![]() |
2011.01.20. 22:51
lepke írta:jackson írta:Berkut írta:Sajnos egyik sem eladó, mert külföldi rendszámúak, és a Jacksont se keresd meg a diag állapotukkal kapcsolatban!![]()
Értettem főnök úr.
Nem szokásom tulaj hozzájárulása nélkül infót kiadni a kocsikról. Az a jó hogy egymás mellett lehet látni a 3 eltérő fajtát és a Berkut E39-esét is tehát van alaposan összehasonlítási alapja. Amikor az első X5 4,8is-el nálam járt és bele ültem egy X3 vagy X5-be állandóan azt sasoltam amit mutatott mi merre rossz benne (igaz ez nem objektív mert csak a hibákra figyeltem).
Jackson, aki bele látott mind három belébe és utánna zaklatta Berkut-ot hogy csak írjon róla a fórumon
Helo
Érdekelnének az általános hibák a 4,8-as ról
mert a 4,6-os majdnem ugyanaz
2011.01.20. 23:53
jackson írta:lepke írta:jackson írta:Berkut írta:Sajnos egyik sem eladó, mert külföldi rendszámúak, és a Jacksont se keresd meg a diag állapotukkal kapcsolatban!![]()
Értettem főnök úr.
Nem szokásom tulaj hozzájárulása nélkül infót kiadni a kocsikról. Az a jó hogy egymás mellett lehet látni a 3 eltérő fajtát és a Berkut E39-esét is tehát van alaposan összehasonlítási alapja. Amikor az első X5 4,8is-el nálam járt és bele ültem egy X3 vagy X5-be állandóan azt sasoltam amit mutatott mi merre rossz benne (igaz ez nem objektív mert csak a hibákra figyeltem).
Jackson, aki bele látott mind három belébe és utánna zaklatta Berkut-ot hogy csak írjon róla a fórumon
Helo
Érdekelnének az általános hibák a 4,8-as ról
mert a 4,6-os majdnem ugyanaz
Most kéne pénzért eladni az infót. Csak nem tudom hány százalékot kér belölle a tulaj.![]()
Jackson, aki tuggya
2011.01.24. 17:03
2011.01.24. 20:38
2011.01.24. 22:03
KoverT írta:ÉN is X5 vásárlásán gondolkozom, de a korábbiakkal eléggé elvettétek a kedvemet.
2006-2007 nézegetek 3.0 d. Mi a helyzet a szél zajjal menet közben sokan például arra is panaszkodnak.
Az E60 ról teljesen lebeszélt mindenki ezért nézegetem most az X5.
Szervizelése és fenntartása mennyire különbözik az E 39 től.
ÜDV
2011.01.25. 09:19
jackson írta:KoverT írta:ÉN is X5 vásárlásán gondolkozom, de a korábbiakkal eléggé elvettétek a kedvemet.
2006-2007 nézegetek 3.0 d. Mi a helyzet a szél zajjal menet közben sokan például arra is panaszkodnak.
ÜDV
Többet eszik. Berkut-ék meséltek 20 literes fogyit is. Nagy légellenállás, és nehezebb ezért muszály többet ennie és lassabbnak lennie.
Én csak és kizárólag akkor javasolom, ha tényleg terepre (le aszfaltról) kell menni vele. És ezt már a kb. 3-4-dik X5 tulaj mesélte nekem személyesen
Jackson, aki inkább E39 ha nem kell terep
2011.01.25. 09:26
KoverT írta:jackson írta:KoverT írta:ÉN is X5 vásárlásán gondolkozom, de a korábbiakkal eléggé elvettétek a kedvemet.
ÜDV
Többet eszik. Berkut-ék meséltek 20 literes fogyit is. Nagy légellenállás, és nehezebb ezért muszály többet ennie és lassabbnak lennie.
Én csak és kizárólag akkor javasolom, ha tényleg terepre (le aszfaltról) kell menni vele. És ezt már a kb. 3-4-dik X5 tulaj mesélte nekem személyesen
Jackson, aki inkább E39 ha nem kell terep
Nekem főleg városba és családi használatra kellene. Azért nézegetem az X 5 mert megbízhatóság szempontjából jobbnak mondják az E60-nál. Az x5 be sok a közös az E39-EL. E 60 nak nagyon sok a diagnosztikai problémája és elektromos bajai meg ékszíjtárcsa stb... A terepezés nálam max. a síelésben merül ki ott volt már pár elakadásom de ez minden. Úgy hogy teljesen tanácstalan vagyok
2011.01.25. 09:53
2011.01.25. 11:07
KoverT írta:Nekem az X5 jobban tetszik, de még nem vezettem. A héten kipróbálok egyet csak azután lehet dönteni, az idő nem
sürget mivel annyira nem kapkodnak az autómért.
Ezzel az X5-el szemezgetek:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... to-4437560
2011.01.25. 12:50
KoverT írta:Nekem az X5 jobban tetszik, de még nem vezettem. A héten kipróbálok egyet csak azután lehet dönteni, az idő nem
sürget mivel annyira nem kapkodnak az autómért.
Ezzel az X5-el szemezgetek:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/x5/ ... to-4437560
2011.02.10. 22:39
2011.02.10. 22:43
Bocsi,erről lenne szógabec írta:Sziasztok!
Erről a hírdetésről mondjatok már valamit,mert érdekelne az őszinte véleményetek.Labi megnézné nekem,-de még nem beszéltem az eladóval-holnap felhívom,ha az enyémet beszámolja,és mivel jó áron árulja-akkor eladnám az enyémet akár áron alul is,mivel kellene egy terepjáró,mivel gazdálkodunk is,és a belvíz miatt nem tudok bemenni a az érintett földekre.
2011.02.10. 22:47
gabec írta:Sziasztok!
Erről a hírdetésről mondjatok már valamit,mert érdekelne az őszinte véleményetek.Labi megnézné nekem,-de még nem beszéltem az eladóval-holnap felhívom,ha az enyémet beszámolja,és mivel jó áron árulja akkor eladnám az enyémet akár áron alul is-,mivel kellene egy terepjáró,mivel gazdálkodunk is,és a belvíz miatt nem tudok bemenni a az érintett földekre.
2011.02.10. 23:21
Brutál terepre nem kellene,csak földes,vizes,néha nyomvályús terepre.Most,kilómétereket megyek gumicsizmában,szívesebben mennék bőrös BMW-vellepke írta:gabec írta:Sziasztok!
Erről a hírdetésről mondjatok már valamit,mert érdekelne az őszinte véleményetek.Labi megnézné nekem,-de még nem beszéltem az eladóval-holnap felhívom,ha az enyémet beszámolja,és mivel jó áron árulja akkor eladnám az enyémet akár áron alul is-,mivel kellene egy terepjáró,mivel gazdálkodunk is,és a belvíz miatt nem tudok bemenni a az érintett földekre.
Helo
Nem hiszem hogy ez (( föld )) útra való lenne
a festo klubtárs tudna erről nyilatkozni HOGY milyen a terep fokozat az X5-ben
2011.02.10. 23:28
gabec írta:Brutál terepre nem kellene,csak földes,vizes,néha nyomvályús terepre.Most,kilómétereket megyek gumicsizmában,szívesebben mennék bőrös BMW-vellepke írta:gabec írta:Sziasztok!
Helo
2011.02.10. 23:46
De viccösnek teccik lönni ott a Tisza-tó közeliben.Fene a tüvit magának.Inkább a kritikán járna az észe,kennek, he!Vagy a pozitív mögerősítésön.lepke írta:gabec írta:Brutál terepre nem kellene,csak földes,vizes,néha nyomvályús terepre.Most,kilómétereket megyek gumicsizmában,szívesebben mennék bőrös BMW-vellepke írta:gabec írta:Sziasztok!
Helo
Helo
Azt hogy húzod a lábadra![]()
![]()
![]()
2011.02.10. 23:52
gabec írta:Bocsi,erről lenne szógabec írta:Sziasztok!
Erről a hírdetésről mondjatok már valamit,mert érdekelne az őszinte véleményetek.Labi megnézné nekem,-de még nem beszéltem az eladóval-holnap felhívom,ha az enyémet beszámolja,és mivel jó áron árulja-akkor eladnám az enyémet akár áron alul is,mivel kellene egy terepjáró,mivel gazdálkodunk is,és a belvíz miatt nem tudok bemenni a az érintett földekre.
x5 amire csenélnék
2011.02.11. 00:45
gabec írta:Bocsi,erről lenne szógabec írta:Sziasztok!
x5 amire csenélnék
2011.02.15. 11:41
2011.02.15. 13:42
NaviProfi írta:A legfontosabb viszont: a balesetnél a többi kocsi csak a küszöbig ér!
.