![]() |
2013.09.02. 10:30
2013.09.15. 10:13

2013.09.15. 19:47
LeviM5 írta:Autópályán 150-nel poroszkálva, román kocsisort előzve egy 911-es carerra jött rám villogva, hogy takarodjak. Persze, majd belefordulok a mellettem haladókba, akiket épp előzök, vagy kimegyek a fűre, csak hogy utat engedjek.![]()
Nem ismerem annyira de azt láttam a tükörből, hogy 911, nem tudom milyen motor, gt3, turbó, vagy mi lehetett, de jelentem kicsit lemaradozott.![]()
Előzésben lévőt miért villognak le, én ha pl. kamion előzése közben érek valakit, hova menjen, minek villogni, köddé nem tud válni.![]()
Másrészt bőven elég a 150, mert 200-zal nyer kb 1500m előnyt, aztán úgyis kijönnek elé a közlekedők. Na mindegy, legalább ki lett kormolva a vas.![]()
2013.10.03. 00:38
2013.10.03. 12:56
2013.10.03. 16:08
leslie írta:Manapsag mar nem is elmenyek, hanem elmenytelensegek vannak !!! Senki nem akar menni egy jot !!!
Felhaborito !!!Minap pl. palya, beallok egy Porsche Boxster seggebe - gondoltam, hogy kiprobalom, hogy mennyire tudom vele tartani a lepest ... Az eredmeny nem lett volna ketseges, hogy melyik lett volna jobb...
Levillogom,, erre mit csinal ??? Lehuzodik ...![]()
![]()
2013.10.03. 19:34
leslie írta:Manapsag mar nem is elmenyek, hanem elmenytelensegek vannak !!! Senki nem akar menni egy jot !!!
Felhaborito !!!Minap pl. palya, beallok egy Porsche Boxster seggebe - gondoltam, hogy kiprobalom, hogy mennyire tudom vele tartani a lepest ... Az eredmeny nem lett volna ketseges, hogy melyik lett volna jobb...
![]()
2013.10.03. 20:44
LeviM5 írta:leslie írta:Manapsag mar nem is elmenyek, hanem elmenytelensegek vannak !!! Senki nem akar menni egy jot !!!
![]()
Sokan nem hajtanak már, mert drága a nafta és drága a bünti.
De az élménytelenség ellen tenni is lehet(ne), mert nem csak a sebességről szól(na) ez a topicKözös mosás, szerelgetés, vagy valami program. Mi itt vagyunk páran akik összejárunk, bár Zamárdi óta sajnos nem volt rá lehetőség. De van egy olyan 8-10 autós kis Westbimmers csapat.
De elég sok a Pest környéki tag, nem hiszem el, hogy havi 1x nem lehet egy mekinél összeröffenni. Ahogy volt már rá példa, az alléban találkoztunk és onnan mentünk át az osztyapenkó mekihez. De sajnálom, hogy nincs egy szervízes klubtag, mint pl. a Karesz Veszprémben, akinél hétvégén meglennének a körülmények, közös szerelésre, mosásra, van kávégép, ebédlő, nagy parkoló, stb. Rengeteg szerelős talit hoztunk nála össze, olajcserék, festegetés, kerékcsere, hatalmas diagolások, Madox először ide jött el a kompresszoros vadállattal Kecskemétről. Egy ilyen valahol Pest környékén lehetne a "BÁZIS", ahová mindenki bármikor betérhetne.
2013.10.03. 21:03
leslie írta:LeviM5 írta:leslie írta:Manapsag mar nem is elmenyek, hanem elmenytelensegek vannak !!! Senki nem akar menni egy jot !!!
![]()
Sokan nem hajtanak már, mert drága a nafta és drága a bünti.
De az élménytelenség ellen tenni is lehet(ne), mert nem csak a sebességről szól(na) ez a topicKözös mosás, szerelgetés, vagy valami program. Mi itt vagyunk páran akik összejárunk, bár Zamárdi óta sajnos nem volt rá lehetőség. De van egy olyan 8-10 autós kis Westbimmers csapat.
De elég sok a Pest környéki tag, nem hiszem el, hogy havi 1x nem lehet egy mekinél összeröffenni. Ahogy volt már rá példa, az alléban találkoztunk és onnan mentünk át az osztyapenkó mekihez. De sajnálom, hogy nincs egy szervízes klubtag, mint pl. a Karesz Veszprémben, akinél hétvégén meglennének a körülmények, közös szerelésre, mosásra, van kávégép, ebédlő, nagy parkoló, stb. Rengeteg szerelős talit hoztunk nála össze, olajcserék, festegetés, kerékcsere, hatalmas diagolások, Madox először ide jött el a kompresszoros vadállattal Kecskemétről. Egy ilyen valahol Pest környékén lehetne a "BÁZIS", ahová mindenki bármikor betérhetne.
Szep alom Levi !!! Bp.-i bazis.... de szep is lenne !
Viszont itt Pesten mindenki siet, rohan, stb... mas a kornyezet! Es ez nem kifogas!
Amugy penteken estenkent a Lurdy-haz melygarazsaban van bimmer tali....
2013.10.04. 08:43
2013.10.04. 11:13
Kovee írta:El is indulunk Becs utcain, mikor közli hogy most padlogazon megyünk, 3.ban kb 60-al, gyorsulasa megegyezett egy ezres swiftevel. Mivel 530d-t hajtok mar egy eve igy tudom hogy megy a jo 30d.Mondtam neki hogy helycsere En vezetek o csak szamolja a masodperceket 0-100 ig, majdnem 20masodperc kellett mig fel tornazta magat az auto 100-re. Ennek ranezesre nem volt semmi baja csak a torka volt veres.
2013.10.04. 19:07
Gallaca írta:Kovee írta:El is indulunk Becs utcain, mikor közli hogy most padlogazon megyünk, 3.ban kb 60-al, gyorsulasa megegyezett egy ezres swiftevel. Mivel 530d-t hajtok mar egy eve igy tudom hogy megy a jo 30d.Mondtam neki hogy helycsere En vezetek o csak szamolja a masodperceket 0-100 ig, majdnem 20masodperc kellett mig fel tornazta magat az auto 100-re. Ennek ranezesre nem volt semmi baja csak a torka volt veres.
Akkor viselkedett így az enyém, mikor az egr vezérlő-légtömegmérő kombó szar volt.
2013.10.19. 00:32
![]()
hogy haladjunk valamit2013.10.19. 07:14
lepke írta:Már rávettem az asszonyt hogy legalább a 150-es tempót érjük el pályánhogy haladjunk valamit
De ennél a tempónál sem előztek meg sokan Tiszaújváros-Budapest maximum 2-3 kocsi, nem mernek már nagyon száguldozni az emberek
2013.10.25. 16:13
2013.10.25. 17:38
AlpinaFan írta:Imco írta:145-150 tempómattal járok itthon pályán.
Szóval miattad nem lehet normális tempóval autózni.
2013.10.25. 17:52
Imco írta:AlpinaFan írta:Imco írta:145-150 tempómattal járok itthon pályán.
Szóval miattad nem lehet normális tempóval autózni.
Én kérek elnézést!
![]()
160-tól megindul a fogyasztásom.
A sebességgel nincs bajom.
2013.10.25. 18:00
2013.10.25. 19:37
AlpinaFan írta:![]()
![]()
Vagy azért annyira nem vészes a helyzet?
2013.10.25. 19:41
Imco írta:Én nagy benzin fun vagyok.