Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Világítás

2012.01.29. 17:43

Tuti, hogy D1S?
RealOEM a D2S-t is hozza: LINK

Némettudásom ugyan még nincs a csúcsán, de külföldi fórumokon mintha azt írnák, hogy 2005 környékén volt váltás D1S-re.
Szerintem alvázszám alapján megmondják, hogy melyik való az autódba, de akár te magad is megnézheted.

2012.01.29. 22:20

tibi666 írta:Tuti, hogy D1S?

Némettudásom ugyan még nincs a csúcsán, de külföldi fórumokon mintha azt írnák, hogy 2005 környékén volt váltás D1S-re.
Szerintem alvázszám alapján megmondják, hogy melyik való az autódba, de akár te magad is megnézheted.

Helo
Jól mondod Balázs
D2S volt az első kiadású modellekben,2005 év elején történt a váltás D1S-re

2012.01.30. 23:10

lepke írta:

Helo
Jól mondod Balázs

Néztem az ábrát, meg rákerestem alvázszám alapján, és ugyanezt hozza nekem is, de akkor miért van hogy 7-es alkatrésznek hozza a D1S-t
a 3-asnak pedig a D2S-t? A gyári xenon 4150K-es? Mert D2S-be találtam 8000K-est 2db izzó 10.700 Ft.
Angel led-be pedig most találtam oldalanként 10w-os vmi CREE leddel 25-ért.

2012.01.31. 00:03

zotty007 írta:
lepke írta:

Helo
Jól mondod Balázs

Néztem az ábrát, meg rákerestem alvázszám alapján, és ugyanezt hozza nekem is, de akkor miért van hogy 7-es alkatrésznek hozza a D1S-t
a 3-asnak pedig a D2S-t? A gyári xenon 4150K-es? Mert D2S-be találtam 8000K-est 2db izzó 10.700 Ft.

4300K-esek szoktak lenni a gyári izzók, mivel ennek a színhőmérséklete van a legközelebb a napfényéhez, és emiatt ezzel lát legjobban a szemed. Még a 6000 körüli belefér, de az afeletti csak még kékesebb lesz, ami vagizni jó, csak látni nem fogsz vele.

2012.01.31. 22:10

tibi666 írta:
4300K-esek szoktak lenni a gyári izzók, mivel ennek a színhőmérséklete van a legközelebb a napfényéhez, és emiatt ezzel lát legjobban a szemed. Még a 6000 körüli belefér, de az afeletti csak még kékesebb lesz, ami vagizni jó, csak látni nem fogsz vele.

Helo
Képekkel látványosabb az összehasonlítás

Kép

2012.02.01. 02:42

tibi666 írta:
zotty007 írta:
lepke írta:

Helo
Jól mondod Balázs

Na sikerült kivenni a lámpát ls rájöttem hogy D1S xenon kell, pedig a projektor köré D2S van irva :D
Meg is rendeltem 2db-ot belőle, 6000K-es.

Köszönöm srácok a segitséget!

2012.02.01. 10:23

zotty007 írta:Hello!

Olyan problémám adódott, hogy a bal oldali xenonom elkezdett rózsaszínen világítani, aztán pár óra múlva már ki is égett.
Az lenne a kérdésem, hogy milyen típusú xenon kell bele? D1S? (ebbe együtt van a trafó az izzóval?) Honnan lehetne jó áron beszerezni? Nem lesz-e eltérés a két lámpa fénye között?

Illetve ki szeretném cserélni az angel eyes megvilágítást jégfehérre, abba milyen típusú izzó kell?

2005-ös évjáratú a kocsi.

Előre is köszi.

Évjárat függő. Én októberbe cseréltem a villányi úton párba. Azt hiszem xenon.hu az oldaluk. Beszereléssel 1 év garival a 2 db 21e párszáz forint volt. Ajánlom őket. Évjárat szerint tudják milyen a foglalat.

2012.09.04. 12:26

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Jelenleg E60 - 525d - 2004"-es típust használok. Az első lámpa (nem xenon) burákban felül található led-es izzók, nem világítanak.
Az autót már így vásároltam, a kérdésem az lenne, hogy milyen formában cserélhetőek ezek az égők, vagy egyáltalán cserélhetőek e?

Köszönöm!

2012.09.10. 09:41

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Jelenleg E60 - 525d - 2004"-es típust használok. Az első lámpa (nem xenon) burákban felül található led-es izzók, nem világítanak.
Az autót már így vásároltam, a kérdésem az lenne, hogy milyen formában cserélhetőek ezek az égők, vagy egyáltalán cserélhetőek e?

Köszönöm!

2012.09.10. 11:45

Csak ezt találtam, gondolom a felső sarokban a csatlakozó a piros barna vezetékkel lehet a helyzetjelzőjé.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: SAP
Értékelés: 4.76%

Re:

2012.10.17. 19:46

lepke írta:Helo
Nahát igy néz ki a lámpa

Kép

Kép

üdv zoli

Az enyém is így néz ki.Legalábbis az egyik.Sikerült valahogy párátlanítani vagy vízmentessé tenni?Segítsetek.
Köszi.

Re: Re:

2012.10.17. 20:41

Norbert27 írta:
Nahát igy néz ki a lámpa

Kép

Kép

üdv zoli

Az enyém is így néz ki.Legalábbis az egyik.Sikerült valahogy párátlanítani vagy vízmentessé tenni?Segítsetek.
Köszi.

Helo
Ennél a csatlakozónál van a hajszálrepedés minden E60-as modellnél (( betegség ))
Kép

Re: Re:

2012.10.17. 20:51

lepke írta:
Norbert27 írta:
Nahát igy néz ki a lámpa

Kép

Kép

üdv zoli

Köszi.

Helo
Ennél a csatlakozónál van a hajszálrepedés minden E60-as modellnél (( betegség ))
Kép

Akkor ezt beragasztom,de a benne lévő párát hogyan szedjem ki.A csatlakozónál nem nagyon látok szellőzésnek nyílást lehúzott csatlakozó esetén.Valahogy nem lehet kiszedni a csatlakozót a lámpából(arra a kettő tűs dologra gondolok benn a foglalatban)?

2012.10.17. 21:10

Szerintem, ha leveszed a hátuljáról a kupakokat, akkor hajszárítóval ki tudod szárítani!

2012.10.17. 22:24

Gallaca írta:Szerintem, ha leveszed a hátuljáról a kupakokat, akkor hajszárítóval ki tudod szárítani!

Nem! Mert az egy külön rész a lámpába. Mi egyszer megfurtuk a szélét majd vákumal kiszedtük és vissza ragasztotuk.

iPhone Tapatalk

2012.10.17. 23:37

admin írta:
Gallaca írta:Szerintem, ha leveszed a hátuljáról a kupakokat, akkor hajszárítóval ki tudod szárítani!

Nem! Mert az egy külön rész a lámpába. Mi egyszer megfurtuk a szélét majd vákumal kiszedtük és vissza ragasztotuk.

iPhone Tapatalk

Ó, akkor ez nem egyszerű eset! :facepalm: Egyébként jó ötlet, csak átlag usernek nincs vákuumpumpája. Max kompresszora, de 1-1 lyukon a két végén talán ki lehet porlasztani belőle a vizet azzal.

2012.10.18. 06:54

admin írta:

iPhone Tapatalk

Én is valami hasonlóra gondoltam.Hol lenne célszerű megfúrni és mekkora fúróval?

2012.10.18. 11:45

Norbert27 írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Én is valami hasonlóra gondoltam.Hol lenne célszerű megfúrni és mekkora fúróval?

Kb 4mm- es furóval ugy hogy ne látszódjon be épités után.

iPhone Tapatalk

2012.10.19. 17:42

Srácok nem kell új lyukat fúrni párásodás esetén.Levettem a tömítést a lámpáról és gyárilag van egy lyuk,ami le van zárva,de könnyen le lehet róla venni a "zárókupakot".A záróakármi alatt van egy hármas lyuk.

2012.10.19. 19:36

Norbert27 írta:Srácok nem kell új lyukat fúrni párásodás esetén.Levettem a tömítést a lámpáról és gyárilag van egy lyuk,ami le van zárva,de könnyen le lehet róla venni a "zárókupakot".A záróakármi alatt van egy hármas lyuk.

Helo
Fényképet csinálhattál volna, hogy hol található a hármas átmérőjű fúrat
Hozzászólás küldése

VigLink badge