![]() |
2014.09.24. 19:51
2014.09.24. 20:57
FeGyEnC írta:Hello
van egy 525D-m olyan kérdésem lenne hogy mennyi idő alatt kell elérnie a üzemi hőfokot a kocsinak ? reggel most hűvösebb volt az idő 8 fok körül és szerintem lassan érte el az üzemi hőfokot 6-10 km menetem az kocsival amire beállt középre viszont ahogy elhagyta a kis kék mezőt langyoskát kezdet nyomni ez így megfelelő ? ilyen lassan áll be a hőfok Köszönöm a válaszokat
2014.09.25. 06:03
pinyti írta:Valaki találkozott már hasonlóval (angol fórumokon sem nagyon van erről info)? Ha igen, úgy mitől van ez? Klímapanel halódik?
Válaszotok előre is köszönöm!
2014.09.25. 20:06
Imco írta:FeGyEnC írta:Hello
van egy 525D-m olyan kérdésem lenne hogy mennyi idő alatt kell elérnie a üzemi hőfokot a kocsinak ? reggel most hűvösebb volt az idő 8 fok körül és szerintem lassan érte el az üzemi hőfokot 6-10 km menetem az kocsival amire beállt középre viszont ahogy elhagyta a kis kék mezőt langyoskát kezdet nyomni ez így megfelelő ? ilyen lassan áll be a hőfok Köszönöm a válaszokat
Ha nincs kieg fűtésed akkor normális lehet.
Nekem is kb ennyi kell télen az üzemi hőfokhoz, igaz benzinessel.
Az autónk okos. Kb. 36 foktól kezdi fújni a levegőt befelé.
Mindezt a titkossal teszteltem 1-2 éve.
2014.09.25. 21:02
FeGyEnC írta:
Van benne kieg fütés meg elvileg programozható is azt még nem próbáltam hogy működik-e
2014.09.26. 20:22
Adam528 írta:pinyti írta:Valaki találkozott már hasonlóval (angol fórumokon sem nagyon van erről info)? Ha igen, úgy mitől van ez? Klímapanel halódik?
Válaszotok előre is köszönöm!
Kezdj egy áramtalanítással első körben, aztán teszt...szerintem
2014.09.26. 20:32
FeGyEnC írta:Imco írta:FeGyEnC írta:Hello
Van benne kieg fütés meg elvileg programozható is azt még nem próbáltam hogy működik-e
2014.09.26. 20:35
imi36 írta:FeGyEnC írta:Imco írta:FeGyEnC írta:Hello
+5 fok felett ne is próbáld, úgysem indul el
Nekem 530D új thermosztát, ~6-7-8-9 km mire óra szerint teljesen meleg.
2014.10.24. 19:14
2014.10.24. 20:35
Adam1981 írta:Sziasztok!:)
Valaki meg tudja mondani , miért nem fúj meleg levegőt az autóm??
Hideget azt tolja..ha benyomom a klímát még hidegebbet is fúj, de a meleg az egyáltalán nem jön , márpedig kezd hideg lenni odakint.
2 hónapig állt itthon a kocsi mert külföldön voltam.
32 fokra állítom , és a levegő szabályzó is a piroson van, de nem akarja azt a fránya meleg levegőt fújni.
A hűtővizem középen áll, úgyhogy lövésem sincs mi lehet a baj..
e39 touring 530d 2002/09 havi
Köszi szépen a válaszokat
2014.10.27. 12:33
2014.10.27. 12:43
2014.10.27. 13:04
denklo91 írta:Sziasztok!
Mostanában sajnos nem jártam itt a klubban, mert elfoglalt voltam.
Viszont ismét lenne egy kérdésem.
Keresek e39 m52b28 motorba állófütést. Találtam is egy e36-ból, ugyanezen motorból kiszerelt bontott webastot.
A srác szerint enyémbe gond nélkül, egyszerüen beépithető. Valóban ilyen egyszerüen be lehet épiteni?
Ad hozzá mindent. Pumpát, programórát és mindent.
Válaszokat előre is köszönöm!
2014.10.30. 23:50
2014.10.31. 06:25
Remekember írta:Sziasztok!
520D autóm manuális klímás,belső fűtés ventillátora nem működik.Hiába tekergetem nem történik semmi.Kerestem a biztosítékokat de nem találom a 75,76-ot amire jelzi,hogy illetékes lehet. Mil ehet a gond? Igy közlekedni sem egyszerű.
2014.10.31. 12:18
PeterE39 írta:Remekember írta:Sziasztok!
520D autóm manuális klímás,belső fűtés ventillátora nem működik.Hiába tekergetem nem történik semmi.Kerestem a biztosítékokat de nem találom a 75,76-ot amire jelzi,hogy illetékes lehet. Mil ehet a gond? Igy közlekedni sem egyszerű.
Ha a biztosítékok rendben, akkor
-süni (előtét ellenállás),
-vagy klímapanel,
-vagy maga a ventillátor.
Nagyjából valószínűség szerinti sorrendben, de legvalószínűbb az első.
2014.10.31. 13:07
admin írta:PeterE39 írta:Remekember írta:Sziasztok!
Ha a biztosítékok rendben, akkor
-süni (előtét ellenállás),
-vagy klímapanel,
-vagy maga a ventillátor.
Nagyjából valószínűség szerinti sorrendben, de legvalószínűbb az első.
Manuál klímánál szerintem nincs süni.De lehet tévedek.
2014.10.31. 13:38
admin írta:Manuál klímánál szerintem nincs süni.De lehet tévedek.
2014.10.31. 13:53
PeterE39 írta:admin írta:Manuál klímánál szerintem nincs süni.De lehet tévedek.
Ilyesmire biztosat csak hamoriarpi vagy gallaca tudna mondani fejből, de szerintem ugyanúgy kell lennie.
2014.10.31. 14:38
Imco írta:PeterE39 írta:admin írta:Manuál klímánál szerintem nincs süni.De lehet tévedek.
Ilyesmire biztosat csak hamoriarpi vagy gallaca tudna mondani fejből, de szerintem ugyanúgy kell lennie.
Azért Schitzer is elég biztosnak tűnik!![]()
Zo78-at kérjük meg hogy nyúljon a fűtés box mögé!![]()