![]() |
2015.12.31. 12:25
2015.12.31. 12:25
2015.12.31. 12:26
bendegúz írta:Csá! Mi lehet a nyűgje a csomiajtómnak, nem húzza le a motor,ezért állandóan nyitva van. Ha megnyomom a nyitógombot, akkor nyit, hallom a motort, de be nem zár.
2015.12.31. 12:38
SvidronyA írta:bendegúz írta:Csá! Mi lehet a nyűgje a csomiajtómnak, nem húzza le a motor,ezért állandóan nyitva van. Ha megnyomom a nyitógombot, akkor nyit, hallom a motort, de be nem zár.
Hétfőn megyek Paksra, megnézzük?
Ha jól sejtem (majd Gallaca megerősít avagy megcáfol), ugyanaz a kínja, mint Melániának; van rá ideiglenes gyógyszer (talán)
2015.12.31. 12:51
bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Csá! Mi lehet a nyűgje a csomiajtómnak, nem húzza le a motor,ezért állandóan nyitva van. Ha megnyomom a nyitógombot, akkor nyit, hallom a motort, de be nem zár.
Ha jól sejtem (majd Gallaca megerősít avagy megcáfol), ugyanaz a kínja, mint Melániának; van rá ideiglenes gyógyszer (talán)
És mi az? Remélem csak kapcsoló baja van! Hétfőn meg melózok fél ötig. Mikor jössz?
2015.12.31. 13:46
SvidronyA írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Csá! Mi lehet a nyűgje a csomiajtómnak, nem húzza le a motor,ezért állandóan nyitva van. Ha megnyomom a nyitógombot, akkor nyit, hallom a motort, de be nem zár.
És mi az? Remélem csak kapcsoló baja van! Hétfőn meg melózok fél ötig. Mikor jössz?
Inpaval meg tudjuk nézni a kapcsolót is, a motort is. Nekem a zárszerkezet ment el borért; nem tartja meg bezárt állapotban, de kinyitni sem engedi a kapcsolóval (mechanikusan a vésznyitóval lehet). Az Inpaval le tudtuk zárni, így is marad, míg ki nem cseréljük a zárat, mert addig az üvegajtón keresztül tudom használni a csomagteret.
Reggel 1/2 8 körül már ott vagyok és nagyjából akkor végzek, amikor te. Ha nincs garázsod/hely, ahol átnézzük, eljöhetsz a céghez is, be tudjuk vinni a műhelybe, ahol van fény és nem fagyunk meg
2015.12.31. 14:03
bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:SvidronyA írta:bendegúz írta:Csá! Mi lehet a nyűgje a csomiajtómnak, nem húzza le a motor,ezért állandóan nyitva van. Ha megnyomom a nyitógombot, akkor nyit, hallom a motort, de be nem zár.
Inpaval meg tudjuk nézni a kapcsolót is, a motort is. Nekem a zárszerkezet ment el borért; nem tartja meg bezárt állapotban, de kinyitni sem engedi a kapcsolóval (mechanikusan a vésznyitóval lehet). Az Inpaval le tudtuk zárni, így is marad, míg ki nem cseréljük a zárat, mert addig az üvegajtón keresztül tudom használni a csomagteret.
Reggel 1/2 8 körül már ott vagyok és nagyjából akkor végzek, amikor te. Ha nincs garázsod/hely, ahol átnézzük, eljöhetsz a céghez is, be tudjuk vinni a műhelybe, ahol van fény és nem fagyunk meg
Az jó lenne! Ha meg tudnánk állapítani a hibát, már boldog lennék! Lezárni nem hiszem, hogy kellene, de majd meglátjuk!
Hétfőn du. hívlak! Köszi András!
2016.01.01. 20:42
2016.01.01. 22:53
bendegúz írta:Meggyógyult!!! Benyomtam kézzel a zár nyelvét, aztán kinyitottam a kulcson lévő gombbal, lecsuktam és behúzta a motor!
Azért este találkozhatunk András, ha még itt leszel.
2016.01.04. 19:03
2016.01.04. 20:58
2016.02.04. 01:49
2016.02.15. 08:24
2016.02.15. 13:50
bendegúz írta:Jó reggelt!
Emberek, az mitől lehet, hogy rajt a világítás, megállítom a kocsit, és csak néhány másodpercig van helyzetjelző, aztán lekapcsol?
Ha kirakom az irányjelzőt valamerre, akkor i setét van!![]()
Mondjuk szerencsém volt, mert tegnap délben rajta felejtettem a világítást, ma reggel meg elindultez lett gyanús. Körbenéztem és így vettem észre, hogy ez van. Nem tudom van-e összefüggés, hogy rajt maradt sokáig, vagy már régebb óta nem jó ezért nem merült le.
Köszi!
2016.02.15. 17:37
2016.02.15. 17:56
osiati írta:Sziasztok,
Olyan fura probléma jelentkezett egy 528i-ben hogy a vízhőfok visszajelző ahogy eléri a kék tartományt egyszer csak vissza esik teljesen hidegbe,majd pár perc múlva már az üzemmeleg középső állásba ugrik?
Valakinek van ötlete mi lehet a gond?
köszönöm előre is
2016.02.17. 20:54
2016.02.17. 21:12
Czakomester írta:Sziasztok!
Hasonló problémám van nekem is, de mégsem ugyan az! (E39 528i 1997) Nekem indulás után néhány kilóméterrel megszűnik az idex visszajelzésem (kint hibátlanul működik), a reflektor visszajelzésem (kint hibátlanul működik), és a rádióm (totál sötét a kijelző, és teljesen néma, se óra se semmi), és a tolató lámpám is. minden más hibátlanul működik. Ha áll az autó egy ideig, akkor ismét minden hibátlanul megy, de ha melegszik egy kicsit, egyből előjön a jelenség. Gyújtáskapcsoló lett cserélve, mondván, hogy az a baj, de nem az volt.Valami ötlet? Előre is köszi!
2016.02.18. 20:36
2016.02.18. 20:38