Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.01.12. 15:38

simi64 írta:
madox írta:
lepke írta:
tbi01 írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:
Labi írta:így van! ha jól tudom a gyár sem vállalta, ezért nem lett Lepkének lyuggatott tárcsája!

Helo
A gyárit megpróbáltam meg fúratni nagyon sokan megcsinálták volna
DE hála az oldalon lévő tagoknak nem csináltattam meg
MERT az életveszélyes mutatvány lett volna
üdv zoli

Érdekes, akkor a lyuggatott tárcsát az UFO-k hozzák? Vagy terem valahol mint Schnitzer kertjében a Bémvék?
Csak fúrással lehet előállítani... Van preciziós Cnc pad 150 Milla a gép, nehogymá ne tudja megfúrni. :roll:

Eddíg három párat furattam ki. Egyikkel sem volt gond. Nagyon pontosan kell a lyukak kiosztását
jelölni, hogy véletlenül se essen merevítő bordára.

Helo
Ezek a tárcsák milyen típusú kocsikhoz készültek
üdv zoli

Akkor még egyszer beírom ! Az ebay-en szinte minden bömöshöz lehet kapni lyuggatott tárcsákat, én anno 90.000-ért vettem az első párat és gyári betétekkel is tökéletesen működött... persze ettől a fékhatás nem lesz jobb, max az élettartam..jobb fékhatás érdekében nyergeket és csöveket is cserélni kellene...

A betétek élettartama a lyuggatott tárcsától csökken.
Gondolom Te is így akartad írni

Nem, én a tárcsák élettartamáról beszéltem, mert az M5-nél az a kritikus... :D

2010.01.12. 17:54

LeviM5 írta:
lepke írta:
Labi írta:így van! ha jól tudom a gyár sem vállalta, ezért nem lett Lepkének lyuggatott tárcsája!

Helo
üdv zoli

Érdekes, akkor a lyuggatott tárcsát az UFO-k hozzák? Vagy terem valahol mint Schnitzer kertjében a Bémvék?
Csak fúrással lehet előállítani... Van preciziós Cnc pad 150 Milla a gép, nehogymá ne tudja megfúrni. :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2010.01.13. 02:00

lepke írta:
tbi01 írta:
LeviM5 írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Eddíg három párat furattam ki. Egyikkel sem volt gond. Nagyon pontosan kell a lyukak kiosztását
jelölni, hogy véletlenül se essen merevítő bordára.

Ezek a tárcsák milyen típusú kocsikhoz készültek
üdv zoli

Legend 3.5 Annak is állandóan a kissé alulméretezett fék volt
a gyenge pontja.
Üdv Tbi

2010.01.13. 23:18

Hali

Már 2 emberke megkeresett alkatrész miatt egyiküknek holnap postázom az alkatrészeket.
A másik még folyamatban van :)
Többiek is nyugodtan kereshetnek segítek amiben tudok.

Postán feladom az alkatrészt úgy hogy essem gond.
Annyi kérésem lenne aki tudja nézze ki a gyáriszámát az alkatrésznek ezzel könnyítve az én dolgom.

Itt tudtok keresgélni http://www.realoem.com/bmw/select.do

De én is nagyon szivesen kikeresem :)

Alvázszám utolsó 7 karakterét mindig írjátok meg.

elérhetőségem

0620/5784480

szatmaritamas@chello.hu

Üdv Angel

Re: Klubtagok: mint szerelők és autóboltosok

2011.06.17. 21:02

Huhh, hat ebbe a topikba nem sok szerelo kerult bele :)

2011.06.17. 21:27

voidnull írta:Huhh, hat ebbe a topikba nem sok szerelo kerult bele :)

Helo
Az Attila klubtag és Szerelő is

viewtopic.php?f=31&t=1614

2011.06.17. 21:54

Köszi az infot, km-ben kicsit messze van, de ha megéri akkor ennyit simán gurulok.

2011.06.18. 23:13

voidnull írta:Köszi az infot, km-ben kicsit messze van, de ha megéri akkor ennyit simán gurulok.

Helo
Jövet-menet 150 kilométer 8)
Nehogymár NE érje meg , és mellé kapsz egy NAGYON jó bográcsgulyást is :wink:

2012.05.04. 22:22

Sziasztok!

Ezúton várunk mindenkit szeretettel szervízünkben. 1211 Budapest Színesfém utca 15 ( Csepel művek)
Az autó szervizelés mellett foglalkozunk motorkerékpárok javításával, tuninggal, gumizássál stb. Szervízeléssel, vagy bármilyen ehhez kapcsolatos problémával, kérdéssel forduljatok édesapámhoz bizalommal: Hart József tel: 06204499397
további információt és elérhetőséget itt találtok: Moto-For Kft.
Természetesen klubtagoknak kedvezményt biztosítunk :D

Üdv: Dani

2014.11.02. 23:49

Sziasztok!
Debrecen környékén tudtok ajánlani valakit aki megtudná javítani az állófűtésemet? Be se kapcsol a kályha lehet azzal van a gond vagy a keringető szivattyúval. E39 530da. Előre is köszi!
Üdv: Imi

2014.11.03. 07:33

imi128 írta:Sziasztok!
Debrecen környékén tudtok ajánlani valakit aki megtudná javítani az állófűtésemet? Be se kapcsol a kályha lehet azzal van a gond vagy a keringető szivattyúval. E39 530da. Előre is köszi!

Hello.
Nem hogy Debrecen, de orszagos szinten nincs szerelo, aki a kalyhat javitja!!!
Van erre kulon topikunk, ott olvasgass. Csinald magad alapon muxik a javitasa.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: imi128
Értékelés: 4.76%

2014.11.03. 19:54

imi128 írta:Sziasztok!

Mit csinal a kalyha? Rocog, pofog, kussol mert nema csend es hullaszag...

Anno ajanlottak, rele etc lehet ludas...vagy kezd el a hibakat kiszurni, jo esetben megy rossz esetben eljutsz oda, h a homjelado kuka...az meg cserelheto....es azert nem kapcsol mert fals 100 fok koruli homerseklettel farasztja az elektronikat...ha ez sem akkor lehet,,h megmurdelt a tomutes es joideje azik a nyakja...csavarok berohadva....

Kalyhat diagolni csak kulon lehet...de a bmw egyegyi nyakja csak kulon bus forditoval megy ...

Erdektelenseg es ido hianyaban tavaly itt leragadtam...azota is ott a kalyha a garazsban a fiokban meg a szenzor es valahol ott a fordito is a diaghoz...ossze kene rakni...meg az is lehet, h jo...

Vegyel egy jo hasznalt kalyhat es/vagy szivattyut Schnitzer Szabitol....olcsobban kijossz...

Aztan lehet egyszer unalmamban osszerakom a cuccot... :D

2014.11.04. 08:47

Bummer írta:...azota is ott a kalyha a garazsban a fiokban meg a szenzor es valahol ott a fordito is a diaghoz...ossze kene rakni...

De ezt is csak azért találtad meg, mert végre rendet raktál az istállóban... :mrgreen: :nyelves:

2014.11.04. 09:05

Zo78 írta:
Bummer írta:...azota is ott a kalyha a garazsban a fiokban meg a szenzor es valahol ott a fordito is a diaghoz...ossze kene rakni...

De ezt is csak azért találtad meg, mert végre rendet raktál az istállóban... :mrgreen: :nyelves:

Pajta jooooo :D
Amugy meg elol volt mindvegig...

2014.11.06. 11:01

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit Bp-n aki megbízható és nem kell éveket várni arra hogy foglalkozzon a gépemmel?
Üdv, köszi :-)

2014.11.06. 11:08

prixeus írta:Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit Bp-n aki megbízható és nem kell éveket várni arra hogy foglalkozzon a gépemmel?

www.muha.hu

2014.11.07. 16:38

imi36 írta:
prixeus írta:Sziasztok!

http://www.muha.hu

Köszi szépen, majd megy vele a Geschäft :D
És tudtok olyat, aki hétvégén is dolgozik? Fékbetét cseréról lenne szó.

2014.11.10. 14:05

prixeus írta:Köszi szépen, majd megy vele a Geschäft :D

Fékbetét csere hétvégén?!
"Magad uram, ha szolgád nincsen!"
Nem egy magfizika. Még egy lakótelepi parkolóban is 1 óra egy első-hátsó komplett szett csere.

2014.11.10. 15:11

Jerry írta:

Nem egy magfizika. Még egy lakótelepi parkolóban is 1 óra egy első-hátsó komplett szett csere.

Gondoltam, hogy nem magfizika :D
Csak épp nem autószerelő-barkácsoló vagyok, nincs szerszámom, és még nem láttam, hogy kell csinálni... :P
Ha már itt tartunk természetesen nem ingyé gondoltam, de tudna valaki segíteni akár lakótelepi parkolóban fékbetéteket cserélni??

2014.11.10. 15:17

prixeus írta:
Jerry írta:

Gondoltam, hogy nem magfizika :D
Csak épp nem autószerelő-barkácsoló vagyok, nincs szerszámom, és még nem láttam, hogy kell csinálni... :P
Ha már itt tartunk természetesen nem ingyé gondoltam, de tudna valaki segíteni akár lakótelepi parkolóban fékbetéteket cserélni??

Én tudok neked segíteni, ha kell.
Írj pü-t, a többit ott.
( bár én azért megkérdezném Muha mestert a helyedben, hátha nincs szombaton jobb dolga:) )

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: prixeus
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge