![]() |
2013.06.24. 18:13
bmw520ds írta:leslie írta:simi64 írta:bmw520ds írta:leslie írta:Ma volt egy kis elmeny :
Passat 1.9 pd dp tt i ( pdtdi- minek bonyolitjak ezt ?! ) : 150 felett elfogy
Opel Calibra : egesz jol jon ( mogottem) , de az is elfogy 160 korul....
Élmény??? Mi? Kétezres motoros autót 150km felett elhagyni? Ugyan máCalibrésön a legerősebb is csak 150 ló, gondolom nem 204 xi darab volt, mert azok szemétkupacok, igaz, van 1% ami rendbe van rakva, na az szedi is a papucsot...Nahát, most csalódtam kicsit.
Kíváncsi lennék melyik Passat volt. Azért akad egy őszinte kérdésem, legalább 150-ig jól ment?
A Fosvágent én is otthagyom, (kivéve Phaeton) meg a villámosat is![]()
Nekem fullon volt a csomagtartom.... Viszont a Passat nem ment szatul. Lehet, hogy chippelve volt.... ( egy mezei Passat nekem sem kihivas ! )
De nem gond : lehet, hogy az en vasam egy gyenge 530 es csak ugy megy, mint egy 520-as
Passatok nem mennek szarul. Ezért adtam el a hathengeres 150 lóerős benzinesemet anno. Ja igen, az 520d azért lenyomja még az 1.4 HDI és hasonló társait, meg ha van lendület kamiont is átugrik, amúgy gyenge ebbe a kasztniba mint ahogy itt már oly sokszor olvasgattuk.Pontosan úgy megy ahogy egy PDTDI Passat. Ezért kérdeztem hogy 150-ig hogy ment.
2013.06.24. 18:18
2013.06.24. 18:49
bmw520ds írta:A hozzáállás volt bosszantó, mert a pénzünk kellett, de a parkolójegy drága volt arra, hogy megszégyenülten tolatgatva kikullogjunk a rendezvényről.
2013.06.24. 20:28
kzolee írta:bmw520ds írta:A hozzáállás volt bosszantó, mert a pénzünk kellett, de a parkolójegy drága volt arra, hogy megszégyenülten tolatgatva kikullogjunk a rendezvényről.
Lehangoló.
Sosem voltam még Vadkerten, de ezek után nem tudom érdemes -e egyáltalán menni...
2013.06.24. 20:37
MChris írta:kzolee írta:bmw520ds írta:A hozzáállás volt bosszantó, mert a pénzünk kellett, de a parkolójegy drága volt arra, hogy megszégyenülten tolatgatva kikullogjunk a rendezvényről.
Lehangoló.
Sosem voltam még Vadkerten, de ezek után nem tudom érdemes -e egyáltalán menni...
DS se volt,ez Zamárdiban volt,és történethez hozzátartozik hogy Gabi Pözsóval akart bejönni (audis sem jöhetett be,márka találkozó erről szól.)
2013.06.24. 20:50
kzolee írta:MChris írta:kzolee írta:bmw520ds írta:A hozzáállás volt bosszantó, mert a pénzünk kellett, de a parkolójegy drága volt arra, hogy megszégyenülten tolatgatva kikullogjunk a rendezvényről.
Lehangoló.
DS se volt,ez Zamárdiban volt,és történethez hozzátartozik hogy Gabi Pözsóval akart bejönni (audis sem jöhetett be,márka találkozó erről szól.)
Szerintem úgy lett volna korrekt, ha azt mondják a kapunál, amit Te is.
"Figyu, öcsi, ez egy márkatalálkozó, ide az off kocsiddal nem jöhetsz be. Ha érdekel a rendezvény, parkolj le itt kint, és utána vegyél jegyet."![]()
Akkor most elnézést a Vadkert szervezőitől, ha ez nem náluk volt.
2013.06.24. 20:51
kzolee írta:MChris írta:kzolee írta:bmw520ds írta:A hozzáállás volt bosszantó, mert a pénzünk kellett, de a parkolójegy drága volt arra, hogy megszégyenülten tolatgatva kikullogjunk a rendezvényről.
Lehangoló.
"Figyu, öcsi, ez egy márkatalálkozó, ide az off kocsiddal nem jöhetsz be. Ha érdekel a rendezvény, parkolj le itt kint, és utána vegyél jegyet."![]()
2013.06.24. 21:04
2013.06.24. 21:15
LeviM5 írta:kzolee írta:MChris írta:kzolee írta:bmw520ds írta:A hozzáállás volt bosszantó, mert a pénzünk kellett, de a parkolójegy drága volt arra, hogy megszégyenülten tolatgatva kikullogjunk a rendezvényről.
Lehangoló.
Gabi ezen zsörtölődik, már egy éve. Mondtam neki, hogy hagyja a fenébe, mert a Ford Focusunkkal nekem eszem ágában nem lenne egy BMW talira bemenni, mert nem oda való.
2013.06.26. 20:29
2013.06.26. 20:39
2013.06.26. 21:19
bmw520ds írta: Emlékeim szerint, fejlett légrugós csillapítása van azoknak.
2013.06.27. 00:25
kzolee írta:bmw520ds írta:Egy szarrakás ahogy van az a kocsi, a Quatro hajtás a kanyarban hol van???
Mostmár tudjuk Simi, hogy álnéven is irogatsz!
2013.06.30. 18:01

2013.06.30. 21:27
2013.06.30. 21:42
bmw520ds írta:
///Mennyei!
Mit éreztél, hogy viselkedik kanyarban? Mert a kapucnisok mindig ezt mondják, lent a súlypontja, merev mint a fax, ezért jobb a cópénál. Igazuk van?
Megbánta a srác, hogy nem M5-öt vett. Miután vezette az enyém, nagyon elcsodálkozott. (mint mondta, a sok "hozzáértő" tántorította el és így lett az M3. Többek között mondták neki, hogy a vanos az nem jó, mert állítani kell x ezer km-enként...) Videót majd megmutatom.
2013.06.30. 21:57
LeviM5 írta:bmw520ds írta:
///Mennyei!
Mit éreztél, hogy viselkedik kanyarban? Mert a kapucnisok mindig ezt mondják, lent a súlypontja, merev mint a fax, ezért jobb a cópénál. Igazuk van?
Én nem vettem észre semmit, vagyis szépen feküdt a kanyarokban, lenyitott tetővel, szóval ha nem tudtam volna, azt hittem volna nem kabrió, sőt. Nem volt kényelemes, eléggé kemény és jól kivan(kilehet) merevítve. Bár nem igazán tudom hasonlítani sima M3-hoz mert azt még nem vezettem, így nem tudom az milyen.![]()
Készült pár nem leközölhető videó. Próbált utánam jönni szegény...Megbánta a srác, hogy nem M5-öt vett. Miután vezette az enyém, nagyon elcsodálkozott. (mint mondta, a sok "hozzáértő" tántorította el és így lett az M3. Többek között mondták neki, hogy a vanos az nem jó, mert állítani kell x ezer km-enként...) Videót majd megmutatom.
2013.07.01. 00:24
Gabesz81 írta:LeviM5 írta:bmw520ds írta:
///Mennyei!
Én nem vettem észre semmit, vagyis szépen feküdt a kanyarokban, lenyitott tetővel, szóval ha nem tudtam volna, azt hittem volna nem kabrió, sőt. Nem volt kényelemes, eléggé kemény és jól kivan(kilehet) merevítve. Bár nem igazán tudom hasonlítani sima M3-hoz mert azt még nem vezettem, így nem tudom az milyen.![]()
Készült pár nem leközölhető videó. Próbált utánam jönni szegény...Megbánta a srác, hogy nem M5-öt vett. Miután vezette az enyém, nagyon elcsodálkozott. (mint mondta, a sok "hozzáértő" tántorította el és így lett az M3. Többek között mondták neki, hogy a vanos az nem jó, mert állítani kell x ezer km-enként...) Videót majd megmutatom.
szerintem nincs az a kabriómerevítés ami érdemben tudná kompenzálni a tetőt...
2013.07.01. 00:37
bmw520ds írta:.
Ha pedig nincs tető, gyorsabban tud kanyarodni, mert lejjebb került a tömegközéppontja, ez pedig fizika.
2013.07.01. 08:54
LeviM5 írta:bmw520ds írta:
///Mennyei!