![]() |
2015.02.28. 18:30
2015.02.28. 18:41
A "programozási műveletek" már necces!SvidronyA írta:
A némettel csak alapszinten boldogulok, viszont az angol leírásban egyértelműen benne van, hogy lehet vele hibakódot kiolvasni, törölni, továbbá programozási műveleteket végrehajtani. Tehát az eszköz -a leírás alapján- elviekben képes rá, "csak" megfelelő alkalmazás kell hozzá.
2015.02.28. 18:47
Imco írta:A "programozási műveletek" már necces!SvidronyA írta:
A némettel csak alapszinten boldogulok, viszont az angol leírásban egyértelműen benne van, hogy lehet vele hibakódot kiolvasni, törölni, továbbá programozási műveleteket végrehajtani. Tehát az eszköz -a leírás alapján- elviekben képes rá, "csak" megfelelő alkalmazás kell hozzá.Androidos cuccba még nem láttam DIS vagy más kábeleshez közeli tudást. Pont arra jó, hogy egy élőhibát sacc per kb behatároljon. De még ott sem lát mindent. Kár hogy nem mutattam meg. Jó, de a vásárlásnál ne legyen szempont.
2015.03.01. 12:42
2015.03.01. 12:56
szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javìtani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segìtségetteket!
2015.03.01. 13:55
szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javìtani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segìtségetteket!
2015.03.01. 15:32
SvidronyA írta:szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javìtani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segìtségetteket!
http://e39.hu/viewtopic.php?f=1&t=27
http://e39.hu/viewtopic.php?f=1&t=640
Olvasd végig ezeket, szinte mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.
Nagyon sokan nagyon sok időt fektettek bele a fenti rengeteg ismeret/tapasztalat megszerzésébe, megosztásába, Neked csak a töredékét kell: ELOLVASNI![]()
Persze ettől függetlenül is kap(hat)sz segítséget, de javaslom, kezd az elejénél, határold be, mid van, s mit szeretnél és ennek tükrében már meglesz az irány![]()
Jómagam is hasonló cipőben járok, hetek óta csak olvasom a különböző fórumtémákat és ennek eredményeképpen már látszik a fény az alagút végén...remélem nem a mozdony
2015.03.01. 15:42
Imco írta:szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javìtani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segìtségetteket!
Annyival kiegészíteném az előttem szólót, hogy nagyobb beruházás nélkül nem lesz komoly változás.
Azaz 1-2 pár hangszóró cserével nem lesz átütő siker, sajnos.
2015.03.01. 15:54
szasza0226 írta:Imco írta:szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javítani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segítségetteket!
Annyival kiegészíteném az előttem szólót, hogy nagyobb beruházás nélkül nem lesz komoly változás.
Igen tudom,én olyan 50-60 ezer forintott szánnák rá azért érdekelne milyen lehetőségek vannak! De most olvasgatok még,hátha sikerrel járok:) De addig is ha valaki tud jó infot, segítségét előre is köszönöm!
2015.03.01. 16:51
szasza0226 írta:SvidronyA írta:szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javìtani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segìtségetteket!
viewtopic.php?f=1&t=27
viewtopic.php?f=1&t=640
Nagyon sokan nagyon sok időt fektettek bele a fenti rengeteg ismeret/tapasztalat megszerzésébe, megosztásába, Neked csak a töredékét kell: ELOLVASNI![]()
Persze ettől függetlenül is kap(hat)sz segítséget, de javaslom, kezd az elejénél, határold be, mid van, s mit szeretnél és ennek tükrében már meglesz az irány![]()
Jómagam is hasonló cipőben járok, hetek óta csak olvasom a különböző fórumtémákat és ennek eredményeképpen már látszik a fény az alagút végén...remélem nem a mozdony
Köszi a válaszodat,most átfutom,remélem én is sikkerel járok a későbbiekben! Viszont majd érdekelne,hogy alakul a tiéd,milyen megoldást találtálDobhatnál egy pü hogy hova valosi vagy kapcsolat tartás céljából,szeretnék gyűjteni e39-es barátokat,úgyanis nemrég boldog tulaja lettem én is egy e39 -nek
![]()
És jók ha vannak tapasztaltabb társaim
Köszönöm segitségedett!
Kívánom,hogy megvalosuljon terved:)
Üdv:Szasza
2015.03.01. 17:18
SvidronyA írta:szasza0226 írta:SvidronyA írta:szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javìtani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segìtségetteket!
viewtopic.php?f=1&t=27
viewtopic.php?f=1&t=640
Köszi a válaszodat,most átfutom,remélem én is sikkerel járok a későbbiekben! Viszont majd érdekelne,hogy alakul a tiéd,milyen megoldást találtálDobhatnál egy pü hogy hova valosi vagy kapcsolat tartás céljából,szeretnék gyűjteni e39-es barátokat,úgyanis nemrég boldog tulaja lettem én is egy e39 -nek
![]()
Köszönöm segitségedett!
Szia,
Az adatlapomon mindent megtalálsz, beleértve a tartózkodási helyet is![]()
Ha tudok szívesen segítek, én már túl vagyok az általam javasolt fórumtémák többszöri végigolvasásán
2015.03.01. 17:21
szasza0226 írta:SvidronyA írta:szasza0226 írta:SvidronyA írta:szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javìtani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segìtségetteket!
viewtopic.php?f=1&t=27
viewtopic.php?f=1&t=640
![]()
Köszönöm segitségedett!
Szia,
Az adatlapomon mindent megtalálsz, beleértve a tartózkodási helyet is![]()
Ha tudok szívesen segítek, én már túl vagyok az általam javasolt fórumtémák többszöri végigolvasásán
gratula a kitartáshoz
2015.03.01. 19:47
2015.03.01. 20:02
Gallaca írta:szasza0226 írta:Imco írta:szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javítani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segítségetteket!
Igen tudom,én olyan 50-60 ezer forintott szánnák rá azért érdekelne milyen lehetőségek vannak! De most olvasgatok még,hátha sikerrel járok:) De addig is ha valaki tud jó infot, segítségét előre is köszönöm!
Azt nem írtad, milyen gyári hifid van. Az említett összegből egy suberősítő, és egy láda jön ki kb, egy belépő szintű első komponens szett további 25-30e ft-ot igényel. Olcsóbbat is lehet venni, csak felesleges. Egyébként már magában egy sub a csomiban nagyot javít a gyári hangzáson.
Ui: A fordított ékezetes karakterek használatát lehetőleg kerüld, mert megőrül tőle a fórum, és SQL hibát generál.
2015.03.01. 20:07
szasza0226 írta:Gallaca írta:szasza0226 írta:Imco írta:szasza0226 írta:Segítségeteket szeretném kérni: az automban gyári hifi van, de ennek a hangzásán szeretnék javítani! Tud esetleg valaki ajánlani az ajtókba,kalaptartoba hangszórókat? Esetleg valami szükséges hozzá? Köszönöm segítségetteket!
Azt nem írtad, milyen gyári hifid van. Az említett összegből egy suberősítő, és egy láda jön ki kb, egy belépő szintű első komponens szett további 25-30e ft-ot igényel. Olcsóbbat is lehet venni, csak felesleges. Egyébként már magában egy sub a csomiban nagyot javít a gyári hangzáson.
Ui: A fordított ékezetes karakterek használatát lehetőleg kerüld, mert megőrül tőle a fórum, és SQL hibát generál.
Gallaca küldtem pü-t! Köszi az informaciokat
2015.03.01. 21:51
2015.03.02. 21:00
2015.03.02. 21:33
2015.03.02. 22:35
SvidronyA írta:Kedves Klubtársak,
Egyik korábbi hsz-emben említettem, hogy írok az AVIN-nak e-mailt néhány, talán Számotokra is érdekes kérdésben, mivel a honlapjukon nem találtam megfelelő utalásokat. A hsz alján találjátok a kérdéseimet, itt fent pedig a kapott válaszokat. Remélem hasznát veszitek (már akit érdekel a holmi)![]()
2015.03.02. 22:48
szarvasdavid írta:SvidronyA írta:Kedves Klubtársak,
Egyik korábbi hsz-emben említettem, hogy írok az AVIN-nak e-mailt néhány, talán Számotokra is érdekes kérdésben, mivel a honlapjukon nem találtam megfelelő utalásokat. A hsz alján találjátok a kérdéseimet, itt fent pedig a kapott válaszokat. Remélem hasznát veszitek (már akit érdekel a holmi)![]()
En ket dolgot szurtem le:
- jol tudsz angolul))
- ok is
De a viccet felreteve, nem tunik rossznak. Mondjuk meg mindig sokallom. Bar ha 300al kevesebbert vettem volna a kocsit, es nem lenne benne gyarilag 16:9, lehet en is vennek egyet. Bar ezt az OBD dolgot nem ertem... Menet kozben akarnal olvasni infokat a kocsirol? Pl hiba ilyesmi?