Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: e60 építgetés / szépítgetés

2013.03.10. 22:02

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =EstateCar

ez :taps: :sírás: :sírás: :sírás:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek juppieo az itt látható tagok köszönték meg: Tomi0111
Értékelés: 4.76%

2013.03.10. 22:08

juppieo írta:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m5-touring-g-power-hurricane-rs-750ps-individual-ismaning/168275047.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=46&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&colors=BROWN&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=EstateCar

Remélem ez nem komoly.
Már valaki linkelte korábban. Ez a steppelt fényes bőr... :facepalm:

2013.03.11. 01:11

hamoriarpi írta:
juppieo írta:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-m5-touring-g-power-hurricane-rs-750ps-individual-ismaning/168275047.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=46&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=2006-01-01&colors=BROWN&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=EstateCar

Remélem ez nem komoly.
Már valaki linkelte korábban. Ez a steppelt fényes bőr... :facepalm:

Erre nem találok szavakat, az ára se kevés.
Nekem nem kéne, nagyon koszolódik :mrgreen:

2013.03.13. 22:13

Ma végre beépítésre kerültek a korábban megrendelt cuccok, a sportrugók és a szűrőszett. Köszönet érte a schmiedmann.hu-nak és Müller Bélának. Szokásos olaj/szűrő/pollenszűrő cserét és egy benzinszűrő cserét is beiktattunk. A tankban van, nem kis munka kicserélni.
A motyók:
Kép
Elötte:
Kép
Utána:
Kép
Kép
Terelő lapok a vese mögött:
Kép

Természetesen kikellett próbálni. Meggyőző... :roker: A futómű nem lett döcögősebb, kényelmes normál módban. A szívóhang markánsabb, az erejét nem nagyon érezni, talán 3000-4000 között, pont ellenkezőleg mint ahogy írják, hogy magas fordulaton kéne.
Megállás után érzem mindig, ///M az ///M. A pattogva hűlő fém hangja is függőséget okoz, hallgatni kell ahogy kattog! Imádom ezt az autót! bmwdance

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 admin, Morello
Értékelés: 9.52%

2013.03.14. 03:17

LeviM5 írta:Ma végre beépítésre kerültek a korábban megrendelt cuccok, a sportrugók és a szűrőszett. Köszönet érte a schmiedmann.hu-nak és Müller Bélának. Szokásos olaj/szűrő/pollenszűrő cserét és egy benzinszűrő cserét is beiktattunk. A tankban van, nem kis munka kicserélni.
A motyók:
Kép
Elötte:
Kép
Utána:
Kép
Kép
Kép

Természetesen kikellett próbálni. Meggyőző... :roker: A futómű nem lett döcögősebb, kényelmes normál módban. A szívóhang markánsabb, az erejét nem nagyon érezni, talán 3000-4000 között, pont ellenkezőleg mint
ahogy írják, hogy magas fordulaton kéne.
Megállás után érzem mindig, ///M az ///M. A pattogva hűlő fém hangja is függőséget okoz, hallgatni kell ahogy kattog! Imádom ezt az autót! bmwdance

Levi a kocsin ezek mekkora felnik?19-es?Gumiméret is érdekelne...

2013.03.16. 11:33

Norbert27 írta:Levi a kocsin ezek mekkora felnik?19-es?Gumiméret is érdekelne...

Gyári, méretek: 255/40 és 285/35
A felnik: 8,5JX19 ET:12 és 9,5JX19 ET:28

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: Norbert27

2013.03.16. 14:21

LeviM5 írta:Ma végre beépítésre kerültek a korábban megrendelt cuccok, a sportrugók és a szűrőszett. Köszönet érte a schmiedmann.hu-nak és Müller Bélának. Szokásos olaj/szűrő/pollenszűrő cserét és egy benzinszűrő cserét is beiktattunk. A tankban van, nem kis munka kicserélni.
A motyók:
Kép
Elötte:
Kép
Utána:
Kép
Kép
Kép

Természetesen kikellett próbálni. Meggyőző... :roker: A futómű nem lett döcögősebb, kényelmes normál módban. A szívóhang markánsabb, az erejét nem nagyon érezni, talán 3000-4000 között, pont ellenkezőleg mint ahogy írják, hogy magas fordulaton kéne.

Alkalomadtán szívóhangos videó is jöhetne :franko:

2013.04.04. 21:00

Morello írta:Alkalomadtán szívóhangos videó is jöhetne :franko:

Ha megtudom oldani, majd felragasztom az ifont a grillre. :wink:

2013.04.04. 21:06

Magyarországon beszerezhetetlen, bőr övpárna. Köszönet érte: schmiedmann Müller Bélának, hogy behozatta nekem. Náluk nincs lehetetlen. :D

Kép
Kép

2013.04.04. 21:17

LeviM5 írta:Magyarországon beszerezhetetlen, bőr övpárna. Köszönet érte: schmiedmann Müller Bélának, hogy behozatta nekem. Náluk nincs lehetetlen. :D

És, érződik már? Ugye jobban is megy mint a maxxmósünnel? :facepalm: :mrgreen:

2013.04.04. 21:22

PapaBoss írta:
LeviM5 írta:Magyarországon beszerezhetetlen, bőr övpárna. Köszönet érte: schmiedmann Müller Bélának, hogy behozatta nekem. Náluk nincs lehetetlen. :D

És, érződik már? Ugye jobban is megy mint a maxxmósünnel? :facepalm: :mrgreen:

Plusz 20 lóerő! :nyelves:

2013.04.11. 21:02

Üdv mindenki.

19-es felniket vettem.8 coll széles nem 8.5.A gumi ugyanakkora mint,amilyen levi autóján van.Ez a gumi beleér az első futóműnél az alsó rugótányérba.A tányér belóg a gumiabroncs fölé.Et 18 a felni....ez nem lehet gond,mert fél collal keskenyebb leviénél.A rugótányér alján ha picit alakítok annál a résznél ahol nem fekszik fel a rugó,akkor talán nem ér bele.

Levinél hogyhogy nem okozott gondot ez a gumiméret.

2013.04.11. 21:47

Norbert27 írta:Üdv mindenki.

19-es felniket vettem.8 coll széles nem 8.5.A gumi ugyanakkora mint,amilyen levi autóján van.Ez a gumi beleér az első futóműnél az alsó rugótányérba.A tányér belóg a gumiabroncs fölé.Et 18 a felni....ez nem lehet gond,mert fél collal keskenyebb leviénél.A rugótányér alján ha picit alakítok annál a résznél ahol nem fekszik fel a rugó,akkor talán nem ér bele.

A gumi típusa sem mindegy, ugyanazon jelzett szélesség mellett a szerelt kerék esetén a futófelület szélessége eltérő lehet. Peremvédős - nem peremvédős gumi, pl.

Én a helyedben nem alakítanék a rugótányéron, inkább gumit cserélnék...

A 8x19 és 8,5x19-es abroncsméretnél 235/45/19 a gyári ajánlás nem M-es modellek esetén, ebből én úgy gondolom, hogy van eltérés itt is a futóműben a sima és az M5 között.

2013.04.11. 22:11

Norbert27 írta:Üdv mindenki.

19-esbe 8 coll széles ? Ez biztos ?

Elővettem a nagy gumis könyvet, de ilyen méretet nem ismer a 2003.08. hónaptól gyártott E60-as BMW-hez.
A Te autódra 19-esbe 8,5/9,5/10 coll méreteket ír, tovább 8,5-hez ET15, 9,5-hez ET20, 10-hez ET15.

A Te gumiméreted 19-esben elöl 8,5-nél 245/35, 9,5-nél 255/35, 10-nél 255/35.

2013.04.11. 22:41

Oroszlan írta:19-esbe 8 coll széles ? Ez biztos ?
.

Styling 128 létezik 8x19-esben. Igaz, az ET 20.

2013.05.02. 22:31

Srácok érdekelne hogy honna tudnék szerezni kék-fehér carbon bmw jelvényt? Keresgettem már de csak fekete fehér van... Valaki tud esetleg valahol?

Előre is kösziii

2013.05.03. 06:31

Baloghgy írta:Srácok érdekelne hogy honna tudnék szerezni kék-fehér carbon bmw jelvényt? Keresgettem már de csak fekete fehér van... Valaki tud esetleg valahol?

Előre is kösziii

--- Felnire ---

2013.05.03. 15:01

kzolee írta:
Baloghgy írta:Srácok érdekelne hogy honna tudnék szerezni kék-fehér carbon bmw jelvényt? Keresgettem már de csak fekete fehér van... Valaki tud esetleg valahol?

Előre is kösziii

--- Felnire ---

Én a motorháztető és csomagtartón lévő jelvényre gondoltam. :wink:

2013.05.03. 17:16

Baloghgy írta:
kzolee írta:

Előre is kösziii

--- Felnire ---

Én a motorháztető és csomagtartón lévő jelvényre gondoltam. :wink:

Van a www.bmwtuning.hu, ami szem-szájnak ingere. Meg a bmwpower.hu-n is van egy kiemelt hirdető aki csak emblémázik.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: Baloghgy

2013.05.03. 17:42

Aki leveszi a felnit, hogy belül is kitörölje, az nem komplett :?: :mrgreen:

Kép

Meg lefesti feketére a súlyokat, mert úgy szebb... :facepalm:

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Hozzászólás küldése

VigLink badge