Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Keresés minden után.....

2016.05.27. 08:15

Segítség pls!!! E24 81 előttihez keresek alkatrészeket. Bármit ami érdekes lehet.

2016.05.27. 09:15

E60 fan írta:Segítség pls!!! E24 81 előttihez keresek alkatrészeket. Bármit ami érdekes lehet.

Mi kell konkrétan, lehetőleg cikkszámot kérnék. http://www.realoem.com/bmw/de/partgrp?i ... -BMW-630CS

2016.06.03. 20:06

Üdv!

M52B25 (1vanos) motort keresek E39-be. Csak füstmentes, kifogástalan, hibátlan csodaszép érdekel, amit be tudok rakni úgy ahogy van.

Köszi! :roker:

2016.06.03. 20:53

THT írta:Üdv!

M52B25 (1vanos) motort keresek E39-be. Csak füstmentes, kifogástalan, hibátlan csodaszép érdekel, amit be tudok rakni úgy ahogy van.

Publikus, hogy mi az ok?

Ezekkel az elvárásokkal majdnem unikornis kategória. Szerintem.
Ha már motorcsere és M52, akkor miért nem B28...? :roll: Az illesztése, mint két tojásé.
Pl. Szabi pont most bontott egyet, és ide a rozsdás bökőt, hogy megfelelne a követelményeidnek..
Persze, ha csak nem idegenkedsz az ilyesmitől.

2016.06.03. 21:06

Zo78 írta:

Publikus, hogy mi az ok?

Ha már motorcsere és M52, akkor miért nem B28...? :roll: Az illesztése, mint két tojásé.
Pl. Szabi pont most bontott egyet, és ide a rozsdás bökőt, hogy megfelelne a követelményeidnek..

Szia!

Persze, hogy publikus:

Az enyém kinyiffant :D

Az ott kérem olaj, és olyan mennyiségben van jelen a leömlőben, hogy csöpög belőle... :roker: :roker: :roker:

Kép

És jól látod, valóban nehéz jó B25-öt találni. :evil: :evil:

Ha megerősítést nyer, hogy PnP a 25 helyére a 28 akkor az lesz a megoldás.
Én még erről nem vagyok egészen meggyőzve. :?

Láttam az eladó 28-at a szaktopicban, örülnék ha ilyen egyszerű lenne a megfejtés :franko:

Köszi az infót. Viszont ha így alakul, a papírozásról majd kérnék Tőled tanácsot :lol: :lol:

2016.06.04. 08:03

THT írta:
Zo78 írta:

Publikus, hogy mi az ok?

Szia!

Persze, hogy publikus:

Az enyém kinyiffant :D

Az ott kérem olaj, és olyan mennyiségben van jelen a leömlőben, hogy csöpög belőle... :roker: :roker: :roker:

Kép

És jól látod, valóban nehéz jó B25-öt találni. :evil: :evil:

Ha megerősítést nyer, hogy PnP a 25 helyére a 28 akkor az lesz a megoldás.
Én még erről nem vagyok egészen meggyőzve. :?

Láttam az eladó 28-at a szaktopicban, örülnék ha ilyen egyszerű lenne a megfejtés :franko:

Köszi az infót. Viszont ha így alakul, a papírozásról majd kérnék Tőled tanácsot :lol: :lol:

A kép nekem nem jelenik meg. De így is elhiszem... :wink: :(

2016.06.13. 10:38

Sziasztok!

Keresek kifogástalan állapotú kardántengelyt 30D kéziváltós szedánhoz, a cikkszám: 26107501226.
Szabinak és Lacinak sajnos nincs.

Üdv.

Odus

2016.06.13. 17:25

odus írta:Sziasztok!

Keresek kifogástalan állapotú kardántengelyt 30D kéziváltós szedánhoz, a cikkszám: 26107501226.
Szabinak és Lacinak sajnos nincs.

Üdv.

Odus

Mi lett vele?

Tapatalk

2016.06.13. 18:34

A klasszikus csengő hang, de a zsírzás nem segít,el vannak kopva a ricnik.

Tapatalkkal küldve az én HUAWEI G6-L11 eszközömről

2016.06.14. 07:32

odus írta:A klasszikus csengő hang, de a zsírzás nem segít,el vannak kopva a ricnik.

Ez a kuldetes olyan Mission Imposible,ismerosom kb 1 honapig kereset ha nem tobb Touring manualhoz,es uj lett a vege,ez meg Angliaban volt felhivot vagy 100 bontost es vagy 3 kuldtunk visza,ami nem stimelt.Vegul megunta es megvete az ujatt.Az automatakhoz akiket felhivtunk majdnem mindegyiknek volt,manual disel egyiknek sem benzines manualt azt is konyebb szerezni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2016.06.14. 19:02

rockerekhu írta:
odus írta:A klasszikus csengő hang, de a zsírzás nem segít,el vannak kopva a ricnik.

Ez a kuldetes olyan Mission Imposible,ismerosom kb 1 honapig kereset ha nem tobb Touring manualhoz,es uj lett a vege,ez meg Angliaban volt felhivot vagy 100 bontost es vagy 3 kuldtunk visza,ami nem stimelt.Vegul megunta es megvete az ujatt.Az automatakhoz akiket felhivtunk majdnem mindegyiknek volt,manual disel egyiknek sem benzines manualt azt is konyebb szerezni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ez azért van, mert a manuál átalakítószettet egyben viszik mint a cukrot! :wink:

2016.06.15. 08:22

Sziasztok
Airbag sensort keresek, ha van valakinek eladó, kérem jelezze! TEMIC 65 77 8374799. MRSZ 9032
Köszönöm! Elérhetőségem: 30/936-00-29

2016.06.16. 20:07

Sziasztok. 535i-hez (1999) keresek automata váltót. Ti vagytok az utolsó reményem, bontóban sehol sem találtam...... :/ Ha valaki tud egyet írjon, biztos hogy megegyezünk.

2016.06.16. 20:58

Mazsidrazsi írta:Sziasztok. 535i-hez (1999) keresek automata váltót. Ti vagytok az utolsó reményem, bontóban sehol sem találtam...... :/ Ha valaki tud egyet írjon, biztos hogy megegyezünk.

Esetleg keresd Afterdark-ot, mintha legutóbb váltócserén (is) lamentált volna...

2016.06.16. 23:19

Mazsidrazsi írta:Sziasztok. 535i-hez (1999) keresek automata váltót. Ti vagytok az utolsó reményem, bontóban sehol sem találtam...... :/ Ha valaki tud egyet írjon, biztos hogy megegyezünk.

40i-ét is bele lehet faragni, szerintem a tiéd is az volt, mi lett vele?

2016.06.17. 21:20

40i nek a váltoja volt benne elvileg. 2004ben lett blkicserélve. elindulásnál megtorpant, újraindítottam, utána meg olyan volt mintha csúszna a kuplung. vészprogramba kapcsolt a váltó... nehezen haza evickéltem vele, megálltam vele otthon, utána meg már volt h meg sem akart mozdulni csak hátramenetben, de van h elindul nehezen. elvittem szerelőhöz azt mondta h a lamellák ugrottak szét benne..... elhittem nem értek hozzá. kicserélte 120 000et fizettem neki, vissza raktam a váltót és láss csodát semmi sem változott. azóta 1 helyben van a jószág... mit értesz az alatt h az 540i váltóját bele lehet faragni?? mert olyat tudnék egyet bontottan. nem mertem megvenni mert nem tudom h mit kell hozzá átalakítani esetleg.

2016.06.17. 21:28

ja és még egy kérdés... a 740inek a váltója esetleg nem ugyan az mint az 540inek? mert hallottam már olyat is h elvileg megegyezik. olyat is tudnék szerezni felújítottan.

2016.06.19. 16:57

Mazsidrazsi írta:40i nek a váltoja volt benne elvileg. 2004ben lett blkicserélve. elindulásnál megtorpant, újraindítottam, utána meg olyan volt mintha csúszna a kuplung. vészprogramba kapcsolt a váltó... nehezen haza evickéltem vele, megálltam vele otthon, utána meg már volt h meg sem akart mozdulni csak hátramenetben, de van h elindul nehezen. elvittem szerelőhöz azt mondta h a lamellák ugrottak szét benne..... elhittem nem értek hozzá. kicserélte 120 000et fizettem neki, vissza raktam a váltót és láss csodát semmi sem változott. azóta 1 helyben van a jószág... mit értesz az alatt h az 540i váltóját bele lehet faragni?? mert olyat tudnék egyet bontottan. nem mertem megvenni mert nem tudom h mit kell hozzá átalakítani esetleg.

Ha jól emlékszem a kihajtása más hátul a kardánnál, az meg átszerelhető a régiről.
Kell hogy legyen egy tipustábla a váltón, ami alapján be tudod azonosítani, szerintem a hetest is szerelték ezzel.

2016.06.22. 18:10

rockolo77 írta:
Mazsidrazsi írta:40i nek a váltoja volt benne elvileg. 2004ben lett blkicserélve. elindulásnál megtorpant, újraindítottam, utána meg olyan volt mintha csúszna a kuplung. vészprogramba kapcsolt a váltó... nehezen haza evickéltem vele, megálltam vele otthon, utána meg már volt h meg sem akart mozdulni csak hátramenetben, de van h elindul nehezen. elvittem szerelőhöz azt mondta h a lamellák ugrottak szét benne..... elhittem nem értek hozzá. kicserélte 120 000et fizettem neki, vissza raktam a váltót és láss csodát semmi sem változott. azóta 1 helyben van a jószág... mit értesz az alatt h az 540i váltóját bele lehet faragni?? mert olyat tudnék egyet bontottan. nem mertem megvenni mert nem tudom h mit kell hozzá átalakítani esetleg.

Ha jól emlékszem a kihajtása más hátul a kardánnál, az meg átszerelhető a régiről.
Kell hogy legyen egy tipustábla a váltón, ami alapján be tudod azonosítani, szerintem a hetest is szerelték

Köszönöm a segítséget, szerencsére sikerült újra hadrendbe állítani mind a 245 lovacskát. 7 hét pihenés 2 agyvérzés és infarktus után megoldódott a probléma. ja és persze 250 000 magyar Forint árán..... nem volt olcsó. de működik, más nem számít.

2016.06.22. 19:08

Mazsidrazsi írta:
rockolo77 írta:

Kell hogy legyen egy tipustábla a váltón, ami alapján be tudod azonosítani, szerintem a hetest is szerelték

Köszönöm a segítséget, szerencsére sikerült újra hadrendbe állítani mind a 245 lovacskát. 7 hét pihenés 2 agyvérzés és infarktus után megoldódott a probléma. ja és persze 250 000 magyar Forint árán..... nem volt olcsó. de működik, más nem számít.

Leszámítva az egészséged egész olcsón megúsztad. :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge