Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Gyári alufelni garnitura!

2013.08.07. 21:48

Zsolt írta:
Zsolt írta:Sziasztok,

Eladó egy garnitúra gyári eredeti 19"-os Styling 235 alufelni nyári gumikkal, kifogástalan állapotban.
Felnik: 8,5x19 ET25, agyméret 74,1mm
Gumik: Continental SportContact2 245/35ZR19 6mm
A kerekek hibátlanul futnak, soha nem voltak hegesztve vagy görgőzve (a mérete ellenére 20-30g-nál nagyobb súly nincs rajtuk), és esztétikailag is kifogástalanok.
5er GT F07 és a 7er F01 ff gyári felnije, de E39-E60, és egyéb 5-ös, 7-es Bmw-re is felrakható. Nagyon látványossá teszi az autót!
E39-re (vagy akár E60-ra) szerelhető kisebb nyári garnitúra csere-beszámítás érdekel!
Katt a képekre a nagyításhoz:
(kérés esetén e-mailben tudok jó minőségű képeket küldeni)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
320e Ft
harminc/330-3648
Üdv, Zsolt

Vegyétek, vigyétek, kisebb felni garnitúrát még mindig be tudok számítani! :)
Kép

Uploaded with ImageShack.us

2013.08.07. 21:53

Zsolt írta:
Kép

Mindig megcsodálom ha hirdeted. A felnit is és az autódat is... :franko:
Nagyon csinos kombó, kár hogy nem D...

2013.08.07. 22:00

jlaci74 írta:
Zsolt írta:
Kép

Köszi szépen! :franko:
Több, mint 2000km-t mentem annak idején, mire ezt sikerült megtalálni. Még egy ajtó rányitás nyom sincs rajta, és a fényezési is teljesen gyári. Volt előtte több E39 diesel gépem is, de most a benzinessel barátkozom! :wink:

2013.08.07. 22:39

Styling 65 felni garnituranak mennyi a realis piaci ara? Tudom, hogy allapot fuggo, dw megis valami tampontot tudna valaki adni?

2013.08.08. 00:00

Zsolt írta:
jlaci74 írta:
Zsolt írta:
Kép

Több, mint 2000km-t mentem annak idején, mire ezt sikerült megtalálni. Még egy ajtó rányitás nyom sincs rajta, és a fényezési is teljesen gyári. Volt előtte több E39 diesel gépem is, de most a benzinessel barátkozom! :wink:

az enyém is ilyen (már a színe, festve már volt sajna) leszámítva, hogy nincs ilyen szép felnim, de most hogy nézem, az az M-es fityfene a csomagtartón tetszetős nagyon...elgondolkodtam :wink: (nem a felnin, az nagyon drága nekem :(

2013.08.08. 07:41

Gabesz81 írta:
Zsolt írta:
jlaci74 írta:
Zsolt írta:
Kép

az enyém is ilyen (már a színe, festve már volt sajna) leszámítva, hogy nincs ilyen szép felnim, de most hogy nézem, az az M-es fityfene a csomagtartón tetszetős nagyon...elgondolkodtam :wink: (nem a felnin, az nagyon drága nekem :(

Azt is be lehet utólag szerezni, gondolom nem egy nagy költség (ezen már volt, mikor vettem...)

Na de ne romboljuk szét a hirdetéseket, ez a gyönyörű felni még mindig eladó, csere-beszámítás lehetséges! :franko:

2013.08.08. 09:36

morv írta:Styling 65 felni garnituranak mennyi a realis piaci ara? Tudom, hogy allapot fuggo, dw megis valami tampontot tudna valaki adni?

Állapot függő szerintem, de egy hibátlan gyári felni 150-200 között mozog valahol...már ha kapsz egyáltalán :lol:

2013.08.08. 09:41

Janika_86 írta:
morv írta:Styling 65 felni garnituranak mennyi a realis piaci ara? Tudom, hogy allapot fuggo, dw megis valami tampontot tudna valaki adni?

Állapot függő szerintem, de egy hibátlan gyári felni 150-200 között mozog valahol...már ha kapsz egyáltalán :lol:

OFF: Janika - csak én maradtam le...? Adatlapon e38 ? Képeket, részleteket !

2013.08.08. 10:19

Este Viberen küldök fotót, mert kimoderálnak innen minket :D

2013.08.08. 10:33

Janika_86 írta:

ebay

2013.08.08. 10:36

Még 4 és fél nap van hátra 700 alatt biztos nem áll meg...

2013.08.09. 06:50

Janika_86 írta:

Ezt per darabra erted vagy garniturara?
Haminda, o hirdet angolon is 900 gbp fix aron.

2013.08.09. 07:03

Itt valami félreértés lesz...Én nem keresek ilyen felnit...Kérdezted, hogy reális áron mennyiért lehet ilyen felnit venni. Na már most gondolom nem egy darab kellene hanem négy.Reális áron 150.000-200.000 között kell az árnak lennie.Lehet hogy ő 300.000-ért szeretné eladni, lehet hogy angliában meg is veszik annyiért, de itthon ez nem jellemző, ahogy az autók árai sem annyi kint mint itthon, nem beszélve az állapotról.

2013.08.09. 08:19

morv írta:
Janika_86 írta:

Ezt per darabra erted vagy garniturara?
Haminda, o hirdet angolon is 900 gbp fix aron.

Nem az én hirdetésem, csak azért linkeltem be mert ez kb reális áron fog elmenni, ellenben a fix áras aukcióval.

2013.08.09. 12:02

Janika_86 írta:Itt valami félreértés lesz...Én nem keresek ilyen felnit...Kérdezted, hogy reális áron mennyiért lehet ilyen felnit venni. Na már most gondolom nem egy darab kellene hanem négy.Reális áron 150.000-200.000 között kell az árnak lennie.Lehet hogy ő 300.000-ért szeretné eladni, lehet hogy angliában meg is veszik annyiért, de itthon ez nem jellemző, ahogy az autók árai sem annyi kint mint itthon, nem beszélve az állapotról.

Tudom, hogy nem keresel, , csak s kerdesemre valaszoltal, csak ahogy irtad "de egy hibátlan gyári felni" elegge ugy hangzott, mintha egy darabra ertened az arat.
A Haminda altal linkelt nemet ebayes (lengyel) csavo vadi uj garniturat hirdet, a nemeten licites, az angolon meg fix aras eladas.
Kaptam egy ajanlatot egy gumizott hasznalt garniturara, 300 GBPert adna az elado, jovo heten megyek vissza, addig tartja nekem. Ket elso gumi kuka, hatsok 50-60%on. Meg nem lattam oket, egy haver tudta, hogy ilyet akarok, o beszelt az eladoval.

2013.08.12. 12:57

Ilyet kerestetek páran, nem ? De :mrgreen: :

"
E39 M5-ről eladóak a gyári kerekek!!
80/-os gumival.
270-ezer! Fix!
704334564
Kérésre küldök képet!!
Sopron "

2013.08.12. 19:55

jlaci74 írta:Ilyet kerestetek páran, nem ? De :mrgreen: :

"
80/-os gumival.
270-ezer! Fix!
704334564
Kérésre küldök képet!!
Sopron "

Megkérdeztem, már el is adták! Ez gyors volt! :doglotlo:

2013.08.13. 07:06

Zsolt írta:
jlaci74 írta:Ilyet kerestetek páran, nem ? De :mrgreen: :

"
80/-os gumival.
270-ezer! Fix!
704334564
Kérésre küldök képet!!
Sopron "

Megkérdeztem, már el is adták! Ez gyors volt! :doglotlo:

Ez igen gyors volt.... :facepalm:

2013.08.13. 21:57

Akciós ár !!! már nagyon nem férek tőlük .... :D

Eladó : E60 kerékszett
2 felnin apró padkasérülés 2 hibátlan, nem ütnek, nem ráznak, kupakok megvannak, gumik nem zúgnak , belső széle kopottabb...
Azonnal hadra fogható.
Felni: 7,5x17 ,et 16, 5x120
Gumi : 225/50r17 Falken
7o453528nyolc

Kép

Kép

2013.08.13. 22:43

jlaci74 írta:Akciós ár !!! már nagyon nem férek tőlük .... :D

A lényeg lemaradt!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Kovee
Értékelés: 4.76%