![]() |
2011.09.28. 13:31
briganti írta:az egyik nyitja az ajtókat, indítja a kocsit.
A másikban a távirányító müködik, mechanikusan a kesztyűtartót nyitja.
2011.09.28. 16:50
barbrady írta:briganti írta:az egyik nyitja az ajtókat, indítja a kocsit.
Akkor mi a gond?
2011.09.30. 10:27
briganti írta:barbrady írta:briganti írta:az egyik nyitja az ajtókat, indítja a kocsit.
Akkor mi a gond?
Gond nincs, csak szeretnék egy pótkulcsot is alkotni.
2011.09.30. 19:34
Imco írta:Petyus írta:Imco írta:Petyus írta:Még 1 kérdés srácok!
Hogyan tudom letiltani azt a kulcsot ami elveszett?
Üdv.
Peti
Kábelen keresztül, számítógéppel.
Szerintem...
A baj csak az hogy mechanikusan nyitja az ajtót,csak indítani nem tud!
üdv.
Peti
Az ami elveszett? Miről beszélünk?
2011.09.30. 19:38
Petyus írta:Imco írta:Petyus írta:Imco írta:Petyus írta:Még 1 kérdés srácok!
Hogyan tudom letiltani azt a kulcsot ami elveszett?
Üdv.
Peti
Kábelen keresztül, számítógéppel.
Szerintem...
A baj csak az hogy mechanikusan nyitja az ajtót,csak indítani nem tud!
üdv.
Peti
Az ami elveszett? Miről beszélünk?
igen,ami elveszett.
hiába tiltom le a kulcsot,mechanikusan nyitja az ajtót.
üdv
Peti
2011.09.30. 21:27
leslie írta:Petyus írta:Imco írta:igen,ami elveszett.
üdv
Peti
Erre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a megoldás, mert az hogy géppel letiltatod a kulcsot, az nem azt jelenti, hogy meg is változik a zár szerkezete.... bár Jürgen okosan kitalálta a vasat, így kíváncsi vagyok, hogy mi lesz erre a megoldás....
2011.09.30. 23:05
jackson írta:leslie írta:Petyus írta:Imco írta:igen,ami elveszett.
üdv
Peti
Erre kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a megoldás, mert az hogy géppel letiltatod a kulcsot, az nem azt jelenti, hogy meg is változik a zár szerkezete.... bár Jürgen okosan kitalálta a vasat, így kíváncsi vagyok, hogy mi lesz erre a megoldás....
Tök jól elbeszélgettek egymás mellett:
- motor inditás része letiltható és engedélyezhető. Ennek semmi köze a ajtónyitáshoz. De azért ha ellopták a kulcsot azért jobb ha a kocsit viszont nem inditja ezért kéne letiltani.
- ajtó nyitás zárban a kulcs mechanikája nyitja.
- ajtónyitás távirányitóval ezt meg hozzá tanithatod.
Ha zár betétet is akarsz cserélni csak hajrá: összes zárbetét, EWS új kulcsok és bő pénztárca kell hozzá.
Egyébként egy piacon hagytam el a kulcsot egy lyukas zsebből.
Az árusok látták hogy egy roma gyerek találta meg,de nem adta le.
Nemtudom mit tegyek!?
Jackson, aki csak néz hogy miért kavartok
2011.10.01. 09:04
Petyus írta:jackson írta:leslie írta:Petyus írta:Imco írta:igen,ami elveszett.
üdv
Peti
- motor inditás része letiltható és engedélyezhető. Ennek semmi köze a ajtónyitáshoz. De azért ha ellopták a kulcsot azért jobb ha a kocsit viszont nem inditja ezért kéne letiltani.
Ha zár betétet is akarsz cserélni csak hajrá: összes zárbetét, EWS új kulcsok és bő pénztárca kell hozzá.
Nemtudom mit tegyek!?
2011.10.01. 09:06
Petyus írta:jackson írta:leslie írta:Petyus írta:Imco írta:igen,ami elveszett.
üdv
Peti
Nemtudom mit tegyek!?
2011.10.01. 11:13
2011.10.03. 09:32
Petyus írta:Szevasztok!
Meglett a kulcs!!!!!!
Anyósom kiment a piacra,kérdezősködött,hogy hogy nézett ki a csávó aki megtalálta,és bingó
megszólított egy srácot aki kb.úgy nézett ki,mondta hogy adja vissza a kulcsot,srác a zsebébe nyúlt és visszaadta!!!!!!!!!
És ez nem mese!!!!!
üdv.
Peti
2011.10.03. 10:37
jackson írta:Petyus írta:Szevasztok!
Meglett a kulcs!!!!!!
Anyósom kiment a piacra,kérdezősködött,hogy hogy nézett ki a csávó aki megtalálta,és bingó
megszólított egy srácot aki kb.úgy nézett ki,mondta hogy adja vissza a kulcsot,srác a zsebébe nyúlt és visszaadta!!!!!!!!!
És ez nem mese!!!!!
üdv.
Peti
Pufffff.
Jackson, aki padlót fogott a röhögéstől![]()
![]()
![]()
![]()
2011.10.03. 19:05
2011.10.05. 07:59
2011.10.05. 11:43
afcajax írta:Még nem próbáltam, de a kérdésem, hogy ha a kulcsban az aksi lemerül akkor mechanikusan nyitásnál és zárásnál a riasztó ugyanúgy aktiválódik ill. kikapcsolódik?(mondjuk ha lezárva merül le a kulcsom és úgy nyitom ki akkor beriaszt a kocsi?)
2011.10.05. 13:29
afcajax írta:Még nem próbáltam, de a kérdésem, hogy ha a kulcsban az aksi lemerül akkor mechanikusan nyitásnál és zárásnál a riasztó ugyanúgy aktiválódik ill. kikapcsolódik?(mondjuk ha lezárva merül le a kulcsom és úgy nyitom ki akkor beriaszt a kocsi?)
2011.10.22. 22:30
2011.10.22. 22:53
torocsikgergo írta:Szerintetek ha ebay-en veszek egy gyári kulcsot, azt rá tudom programozni a kocsira?
Illetve a mart részét ki tudom cserélni maratlanra, hogy aztán a szervízkulcs mintájára bemarassam?
Az az igazság, hogy egy kulcsal vettem a kocsit+ szervízkulcsok. Láttam, hogy lehet kapni utángyártott kulcsot, de gyárit is pár euroért használtan.
Megoldható? Csinált már valaki ilyet??
Üdv,
G.
2011.10.22. 23:06
Jerry írta:Nos, a végeredményről még nem tudok beszámolni, mert odáig még nem jutottam el, de pontosan ilyen projektben vagyok most benne.
Vettem egy nyerskulcsot, és egy használt kulcsot az ebay-ről. A nyers kulcsot megfaragtattam a kulcsmásolóval, ami 3000 Ft volt. Szépen nyitja-zárja az autót. Sikerült rátanítani az autóra is miután a gyári kulcs belsejét átraktam az új kulcsba. Vagyis gombnyomásra nyílnak az ajtók.
Egy dolgot nem csinál: nem indítja a kocsit. Ez a benne lévő transzponder miatt van, de állítólag az Aranykulcsban ezt is megoldják. Na, itt akadtam el. Valamikor el kellene mennem feléjük és megcsináltatni. Ha az megvan, akkor végre nekem is lesz 2 db "gyári" kulcsom.
2011.11.18. 20:10