Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klíma!

2012.06.22. 13:06

2literes.apenta írta:
hamoriarpi írta:Sziasztok! Meg tudná mondani valaki a 4 vezetékes venti 2es és 3as elötétjeinek értékét? Az 1est írta valaki,hogy 0,5 ohm/80w.
Köszi elöre is!

Kérdezd meg Nagysparco-t, ő foglalkozik klímaventilátor javítással.

Számot tudtok adni?

2012.06.22. 13:14

spider2 írta:
RamboII írta:sziasztok.

előjött egy kis problémám a klimával. Menet közben tökéletesen megy. amint megállok csak meleg levegőt nyom az autóba. Városba használhatatlan. Lehetséges, hogy elment egy kis gáz belőle?

Nekem is ez a gondom. Menet közben úgy hűt ahogy kell. Jég hideget fúj ha kell, de ha megállok akkor érezhetően gyengül. Ha hosszabb állás után indítom az autót és indul a klíma addig nem fúj hideget amíg nem indulok el vele és nem megyek vagy 500m-ert folyamatosan.

Klímaventi rossz, vagy el van tömődve a hűtő.
Most voltam klímaellenőrzésen, kint 35 fok, alapjáraton beindítva az autó 5 perc után 9 fokos levegőt fújt.

2012.06.22. 16:24

hamoriarpi írta: Számot tudtok adni?

06209705913 (alkatrészes topikból másoltam, remélem ez az)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 2literes.apenta az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2012.06.22. 20:52

2literes.apenta írta:
hamoriarpi írta: Számot tudtok adni?

06209705913 (alkatrészes topikból másoltam, remélem ez az)

Köszönöm!

2012.06.23. 09:33

Üdv,

Valószínűleg eldugult a klíma kondenzvíz kifolyó nyílás. (bal hátsó lábtérnél tiszta viz a szőnyeg, kocsi alatt ugyanitt tócsa)

Tudom házilag javitani, van vmi bevállt praktika, vagy szekszerü beavatkozás szükségeltetik?

Klíma!

2012.06.23. 10:18

Haminda írta:Üdv,

Valószínűleg eldugult a klíma kondenzvíz kifolyó nyílás. (bal hátsó lábtérnél tiszta viz a szőnyeg, kocsi alatt ugyanitt tócsa)

Tudom házilag javitani, van vmi bevállt praktika, vagy szekszerü beavatkozás szükségeltetik?

Befekszel allá és kipiszkálod ez a legegyszerübb megoldás!
Bár máshol is be folyhat a víz például eső és kocsi mosásnál ha az ajtókon a kárpit alatt lévő szigetelés nincs vissza ragasztva.

iPhone Tapatalk

2012.06.24. 23:04

Hello midenki.

Hogyan tudom megállapítani,hogy jó-e a sünim?Gondolok itt ellenállás kimérésre vagy valami ilyesmire.A problémám az ,hogy a venti néha fúj néha nem vagy lassan pörög fel.Most például el sem indul.Remélem holnapra meggyógyul..:) Nem szeretnék potyára venni egyet.Biztosra szeretnék menni.
Az ETK 64116923204 és 64116920365 cikkszámmal dobja ki.Azonban süniből van régebbi és újabb is.A kocsim 96-os.Jó lehet hozzá az újabb tipusé is?
Régit nem találtam sehol.Az újat írja az etk.

Köszi.

2012.06.25. 05:57

hamoriarpi írta:Sziasztok! Meg tudná mondani valaki a 4 vezetékes venti 2es és 3as elötétjeinek értékét? Az 1est írta valaki,hogy 0,5 ohm/80w.
Köszi elöre is!

H!

rá van írva az ellenállásokra asszem a másik 0,2 ohm/80W

Ezt a hozzászólást a szerzőnek MChris az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2012.06.26. 11:04

Norbert27 írta:Hello midenki.

Hogyan tudom megállapítani,hogy jó-e a sünim?Gondolok itt ellenállás kimérésre vagy valami ilyesmire.A problémám az ,hogy a venti néha fúj néha nem vagy lassan pörög fel.Most például el sem indul.Remélem holnapra meggyógyul..:) Nem szeretnék potyára venni egyet.Biztosra szeretnék menni.
Az ETK 64116923204 és 64116920365 cikkszámmal dobja ki.Azonban süniből van régebbi és újabb is.A kocsim 96-os.Jó lehet hozzá az újabb tipusé is?

Köszi.

Másnapra meggyógyult ismét!Nem értem én ezt...

2012.06.26. 11:15

Norbert27 írta:
Norbert27 írta:Hello midenki.

Köszi.

Másnapra meggyógyult ismét!Nem értem én ezt...

Nem mész potyára! Szar az :!:
Cseréld le, mielőtt nem szívja le az akksid :!:
Nekem is ezt csinálja.
Így döglik meg.

2012.07.03. 11:36

Üdv Mindenki.

kérdés: 30d motor, klímakompresszornál tudja valaki, hogy hény vezeték csatlakozi rá? 2 vagy 3?
és még annyi kérdés: a főbiztosítéka, merre van vajh? remélem az e39ben ugyanott van, mint nekem...

köszönöm

2012.07.04. 12:59

Urak, senkinek semmi ötlete?:(

2012.07.04. 13:05

baupexim1 írta:Urak, senkinek semmi ötlete?:(

Kevés az infó. Gyártási év/hó, karosszéria (38 vagy 39), klíma tipusa (manuál, automata). Ha ezek megvannak, akkor megnézem WDSben.

2012.07.04. 13:20

Szia Árpi.
99.02 aag 09. hónap, e38, 730d, digit klíma.
Köszönöm

U.i.: azért az Admim is csipkedhetné magát etéren :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

2012.07.04. 13:27

baupexim1 írta: a főbiztosítéka, merre van vajh? remélem az e39ben ugyanott van, mint nekem...

köszönöm

E39-nél a 9-es és a 20-as (első tábla)
De megnézheted a 35-öst is, az a hátsó szellőztetésért felelős.

2012.07.04. 13:36

Üdv Urak,

Az mitől lehet, hogy ebben a 40 fokban 7-8 óra állás után kell vagy 10 perc mire megjön a hűvös levegő? És addig ilyen hullámszerűen hűl lejjebb, hogy forró-langyos-forró-hűvös-meleg-elmegy-langyos-hideg stb. De aztán már nem melegszik vissza akkor sem, ha a dugóban állok...
Reggelente, amikor "csak" 28 fok van, akkor nincs semmi gondja, egyből jéghideg... Szóval ez így ok, vagy valami kehes?

Köszi, B.

2012.07.04. 14:01

baupexim1 írta:Üdv Mindenki.

kérdés: 30d motor, klímakompresszornál tudja valaki, hogy hény vezeték csatlakozi rá? 2 vagy 3?
és még annyi kérdés: a főbiztosítéka, merre van vajh? remélem az e39ben ugyanott van, mint nekem...

köszönöm

A klímakompresszoron csak 1 vezeték van. A mágneskuplungé. X163-as csati. Innen az X126-ba megy (magas nyomású kapcsoló), itt 4 vezetéknek kell lenni.

2012.07.04. 14:04

Bazijoe írta:Üdv Urak,

Az mitől lehet, hogy ebben a 40 fokban 7-8 óra állás után kell vagy 10 perc mire megjön a hűvös levegő? És addig ilyen hullámszerűen hűl lejjebb, hogy forró-langyos-forró-hűvös-meleg-elmegy-langyos-hideg stb. De aztán már nem melegszik vissza akkor sem, ha a dugóban állok...
Reggelente, amikor "csak" 28 fok van, akkor nincs semmi gondja, egyből jéghideg... Szóval ez így ok, vagy valami kehes?

Köszi, B.

Hello !

Szerintem tuti rossz a klímahütő ventid.
Elösszőr azt kellene megnézni.

Üdv: Attila

Klíma!

2012.07.04. 14:31

Flashrider írta:

Köszi, B.

Hello !

Meg egy hütő mosás is csodákra képes!

iPhone Tapatalk

2012.07.04. 14:42

admin írta:
Flashrider írta:

Köszi, B.

Hello !

Meg egy hütő mosás is csodákra képes!

iPhone Tapatalk

Ez biztos lamer kérdés, de azt lehet házilag? Vagy hogy? (Mármint szét kell szedni, vagy hozzáférhető helyen van?)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bazijoe az itt látható tagok köszönték meg: admin
Hozzászólás küldése

VigLink badge