![]() |
2011.10.16. 14:34
apa írta:simi64 írta:apa írta:Ebből is látszik jacksonnak mekkora elméleti és gyakorlati tapasztalatai vannak,olaj ill.adalék,téren.Ekkora hülyeséget is régen írtál már J.Az előbbi hosszú hsz.ed megválaszolására még készülök,csak várok míg csillapodnak az indulataim.![]()
![]()
Hagyd a fenébe apa! Nem tudod, mire vállalkozol!
A Jakót akarod túlbeszélni?
Majd jól kiikszel![]()
Igyál inkább egy sört!
Azt láttam egy másik topikban,X -elésben jó a srác.
Azt mondod Laci,ha megmondom az igazat,betörik a fejem?![]()
Nem baj,majd Emese beköti.![]()
Már egyet megittam,ezért írok ilyeneket.Hogy ne legyen off az olaj és Metabond
téma.
2011.10.16. 14:51
touring írta:lepke írta:touring írta:Uraim! Mivel mostanában olvasok itt eléggé nagy sületlenségeket, gondoltam ajánlom figyelmetekbe a következő weboldalt:
http://www.olajinfo.hu/index.php/fogalo ... atu-olajok
Helo kedves barátom
Két kérdésem lenne hozzád, egy internetes Fórumon lehet bármit írni ISMERETLENÜL
Ismered azt az emberkét aki írta ezt a cikket ????????????
Ismered a lepke klubtársat ??????????
Ismerem a lepke klubtársat. Jó srác, de nem fogom fényezni, bármennyire is szeretnéd![]()
Ha magadra vetted az inget, nyugodtan leveheted.
Mi a baj a linkelt oldallal? Szerintem elég szépen leírja amiről itt hetek óta megy a vita.
2011.10.16. 15:12
| ! | jackson írta: |
| Bocsi már javitottam szóval kicseréltem fent apa-ra a touring szót |
2011.10.16. 15:26
2011.10.16. 15:26
2011.10.16. 20:50
touring írta:lepke írta:touring írta:Uraim! Mivel mostanában olvasok itt eléggé nagy sületlenségeket, gondoltam ajánlom figyelmetekbe a következő weboldalt:
http://www.olajinfo.hu/index.php/fogalo ... atu-olajok
Helo kedves barátom
Két kérdésem lenne hozzád, egy internetes Fórumon lehet bármit írni ISMERETLENÜL
Ismered azt az emberkét aki írta ezt a cikket ????????????
Ismered a lepke klubtársat ??????????
Ismerem a lepke klubtársat. Jó srác, de nem fogom fényezni, bármennyire is szeretnéd![]()
Ha magadra vetted az inget, nyugodtan leveheted.
Mi a baj a linkelt oldallal? Szerintem elég szépen leírja amiről itt hetek óta megy a vita.
2011.10.27. 12:04
2011.10.27. 13:01
Rallykrisz írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek, illetve attól elsősorban aki ismeri a Motor-Life nevű felületnemesítő adalékot.
Nekem egy 525d E 60-am van, ebben szeretnék most olajat cseréltetni, és egy barátom ajánlotta ezt a felületnemesítő adalékot, de amíg nem kapok egy megbízható infót róla nem merem beleönteni.
Segítségeteket köszönöm előre is!
Üdv.
Rallykrisz
2011.10.27. 13:02
Rallykrisz írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek, illetve attól elsősorban aki ismeri a Motor-Life nevű felületnemesítő adalékot.
Nekem egy 525d E 60-am van, ebben szeretnék most olajat cseréltetni, és egy barátom ajánlotta ezt a felületnemesítő adalékot, de amíg nem kapok egy megbízható infót róla nem merem beleönteni.
Segítségeteket köszönöm előre is!
Üdv.
Rallykrisz
2011.10.27. 13:03
2011.10.27. 13:10
2011.10.27. 14:26
Rallykrisz írta:Köszönöm!
Próbálkozom az "adalékosoknál".
2011.12.10. 15:08
2011.12.10. 15:26
afcajax írta:Nem akarok vészmadárkodni, de jelent valamit amikor a nívópálcát kihúzom egy-két helyen olyan az állaga az olajnak mint a tojássárgája, legalábbis egy két helyen kicsit más a színe. Májusban volt olajcsere szóval nem gondolnám h baj van lehet csak bedermedt vagy valami hasonló.Ahogy letörlöm szép világos barna, sárgás színe van. Másik, hogy az olajnak gondolom nem árt ha szoba hőmérsékleten tárolom?
2011.12.10. 15:30
Rjani530d írta:afcajax írta:Nem akarok vészmadárkodni, de jelent valamit amikor a nívópálcát kihúzom egy-két helyen olyan az állaga az olajnak mint a tojássárgája, legalábbis egy két helyen kicsit más a színe. Májusban volt olajcsere szóval nem gondolnám h baj van lehet csak bedermedt vagy valami hasonló.Ahogy letörlöm szép világos barna, sárgás színe van. Másik, hogy az olajnak gondolom nem árt ha szoba hőmérsékleten tárolom?
Milyennek gondolod a jó olaj színét??? Jó az, ha barna, a dieselben meg fekete.
Vagy csak lehet h betegesen szeretnék már vmit költeni a kocsira, bár ami késik, nem múlik.
2011.12.10. 15:38
afcajax írta:Rjani530d írta:afcajax írta:Nem akarok vészmadárkodni, de jelent valamit amikor a nívópálcát kihúzom egy-két helyen olyan az állaga az olajnak mint a tojássárgája, legalábbis egy két helyen kicsit más a színe. Májusban volt olajcsere szóval nem gondolnám h baj van lehet csak bedermedt vagy valami hasonló.Ahogy letörlöm szép világos barna, sárgás színe van. Másik, hogy az olajnak gondolom nem árt ha szoba hőmérsékleten tárolom?
Naja csak eddig nem lettem erre a kis elszíneződésre figyelmes magán a pálcán. Lehet előjött megint az autó hipohondriámVagy csak lehet h betegesen szeretnék már vmit költeni a kocsira, bár ami késik, nem múlik.
2011.12.10. 15:51
Rjani530d írta:afcajax írta:Rjani530d írta:afcajax írta:Nem akarok vészmadárkodni, de jelent valamit amikor a nívópálcát kihúzom egy-két helyen olyan az állaga az olajnak mint a tojássárgája, legalábbis egy két helyen kicsit más a színe. Májusban volt olajcsere szóval nem gondolnám h baj van lehet csak bedermedt vagy valami hasonló.Ahogy letörlöm szép világos barna, sárgás színe van. Másik, hogy az olajnak gondolom nem árt ha szoba hőmérsékleten tárolom?
Naja csak eddig nem lettem erre a kis elszíneződésre figyelmes magán a pálcán. Lehet előjött megint az autó hipohondriámVagy csak lehet h betegesen szeretnék már vmit költeni a kocsira, bár ami késik, nem múlik.
Én is mindig bebeszélek magamnak valami hibát, elviszem szerelőhöz, aztán kiröhögnek
2011.12.10. 17:57
2011.12.10. 18:17
csipi írta:Sziasztok!
Az M52 motoromhoz eddig BMW ll4 5-30-at használtam.
Váltanék Castrol magnatech 5-40 re, ami szintén ll4-es.
Gondolom ez is teljesen jó hozzá.
2011.12.10. 18:19
csipi írta:Sziasztok!
Az M52 motoromhoz eddig BMW ll4 5-30-at használtam.
Váltanék Castrol magnatech 5-40 re, ami szintén ll4-es.
Gondolom ez is teljesen jó hozzá.