![]() |
2015.03.10. 20:43
204d1 írta:muhaati írta:KÖZLEMÉNY!
A neten megjelent egy oldal. :Metabond/muha SEMMI közöm az említett céghez!
Pedig rendeltem volna egy jó légyfogót tőled.
2015.03.20. 19:10
2015.03.20. 21:04
muhaati írta:Kedves ügyfeleim! A jövő héten, 23.-tól, 30.-ig technikai okok miatt zárva lesz a műhely.
2015.03.20. 21:06
Maximum az autóé lehet technikai!hamoriarpi írta:muhaati írta:Kedves ügyfeleim! A jövő héten, 23.-tól, 30.-ig technikai okok miatt zárva lesz a műhely.
Csak nem betegség?!
2015.03.20. 21:28
Imco írta:Maximum az autóé lehet technikai!hamoriarpi írta:muhaati írta:Kedves ügyfeleim! A jövő héten, 23.-tól, 30.-ig technikai okok miatt zárva lesz a műhely.
Csak nem betegség?!
2015.03.20. 23:14
2015.03.21. 08:51
Labi írta:rendes méretű autó befér e majd?
2015.03.21. 08:52
2015.03.21. 08:59
admin írta:Labi írta:rendes méretű autó befér e majd?
Mostmár csak lambo férbe Gabi el kell adnod a franciát
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2015.03.21. 11:05
muhaati írta:admin írta:Labi írta:rendes méretű autó befér e majd?
Szélességben nyerek kb 12 cm-t, de a magasság csak egy picit lesz nagyobb, mert a beton áthidalót nem akartam megbontatni.
2015.03.21. 11:15
Gallaca írta:muhaati írta:admin írta:Labi írta:rendes méretű autó befér e majd?
Szélességben nyerek kb 12 cm-t, de a magasság csak egy picit lesz nagyobb, mert a beton áthidalót nem akartam megbontatni.
Ati akkor lefelé kell menni!![]()
2015.03.21. 11:17
Gallaca írta:muhaati írta:admin írta:Labi írta:rendes méretű autó befér e majd?
Ati akkor lefelé kell menni!![]()
2015.03.21. 11:23
muhaati írta:
Ha tudnád, már mennyire elegem van belőle!!!! Megyek lefele AZ AKNÁBA !!!
2015.03.21. 12:36
2015.03.21. 18:35
Papi írta:A tisztesség részemről úgy kívánja, hozzá tegyek néhány szót...
Tegnap voltunk a Bömbivel Attilánál, a bemutatkozás nem sikerült fényesre, csúnyán késtem a megbeszélthez képest, de Attila korrektül fogadott - emiatt is minden tiszteletem az övé.
Volt vérátömlesztés (olajcsere), szűrők, diag, hűtő ellenőrzés, szelepcsere, és egy "gyors" felülvizsgálat. Mindezek ellenére számomra meglepően gyorsan helyre rakta Attila az autót, ezer köszönet érte!
Ami még meglepőbb volt számomra, izgágaságomban elfelejtett kérésekre/kérdésekre is készséggel válaszolt utólag, és messze menőkig kielégítő magyarázatokat kaptam. Kezdő Bömbis vagyok, hiába a sok olvasás már évek óta a fórumon. November óta van meg az autó, de az a 15-20 perc (vagy lehet, hogy több is volt) amíg Attilával beszélgettünk, mindent megváltoztatott bennem. Én még autószerelőben ilyen kellemesen nem csalódtam...
Egy-két hónapon belül ismét felkeresem, az első felfüggesztések és a féktárcsa rendbetételei miatt. Többen idiótának néznek, hogy oda-vissza 370 km-t utazok ezért, de engem meggyőzött, nekem megéri!
Még egyszer ezúton is köszönöm a gondos munkát és a segítőkészséget... Szavaztam is természetesen a megelégedettséget növelve, csak ajánlani tudom...
2015.03.21. 20:51
SvidronyA írta:Papi írta:A tisztesség részemről úgy kívánja, hozzá tegyek néhány szót...
Tegnap voltunk a Bömbivel Attilánál, a bemutatkozás nem sikerült fényesre, csúnyán késtem a megbeszélthez képest, de Attila korrektül fogadott - emiatt is minden tiszteletem az övé.
Volt vérátömlesztés (olajcsere), szűrők, diag, hűtő ellenőrzés, szelepcsere, és egy "gyors" felülvizsgálat. Mindezek ellenére számomra meglepően gyorsan helyre rakta Attila az autót, ezer köszönet érte!
Ami még meglepőbb volt számomra, izgágaságomban elfelejtett kérésekre/kérdésekre is készséggel válaszolt utólag, és messze menőkig kielégítő magyarázatokat kaptam. Kezdő Bömbis vagyok, hiába a sok olvasás már évek óta a fórumon. November óta van meg az autó, de az a 15-20 perc (vagy lehet, hogy több is volt) amíg Attilával beszélgettünk, mindent megváltoztatott bennem. Én még autószerelőben ilyen kellemesen nem csalódtam...
Egy-két hónapon belül ismét felkeresem, az első felfüggesztések és a féktárcsa rendbetételei miatt. Többen idiótának néznek, hogy oda-vissza 370 km-t utazok ezért, de engem meggyőzött, nekem megéri!
Még egyszer ezúton is köszönöm a gondos munkát és a segítőkészséget... Szavaztam is természetesen a megelégedettséget növelve, csak ajánlani tudom...
Vigyázz is arra a szép vasra
2015.05.13. 16:55
2015.08.07. 13:34
2015.08.14. 09:33
muhaati írta:admin írta:Labi írta:rendes méretű autó befér e majd?
2015.08.14. 09:51