![]() |
2010.01.12. 15:38
simi64 írta:madox írta:lepke írta:tbi01 írta:LeviM5 írta:lepke írta:Labi írta:így van! ha jól tudom a gyár sem vállalta, ezért nem lett Lepkének lyuggatott tárcsája!
Helo
A gyárit megpróbáltam meg fúratni nagyon sokan megcsinálták volna
DE hála az oldalon lévő tagoknak nem csináltattam meg
MERT az életveszélyes mutatvány lett volna
üdv zoli
Érdekes, akkor a lyuggatott tárcsát az UFO-k hozzák? Vagy terem valahol mint Schnitzer kertjében a Bémvék?
Csak fúrással lehet előállítani... Van preciziós Cnc pad 150 Milla a gép, nehogymá ne tudja megfúrni.
Eddíg három párat furattam ki. Egyikkel sem volt gond. Nagyon pontosan kell a lyukak kiosztását
jelölni, hogy véletlenül se essen merevítő bordára.
Helo
Ezek a tárcsák milyen típusú kocsikhoz készültek
üdv zoli
Akkor még egyszer beírom ! Az ebay-en szinte minden bömöshöz lehet kapni lyuggatott tárcsákat, én anno 90.000-ért vettem az első párat és gyári betétekkel is tökéletesen működött... persze ettől a fékhatás nem lesz jobb, max az élettartam..jobb fékhatás érdekében nyergeket és csöveket is cserélni kellene...
A betétek élettartama a lyuggatott tárcsától csökken.
Gondolom Te is így akartad írni
2010.01.12. 17:54
LeviM5 írta:lepke írta:Labi írta:így van! ha jól tudom a gyár sem vállalta, ezért nem lett Lepkének lyuggatott tárcsája!
Helo
üdv zoli
Érdekes, akkor a lyuggatott tárcsát az UFO-k hozzák? Vagy terem valahol mint Schnitzer kertjében a Bémvék?
Csak fúrással lehet előállítani... Van preciziós Cnc pad 150 Milla a gép, nehogymá ne tudja megfúrni.
2010.01.13. 02:00
lepke írta:tbi01 írta:LeviM5 írta:lepke írta:Labi írta:így van! ha jól tudom a gyár sem vállalta, ezért nem lett Lepkének lyuggatott tárcsája!
Helo
üdv zoli
Eddíg három párat furattam ki. Egyikkel sem volt gond. Nagyon pontosan kell a lyukak kiosztását
jelölni, hogy véletlenül se essen merevítő bordára.
Ezek a tárcsák milyen típusú kocsikhoz készültek
üdv zoli
2010.01.13. 23:18
2011.06.17. 21:02
2011.06.17. 21:27
voidnull írta:Huhh, hat ebbe a topikba nem sok szerelo kerult bele
2011.06.17. 21:54
2011.06.18. 23:13
voidnull írta:Köszi az infot, km-ben kicsit messze van, de ha megéri akkor ennyit simán gurulok.
2012.05.04. 22:22
2014.11.02. 23:49
2014.11.03. 07:33
imi128 írta:Sziasztok!
Debrecen környékén tudtok ajánlani valakit aki megtudná javítani az állófűtésemet? Be se kapcsol a kályha lehet azzal van a gond vagy a keringető szivattyúval. E39 530da. Előre is köszi!
Üdv: Imi
2014.11.03. 19:54
imi128 írta:Sziasztok!
Debrecen környékén tudtok ajánlani valakit aki megtudná javítani az állófűtésemet? Be se kapcsol a kályha lehet azzal van a gond vagy a keringető szivattyúval. E39 530da. Előre is köszi!
Üdv: Imi
2014.11.04. 08:47
Bummer írta:...azota is ott a kalyha a garazsban a fiokban meg a szenzor es valahol ott a fordito is a diaghoz...ossze kene rakni...
2014.11.04. 09:05
Zo78 írta:Bummer írta:...azota is ott a kalyha a garazsban a fiokban meg a szenzor es valahol ott a fordito is a diaghoz...ossze kene rakni...
De ezt is csak azért találtad meg, mert végre rendet raktál az istállóban...![]()
2014.11.06. 11:01
2014.11.06. 11:08
prixeus írta:Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit Bp-n aki megbízható és nem kell éveket várni arra hogy foglalkozzon a gépemmel?
Üdv, köszi
2014.11.07. 16:38
imi36 írta:prixeus írta:Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valakit Bp-n aki megbízható és nem kell éveket várni arra hogy foglalkozzon a gépemmel?
Üdv, köszi
http://www.muha.hu
2014.11.10. 14:05
prixeus írta:Köszi szépen, majd megy vele a Geschäft
És tudtok olyat, aki hétvégén is dolgozik? Fékbetét cseréról lenne szó.
2014.11.10. 15:11
Jerry írta:prixeus írta:Köszi szépen, majd megy vele a Geschäft
Fékbetét csere hétvégén?!
"Magad uram, ha szolgád nincsen!"
Nem egy magfizika. Még egy lakótelepi parkolóban is 1 óra egy első-hátsó komplett szett csere.
2014.11.10. 15:17
prixeus írta:Jerry írta:prixeus írta:Köszi szépen, majd megy vele a Geschäft
Fékbetét csere hétvégén?!
"Magad uram, ha szolgád nincsen!"
Nem egy magfizika. Még egy lakótelepi parkolóban is 1 óra egy első-hátsó komplett szett csere.
Gondoltam, hogy nem magfizika
Csak épp nem autószerelő-barkácsoló vagyok, nincs szerszámom, és még nem láttam, hogy kell csinálni...
Ha már itt tartunk természetesen nem ingyé gondoltam, de tudna valaki segíteni akár lakótelepi parkolóban fékbetéteket cserélni??