![]() |
2014.03.07. 23:53
AlterEgg írta:Bummer írta:AlterEgg írta:Bummer írta:AlterEgg írta:Sziasztok!
Csekkoltad a lampaid hatuljat? Lapos csatis ugye mindketto?
Ergo nem kell a kieg csati...az akkor kell ha a hella fele retrofit kitet veszed es van lampankent egy-egy led modulod (vezerlod)...lampabol is ha joemlekszem 6V es 12V van...
Először is köszönöm a válaszokat!
Sok mindent nem kellett ellenőriznem, már a megvásárlásakor láttam, hogy a csatlakozók - sajnos - nem egyeznek.
Az enyém nem lapos csatis, hanem nevezzük párhuzamosnak, mivel a vezetékek 2 sorban, azaz párhuzamosan vannak (sorry, amiért nem szakszavakat használok). Amiket pedig vettem, azokba lapos csati megy.
Akkor a további kérdésem ezek fényében: így most mi is kellene nekem ahhoz, hogy szóra bírjam, ne vibráljon és hibának se írja be magát?
A kis fúrás nem jelent gondot.
Egyébként az első lámpáim már faceliftesek, ellenben az előző tulaj úgy oldotta meg, hogy fogyasztót kötött a vezetékére, így belülről van motortér világítás
2014.03.08. 00:30
Egy pelda...ha jol vettem le, neked ilyen csatid van 2x4 dugos...ebbol 6 van bepinezve...
Olvass vissza 2013.08.11 van egy feherindexes lampa...ott latod a csatit ami szerintem neked kell...8e korul van ha jol tudom...bimmer danit keresd Mobilgumi.hu
Lcm3 modul kell meg...szerintem szabinak van...
2014.03.08. 00:35
AlterEgg írta:
Egy pelda...ha jol vettem le, neked ilyen csatid van 2x4 dugos...ebbol 6 van bepinezve...
Olvass vissza 2013.08.11 van egy feherindexes lampa...ott latod a csatit ami szerintem neked kell...8e korul van ha jol tudom...bimmer danit keresd Mobilgumi.hu
Lcm3 modul kell meg...szerintem szabinak van...
Igen, a mostani csatlakozóm pont ilyen 2x4 dugós. Visszalapoztam az általad megadott időpontra, de nem találtam a fehér indexes lámpáról bejegyzést...viszont hiszek Neked, így elfogadom, hogy nekem AZ kell!
Bimmer Danit elérem itt is, vagy hívjam telefonon, ami a Mobilgumi.hu-n is szerepel?
Szabit milyen nicken keressem?
2014.03.09. 01:25
2014.03.09. 14:13
2014.03.09. 17:41
2014.03.09. 18:09
2014.03.09. 20:20
2014.03.09. 20:36
2014.03.09. 20:42
AlterEgg írta:Tisztelt fórumtársak!
e39 sedanhoz keresek szép állapotú combtámaszos fekete bőrüléseket. Előny, ha a hátsó dönthető.
Illetve szép állapotban lévő egyindítós kormányt. Van kettő is, de mindegyiket bőröztetni kellene...

2014.03.10. 19:24
2014.03.10. 19:36
Bummer írta:Sziasztok!
Nincs valakinek egy lepukkant, kikopott 97-es sor6-ba valo (ha jol tudom nem szervotronikos) kormanymuve?
Elore is koszi!
Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el
2014.03.10. 19:50
hamoriarpi írta:Bummer írta:Sziasztok!
Nincs valakinek egy lepukkant, kikopott 97-es sor6-ba valo (ha jol tudom nem szervotronikos) kormanymuve?
Elore is koszi!
Vannak ennek az ügynek buktatói, árnyoldalai.
2014.03.10. 19:55
Bummer írta:hamoriarpi írta:Bummer írta:Sziasztok!
Elore is koszi!
Mint mindennek...kaptam egy felajanlast...adnek egy lehetoseget...aztan majd meglatjuk mi lesz belole...csak kene hozza egy kikopott kormanymu...
2014.03.10. 20:01
hamoriarpi írta:Bummer írta:hamoriarpi írta:Bummer írta:Sziasztok!
Elore is koszi!
Mint mindennek...kaptam egy felajanlast...adnek egy lehetoseget...aztan majd meglatjuk mi lesz belole...csak kene hozza egy kikopott kormanymu...
Sok sikert, türelmet, kitartást kívánok!
2014.03.10. 20:49
Bummer írta:hamoriarpi írta:Bummer írta:hamoriarpi írta:Bummer írta:Sziasztok!
Elore is koszi!
Sok sikert, türelmet, kitartást kívánok!
Igazabol azon kivul, h leadom 2 helyen a kormanymuvet es Ati berakja ha minden ok, semmi dolgom nincs...ha valamelyik lepcson elakad a tortenet...a tapasztalat amit nyerek veszteni nem vesztek semmit...
Csak egyenlore nem tudom honnan szerezzek...te mit csinaltal annones most mikor cserelted?
2014.03.11. 01:08
Bummer írta:AlterEgg írta:Tisztelt fórumtársak!
e39 sedanhoz keresek szép állapotú combtámaszos fekete bőrüléseket. Előny, ha a hátsó dönthető.
Illetve szép állapotban lévő egyindítós kormányt. Van kettő is, de mindegyiket bőröztetni kellene...
Sport ules...vagy az aprodon vagy a jofogason lattam valamelyik nap...ez kicsit keresd magad akciode ha latok, szolok...
Kormany...en 1 honapja vettem egy patentot 28e-ert...egyedul egy gyuru nyom van benne amit kb nekem sikerult beleraknom
Attol, h borozni kell en megvennem ha jo aron van, foleg, h k**** ritka...15e korul gyonyoruen megcsinaljak...vagy vehetsz Danitol 90e-ert makulatlant
Azert 10+-os autoknal ne varjunk mar makulatlansagot...foleg ne olcson...M-kormany meg nem arrol hires, h a lengyel piacon halmokban all
2014.03.11. 07:38
AlterEgg írta:Bummer írta:AlterEgg írta:Tisztelt fórumtársak!
Sport ules...vagy az aprodon vagy a jofogason lattam valamelyik nap...ez kicsit keresd magad akciode ha latok, szolok...
Kormany...en 1 honapja vettem egy patentot 28e-ert...egyedul egy gyuru nyom van benne amit kb nekem sikerult beleraknom
Attol, h borozni kell en megvennem ha jo aron van, foleg, h k**** ritka...15e korul gyonyoruen megcsinaljak...vagy vehetsz Danitol 90e-ert makulatlant
Azert 10+-os autoknal ne varjunk mar makulatlansagot...foleg ne olcson...M-kormany meg nem arrol hires, h a lengyel piacon halmokban all
Lehet félreérthető volt a kormányos résznél a "van kettő is, de bőröztetni kell" kijelentésem.
Nekem van kettő darabom (egy a kocsiban, egy meg külön).
Leadtam bőröztetni az egyiket még november elején. Ismerős ismerőse készítette volna el, de 1 hete visszahoztam, mert még mindig nem jutott el oda negyed év után![]()
Itt Szfváron ajánlottak egyet, de láttam egy munkáját, ami nem győzött meg. Egyébként nem M-es kormány, csak egy szimpla. Nem várom el, hogy makulátlan legyen, de láttam már csodátgondoltam, ha esetleg találnék olyat, az mégis csak gyári, amit semmi nem űberel, és talán még 30-40ezret használható is lenne.
Bőrüléseket keresgélem már egy ideje, de fekete, combtámaszosat nem találtam. Volt egy leharcolt, de azzal semmit nem érnék, mert azt is fel kellene javíttatnom rendesen.
Egyébként most úgy néz ki, hogy lehet lesz egy hátsó. Minden csak az ártól függ. Ha olcsóbban kijövök a hátsóval, mintha méretpontos huzatot vennék rá, akkor megveszem, az elsőkre meg megcsináltatom a huzatot, ha már egyszer az ülések meg vannak.
Mindenesetre köszönöm a reakciód!
2014.03.11. 07:39
2014.03.11. 07:52
Haminda írta:Az enyembol majd 300 ezer után egy közel hibátlan darab jött ki... Majd beleraktam egy brutal kopott szív M-est![]()
Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el