![]() |
2016.05.23. 05:59
dreizwanzig írta:Zo78 írta:dreizwanzig írta:hát igen... rangon aluli az e39 hifije. Volt nálam egy 99es s80... hát az egy koncertterem volt az e39-hez képest. Asszony Focus MK1-ében is ezerszer jobb a hangzás, mint az e39-ben. Ez valami vicc.
Tényleg, ahogy az előzőekben mondták: mély nincs, közép élettelen, a magas meg néha fülsüketítően zavaró... Oké, hogy ez egy alap hifi, de azért mégis egy 5-ös BMW-ről van szó. Szerintem egy bármilyen közép kategóriás autó (ami akár vele egy idős) hifije agyonveri az e39-ét.
Vannak akik, komolyan rágyógyulnak a hangrendszerre (ezzel párhuzamosan a kipufogóvégi rezonátorra), nincs is ezzel semmi baj, mindenkinek kell legyen valami becsípődése... de én már régen megoldottam a kérdést: induláskor rádió útinform, aztán egész úton döngetem a "The Six Cylinders Orchestra"-t...
és a szerencsétlen dízelesek mit csináljanak?
az e39 gyenge hifije is egy pont a benzineseknek az örök dízel vs benzin vitában?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2016.05.23. 06:33
atesz155 írta:dreizwanzig írta:és a szerencsétlen dízelesek mit csináljanak?
az e39 gyenge hifije is egy pont a benzineseknek az örök dízel vs benzin vitában?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Offtopic :
- Ugyan, kérem! Nincs itt semmilyen vitára ok, a benzines hőt csinál az üzemanyagból, a dízel pedig nyomatékot
![]()
![]()
![]()
2016.05.23. 10:51
NagyMatyas írta:gorcsev írta:NagyMatyas írta:gorcsev írta:20 éves autóban remekül szól a gyári hifi.
Lehet, hogy járt előtted ott már valaki, mert a gyári hifi mindenhogy szól, csak leginkább nem remekül
11 évig egy kézben volt az autó és az eladó életkorát elnézve nem hiszem, hogy bármihez is hozzányúlt. Persze ettől még lehet, hogy profi hangszórók vannak a rácsok mögött. De az is lehet, hogy mást értünk remek hangzásnak. Nekem minden esetre megfelel, pedig eléggé "vájt fülűnek" gondolom magam.
Kívánom, hogy akkor hallgass meg egy értelmes rendszert. Mélye nincs a gyári hifinek (kivéve DSP), a közepe részlettelen, a magasa pedig azon kívül, hogy kevés, mégis bántóan tolakodó azon a tartományon, amit képviselAzt már nem is mondom, hogy ennyi idő alatt a gyári hangszórók, hogy elöregedtek már
E60-ban már jobb a rendszer, de az is viszonylag sovány ezért a pénzért
2016.05.23. 10:56
gorcsev írta:NagyMatyas írta:gorcsev írta:NagyMatyas írta:gorcsev írta:20 éves autóban remekül szól a gyári hifi.
Lehet, hogy járt előtted ott már valaki, mert a gyári hifi mindenhogy szól, csak leginkább nem remekül
11 évig egy kézben volt az autó és az eladó életkorát elnézve nem hiszem, hogy bármihez is hozzányúlt. Persze ettől még lehet, hogy profi hangszórók vannak a rácsok mögött. De az is lehet, hogy mást értünk remek hangzásnak. Nekem minden esetre megfelel, pedig eléggé "vájt fülűnek" gondolom magam.
Kívánom, hogy akkor hallgass meg egy értelmes rendszert. Mélye nincs a gyári hifinek (kivéve DSP), a közepe részlettelen, a magasa pedig azon kívül, hogy kevés, mégis bántóan tolakodó azon a tartományon, amit képviselAzt már nem is mondom, hogy ennyi idő alatt a gyári hangszórók, hogy elöregedtek már
E60-ban már jobb a rendszer, de az is viszonylag sovány ezért a pénzért
Nekem is volt komolyabb hifi egy előző Bömösben mint a gyári. De azt gondolom, hogy ez elfogadhatóan szól és nem fogok utólag beletenni semmit. Nekem így megfelel. Egyébként is szerintem a kocsi nem minőségi zenehallgatásra való. Arra ott vannak a szobai hifik. Egy időben, még a család alapítás elején abban is benne voltam egy Arcam szettel, és jó pár hifishow látogatással, de elmúlt azaz idő.
Ezzel együtt szívesen meghallgatok majd egy komoly cuccot, mondjuk a nyári talin.
2016.05.23. 10:58
gorcsev írta:
Nekem is volt komolyabb hifi egy előző Bömösben mint a gyári. De azt gondolom, hogy ez elfogadhatóan szól és nem fogok utólag beletenni semmit. Nekem így megfelel. Egyébként is szerintem a kocsi nem minőségi zenehallgatásra való. Arra ott vannak a szobai hifik. Egy időben, még a család alapítás elején abban is benne voltam egy Arcam szettel, és jó pár hifishow látogatással, de elmúlt azaz idő.
Ezzel együtt szívesen meghallgatok majd egy komoly cuccot, mondjuk a nyári talin.
( Ennyit fejlődött a világ )
2016.05.23. 11:10
2016.05.25. 22:02
2016.05.26. 06:32
peterrock írta:Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
1.Van valakinek tapasztalata .flac formátumú CD-lemezek lejátszásával a gyári CD-lejátszón? BMW Business CD RDS és MID-em van.
2.Az enyémben nincs CD-váltó gyárilag, csak lejátszó fejegység. Mennyire lenne bonyolult beépítenem egy gyári CD-váltót?
Köszönöm előre is!
Üdv: Peti
2016.05.26. 09:30
2 kérdésem lenne:
1.Van valakinek tapasztalata .flac formátumú CD-lemezek lejátszásával a gyári CD-lejátszón? BMW Business CD RDS és MID-em van.
2.Az enyémben nincs CD-váltó gyárilag, csak lejátszó fejegység. Mennyire lenne bonyolult beépítenem egy gyári CD-váltót?
Köszönöm előre is!
2016.05.26. 10:10
2 kérdésem lenne:
Köszönöm előre is!
2016.05.26. 11:45
2 kérdésem lenne:
Köszönöm előre is!
2016.05.26. 11:50
2016.05.26. 12:08
spnq írta:densionnal kiirja az epp jatszott album/track cimet?
en yatourt raktam be a csomiba a cdtar kabelere, es az nem irja ki, azert kerdezem. de amugy jol mukodik, hozza amit elvartam.
yatour elvileg 99 mappat tudna kezelni de a 16/9 es egyseg meg csak 6 cd-t tud kezelni, igy annyi mappat lat csak. valaki nek sikerult mar yatourral tobb mappat betalloztatni?
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
2016.05.26. 12:24
spnq írta:densionnal kiirja az epp jatszott album/track cimet?
en yatourt raktam be a csomiba a cdtar kabelere, es az nem irja ki, azert kerdezem. de amugy jol mukodik, hozza amit elvartam.
yatour elvileg 99 mappat tudna kezelni de a 16/9 es egyseg meg csak 6 cd-t tud kezelni, igy annyi mappat lat csak. valaki nek sikerult mar yatourral tobb mappat betalloztatni?
2016.05.27. 07:29
2016.05.27. 21:35

2016.05.31. 10:58
gorcsev írta:spnq írta:densionnal kiirja az epp jatszott album/track cimet?
Dension csak 4 mappát kezel igazából, de lehet almappákat is betenni. A kiírást is be lehet kapcsolni a leírás szerint. Odáig még nem jutottam el, hogy kipróbáljam.
Nekem nem volt CD táram és pont a kábelezés az amit nem akartam megcsinálni.
2016.05.31. 13:01
gorcsev írta:gorcsev írta:spnq írta:densionnal kiirja az epp jatszott album/track cimet?
Dension csak 4 mappát kezel igazából, de lehet almappákat is betenni. A kiírást is be lehet kapcsolni a leírás szerint. Odáig még nem jutottam el, hogy kipróbáljam.
Beállítottam a leírás szerint a text módot, de nem akar megjelenni a szám címe a kijelzőn.![]()
Majd ha lesz még rá energiám újra neki esek.
2016.05.31. 18:23
gorcsev írta:gorcsev írta:spnq írta:densionnal kiirja az epp jatszott album/track cimet?
Beállítottam a leírás szerint a text módot, de nem akar megjelenni a szám címe a kijelzőn.![]()
2016.06.01. 09:33
FuReady írta:gorcsev írta:gorcsev írta:spnq írta:densionnal kiirja az epp jatszott album/track cimet?
Nagyon hálás vagyok Nektek, mivel kipróbáltam a Dension Gateway Lite 3-as lejátszómon, és működik.![]()
Leírás
A leírásban szereplő lépéseket követtem: lehúztam a pendrive-ot, bekapcsoltam a rádiót, kiválasztottam a CD-t, ekkor megjelent a "CD5-99" felirat, majd "m" gomb és jobbra nyíl hosszan, megjelent a "CD1-01", amit 03-ra állítottam (ekkor valami szöveg is megjelent), amit a végén szintén az "m" gomb + jobbra nyíl gomb hosszan követett, melynek a végén kiírta, hogy "AUX GW".![]()
Pendrive vissza, a MID pedig elkezdte kiírni a zene adatait, amit azt hittem, ez a Dension lejátszó nem tud, de mégis.