Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Gyorsulási adatok

2012.10.12. 18:13

ogtrai írta: Nem bánta meg hogy eladta nekem az autót? :)

Állandóan ezt hallgatom. :facepalm: Bár most ez a 28i a 20i hajtással valamennyire kárpótolja...

2012.10.12. 18:21

Padre540 írta:

Állandóan ezt hallgatom. :facepalm: Bár most ez a 28i a 20i hajtással valamennyire kárpótolja...

Leány koromban így tekertem szét egy Off autót!
2,8 V6 2.0 áttétellel! Gáz fröcsre ment 160-at.
Majd egyszer eltűnt a dugó az egyik hengerből! :facepalm:
Kicsit olajos-vízes lett az oldala.
Majd tettem bele egy 2.0 V6 motort! :)
Boldogan éltünk míg.... ...el nem adtam!

Életem nagy szerelme volt a FORD GRANADA!

2012.10.12. 18:30

Padre540 írta:

Biztos remek élmény lehet vele autópályázni. :)

2012.10.12. 18:44

tibi666 írta:
Biztos remek élmény lehet vele autópályázni. :)

Én is kíváncsi vagyok a km/h/rpm arányra!Majd beszámolok. :franko:

2012.10.12. 18:51

6 dugót elhelyezni V alakban :?: :!:
Még ötletnek sem jó! Azt csak sorban lehet :!: :roker:
Az öthengeresről meg ne is beszéljünk :facepalm:

2012.10.12. 19:24

Padre540 írta:

De a hang nem lesz ugyanaz. :mrgreen: Örülök hogy ilyen autót sikerült vennem és hogy ő is meg az előző tulaj(ok) is nagyon megbecsülték a vasat. Mindenki csodájára jár hogy milyen szép állapotút sikerült vennem. :bmw
Akkor nem gurulok felétek meglesni majd az új projektet, nem fájdítom a szívét! :)

2012.10.12. 19:27

simi64 írta:6 dugót elhelyezni V alakban :?: :!:
Még ötletnek sem jó! Azt csak sorban lehet :!: :roker:
Az öthengeresről meg ne is beszéljünk :facepalm:

Nem akarom szét off-olni a topicot és tudom hogy téged a legnehezebb meggyőzni :D , de a japánok azért elég sok autójukban tökélyre fejlesztették a V6 motorokat, a hangjuk pedig nem akármilyen... :wink: :franko:
De tudom hogy sor6-ból csak is BMW! 8) :bmwkiraly

2012.10.24. 15:31

"Az élet 250 felett kezdődik!" És (most még) 270-ig tart!

Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 6 admin, bmw520ds, kzolee, Morello, Orsika, simi64
Értékelés: 28.57%

2012.10.24. 21:21

LeviM5 írta:"Az élet 250 felett kezdődik!" És (most még) 270-ig tart!

Kép
Kép
Kép

:taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :franko: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps: :taps:

2012.10.24. 22:58

Kép
Kép
Kép

Mitől zöldült ki a head up-on a fordulatszámmérő?

2012.10.24. 23:27

Ifon így fotózza. :lol:
Egyébként Shift Lights-ként is funkcionál, azaz jelzi az optimális fokozatváltási időpontot. Ha a skála sárga és piros része együtt világít javasolt váltani, ha pedig eléri a motor a max fordulatszámot, villog az egész, akkor muszáj váltani.

2012.10.25. 21:09

Kép
Kép
Kép

Helo
Jó neked hogy 270-ig tart :wink:
Nekem már 260-nál véget ér az öröm, téli kerekeknél meg 254-nél lefagy az arcomról a mosoly :oops: :oops:

2012.10.25. 21:23

lepke írta: téli kerekeknél meg 254-nél lefagy az arcomról a mosoly :oops: :oops:

Ilyen mosolyt kívánok minden kedves klubtársnak :!:
:roker: :roker: :roker:
A Tádé még a legjobb formájában sem képes erre :!:
(no de majd az X6) :mrgreen:

2012.10.26. 00:28

LeviM5 írta:Ifon így fotózza. :lol:
Egyébként Shift Lights-ként is funkcionál, azaz jelzi az optimális fokozatváltási időpontot. Ha a skála sárga és piros része együtt világít javasolt váltani, ha pedig eléri a motor a max fordulatszámot, villog az egész, akkor muszáj váltani.

Már világos :franko:

2012.11.03. 00:46

Helo
Mostanában senki nem gyorsúlt :?: :?: :?: :?: simi TE ne írjál semmit :lol: :lol: :lol:

2012.11.03. 10:54

lepke írta:Helo
Mostanában senki nem gyorsúlt :?: :?: :?: :?: simi TE ne írjál semmit :lol: :lol: :lol:

Részemről ebben a hidegben örülök, ha működik az autó :facepalm: És hogy a tavaly nem keveset buherált álló-kieg fűtés is szépen teszi a dolgát :) + felkerűltek a téli kerekek is, amik ballonosabbak, így inkább kényelmes az autó, sem mint race car :facepalm:

2012.11.03. 11:22

De, én valami füstölős Seat Alhambrát tettem helyre. Nem akartam gyorsulni ilyennel, de láttam a félkezes vezetési stílust, meg a kipörgő kerekekkel való indulást, úgyhogy utánaeredtem és 100 méteren belül lazán elkerültem. Lámpánál mellém állt és gratulált :wink:

2012.11.03. 12:04

Nincs kivel. Ezért én magammal gyorsulok. És előzgetem a belsőben 40-nel cammogókat. Pályán már alig van aki 130-cal megy. Biztos már a céges mondeókat, oktáviákat, passátokat is figyelik, mert leszoktak a 180-200-as tempóról. Mikor még ezek nyomták neki, lehetett vadászni az ilyenekre. Általában 30-40 közötti középvezető "kaptam egy zsírúj céges mondeót és én vagyok a jani" és lépte a gázt ami a csövön kifért. Nem számított a fogyi, benyelte padlón a 10 litert az tuti, szervíz, gumi neki ingyen volt, stb... Meg már a trafitól való rettegés is visszafogja az embereket. Örül hogy megvan az állása, a mondeója, és nem akar/nem tum heti 150ezret befizetni.

2012.11.07. 15:33

Nincs kivel. Ezért én magammal gyorsulok. És előzgetem a belsőben 40-nel cammogókat. Pályán már alig van aki 130-cal megy. Biztos már a céges mondeókat, oktáviákat, passátokat is figyelik, mert leszoktak a 180-200-as tempóról. Mikor még ezek nyomták neki, lehetett vadászni az ilyenekre. Általában 30-40 közötti középvezető "kaptam egy zsírúj céges mondeót és én vagyok a jani" és lépte a gázt ami a csövön kifért. Nem számított a fogyi, benyelte padlón a 10 litert az tuti, szervíz, gumi neki ingyen volt, stb... Meg már a trafitól való rettegés is visszafogja az embereket. Örül hogy megvan az állása, a mondeója, és nem akar/nem tum heti 150ezret befizetni.[/quote]

Nincs kivel? Na majd egyszer elkaplak az 524-el :D és garantálom, hogy semmit nem fogsz látni!!! Úgy eltűnök, mint a nindzsák, esetleg 2 piros hátsó lámpát tudsz majd kiszűrni, mást nem nagyon! :lol: :lol: :lol:

2012.11.09. 17:54

Ma egy Audi A6-ost elkentem. :mrgreen:
Olyan 2000-2004 körüli, régebbi avant volt.
Egy lámpával előttem állt. Gondoltam, megelőzöm lazán, 50-el elmegyek mellette. De mikor kihúzódtam a külső sávba, elkezdte taposni neki.
Na, mondom, akkor hadd szóljon. 120-nál már én voltam előrébb.

Különösen megalázó számára azért a helyzet, mert nem is a BMW-vel voltam, hanem csak az off 150 lóerős Nissannal. :nyelves:
Utána még erősködött volna, de beértünk a város lakott részére, én olyan helyen meg nem száguldozok. Jött a hátamban fél méterre, jól megmostam a fényszórókat, aztán lekanyarodtam.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek tibi666 az itt látható tagok köszönték meg: simi64
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge