Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Azok a cégek találhatóak itt akik kedvezményt biztosítanak a klub tagjainak.
Hozzászólás küldése

Meg vagytok elégedve a munkámmal?

Meg vagyok elégedve
138
92%
Nem vagyok megelégedve
12
8%

Szavazatok száma : 150

Re: Muha Attila ( muhaati )

2015.03.10. 20:43

204d1 írta:
muhaati írta:KÖZLEMÉNY!
A neten megjelent egy oldal. :‎Metabond/muha SEMMI közöm az említett céghez!

Pedig rendeltem volna egy jó légyfogót tőled. :(

:hehe

2015.03.20. 19:10

Kedves ügyfeleim! A jövő héten, 23.-tól, 30.-ig technikai okok miatt zárva lesz a műhely.

2015.03.20. 21:04

muhaati írta:Kedves ügyfeleim! A jövő héten, 23.-tól, 30.-ig technikai okok miatt zárva lesz a műhely.

Csak nem betegség?!

2015.03.20. 21:06

hamoriarpi írta:
muhaati írta:Kedves ügyfeleim! A jövő héten, 23.-tól, 30.-ig technikai okok miatt zárva lesz a műhely.

Csak nem betegség?!
Maximum az autóé lehet technikai! :)

2015.03.20. 21:28

Imco írta:
hamoriarpi írta:

Csak nem betegség?!
Maximum az autóé lehet technikai! :)

Szétrántják a műhely elejét, régi billenős ajtót kivágják, és kap egy KLING redőnykaput.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2015.03.20. 23:14

rendes méretű autó befér e majd? :mrgreen:

2015.03.21. 08:51

Labi írta:rendes méretű autó befér e majd? :mrgreen:

Smart, kispolszki, toyota iq... ;)

G6-L11

2015.03.21. 08:52

Mostmár csak lambo férbe Gabi el kell adnod a franciát :)

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2015.03.21. 08:59

admin írta:

Szélességben nyerek kb 12 cm-t, de a magasság csak egy picit lesz nagyobb, mert a beton áthidalót nem akartam megbontatni.

2015.03.21. 11:05

muhaati írta:
admin írta:

Szélességben nyerek kb 12 cm-t, de a magasság csak egy picit lesz nagyobb, mert a beton áthidalót nem akartam megbontatni.

Ati akkor lefelé kell menni! :mrgreen: :nyelves:

2015.03.21. 11:15

Gallaca írta:
muhaati írta:
admin írta:

Vagy megemelni a mühelyt és alláfalazni B30-as ból kétsort :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gallaca, hamoriarpi
Értékelés: 9.52%

2015.03.21. 11:17

Gallaca írta:
muhaati írta:
admin írta:

Ha tudnád, már mennyire elegem van belőle!!!! Megyek lefele AZ AKNÁBA !!!

2015.03.21. 11:23

muhaati írta:
Ha tudnád, már mennyire elegem van belőle!!!! Megyek lefele AZ AKNÁBA !!!

Ati erre is jó az én tippem csak akkor kevés lesz a kétsor B30-as. Akna be betonoz és csápos emelő!! De így nagyobb klíma is kell ne felejtsd ki a költségvetésből. :) :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: 2 hamoriarpi, muhaati

2015.03.21. 12:36

A tisztesség részemről úgy kívánja, hozzá tegyek néhány szót...

Tegnap voltunk a Bömbivel Attilánál, a bemutatkozás nem sikerült fényesre, csúnyán késtem a megbeszélthez képest, de Attila korrektül fogadott - emiatt is minden tiszteletem az övé.
Volt vérátömlesztés (olajcsere), szűrők, diag, hűtő ellenőrzés, szelepcsere, és egy "gyors" felülvizsgálat. Mindezek ellenére számomra meglepően gyorsan helyre rakta Attila az autót, ezer köszönet érte!
Ami még meglepőbb volt számomra, izgágaságomban elfelejtett kérésekre/kérdésekre is készséggel válaszolt utólag, és messze menőkig kielégítő magyarázatokat kaptam. Kezdő Bömbis vagyok, hiába a sok olvasás már évek óta a fórumon. November óta van meg az autó, de az a 15-20 perc (vagy lehet, hogy több is volt) amíg Attilával beszélgettünk, mindent megváltoztatott bennem. Én még autószerelőben ilyen kellemesen nem csalódtam...
Egy-két hónapon belül ismét felkeresem, az első felfüggesztések és a féktárcsa rendbetételei miatt. Többen idiótának néznek, hogy oda-vissza 370 km-t utazok ezért, de engem meggyőzött, nekem megéri!

Még egyszer ezúton is köszönöm a gondos munkát és a segítőkészséget... Szavaztam is természetesen a megelégedettséget növelve, csak ajánlani tudom...
:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Papi az itt látható tagok köszönték meg: 2 muhaati, Tomi.i

2015.03.21. 18:35

Papi írta:A tisztesség részemről úgy kívánja, hozzá tegyek néhány szót...

Tegnap voltunk a Bömbivel Attilánál, a bemutatkozás nem sikerült fényesre, csúnyán késtem a megbeszélthez képest, de Attila korrektül fogadott - emiatt is minden tiszteletem az övé.
Volt vérátömlesztés (olajcsere), szűrők, diag, hűtő ellenőrzés, szelepcsere, és egy "gyors" felülvizsgálat. Mindezek ellenére számomra meglepően gyorsan helyre rakta Attila az autót, ezer köszönet érte!
Ami még meglepőbb volt számomra, izgágaságomban elfelejtett kérésekre/kérdésekre is készséggel válaszolt utólag, és messze menőkig kielégítő magyarázatokat kaptam. Kezdő Bömbis vagyok, hiába a sok olvasás már évek óta a fórumon. November óta van meg az autó, de az a 15-20 perc (vagy lehet, hogy több is volt) amíg Attilával beszélgettünk, mindent megváltoztatott bennem. Én még autószerelőben ilyen kellemesen nem csalódtam...
Egy-két hónapon belül ismét felkeresem, az első felfüggesztések és a féktárcsa rendbetételei miatt. Többen idiótának néznek, hogy oda-vissza 370 km-t utazok ezért, de engem meggyőzött, nekem megéri!

Még egyszer ezúton is köszönöm a gondos munkát és a segítőkészséget... Szavaztam is természetesen a megelégedettséget növelve, csak ajánlani tudom...

Vigyázz is arra a szép vasra :)

2015.03.21. 20:51

SvidronyA írta:
Papi írta:A tisztesség részemről úgy kívánja, hozzá tegyek néhány szót...

Vigyázz is arra a szép vasra :)

Szia,

Igyekszem/igyekszünk! Jövő héten jönnek haza a gyerekek, szépen le/ki lesz takarítva kézzel, bőrápoláson esik át, megkapja az új egyedi belső M-es szőnyeget is. Lassan nekünk is érik egy Bömbi-napló, gyűlnek az adatok, információk, tapasztalatok...

Nagyon örülök, hogy találkoztunk, minden jót Neked is!
:benzin :D

Papi

2015.05.13. 16:55

Voltam Muha Mesternél (is).

De ha nekem valaki azt mondja hogy az ember olyan laza mint a Rigalánc,akkor jól kiröhögöm.
Hát tényleg, olyan szöveg (duma) van,hogy végig vigyorogtam. Örömmel néztem volna végig ahogyan derékig beletúrva a motortérbe nagyműtétet csinál a kocsin (aminek korrekt állapotát Ati is megerősítette),és közben mondja a magáét, én meg szívom magamba az infókat,okosságot.
Ilyen szakit minden megyeszékhelyre! (ezt lehetne kampányszöveg is :P )
Csak azt sajnálom,hogy nagyon messze vagyok, és ha baj van akkor sajna lábon már nem tudok elmenni.

Köszi szépen a mai diag/kis szerelést, és hogy megnyugtattál engem a kocsi állapotát illetően.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bor3sz az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2015.08.07. 13:34

Én is beálltam az elégedett ügyfelek sorába. Attila nem szórakozik, villámgyors diagnózis, még gyorsabb javítás. Le a kalappal.
Megörvendeztettem egy kis cseh komlókivonattal, nem ellenkezett:)
Köszönöm!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek akos51 az itt látható tagok köszönték meg: muhaati

2015.08.14. 09:33

muhaati írta:
admin írta:

Pont jó jött az a 12 cm tegnapelőtt most :wink:
Így szépen befért az X5 :D

2015.08.14. 09:51

Ja a lényeg......
Tegnap előtt meglátogattam Ati bácsit az X5-el.Egy kis kötelező szervízre,izzító gyertyák-rellé cserére,műszaki állapot átvizsgálásra,ja és a fránya lemez kipucsonk betegség kiküszöbölésre(csere)pont találtam egyet otthon a polcon :wink:Már szépen el volt törve a hátsó részen"
Ati bácsi is meggyőzött arról,hogy jó állapotban örvend a kis autónk.Szerdán vittem délelőtt,csütörtök délelőtt kész is volt :wink:
Ezúttal is köszönöm a gyors,és precíz munkát neked. :kösz

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Schnitzer az itt látható tagok köszönték meg: muhaati
Hozzászólás küldése

VigLink badge