.03.21. 21:37

dreizwanzig írta:U.I.: innentol kezdve diagolast vallalok. Diagom van. Erteni nem ertek, hozza, de ugy tunik nem is kell, csak fel kell tudni olvasni, hogy valamit kiirt a gep :D :D :D

Qwerti is így kezdte! :hehe
Még jó hogy nem jár erre, mert biztos kicsinálna! :D

2017.03.21. 21:48

Cxgrav írta:Szelepfedél tömítést az általam ismert összes szerelő pasztával rakja fel.

Csak oda kell paszta, ahová a TIS írja, egyes sarkokhoz, illesztésekhez. Telibepasztázni egy új tömítést, több mint felesleges! 3 napja cseréltem ÚJRA egy E92 25i-n szelepfedél tömítést mivel a hengerfej teljesen sík, paszta eszembe sem jutott. Még nem folyik... :wink:
45i motoron pasztáztam, de csak a képek szerinti helyeken.
Alulról a 4. 5. kép
http://tis.bmwcats.com/doc1074543/
Esetleg öreg tömítésen segít a paszta, de azt én nem teszek vissza.

2017.03.21. 22:13

Gallaca írta:
Cxgrav írta:Szelepfedél tömítést az általam ismert összes szerelő pasztával rakja fel.

Csak oda kell paszta, ahová a TIS írja, egyes sarkokhoz, illesztésekhez. Telibepasztázni egy új tömítést, több mint felesleges! 3 napja cseréltem ÚJRA egy E92 25i-n szelepfedél tömítést mivel a hengerfej teljesen sík, paszta eszembe sem jutott. Még nem folyik... :wink:
Alulról a 4. 5. kép

Pont ezeken a helyeken van paszta, máshol nem igazán látok. Akkor mégiscsak jól rakták össze...:)

2017.03.21. 22:14

Gallaca írta:

Alulról a 4. 5. kép

Pont ezeken a helyeken van paszta, máshol nem igazán látok. Akkor mégiscsak jól rakták össze...:)

2017.03.22. 00:02

Reszka írta:
Gallaca írta:

Alulról a 4. 5. kép

:franko:
Nyomtatni, küldeni a hozzáértőnek! :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Reszka

2017.03.23. 10:23

Kene mar egy rendes szerelot talalnom itt helyben. A legutobbi volt szerelom ezt okozta es meg kepes volt elsunnyogni a dolgot. Feltengely csere napsuteben kezdve, jegeso felidoben es zivatar az utolso szakaszra.
Kép

2017.03.23. 12:33

morv írta:Kene mar egy rendes szerelot talalnom itt helyben. A legutobbi volt szerelom ezt okozta es meg kepes volt elsunnyogni a dolgot. Feltengely csere napsuteben kezdve, jegeso felidoben es zivatar az utolso szakaszra.
Kép

En kuldtem neked anno neked egy jo szerelo szamat aki nekem generalozta a motort es ert a bmkhez Pooleban van jo neked anno neztem 1.5 kocsikazas

2017.03.23. 12:38

rockerekhu írta:
morv írta:Kene mar egy rendes szerelot talalnom itt helyben. A legutobbi volt szerelom ezt okozta es meg kepes volt elsunnyogni a dolgot. Feltengely csere napsuteben kezdve, jegeso felidoben es zivatar az utolso szakaszra.
Kép

En kuldtem neked anno neked egy jo szerelo szamat aki nekem generalozta a motort es ert a bmkhez Pooleban van jo neked anno neztem 1.5 kocsikazas

Igen, kuldted, hivtam is annak idejen, de tul messze van, foleg ha esetleg olyan hiba merul fel, amiert ott kell hagyni a kocsit. Te is tudod, hogy a tomegkozlekedes nem az orszag erossege. Az eddigi szakival nem volt korabban gond, ezt is elneztem volna neki, ha bevallja es nem a muszakin derul ki, hogy a feltengely szorja a zsirt a fejtarcsa kornyekere. Szerencsere a vizsgaztatot ismerem mar evek ota, ezert megusztam egy advisoryval, meghuzni mas miatt huzta meg :)

2017.03.24. 12:04

Tisztelt klubtagok.

Folyamatosak a tárgyalások a városvezetéssel a III. Éves Klubtalálkozóval kapcsolatban.
Természetesen idén is a Pásztói Strand lenne a helyszín. De a hivatalos engedélyezésig nem merem kijelenteni a dolgot.
Pozitív az elbírálás, jelenleg a kérelmem válaszára várok Dömsödi úr-tól.
De ami biztos az a dátum: 2017.07.29. Szombat.
Aki szeretne jönni kérem így tervezzen.

Köszönettel: Bence :)
Mindenkinek szép napot!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kanyobence az itt látható tagok köszönték meg: 2 attila94, bzsoltie
Értékelés: 9.52%

2017.03.24. 12:10

kanyobence írta:Tisztelt klubtagok.

Folyamatosak a tárgyalások a városvezetéssel a III. Éves Klubtalálkozóval kapcsolatban.
Természetesen idén is a Pásztói Strand lenne a helyszín. De a hivatalos engedélyezésig nem merem kijelenteni a dolgot.
Pozitív az elbírálás, jelenleg a kérelmem válaszára várok Dömsödi úr-tól.
De ami biztos az a dátum: 2017.07.29. Szombat.
Aki szeretne jönni kérem így tervezzen.

Köszönettel: Bence :)
Mindenkinek szép napot!

Az a 03 gondolom elírás. Ha nagyon hunyorgok, akkor 08-nak látszik :wink:
Bár a áprilisban is szombatra esik a 29.
Hozzászólás küldése

VigLink badge